PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιό ADSL πακέτο να πάρω?



tarantules9
26-12-06, 17:05
Αποφάσισα έστω και αργοπορημένα να βάλω ADSL αλλά δεν ξέρω ποιά σύνδεση - πακέτο να βάλω.Ποιά η διαφορά conn-x και ONDSL kit? Δεν θέλω να πάρω USB modem από προσφορά πακέτου αλλά modem-router.Από την άλλη θα ήθελα να πάρω το πακέτο ONDSL kit με το ασύρματο modem-router αλλά δεν θέλω δέσμευση για 1 χρόνο.Θέλω να μου έρχεται ο λογαριασμός το πολύ 40 € το δίμηνο στον ΟΤΕ.Ποιά είναι καλή επιλογή για μένα?Το conn-x δεν είναι προπληρωμένο ετσι?Αλλά δεν προσφέρει modem-router που θέλω εγώ...

RyDeR
26-12-06, 17:08
Με την προσφορά που έχει τώρα στο conn-x μπορείς να πάρεις δωρεάν το speedtouch 536. Ρίξε μια ματιά στο www.conn-x.gr .

tarantules9
26-12-06, 19:19
To 530 από το 536 έχει διαφορά απότι είδα στο πρωτόκολο επικοινωνίας όπου στο 536 εκτός από το PPPoATM υποστηρίζει και το PPPoEth.Πρακτικά πού θα μου χρησιμεύσει αυτό?
Επίσης...Η προσφορά με 19,5 ευρώ το μήνα στα 768 είναι για προπληρωμένους τους 6 μήνες ή όχι?Γιατί στο site παρακάτω από την προσφορά λέει οτι το conn-x με onDSL Home έρχεται 41,41 ευρώ το μήνα?

katafitos
26-12-06, 19:48
Οσον αφορα το connx πιστευω συμφερει περισσοτερο με αλλα 9.5 ευρω να πας για το Speedtouch 585v6

tarantules9
26-12-06, 21:26
Ακόμα δεν έχω καταλάβει κάτι.Το προπληρώνω το conn-x ? και αν ναι πόσο? Δεν αναφέρει κάτι στο site www.conn-x.gr...
Το 585 είναι wireless πράγμα το οποίο δεν με ενδιαφέρει.Θέλω να συνδέομαι μέσω καλωδίου

katafitos
26-12-06, 23:07
1) Tο connx δεν προπληρωνεται αλλα πληρωνεται μεσω του λογαριασμου του Οτε
2) Το 585 ειναι ακριβως οπως το 536, μονο που εχει 4 θυρες συνδεσης αντι για 1, δεν εχει usb συνδεση (εχει μονο ethernet) και επιπλεον σαν option εχει wireless για να μοιραζει internet (και οχι να δεχεται!) και επιπλεον απο τα 77 ευρω που εχει, μπορει να το παρει κανεις με την προσφορα του connx με 9,5 ευρω. Αυτα.

kiriakosk
27-12-06, 00:38
Ρε παιδιά το ίδιο θέμα ξανανοιγει κάθε 2η μέρα και κάθε φορά γράφουμε τα ίδια και τα ίδια...

Επειδή δεν την παλεύω να γράφω τα ίδια και τα ίδια αυτό που θα συστήσω είναι υπομονή γιατί αναμένονται νέες προσφορές βλέπετε σιγά σιγά θα αρχίζουν να αποδεσμεύονται οι πρώτοι που έκαναν 12μηνα συμβόλαια οπότε θα έχουμε ανακατατάξεις...

manoulamou
27-12-06, 00:56
Κι εγω δεν βαριεμαι να αναφερω τις διαφορες και τα links σε παρεμφερη θεματα
ιδιως για το conn-x (http://www.conn-x.gr/packet.asp?t=1#24), adsl-in-a-box plus (http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10008041) και το jetpack (http://www.jetpack.gr/homepage.html)...
Τι να κανουμε? Αλλοι δεν εχουν πολυ χρονο να ψαξουν
και αλλοι ψαχνουν ... ευκαιρια να σπαμαρουν/τρολαρουν:p

tarantules9
27-12-06, 22:03
Τελικά πήγα και έκανα αίτηση για conn-x 768 και πήρα το 530.Μήπως έκανα μαλακία?Μου είπε η κοπέλα οτι το 585 έχει 27 ευρώ με την προσφορά.Που τα είδατε τα 9,5 ευρω?Μήπως δεν ήταν πληροφορημένη?Να της το πάω πίσω?Το 530 δεν είναι router απότι κατάλαβα και δεν έχει firewall.Δεν καίγομαι προς το παρόν να μοιράσω internet οπότε δεν το χρειάζομαι.Σκέφτηκα αργότερα όταν το χρειαστώ να αγοράσω κάποιο καλό (όχι wireless όμως).Να το αφήσω όπως έχει η να της το πάω πίσω?

katafitos
28-12-06, 02:21
Να της το πας πισω το πακετο και να ζητησεις την προσφορα με τα 50 ευρω δωρεαν .Δεν ξερει τι της γινεται. Αυτη η προσφορα δινει με επιπλεον 9,5 ευρω το Speedtouch 585v6. Την πηρα την προηγουμενη εβδομαδα. Παρε κι ενα τηλ στο 134 να σου το επιβεβαιωσουν

teo_L20
28-12-06, 09:24
Πολυ σωστα αμα θες σου επισυναπτω και την αποδειξη μου που πληρωσα 9,5 ευρώ για το 585!;)

tarantules9
28-12-06, 15:07
Παιδιά έκανα τη μαλακία χτες και άνοιξα το σακουλάκι που είχε το splitter (το cd δεν το άνοιξα) οπότε δεν θα μου το δεχτούν πίσω.Δεν πειράζει όμως.Έχω μια απορεία όμως.Στο datasheet που κατέβασα από το site της εταιρίας αναφέρει οτι είναι και firewall αλλά στο κουτί του 530 δεν γράφει κάτι σχετικό.Επίσης , να ρωτήσω από που θα βρώ πληροφορίες για να ρυθμίζω τα ports?δεν είχε manual βιβλιαράκι...Μήπως είναι σε pdf αρχείο στο cd που δεν έχω ανοίξει ακόμη?Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο.Το δικό μου speedtouch είναι Tomson, ενώ έχω δεί υπάρχει speedtouch 530 της Alcatel.Η κάνω λάθος?

teo_L20
31-12-06, 14:36
Το firewall δεν ειναι εξ αρχης ενεργοποιημενο.Αρα δεν χρειαζετε να να ανοιξεις πορτες.Επισης για την ρυθμιση υπαρχουν στο forum οι καταλληλοι οδηγοι για να σε βοηθησουν.Λιγο πολυ ολα τα speedtouch τις ιδιες ρυθμισεις εχουν.Επισης νομιζω μια απο τις δυο εταιριες εξαγορασε την αλλη.Αλλα για αυτο δεν ειμαι απολυτος σιγουρος!;)

manoulamou
01-01-07, 15:53
What is the relationship between Thomson and Alcatel? (http://www.dslreports.com/faq/7559)
μερος ενος πολυ χρησιμου καταλογου faqs (http://www.dslreports.com/faqnew);)
επισης απο αρθρο της wikipedia για το 330 (http://en.wikipedia.org/wiki/SpeedTouch_330)

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.