Επιστροφή στο Forum : Howto: Παίξτε με το Azureus BitTorrent client
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
ατεβαστε την database του peer guardian και στο αρχειο safepeer properties στο φακελο safepeer το οποιο 8α ανοιξειτε με το notepad βαλτε # μπροστα απο το http που δεν εχει και δωστε π.χ. primary.url=file:c:/guarding.p2p σε δικη του σειρα
οπου guarding.p2p ειναι η database στο c: .ετσι δεν χρειαζεται download φορτωνει τα ip απο το σκληρο.
Ξέχασες και την αλλαγή από "enable.blocklist.manager=true" σε "enable.blocklist.manager=false" μέσα στα properties.
A,το ακριβές μήνυμα είναι: SocketException:no buffer space available
Για να μπω και εγώ στη συζήτηση
1.Δουλευω το azures περίπου στο μήνα (όσο έχω και την DSL σύνδεση)
Ενώ στη αρχή είχα full ταχύτητα μετά από το μήνυμα (στα 13gb )
περί donate άρχισε και σε μένα μια 5kb/s,0kb/s,8kb/s και πάνω κάτω η ταχύτητα .
δεν έχω κάνει donate (τσέκαρα να το δοκιμάσω και άλλο)- και στα 26gb
ακολουθώντας τον πολύ καλό οδηγό how to το πρόβλημα παραμένει .
με 4 πηγές πριν κατέβαζα μέχρι 58κβ/s
και τώρα με 50 πηγές κατεβάζω με 4κβ/s.
2.εχω κάνει σύνδεση vivodi 256 αλλά κατεβάζω με full ταχύτητα 68κβ/s-από http η μέσω flashget - 99% η ταχυτητα στην σύνδεση από την διαχείριση εργαλείων που μου γραφεί τοπική σύνδεση 640kbps
Kαλησπερα παιδια.Αυτο ειναι το πρωτο μου post στο adslgr forum που το θεωρω ισως το καλυτερο στην Ελλαδα.
Θα ηθελα την γνωμη ενος γκουρου για καποιες απαντησεις
Χρησιμοποιω το Azureus με συνδεση otenet 384/128 με ενα alcatel speedtouch 530 modem.Aκολουθησα τον howto guide αλλά εχω πολυ μικρες αποδοσεις(max 16kb/s download)
Θα ηθελα να μου πειτε τα νουμερα που πρεπει να βαλω στο Azureus στα παρακάτω
Transfer
1) kb/s global max upload speed
2) kb/s global max download speed
3) Default max uploads slots per torrent
4) maximum number of connctions per torrent
5) maximum number of connctions globally
Queue
1) max simultaneous downloads
2) max active torrents
3) seeding/first priority a share ratio under
Τελος με το netlimiter ποσο να περιορισω το upload?
Eυχαριστώ
Παιδια το ξερω οτι κατι τρεχει με το NIS firewall αλλα το "UPnP: 'TCP Tracker Port (TCP/6969)' established" Πως το σταματω?
kadronarxis
04-11-04, 13:33
Έχω και εγώ πρόβλημα με το safepeer του arureus.
Κάθε φορά που κάνει επανεκκίνηση μου δίνει και διαφορετικά νούμερα στα blocked ips.
Τη μία 25,000 την άλλη 70,500...
Όταν βγάλει κοντά στις 82,000 το αφήνω να συνεχίσει.
Χτες μου έδωσε 82756-0/0/0 και το άφησα να κατεβάζει.
Αυτό γίνεται μάλλον(??) διότι ο server έχει μεγάλο φόρτο.
πάντως την ώρα που κατεβάζει προσπαθήσετε να surfάρετε στο internet. Θα παρατηρήσετε ότι πάντα θα δίνει μεγαλύτερα νούμερα.
Άντε γερά.
anaca: Το Azureus το βγάζει σαν πληροφορία. Νομίζω έχει μία επιλογή για να μη βγαίνει το μήνυμα.
Xorxhs: το thread είναι μόνο για το συγκεκριμένο howto, για τις ερωτήσεις σου σε παρακαλώ άνοιξε ένα νέο.
kadronarxis
04-11-04, 13:45
ok cosmos. :D
ok cosmos. :D
Για ποιό πράγμα φιλαράκι; :) Αν εννοείς την ερώτησή σου, είσαι on-topic, απλά δεν απάντησα γιατί δεν ξέρω τι παίζει. :)
kadronarxis
04-11-04, 14:17
cosme,
hehehe.
Απλά νόμιζα ότι το Xorxhs πήγαινε σε μένα.
Επειδή με λένε Γιώργο, Χόρχε δηλαδή, νόμιζα ότι το συνδύασες!! :D
Δεν πρόσεξα το post του Xorxhs. :)
Πάντως, on-topic, ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει νούμερο όπως αυτό που δίνεις για το safepeer(92 χιλιάδες κάτι). Μέχρι 82 το ανώτερο έχω παρατηρήσει.
Τέλοςπάντων, το καλύτερο για μένα, στη νέα έκδοση του azureus, είναι ότι ελέγχει τα concurrent tcp/ip connections.
Οπότε το patch για το tcp/ip (μετά την εγκατάσταση του sp2)δεν χρειάζεται.
Άντε γερά και πάντα καλά.
Nέα έκδοση; :shock:
Ενημερώθηκε το howto, με το νέο Azureus και το αντίστοιχο νέο Safepeer (v2.3).
giorgosc61
05-11-04, 19:30
Καλησπέρα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ένα τόσο καλό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σαν το Azureus το "έθαψαν" γράφοντάς το σε JAVA. Χάθηκε ο κόσμος να το γράψουν σε C ώστε να χρησιμοποιεί μικρότερη μνήμη και cpu?
giorgosc61, ρωτάς πράγματα με αυτονόητες απαντήσεις, απλά λέω "GUI multiplatform application" ;)
karamolegos_g
22-11-04, 00:13
να σας ρωτισς κατι
το azureus ειναι ενα πολι καλο προγραμμα για να κατεβαζεις torrent, αλλα ποιος ξερει να μου πει αν ηπαρχει κατι αλλο που να καεισ preview σε αυτο που κτεβαζει :?
ξερει κανενασ να μου πει ????
Στην επιλογή a share ratio under έχει τα εξής 1:2(0,5) 1:1 2:1 3:1 και 4:1 ποια είναι η καλύτερη επιλογή για γρηγορότερο download; σε ποιο από τα παραπάνω νούμερα αντιστοιχεί το κατέβασμα;
ακολούθησα τον οδηγό, η port ειναι οκ, τα torrent ειναι πρασινα , με συνδεσεις πάνω από 50 και η ταχύτητα παραμένει κατω απο 10..
εχω ανοιχτά μονο 2 torrent τη φορά..
τι τρέχει τωρα???
kadronarxis
24-11-04, 13:45
150 maximum connections per torrent
300 maximum global connections
Έχεις στο arureus, πάντα 2 αρχεία ανοιχτά.
Ακόμα και όταν στο ένα είσαι seeder.
Ένα downloading, ένα seeder, Ή δύο downloading.
Αν δεν βλέπεις πάνω από 10-15 τότε:
1) το dslam είναι πίτα πίτα goodys
2) τόσο δίνουν maximum όλοι οι άλλοι, τόσα παίρνεις.
Άντε γερά.
Tι settings θα προτεινες για πιταρισμενο dslam?? τι 8α επρεπε να χρησημοποιησουμε?
Εγώ έχω ανοιξεί το port στο 510i, κατεβάζω με ταχύτητες που παίζουν , αλλα τα προσωπάκια είναι κίτρινα..
!!
Ston azureus preview μπορεις να κανεις μονο εαν εχει sample(αν μιλαμε για ταινιες) αυτο που κατεβαζεις.τσεκαρεις αυτο που σε ενδιαφερει.δεξι κλικ επιλεγεις λεπτομερειες πηγαινεις στα αρχεια. δεξι κλικ στο sample και το θετεις σε υψηλη προτεραιοτητα.Οταν κατεβει μπορεις να το δεις με ενα player.αυτα κατι αλλο υπαρχει εκει εξω....?το ιδιο κανει περιπου και το μουλαρι
Tι settings θα προτεινες για πιταρισμενο dslam??
Πως να κανετε preview μια ταινια/video/οτι ναναι :
1.Αρχιζουμε το τορρεντ και κανουμε διπλο κλικ να ανοιξει το tab με τις πληροφοριες του τορρεντ.
2.Παταμε Options.Διαλεγουμε το Transfer.Κανουμε κλικ στο Prioritize first pieces of files , ετσι ωστε να το ενεργοποιησουμε.
3.Το tab toy torrent εχει τεσσερα αλλα tabs (General,Details,Pieces,Files). Διαλεγουμε το files.
4.Διαλεγουμε το αρχειο που μας ενδιαφερει και με δεξι κλικ > Set priority ,διαλεγουμε "Do not Download" για ολα τα υπολοιπα.
5.Αφηνουμε να κατεβασει μερικα ΜΒ.
6.Πηγαινουμε στο http://divfix.maxeline.com και κατεβαζουμε το DivFix, το οποιο κανει rebuild το index του αρχειου ετσι ωστε να μπορουμε να το δουμε.
7.Κανουμε ενα copy το αρχειο απο εκει που το κατεβαζει το Azureus, σε καποιο αλλο μερος. Χρησιμοποιουμε το DivFix στην κοπια που καναμε και κανουμε preview.
Το DIvFix μπορει να μην δουλευει με ολα τα filetypes, αλλα τουλαχιστον με τα ΑVI
που ειναι πολλεσ ταινιες δουλευει.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό και πολύ χρήσιμο μια και έχω καλοσυνηθίσει από το shareaza που το κάνει αυτόματα
σας έχει τύχει ποτέ το azureus να κολάει την σύνδεση?? δηλαδη να σταματάει κάθε κίνηση συμπεριλαμβανομένου κα του ίδιου του azureus..
μετα για να στρωσει πρεπει να κανω ρεσετ το ρουτερ..
το κανει αρκετα συχνα και απο τοτε που το κρατισα κλειστο για μια μερα δεν εχει κολήσει καθόλου
To λειτουργώ εδώ και 15 μέρες και δεν μου τοθ έχει παρουσιάσει..
Απο ταχύτητες έχω 20-25kbs και λιγο πιο χαμηλές και τα κίτρινα προσωπάκια..!!!
chris_kar το παθαίνω κάθε μερικές μέρες και θέλει on/off ο ρούτερ για να επανέλθει η σύνδεση. Τώρα ο Αζουρέος φταίει, ο ΟΤΕ, η ACN, το ρούτερ... θα σε γελάσω.
apnea73 αν τα προσωπάκια δε γίνονται ποτέ πράσινα, μάλλον δεν έχεις ανοίξει πόρτες.
Εχω ανοίξει πόρτες και στο Alcatel και στο SMC, και στο NIS αλλά πάλι κίτρινα μένουν.. :roll:
δε ξέρω αν έχει υποθεί ξανά αλλά μιάς και το ανακάλυψα τώρα:
σε όσους λείπει το πράσινο προσωπάκι από τα downloads του azureus, ή αλλιώς κατεβάζουν με μικρές ταχύτητες, κάντε forward την πόρτα 6881 στο μηχάνημα που κατεβάζει με azureus!
isaias1983
02-12-04, 07:20
παιδια ξερετε τι συμβαινει με τον azureus?
την μια μερα μου κατεβαζει 2gb και την αλλη 500mb...
τα προσωπακια ειναι σχεδον παντα πρασινα...
δινω upload περιπου 1gb την ημερα..
ςχω adsl 384 otenet.ειναι 6 ωρα το πρωι που υποτιθεται οτι θα κατεβαζε
πιο γρηγορα αλλα 3-8 kb.....
pls help
Σ' εμένα χρησιμοποιεί την 6969 από μόνο του
μάλλον την έχεις αλλάξει εσύ!
οχι ενώ έχω ανοιξει την 6881 αυτό επιμένει να χρησιμοποιεί την 6969
παιδια,αλλαξτε τη θυρα στο azureus apo 6881 σε μια απο τις 49152 εως 65535...
Πολλοι ISP εχουν μπλοκαρει ή περιορισει τις θυρες 6881-6889 που χρησιμοποιουν πολλοι torrent clients!
εγω τις αλλαξα,εκανα register σε ενα-δυο καλους trackers και εχω ταχυτητες 30-40kB/s(ειχα ΣΥΝΕΧΕΙΑ 5-20kB/s)με πολλους seeders!!!Το θεμα ειναι να εχεις μια θυρα ανοιχτη,και να την αλλαζεις συνεχεια γιατι ο ISP βλεπει οτι συνδεεσαι πανω σε 60-70(και παει λεγοντας)αλλους χρηστες!!!!Οι καλοι trackers χρησιμοποιουν τις θυρες 80-81 για tracker update,οχι την 6969 που εχει σαν default ο Azureus!γι αυτο εχετε κιτρινα ανθρωπακια τις περισσοτερες φορες!!!(ΠΡΟΣΟΧΗ:η θυρα 6969 δεν ειναι για "συναλλαγες" μεταξυ χρηστων,ειναι για tracker update MONO!!)
δειτε σχετικο thread μου!!::
http://www.adslgr.com/forum/thread11981.html&sid=6326c3c0422aaf3442bae958447e9b8e
Παρόλο που κατεβάζω με 35άρες χαλαρά, δεν θα έπρεπε να μου σκάει και ένα χαμόγελο το προσωπάκι του αζορέα; αυτό είναι σκυθρωπό :D :D :D :D
εννοείς το πράσινο προσωπάκι; αν ναι....port forward και ίσως να πιάσεις ακόμα καλύτερες ταχύτητες!
παιδια,αλλαξτε τη θυρα στο azureus apo 6881 σε μια απο τις 49152 εως 65535...
Πολλοι ISP εχουν μπλοκαρει ή περιορισει τις θυρες 6881-6889 που χρησιμοποιουν πολλοι torrent clients!
εγω τις αλλαξα,εκανα register σε ενα-δυο καλους trackers και εχω ταχυτητες 30-40kB/s(ειχα ΣΥΝΕΧΕΙΑ 5-20kB/s)με πολλους seeders!!!Το θεμα ειναι να εχεις μια θυρα ανοιχτη,και να την αλλαζεις συνεχεια γιατι ο ISP βλεπει οτι συνδεεσαι πανω σε 60-70(και παει λεγοντας)αλλους χρηστες!!!!Οι καλοι trackers χρησιμοποιουν τις θυρες 80-81 για tracker update,οχι την 6969 που εχει σαν default ο Azureus!γι αυτο εχετε κιτρινα ανθρωπακια τις περισσοτερες φορες!!!(ΠΡΟΣΟΧΗ:η θυρα 6969 δεν ειναι για "συναλλαγες" μεταξυ χρηστων,ειναι για tracker update MONO!!)
δειτε σχετικο thread μου!!::
http://www.adslgr.com/forum/thread11981.html&sid=6326c3c0422aaf3442bae958447e9b8e
Μέ έχασες λλίγο με τους trackers! δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;
[Insomniac]
09-12-04, 15:53
Αν έχετε μόνο κίτρινα προσωπάκια, τότε 99% έχετε πρόβλημα με το port forwarding του ΝΑΤ. Αν έχετε δει έστω και μια φορά πράσινο προσωπάκι τότε σύμφωνα με το WikiWikiWeb (Azureus official) δοκιμάστε να κάνετε ένα από τα παρακάτω :
1) Απενεργοποιήστε το UPnP (Tools->Options->Plugins->UPnP)
2) Ακολουθήστε την συμβουλή που αναφέρει ο predatork πιο πάνω. Συχνή αλλαγή δηλαδή της θύρας από 6881 σε μια από τις 49152 - 65535.
Πάτε Tools->Options->Connection και εκεί αλλάξτε το Incoming Listening Port σε κάποια τιμή από τις παραπάνω. Πατήστε save και στην συνέχεια ανοίξτε την θύρα στο router. Σταματήστε ΟΛΑ τα ενεργά torrent, κάντε quit το Azureus, περιμένετε μερικά λεπτά, ξαναανοίξτε το Azureus και κάντε ένα port test (Tools->Configuration), αλλάζοντας την θύρα του τεστ απο 6881 σε αυτή που επιλέξατε. Αν υπάρξει πρόβλημα επαναλάβατε την διαδικασία γιατί κάτι θα σας έχει διαφύγει. Αν είναι όλα οκ τότε είστε έτοιμοι. Σύμφωνα με το site θέλει γύρω στο μισάωρο για να φανούν οι αλλαγές! Καλή τύχη.
Επίσης ο sofos έγραψε :
Μέ έχασες λλίγο με τους trackers! δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;
Οι trackers και το Azureus, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (αυτό είναι η αντίστροφη μέτρηση στο general tab από τα details του torrent) κάνουν το λεγόμενο scrape (ανταλλάσουν δηλαδή πληροφορίες για το αν ο tracker είναι ok, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ποιό είναι αυτό, να μάθουν πόσοι είναι οι peers, οι seeds, οι ip τους κτλ.) Η ανταλλαγή αυτή (αν και υπάρχει κουμπί και για manual update) γίνεται αυτόματα και χωρίς την ανάγκη ανοίγματος κάποιας συγκεκριμένης θύρας.
Το κουμπί για manual update του tracker θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς η συνεχόμενη χρήση του, αντί να κάνει καλό, καταναλώνει bandwidth, με τελικό αποτέλεσμα να σας ρίχνει την ταχύτητα.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτά που αναφέρω, έχουν ξαναειπωθεί (αυτούσια ή ενμέρη) κάπου στο φόρουμ, απλώς είπα να τα υπενθυμίσω. Ελπίζω να μην έχω κάνει κάποιο λάθος 8) . Use at your own risk :lol: !!!
Πολύ χρήσιμα αυτά που είπες! Απλά να σε ρωτήσω και 2 τελευταία πράγματα:
- Πρέπει να κάνω forward την 6969 στον υπολογιστή με azureus; Πώς θα καταλάβω an o tracker χρησιμοποιεί άλλη θύρα (π.χ 80-81);έχει μια επιλογή για enable https port, να την επιλέξω;
- Που είναι το κουμπί manual update του tracker;
Ευχαριστώ
[Insomniac]
09-12-04, 17:19
- Πρέπει να κάνω forward την 6969 στον υπολογιστή με azureus; έχει μια επιλογή για enable https port, να την επιλέξω;
Αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις τον ενσωματωμένο tracker του Azureus για να κάνεις seed, δεν χρειάζεται να κάνεις forward την θύρα αυτή, όπως και δεν χρειάζεται να επιλέξεις την/τις επιλογή-γές Enable tracker on HTTP(S) port.
- Που είναι το κουμπί manual update του tracker;
Αν κάνεις δεξί κλικ σε ένα torrent και επιλέξεις show details θα το δεις στο general tab. Αλλά όπως προανέφερα δεν συνίσταται η χρήση του.
Τέλος, προσοχή καθώς αρκετοί tracker σου επιβάλλουν να αλλάξεις την Incoming TCP listening port (την default 6881 δηλαδή) και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς αν προσπαθήσεις να συνδεθείς χωρίς να έχεις κάνει την αλλαγή, σου κάνουν και ban, συνήθως για ένα 48ωρο. Αν κάποιος tracker λειτουργεί έτσι, το αναφέρει στο faq στο site του.
Να ρωτήσω τι ακριβώς είναι οι trackers, που μπορώ να τους βρω και πως χρησιμοποιούνται??
ΥΓ: Έχω USR9105 και το Azureus δούλεψε άψογα με την πρώτη με UPnP χωρίς να πειράξω τίποτα. Αλλά όσο user friendly είναι στο ξεκίνημα, άλλο τόσο ψάξιμο θέλει στο internet για τορεντσ.
Επιτρέπεται να μου στείλει κάποιος PM με site bittorrents?
Υπάρχει νόημα να ανοίξουμε μια port range για το Azureus τη στιγμή που στις επιλογές μπορούμε να δηλώσουμε μόνο μια port(το ρωτάω γιατί κάπου διάβασα ότι πολλοί ανοίγουν τις θύρες 6881-6889);
[Insomniac]
14-12-04, 06:08
Να ρωτήσω τι ακριβώς είναι οι trackers, που μπορώ να τους βρω και πως χρησιμοποιούνται??
Φαντάσου τους σαν "servers" οι οποίοι δεν έχουν το αρχείο που θέλεις να κατεβάσεις (άλλωστε τι p2p θα ήταν έτσι), αλλά περιέχουν πληροφορίες για αυτό, ποιοί το έχουν, τα ip τους κτλ. Όταν κατεβάζεις ένα torrent από ένα site συνήθως χρησιμοποιείς τον tracker του συγκεκριμένου site. Oπότε από όσο "καλύτερα" site προμηθεύεσαι τα torrent σου (πχ. registered sites με μεγάλο αριθμό χρηστών) τόσο καλύτερες συνθήκες θα αντιμετωπίσεις.
Υπάρχει νόημα να ανοίξουμε μια port range για το Azureus τη στιγμή που στις επιλογές μπορούμε να δηλώσουμε μόνο μια port
Όχι κανένα νόημα. Το Azureus χρησιμοποιεί μια Incoming TCP listening port για όλα τα torrents.
Μολονότι έχω κάνω σωστά τα περισσότερα πράγματα (port forwarding, δοκιμές με αρκετά ανοιχτά port από 6889, 50001-2, έχω πράσινες φατσούλες κλπ), δεν είμαι ικανοποιημένος από τις ταχύτητες που πιάνω στο δίκτυο torrent με το Azureus. Με τη σύνδεσή μου (256/128) έχω πραγματική δυνατότητα κατεβάσματος από 28-32 ΚΒ/sec (πχ όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο από ιστοσελίδες). Όμως στο δίκτυο Torrent πιάνω μέχρι 20 και συχνότερα πέφτω στα 8-14! :cry:
Έχετε κάποια πρόταση να κάνετε σχετικά μ'αυτό το πρόβλημα;
cosmos, Cosmos έχω πρόβλημα με το forum.Κάθε φορά που πάω να κάνω post μου πεταει ένα σφάλμα.Δες...
http://www.adslgr.com/forum/thread12211.html
cosmos, Cosmos έχω πρόβλημα με το forum.Κάθε φορά που πάω να κάνω post μου πεταει ένα σφάλμα.Δες...
http://www.adslgr.com/forum/thread12211.html
ρε παιδια υπαρχει κανενα plugin που να αλλαζει το port για τους trackers αυτοματα αν η ταχυτητα πεφτει χαμηλα για πολυ ωρα?????
panther_512
16-12-04, 03:37
Ρε παιδιά, σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.
Είμαι στη Κύπρο τους τελευταίους 4 μήνες και έχω ADSL 1024/256 με provider τη CYTA (ο δικός μας ΟΤΕ). Μου έδωσαν και ένα modem-router το οποίο συνδέεται κατευθείαν στην ethernet θύρα του υπολογιστή. Ούτε drivers θέλει ούτε τίποτα.
Χρησιμοποιούσα το BitTornado τους τελευταίους 2 μήνες και η μέγιστη ταχύτητα που είχα ήταν τα 30ΚΒ/s. Εντωμεταξύ τόσο το surfing όσο και τα download από sites είναι ταχύτατα και φτάνουν άνετα τα 124ΚΒ/s.
Εγκατέστησα τον Azureus αφού πρώτα έβγαλα το BitTornado, αλλά οι ταχύτητες είναι χάλια μαύρα. Παίζει συνεχώς τόσο το dl όσο και το upl από 0 μέχρι το πολύ 6 KB/s.
Έκανα όλες τις ρυθμίσεις του AZUREUS σύμφωνα με τον οδηγό του site και τσέκαρα αν υπάρχει πρόβλημα με το port. Όταν το κάνει τέστ λέει ΟΚ.
Τί φταίει?
Το μόντεμ που μου δώσαν είναι το B-Focus Multiport 400PR. Δεν μου δίνει δυνατότητα να καθορίσω το router. Αν θέλετε μπορείτε να το κοιτάξετε και σείς. Μπορείτε να βρείτε εύκολα documentation αν δώσετε το προαναφερόμενο όνομα του μόντεμ στο yahoo.
Από ότι κατάλαβα μάλλον έχει hardware Firewall και ΝΑΤ, ότι και αν είναι αυτό.
Αλλά όπως και να έχει, τα λαμπάκια στα torrents είναι πάντα πράσινα και όπως ήδη είπα όταν ο οδηγός ρύθμισης κάνει τέστ την επιλεγμένη port μου λέει ότι είναι ΟΚ.
Σας παρακαλώ βοηθήστε το φτωχό. Πληρώνω τη σύνδεση τζάμπα και βερεσέ :(
@ ADSLgr.com All rights reserved.