Επιστροφή στο Forum : Howto: Παίξτε με το Azureus BitTorrent client
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
alexironaek
12-09-06, 13:53
ρε παιδιά σήμερα το πρωί καθώς έψαχνα να βρω τι φταίει για το πρόβλημα μου ανοίγω το azureus και βλέπω όλα να είναι είναι πράσινα.to nat μια χαρά το ratio τέλειο ακριβώς όπως και πριν και το DHT μια χαρά.ωραία λέω.κλείνω το azureus, το ξανανοίγω και πάλι τα ίδια ρε παιδιά.κόκκινο ratio,κίτρινο DHT και unkown nat:(:(.Απο τον παράδεισο στην κόλαση .δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια.3 μέρες έχω φάει με αυτό το θέμα.οποιαδήποτε σύμβουλη θα βοηθούσε:(
Το κοκκινο ρατιο σιγουρα δεν αλλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη, αλλα αντικατοπτριζει την συμπεριφορα σου με τα τορρεντ. Απο 0.5 και κατω εισαι στα κοκκινα. Αν αλλαξε ξαφνικα χωρις λογο, μηπως πηρε κανενα update/upgrade το βατραχακι?
Το ΝΑΤ ειναι σιγουρα unknown/firewalled με το που ανοιγεις τον client: πραγματι, πρασινιζει μονο αφου εχεις εισερχομενες συνδεσεις με αισιο τελος και ετσι διαπιστωσει οτι το ΝΑΤ λειτουργει οπως πρεπει. Οριακα, αν εσυ δεν εχεις κανενα τορρεντ στην ουρα η αυτα που εχεις δεν εχουν λητσερς, μπορει να μεινει κοκκινο για παντα χωρις στην πραγματικοτητα να εχεις προβλημα.
Το DHT δεν το εχω ψαξει ποτε, και γενικα ειναι καλυτερα να ειναι κλειστο εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων (πχ πεσμενος τρακερ), δεν κερδιζεις τιποτα και σου γονατιζει τη γραμμη τζαμπα και βερεσε.
Σε καθε περιπτωση μπορεις/πρεπει να δοκιμασεις αυτο που ειπε ο cosmos περι UPnP και σαν εσχατη λυση uninstall+reinstall. Μπορει να χαλασε κατι. Α, και μην ξεχασεις το TCP/IP patch με το SP2 αν θες να δεις προκοπη.
alexironaek
12-09-06, 14:06
thanks Xouzouri για την απάντηση:).του θέμα είναι ότι ακόμα και αν βάλω τορρεντ στην ουρα με πόλους λητσερς πάλι μένει κόκκινο.(έχω ανοίξει εννοείτε πόρτες και τα λοιπά)όσο για το ratio.πριν κάνω format (έχω κάνει και στην προηγουμενη σελίδα post) ήταν τέλειο γιατι πάντα έκανα seeding.μετά το format ότι και να κάνω είναι κόκκινο. :(:(
alexironaek: Μπορείς να γράψεις εδώ τις ρυθμίσεις που έχεις για UPnP; Επίσης όταν ξεκινά το Azureus, σου βγάζει κάτω δεξιά κανένα popup dialog box;
alexironaek
12-09-06, 15:03
UPnP δεν πρέπει να υποστηρίζει το router μου (netroute 2) γιατί έψαξα στις οδηγίες , μπήκα και στο interface και η λέξη UPnP δεν υπάρχει πουθενά (εύχομαι να μην κάνω λάθος).οποτε και στο azureus το έχω απενεργοποιημένο.όσo για το pop-up.όχι δεν βγάζει τίποτα:(
archville14
12-09-06, 16:31
Μήπως... τρέχει κανένα service ή ερφαρμογή που χρησιμοποιεί τις θύρες που έχεις επιλέξει ή γενικότερα σου μπλοκάρει το άνοιγμα θυρών ???
Μπορείς να κατεβάσεις κάποια απλά Freeware προγραμματάκια για να δείς ποιό χρησιμοποιεί ποιά θύρα και να ελέγξεις.
Σιγουρέψεου πάλι οτι έχεις όντως ανοίξει την θυρα σωστά - κάνε εναν έλεγχο μέσα απο κάποιο Site για αυτό(υπάρχουν άπειρα - ακόμη και του Azureus νομίζω..).
alexironaek
12-09-06, 21:11
σε ευχάριστο πολύ που απάντησες.δεν τρέχει κανένα prg που να πιάνει την πόρτα και είμαι σίγουρος ότι την έχω ανοίξει σωστά.λοιπόν το περίεργο είναι ότι άνοιξα το azureus πριν λίγο και και το nat και dht ήταν πρασινα.to μονο κόκκινο ήταν ratio.παρατήρησα ότι αν διαγράψω τα config αρχεία το ratio όσο και να είναι μηδενίζεται (αυτό μπορεί να είναι και λογικό δεν ξέρω).πάντως το καλο είναι ότι ξαφνικά έφτιαξε το nat και το dht.to prob τώρα είναι ότι δεν έχω κάποιο αρχείο για να κάνω seeding και να ξαναφτιάξω το ratio μου.έχετε κανένα να μου πείτε.κάτι που να είναι σχετικά μικρό (να κατεβαίνει με κακό ratio) και μετά να μπορώ να seedaro ώστε να γίνουν όλα όπως prin.plz πείτε γιατί δεν ξέρω κανένα
Δεν εχεις τα .torrent αρχεια η δεν εχεις κανενα απολυτως αρχειο? ΑΝ ειναι το πρωτο, απλα το ξανακατεβαζεις και δειχνεις του βατραχου που το εχεις σωσμενο ωστε να αρχισει το σηνταρισμα. Σε καθε αντιθετη περιπτωση, καλυτερα να απευθυνθεις στον τρακερ με τον οποιο "συνεργαζεσαι", εχοντας υπ'οψιν φυσικα οτι το κοκκινο ρατιο στον client δεν αλλαζει το ρατιο που εχεις σε εναν πριβε τρακερ, το οποιο εχει παραμεινει οπως ηταν.
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ΝΑΤ στο Azureus αλλά δεν έχω ούτε router ούτε firewall ούτε SP2.
Έχω σύνδεση OnDSL kit 1024 με modem SAGEM F@st 800 PSTN.
Tο ΝΑΤ test όταν το κάνω πετάει error, και το εικονίδιο είναι κίτρινο και μου λέει ότι:
Σημαίνει πως η ο ιχνηλάτης είναι εντάξει, και είστε συνδεδεμένοι, άλλα δεν υπάρχει καμία απομακρυσμένη σύνδεση. Ίσως έχετε πρόβλημα ΝΑΤ αν τα torrents σας παραμένουν κίτρινα συνεχώς.
Από την στιγμή που δεν έχω router πρέπει να βάλω PORT.
Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσω κάτι για να γίνει πράσινο το εικονίδιο.
Τι να κάνω; Ευχαριστώ
:oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup:
@ LeonIoan :welcome:
Για αρχή αν έχεις τo default port καλύτερα να το αλλάξεις σε κάτι πάνω από το 10000.
Δες επίσης και το firewall που έχουν τα XP έστω και χωρίς το SP
Ευχαριστώ το πέτυχες με την μία.:oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup: :oneup:
Έκλισα το firewall και όλα πήγαν καλά.
Αλλά πώς μπορώ να ανοίξω μια πόρτα στο firewall τον Windows ώστε να δουλεύει και το firewall τον Windows.
Αν μπορεί να μου πεις αναλυτικά γιατί είμαι πρωτάρης στα δίκτυα.
Είσαι ο καλύτερο ευχαριστώ ξανά.:clap: :clap: :clap:
Το έλυσα το πρόβλημα μου με το firewall και το εικονίδιο είναι πράσινο
Τώρα θα ήθελα να σε ρωτήσω για τα τρία εικονίδια ---Ratio---NAT---DHT— που είναι κάτω.
Το DHT είναι κίτρινο και δίπλα γράφει Firewalled (the appears to be problem with the Distributed Database’s UDP port mapping (NAT/firewall)
Μήπως δεν έκανα κάτι καλά στην ρύθμιση του firewall.
:respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:
Διάβασε στο πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος για το πώς να απενεργοποιήσεις το DHT δεν χρειάζεται ;)
Μήπως μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος γιατί έχει αρκετά θέματα για το DHT και έχω χαθεί και δεν ξέρω τι να κάνω.
Μπορείς να το αντιγράψεις.
Πηγαίνεις στο Tools -> Options -> Plugins > Distributed DB
Και ξετσεκάρεις το Enable the distributed database
Για να δουλέψει πρέπει να κάνεις restart το Azureus
File -> Restart Azureus
Από περιέργεια μπορείς να μου πεις τη είναι το Distributed DB που κλείσαμε.
Σε τι χρησιμεύει;
Distributed database What does it do? (http://www.azureuswiki.com/index.php/Distributed_database)
alexironaek
22-09-06, 20:26
Δεν εχεις τα .torrent αρχεια η δεν εχεις κανενα απολυτως αρχειο? ΑΝ ειναι το πρωτο, απλα το ξανακατεβαζεις και δειχνεις του βατραχου που το εχεις σωσμενο ωστε να αρχισει το σηνταρισμα. Σε καθε αντιθετη περιπτωση, καλυτερα να απευθυνθεις στον τρακερ με τον οποιο "συνεργαζεσαι", εχοντας υπ'οψιν φυσικα οτι το κοκκινο ρατιο στον client δεν αλλαζει το ρατιο που εχεις σε εναν πριβε τρακερ, το οποιο εχει παραμεινει οπως ηταν.
sry που άργησα να απαντήσω αλλα έλειπα.δεν έχω κανένα αρχείο αλλα δεν πειράζει.problem solved.έτσι ξαφνικά ανοίγω το azureus και όλα καλά.ratio όσο είχα πριν κτλ.μια χαρά. το μονο πρόβλημα (όχι ακριβώς πρόβλημα) είναι ότι φορτώνει το safepeer αφού ανοίξει.δηλαδή όταν ανοίγει οι ips είναι 0 και μετά από 3-4 λεπτά είναι 169.000.
thanks σε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν
Το αρχικό Post ενημερώθηκε με οδηγίες για αποφυγή περιορισμού ταχύτητας από συστήματα ασφυξίας P2P.
Το αρχικό post ενημερώθηκε με μία ρύθμιση που βελτιστοποιεί σημαντικά τα διαβάσματα από και προς το δίσκο, μειώνοντας το φορτίο του. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.
alexironaek
02-10-06, 14:45
παιδιά έχω πάλι ένα πρόβλημα.σήμερα πήγα να κατεβάσω ένα torrent και η ταχύτητα ήταν αθλια.σκέφτηκα ότι φταίει το torrent αλλα δοκίμασα και αλλα και πάλι το ίδιο.αυτό που παρατήρησα είναι ότι όλα είχαν την upload speed καρφωμένη στο 0.οι μονες αλλαγές που αλλαγές που έκανα είναι τα updates του cosmos στην πρώτη σελίδα αλλα αυτό το έκανα 3 4 μέρες πριν.(χωρίς να δοκιμάσω το azureus).δεν νομίζω να φταίει αυτό απλά το αναφέρω.μπορεί κανεις να με βοηθήσει???:(
παιδιά έχω πάλι ένα πρόβλημα.σήμερα πήγα να κατεβάσω ένα torrent και η ταχύτητα ήταν αθλια.σκέφτηκα ότι φταίει το torrent αλλα δοκίμασα και αλλα και πάλι το ίδιο.αυτό που παρατήρησα είναι ότι όλα είχαν την upload speed καρφωμένη στο 0.οι μονες αλλαγές που αλλαγές που έκανα είναι τα updates του cosmos στην πρώτη σελίδα αλλα αυτό το έκανα 3 4 μέρες πριν.(χωρίς να δοκιμάσω το azureus).δεν νομίζω να φταίει αυτό απλά το αναφέρω.μπορεί κανεις να με βοηθήσει???:(Αναίρεσε τις αλλαγές και ξαναδοκίμασε...
alexironaek
02-10-06, 15:26
το δοκίμασα φιλε μου cosmos .το ίδιο κάνει
alexironaek
03-10-06, 00:08
ρε παιδιά έχετε καμια άλλη ιδέα γιατί θέλω να κατεβάσω κάτι και δεν μπορώ .ρε γμτο τι γκαντεμιά είναι αυτή κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω κάτι όλο χαλάει το azureus:(
Καλημερα.
Εχω μια αφελης ερωτηση.Εχω παρατηρηση οτι οταν κατεβαζω οι ενδειξεις γονοι και συνδεσεις δεν ξεπερνανε την τιμη 50 συνολικα αν και μπορουν περισσοτερο.Πως μπορω να τους ανεβασω?
Ευχαριστω.
Πάς Εργαλεία ->Επιλογές->Μεταφορά και αλλάζεις το "Μέγιστος αριθμός συνδέσεων ανα torrent" και "Μέγιστος αριθμός συνδέσεων συνολικά"
Πρέπει να ξέρεις τις δυνατότητες του modem/router σου ώστε να μπορεί να "σηκώσει" τον αριθμο συνδέσεων που βάζεις!!!;)
ρε παιδιά έχετε καμια άλλη ιδέα γιατί θέλω να κατεβάσω κάτι και δεν μπορώ .ρε γμτο τι γκαντεμιά είναι αυτή κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω κάτι όλο χαλάει το azureus:(
Συν Αθηνα και χειρα κινει: δωσε καμια λεπτομερεια, οπως πχ αν ειναι το ΝΑΤ πρασινο, ποσα τορρεντ ανεβοκατεβαζεις ταυτοχρονα, τις ρυθμισεις ρουτερ/firewall, τον λογο σηντερς/λητσερς κλπ. ;)
alexironaek
03-10-06, 17:00
ναι έχεις δίκιο Xouzouri.συγγνώμη .λοιπόν .το ratio είναι πράσινο αλλα αν διαγράψω το azureus από το φάκελο Application Data γίνετε κόκκινο (μπορεί να είναι και λογικό δεν ξέρω.απλά το αναφέρω).πάντως τώρα είναι πράσινο.δεν ανεβάζω κανένα torrent και κατεβάζω ένα (δοκίμασα και αλλα torrents για να δω αν φταίει το συγκεκριμένο torrent και πάλι τα ίδια).για τις ρυθμίσεις του firewall αν εννοείς πόρτες τις έχω ανοίξει.και τέλος το torrent που θελω να κατεβασω έχει 165 Seeds και 4154 Leechers αλλα εχω δοκιμασει και αλλα
Το ρατιο δεν ενδιαφερει τοσο πολυ, ειναι πιο καιριο το "λαμπακι" του ΝΑΤ. Κοκκινιζει αν διαγραψεις αυτο που λες γιατι απλουστατα χανει ολα τα δεδομενα που εχει μαζεψει και ξεκινα απο το 0 παλι. Η αναλογια σηντερς/λητσερς ειναι τραγικα χαμηλη, και αυτο απο μονο του θα δικαιολογουσε την χαμηλη ταχυτητα. Δοκιμασε για τεστ να κατεβασεις καποιο τορρεντ σαν το openoffice η καμια linux distro poy paradoσιακα εχουν καλη αναλογια, αφηνοντας τουλαχιστον κανενα τεταρτακι να τρεχει μεχρι να παρει φορα.
alexironaek
03-10-06, 22:51
δοκίμασα και αλλα torrents και η ταχύτητα είναι πάλι χαμηλή.μια noob διευκρίνιση γιατί ίσος να κάνω κάποιο λάθος.τα torrents καλο είναι να έχουν πόλους σηντερς και λίγους λητσερς η πόλους σηντερς και πόλους λητσερς
edit:θα διαβάσω την απάντηση και θα πόσταρο την κυριακή η την δευτερα γιατί μέχρι τότε θα βρίσκομαι στο χωριο μου.se ευχάριστο πολύ Xouzouri
δοκίμασα και αλλα torrents και η ταχύτητα είναι πάλι χαμηλή.μια noob διευκρίνιση γιατί ίσος να κάνω κάποιο λάθος.τα torrents καλο είναι να έχουν πόλους σηντερς και λίγους λητσερς η πόλους σηντερς και πόλους λητσερς Το πιο σημαντικό είναι η αναλογία seeders:leechers...
Mr.Cosmos
χρησιμα τα οσα γραφετε!! αλλά θα ήθελα πολύ βασικές πληροφορίες για την λειτουργεία του Azureus. Το εγκατεστησα πρόσφατα με σκοπό να κατεβαζω καποιο CAD προγραμμα. Βεβαια αρχισα να διαβαζω το user guide αλλα μαλλον θα μου παρει πολυ χρόνο και εχω καποιεσ αποριες.
1. Υπαρχει καποιου ειδους χρεωση?
2. υπαρχει προσβαση απο εξω προς τον υπολογιστή μου?
3. απο θεμα ιων τι γίνεται?
οπως καταλαβες ειμαι παντελως ασχετη και θελω απλως ένα προγραμμα!
Εξηγησε μου στα απλα ελληνικα τι ειναι ενα P2P προγραμμα και τις βασικες αρχες λειτουργίας του.
Ευχαριστω
elelez, η συζήτηση εδώ αφορά τον οδηγό και σχόλια για αυτόν. Γενικά λοιπόν αν θες να συζητήσεις κάτι άλλο, κάνεις νέο θέμα ;)
Επί τροχάδην πάντως:
1) Για το azureus όχι
2) Ναι
3) Ότι θα γινόταν αν αυτό που κατεβάζεις με το azureus, ξαφνικά το έχεις σε μια δισκέτα στα χέρια σου...
Καλησπερα. Δεν ειμαι εμπειρος χρηστης torrents αλλα εγκατεστησα την ελληνικη εκδοση του azureus και εβαλα τις ρυθμισεις που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα εκτος απο την τελευταια ρυθμιση. ""Επίσης βάλτε να κατεβαίνει το σχετικό αρχείο μέσω proxy, δηλώνοντας τον proxy και το port του (αν o ISP σας έχει proxy, δείτε και το "Χρήσιμες Συμβουλές" στην υπογραφή μου). Κάντε το ίδιο και στην καρτέλα "Blocklist".
Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω ακριβως. (καποια βοηθεια?)
Μπορει καποιος να μου πει για το τι ακριβως πρεπει να κοιταζω σχετικα με τους διαμοιραστες και αυτους που απορροφουν? Πρεπει να κατεβαζω αυτα τα torrents οπου οι διαμοιραστες ειναι πιο πολλοι απο αυτους που απορροφουν? Αν γινει το αναποδο κατεβαζεις με χαμηλη ταχυτητα?
Αυτη τη στιγμη κατεβαζω ενα torrent που εχει Γονους 21(23) και Συνδεσεις 14(10) . Αυτα τα νουμερα συνεχως αλλαζουν. Τι ακριβως δηλωνουν αυτα? Ειναι οι online χρηστες που κατεβαζουν το ιδιο αρχειο? Η ταχυτητα μου ξεκινησε απο πολυ χαμηλα 3-8 για περιπου 2' και στη συνεχεια σταδιακα ανεβηκε εως και 115kb/s. Aυτη ειναι μια καλη ταχυτητα για 2048/256? Κανονικα πρεπει να κατεβαζω παραπανω? Η γραμμη μου ειναι 2048 μετα απο αναβαθμιση του ΟΤΕ πριν 4-5 ημερες αλλα η vivodi δεν ειχε αναβαθμισει την παροχη μου στο 2048. Πριν 4 ημερες ειχα 1024 παροχη απο vivodi και 2048 γραμμη απο οτε. Ισως μ' εχουν ανεβασει στο 2048. Αν εχω 1024 παροχη η ταχυτητα ειναι καλη νομιζω ε? Αν εχω 2048?
Καλησπερα παιδια. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Λοιπον. Λετε να βαλουμε ενα port για το Azureus, αλλα οταν το βάζω μου βγαζει σφαλμα με ΝΑΤ. Τι ειναι αυτο και πως μπορω να το ρυθμισω? Εχω router του OTE και λεγετε Sagem Fast 1500WG-1540 WG και συνδεομαι με καλωδιο LAN. Τι πρεπει να κανω? Εχω για AntiVirus, Firewall (απ'ολα) το Kaspersky Internet Security 6. Πρεπει να ρυθμισω καπου κατι?
@harmem: Σημασία κατ'αρχήν έχει ο λόγος γόνοι/συνδέσεις να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερος. Σε σένα είνα περίπου 21/14, δλδ 1,75:1. Είναι καλός λόγος, μια που είναι μεγαλύτερος του 1:1.
Γόνοι: αυτοί που έχουν ολόκληρο το torrent
συνδέσεις: αυτοί που έχουν μέρος μόνο του torrent
Για 1024 η ταχύτητά σου είναι στο τέρμα :)
Καποια λυση για εμενα εχετε παιδια?
Βεβαιως. Θα πας στο www.portforward.com και αφου βρεις το μοντελο του ρουτερ σου, θα ακολουθησεις τις οδηγιες ωστε να στησεις σωστα το Αζουρι.
Φιλε Xouzouris επειδή μπερδέυομαι παρα πολυ μπορείς κάποια φορα να μου εξηγησεις μεσω pm ή messenger πως ακριβώς γίνετε αυτό το port forward? γιατι φτάνω σε ενα σημειο στο port forward και μου λεει να βαλω μια static ip και ενα port του Azureus και μετα δεν ξερω τι κανω. Το msn μου ειναι kostasfloros7@hotmail.com. Θα με βρισκεις συνεχεια μεσα.
Τελικά το Azureus δεν είναι και το ποιο εύκολο πρόγραμμα κάθε φορά που το χρησιμοποιώ ανακαλύπτω και ακόμα.
Τέλος πάντων αν και την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα και έκανα τις ρυθμίσεις όπως μου υποδείξατε, όλα πήγαν καλά.
Έκανα όμως Format τον Η/Υ μου και χρειάστηκε να το κάνω ξανά εγκατάσταση και τις εξής ρυθμίσεις.
Οδηγίες εγκατάστασης:
Απαιτούμενα, όπου θεωρείται ότι χρησιμοποιείτε μία πόρτα για την επικοινωνία, διαφορετική από την default 6881, κατά προτίμηση μεγαλύτερη του 10000 και μικρότερη του 40000! Έστω ότι διαλέγετε την πόρτα 27890
1. Πηγαίνετε στο μενού Εργαλεία -> Επιλογές -> Μεταφορά. Στο μέγιστη ταχύτητα αποστολής βάλτε 10kbytes/sec για κάθε 128kbps upload που έχετε. Έτσι για 128άρι upload βάλτε 10, για 192άρι βάλτε 15, για 256άρι βάλτε 20 κ.ο.κ.
2. Πηγαίνετε στο Tools -> Επιλογές -> Διακομιστής -> Transport Encryption: τσεκάρετε το "Require encrypted transport". τσεκάρετε το "Allow non-encrypted outgoing connections if encrypted connection attempt fails" τσεκάρετε το "Allow non-encrypted incoming connections
3. Πηγαίνετε στο μενού Εργαλεία -> Επιλογές -> Αρχεία και τσεκάρετε το "Κατανομή και μηδενισμός νέων αρχείων κατά τη δημιουργία".
4. Πηγαίνετε στο Εργαλεία ->Επιλογές ->Αναμονή ->Seeding ->First Priority και αλλάξτε το "Α share ratio under" σε 1:1
Διαλέξτε Αρχείο -> Έξοδος για να κλείσετε το Azureus.
5. Μέσα στον υποκατάλογο plugins που έχετε εγκαταστήσει το Azureus, δημιουργήστε έναν υποκατάλογο safepeer και εκεί μέσα εξάγετε τα περιεχόμενα του zip αρχείου που κατεβάσατε νωρίτερα.
ΑΛΛΑ
από τότε από τα τρία λαμπάκια κάτω στο πρόγραμμα το RATIO είναι κόκκινο και που και που γίνετε κίτρινο.
Μπορείτε να μου πείτε γιατί το κανείς αυτό και πώς θα λύσω το προβληματάκι αυτό.
Ευχαριστώ.
:)
Φιλε Xouzouris επειδή μπερδέυομαι παρα πολυ μπορείς κάποια φορα να μου εξηγησεις μεσω pm ή messenger πως ακριβώς γίνετε αυτό το port forward? γιατι φτάνω σε ενα σημειο στο port forward και μου λεει να βαλω μια static ip και ενα port του Azureus και μετα δεν ξερω τι κανω. Το msn μου ειναι kostasfloros7@hotmail.com. Θα με βρισκεις συνεχεια μεσα.
Κατ'αρχας δεν θα επρεπε να δινεις το mail σου ετσι χυμα στο κυμα. Επειτα, δεν κανω κατ'ιδιαν support, και δεν ειναι και σωστο αλλωστε.
Αν ενα προβλημα εχει μια λυση, ειναι καλο αυτη να δημοσιευεται ωστε να μπορουν να την δουν και αλλοι που πιθανον εχουν το ιδιο προβλημα. Εγω θα μπορουσα και να στο φτιαξω με remote assistance πχ, αλλα ποιο θα ηταν το κερδος? Ουτε εσυ θα μαθαινες πως να το κανεις σε περιπτωση που χρειαζοταν, ουτε καποιος αλλος στη θεση σου θα εβρισκε απαντηση στο προβλημα του. Γραψε λοιπον τι προβλημα εχεις και που ακριβως κολλας/δεν ξερεις τι να κανεις και εμεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε.
@LeonIoan: Απαξ και εχεις κανει σωστα αυτα που λες, και βλεπεις πρασινο ΝΑΤ, μη σε νοιαζει τιποτε. Το λαμπακι του Ratio στον client δεν σε επηρεαζει σε κατι. Απλα, μετρωντας το upload/download σου, υπολογιζει το ratio σου και αντιστοιχα δινει χρωματακι, νομιζω ως εξης:
Κοκκινο για <0.5
Κιτρινο για >0.5 αλλα <1.0
Πρασινο για >1.0
Σε καθε περιπτωση κρατα το απλα ως ενδεικτικο, καθως το ρατιο που μετραει ειναι αυτο που υπολογιζει ο τρακερ (αν χρησιμοποιεις ιδιωτικους).
Παιδιά γνωρίζει κανείς το χαρακτηριστικό DB distributed για το azureus να μου πει κάποιος πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω ? Σημ: είναι για διαχείριση του azureus εξ αποστάσεως..
μια ερωτηση παιδια.με τον αζουρεους και συνδεση 2048/256 με τι ταχυτητες πρεπει να κατεβαζουμε?ποια ειναι δηλαδη τα αποδεκτα ορια?ευχαριστω!
Έχω την τελευταία έκδοση του Azureus,modem/router Fritzbox Fon και firewall αυτο των Windows( XP SP2).Αν και έχω ρυθμίσει το UPnP σύμφωνα με τον οδηγό και στο Azureus και στις επιλογές του Fritz ,μου βγαζει ακόμα Nat error.Help needed!
Χρειάζομαι ένα plugin για το Azureus για να κόβει τα fake torrents.Το ψάχνω στο forum και δεν μπορώ να το βρώ ;)
Ισως γιατι δεν υπαρχει? τι εννοεις fake torrents? αν εννοεις αυτα που αλλο λενε πως ειναι και αλλο ειναι στην πραγματικοτητα, δεν νομιζω οτι μπορει να μαντεψει κανεις το περιεχομενο...
Βρήκα κάποιο plugin για το Azureus το safepeer το οποίο κάνει αυτή την δουλειά νομίζω :oneup:
Ειμαι ο μονος που εχω το παρακατω προβλημα;
Οταν θελω να κατεβασω καποια αρχεια μονο απο καποιο τορρεντ
(πχ track 4, 5 , 8) επιλεγω το "do not download" για τα υπολοιπα αρχεια απο το Details>Files>Priority.
Ομως το Azureus δημιουργει και παλι τα αρχεια που επελεξα να ΜΗΝ κατεβασω στο σκληρο.
Τωρα θα μου πειτε, βαλε να μη κανει allocate το καθε τορρεντ.
Ομως το θελω αυτο, γιατι λογω laptop εχω περιορισμενο χωρο και θελω να ξερω καθε φορα ποσο χωρο εχω..
Στο bitcomet οποιο αρχειο επελεγα να μη κατεβει δεν το δημιουργουσε..
Κατι αλλο, στη καρτελα Files, γινεται να μου δειχνει τα directory που ειναι χωρισμενο;
Help
Προειδοποίηση
UPNP: Η αντιστιχιση θυρας 'Εισερχομενη θυρα
Δεδομενων (UDP/53297)' σνηκει τον
'home-grafeio' - παρακαλω διαλεξτε αλλη θυρα
Τι είναι αυτό το μήνυμα μου έχει σπάσει τα νεύρα.
και το Ratio και το NAT είναι πράσινα γιατί εμφανίζετε αυτό.
53297 Έχω βάλει TCP και UDP
kai
home-grafeio ειναι το όνομα του PC μου
Έχω να κάνω και την εξής ερώτηση.
Στο βήμα 17 λέτε:
Κατεβάστε το Safepeer plugin. Μέσα στον υποκατάλογο plugins που έχετε εγκαταστήσει το Azureus, δημιουργήστε έναν υποκατάλογο safepeer και εκεί μέσα εξάγετε τα περιεχόμενα του zip αρχείου που κατεβάσατε νωρίτερα.
Bήμα 18
Ξεκινήστε το Azureus. Θα πάρει μερικά λεπτά γιατί κατεβάζει τη block list. Στην κάτω μπάρα θα δείτε κάτι σαν:
IPs: X-Y/Z/W
όπου τα Χ, Υ, Ζ και W είναι αριθμοί. Αν το X είναι μηδέν, τότε δεν έχει φορτωθεί το safepeer plugin! Κλείστε το Azureus, πηγαίνετε στο προηγούμενο βήμα και εγκαταστήστε σωστά το safepeer!
Το κάνω έτσι ακριβός και το X παραμένει 0
Ευχαριστώ
Bήμα 18
Ξεκινήστε το Azureus. Θα πάρει μερικά λεπτά γιατί κατεβάζει τη block list. Στην κάτω μπάρα θα δείτε κάτι σαν:
όπου τα Χ, Υ, Ζ και W είναι αριθμοί. Αν το X είναι μηδέν, τότε δεν έχει φορτωθεί το safepeer plugin! Κλείστε το Azureus, πηγαίνετε στο προηγούμενο βήμα και εγκαταστήστε σωστά το safepeer!
Το κάνω έτσι ακριβός και το X παραμένει 0
Ευχαριστώ
Δες εδώ azureus safepeer ipfilter list (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=71420) υπάρχει πρόβλημα.
[Insomniac]
23-01-07, 11:08
Bήμα 18
Το κάνω έτσι ακριβός και το X παραμένει 0Με δεδομένο ότι δεν έχεις κάνει λάθος στην εγκατάσταση του plugin:
Το έχω αναφέρει και στο παρελθόν (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=690079&postcount=414).
Η έκδοση του SafePeer (http://azureus.sourceforge.net/plugin_details.php?plugin=safepeer) (2.5.1) που υπάρχει στη σελίδα του Azureus, έχει ως default επιλογή το async loading ενεργοποιημένο. Αυτό σημαίνει ότι σωστά ανοίγει το Azureus κατευθείαν κι ο αριθμός των IPs είναι 0. Αν περιμένεις μερικά λεπτά, θα δεις ότι θα κατεβεί η λίστα.
Εναλλακτικά, πηγαίνεις Plugins -> SafePeer κι απενεργοποιείς το asynchronous loading.
@ ADSLgr.com All rights reserved.