PDA

Επιστροφή στο Forum : Backup αρχείων του f@h λόγω format

another_user
27-12-06, 02:04
Καλημέρα ομάδα μου...!

Χρόνια πολλά γεμάτα Υγεία και Αγάπη.....

Σε μερικές ημέρες θα κάνω ένα format στον σκληρό μου και θα ήθελα να μάθω το εξής :

Πως θα "κρατήσω" όλα τα αρχεία και δεδομένα (στατιστικά, ημιτελή WU's κλπ) του του f@h....

Αρκεί να κάνω ένα αντίγραφο του φακέλου εγκατάστασης του προγράμματος σαν backup το οποίο θα αντιγράψω στα program files μετά την νέα εγκατάσταση ...?

Καλή συνέχεια σε όλα τα μέλη γιατί θεωρώ οτι τελικά κάθε WU είναι ένα καλό δώρο σ' αυτούς που ξέρουν να το επεξεργαστούν και να σώσουν κάποιους συνανθρώπους μας...

euri
27-12-06, 02:22
Ναι, ο φάκελος αρκεί για να διατηρήσεις τα δεδομένα σου και τις ρυθμίσεις.

Επίσης, μπορείς να κρατήσεις και το UserID σου, το οποίο βρίσκεται στη registry, στο κλειδί

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PandeGroup]

Κάνε το ένα export και μετά πέρνα το στη φρέσκια εγκατάσταση, έτσι ώστε να σε θυμάται το Stanford. Διαφορετικά θα θεωρήσει ότι έβαλες και άλλη CPU στο ψήσιμο.

another_user
29-12-06, 00:41
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, πήρα την πληρέστερη απάντηση...! :oneup:

nontasg
07-01-07, 18:10
Εγώ κόντευα να ολοκληρώσω ένα WU των 50000 αλλά ενώ ήμουν στις 48000 τα παιξε το pc και χρειάστηκε format.Μετά το νέο install των windows έχασα το WU,καθώς δεν είχα κρατήσει backup του φακέλου του F@H.....:sorry:
Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναβρώ;Λέω μήπως........

nnn
07-01-07, 23:05
Αν φόρμαρες το σκληρό που υπήρχε το FAH directory όχι.
Δεν πειράζει ξεκίνα με νέα.

nontasg
07-01-07, 23:26
Φτουυυυυυ γμτ και ξέρεις τι χαρά είχα όταν πήρα αυτό το WU;;; :angryr: :angryr: :angryr: :angryr: :angryr:
Τέσπα,πάμε για νέο "ψήσιμο",τί να κάνουμε....

@ ADSLgr.com All rights reserved.