PDA

Επιστροφή στο Forum : Howto: Παίξτε με το Azureus BitTorrent client

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

panther_512
16-12-04, 12:00
Ε, λοιπόν δεν το πιστεύω!

Πήρα τηλέφωνο στη CYTA και τους ρώτησα για πιό λόγο οι ταχύτητες στα p2p προγράμματα είναι κωμικοτραγικές. Και τί απάντησαν: Έχουν βάλει p2p filters ώστε να περιορίζει τη ταχύτητα των downloads! Μα είναι δυνατόν???????
Και τους ρωτώ, πώς είναι δυνατόν να πληρώνω 35 λίρες το μήνα ( 60 Ευρώ ) για χιλιάρα adsl και να μου λένε ότι μου παρέχουν την υπηρεσία με περιορισμούς!!!!!!!!!!
Και μου λέει ότι το κάνουν αυτό για να κρατήσουν bandwidth για τις επειχηρήσεις που έχουν adsl.
Συγνώμη, αλλά το συμβόλαιο που υπόγραψα δεν έγραφε τίποτα τέτοιο!
Και ακούστε!
Η adsl 1024/256 με p2p filter κοστίζει 60 Ευρώ το μήνα
και η adsl 1024/256 χωρίς το φίλτρο έχει 120!!!!!!! Μας δουλεύουν?????????
Εφόσον το συμβόλαιο δεν έγραφε τίποτα τέτοιο, δεν έχω δικαίωμα να τους καταγγείλω?
Δηλαδή πληρώνω τα μαλιοκέφαλά μου για τη σύνδεση και μετά να μου λένε ότι για συγκεκριμένες εφαρμογές θα έχω κανονική ταχύτητα και για άλλες θα έχω ταχύτητες χειρότερες και από σύνδεση 56Κ? Μα είναι δυνατόν?

Όπως και να έχει, είναι δυνατόν να μπορούν να φιλτράρουν όλα τα ports? Η μήπως τα πιό διαδεδομένα?
Και το λέω αυτό γιατί ο Azureus έχει μόνο μία port. Και οι ταχύτητες που πιάνει είναι για γέλια.
Αντίθετα, με το BitTornado, που έχει επιλογή για randomize ports, μπορούσα να πιάσω μέχρι και 30-κάτι KB/s. Μάλιστα θυμάμαι μία και μόνο φορά ότι είχα πιάσει 90-άρα!
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

gvalaou
16-12-04, 15:00
Δοκίμασε να αλλάξεις ports. Νομίζω μπλοκάρουν συγκεκριμένα ports οπότε αν αλλάξεις τα default ίσως να μην έχεις πρόβλημα. Μάλιστα κάποιοι trackers το επιβάλλουν αυτό, δηλαδή το να μην χρησιμοποιείς το default και μάλιστα ζητούν κάθε τόσο να την αλλάζεις. Μάλιστα, καλό είναι να βάλεις κάποια από τις ports 50.000-65.000 (τα νούμερα τα ακριβή δεν τα θυμάμαι). Για περισσότερες λεπτομέρειες κοίτα στο FAQ του elite t*.

husuris
17-12-04, 02:01
Εχω κατεβασει μερικως ενα αρχειο με το azureus. To αρχειο το μετεφερα σε ενα αλλο υπολογιστη. Πως μπορω να το κανω να συνεχισει το d/l απο εκει που ειχε σταματησει ο αλλος υπολογιστης???

Thanks

Alex

panther_512
17-12-04, 10:40
Αχ....

Τί να πώ ρε παιδιά, ο Azureus δεν με θέλει. Δοκίμασα διάφορα ports από μεταξύ 50.000 και 60.000 και τίποτα.

Αντίθετα έβαλα στον BitTornado να κάνει randomize ports μεταξύ 50.000 kai 60.000 και αυτή τη στιγμή κάνω download 4 torrents, με συνολικό dl 85ΚΒ/s και συνολικό upl 25.

Μακάρι να μπορούσα να έχω αυτές τις ταχύτητες με τον Azureus. Kαμιά συμβουλή?

HellV1L
18-12-04, 10:41
αν αλλαζεσ σε καποια χρονικα διαστηματα το port για τον tracker θα εβλεπεσ αυτες τις ταχυτητες...

ρε παιδια υπαρχει καποιο plugin που να κανει αυτοματα αυτη τη δουλεια για το azureus???????

spartacus
19-12-04, 01:04
τώρα που το upload έπεσε στα 2,5kb/sec μετά την αναβάθμιση του σκατέ και μέχρι να επανέλθει στα ίσα του με τον αζορέα τι γίνεται; δεν θα πιάνει ταχύτητα καλή λόγω χαμηλού uploadq; ρωτάω γιατί πριν πότε είχα 35 πότε 25 πότε 38 και δεν θα βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.

pasas9
19-12-04, 02:40
Ανοιγεις το ιδιο τορρεντ και φροντιζεις να το αποθηκευσει ο αζορεας εκει που εχεις το μισο αρχειο.Θα σου τσεκαρει το αρχειο και θα συνεχισει απο εκει που το σταματεισες.Πιθανον να τα αποθηκευεις σε ενα φακελο ολα οποτε δινεις το φακελο και το τσεκαρει απο κει.

[Insomniac]
19-12-04, 10:44
Νέα έκδοση
Azureus 2.2.0.2

New Features:

Core | Manual peer upload blocking (when seeding) and kick-banning
Core | Control added to not cache small files (default no cache for < 1MB)
Core | Ability to cancel torrent creation processes added
Core | Ability to cancel sharing process added
Core | Ability to pass multiple torrents to Azureus.exe
Core | Added configuration items for tracker processing limits
Core | Option to open torrent for seeding in create-torrent Wizard
Core | Auto-rescan of shared resources + addition/deletion of shares accordingly
Core | Persistence of download and tracker stats for shares
Core | Advanced network settings: MTU, SO_RCVBUF, SO_SNDBUF, IPTOS
Core | Optimistic Connect: drop inactive connections in order to find better ones
Core | Added ability to apply updates and shutdown Azureus instead of restarting
Core | Can now specify that password protected tracker web is only available via HTTPS, HTTP access -> access denied
Core | Can now specify comment to be added to share torrents
Core | resume data no longer saved to torrent files, stored in %user-dir%/active instead
Core | Plugin support for installing and uninstaling plugins
Core | Category support for shares
Core | Apply updates and defer applicaton to later restart/close
UI | Added 'share' support to console UI
UI | Option to show confirmation dialog on torrent Removal
UI | Added Seed2PeerRatio item to MyTorrents view
UI | Added detailed connection State to peers view
UI | Added Connected Time item to peers view
UI | Option to add torrent downloads silently (without activating main Azureus window)
UI | Added download speed limit column to MyTorrents
UI | Telnet UI added
UI | Auto-open stats option added
UI | Plugin install/uninstall wizards
UI | Double click on status bar progress area to give details of update/install/uninstall progress
UI | SWT/Console share support for setting category
UI | Pick out links (anything prefixed with "http") in torrent comments in general view
Plug | Status mailer support for SMTP port, user + password
Plug | Status mailer support for plain text notifications

Changes:

Core | Support azureus.install.path parameter, used by new linux launcher script
Core | Moved config items for tracker client overrides + UDP to tracker client config
Core | Also do dynamic tracker re-announce interval overrides when seeding; uses peer count only
Core | NAT check url changed to aelitis server
Core | Reduce tracker re-announce frequency when incoming connections are accepted (unfirewalled)
Core | Remove old auto-migration code
Core | Update restart logic now preserves JVM max mem setting for Sun JVMs
Core | Cleanup and optimize choke-unchoke logic
Core | Added an option to enable the prioritization of most completed Files, default is off
Core | Default http tracker to disabled
UI | Create torrent wizard now initially defaults torrent save path from "save to" default
UI | Obey "start stopped" config item for dropped torrents
UI | Torrents no longer need to be stopped before removal is allowed
UI | Graphical view item refresh optimizations
UI | Change context menu selection for queue/stop/force-start/recheck to be "at least one can be..." rather than "all can be..."
UI | More pre-defined speed ranges for queue slot limits
UI | Improve wording of "delete torrent?" prompt
Plug | UPnP information messages now off by default

Corrected bugs:

Core | Fix for kernel panics under MacOSX
Core | Handle passing of torrents to already running but not fully initialised process better
Core | Default save dir was defaulting to ON, changed to OFF
Core | Tidied up UPnP error handing if action missing
Core | Scrape mult-tracker torrents correctly when download not running
Core | Upload/download/share ratio frig for newly added seeds made consistent
Core | Fix for stalls from system clock being set backwards in time
Core | Fixed up bad behaviour on out-of-disk-space falures
Core | Fixed torrents getting stuck in READY state
Core | Fix potential connection establishment backlog
Core | Fix potential DOS by timing out stalled connections
Core | Fix bug in re-announce interval override calculation when connection limit has been reached
Core | Fix for hangs when scraping due to slow DNS resolves
Core | Fix for UPnP failing if trailing spaces in 'action name'
Core | Fixed bug in choke/unchoke logic when number of connected peers < max upload slots
Core | Updater problems with non-ascii chars in user dir (again!)
Core | Created torrents had name.utf-8 tag in wrong place
Core | UDP scrape responses being handled incorrectly
Core | Fixed the "high priority" piece-picking for files
UI | Old language files in user dir causing !missing! item texts
UI | Fix for window state not being remembered between sessions
UI | Fix for messages window being closed while animated
UI | Fix for BUG 1059432 : Download bars spawning multiple times when set to auto open
UI | Fix for BUG 1061538 : /0 error if no pieces
UI | Fix create-torrent wizard to remember paths properly
UI | Fixed up opening of torrent files not ending in ".tor" or ".torrent"
UI | Fix Health icons sometimes not refreshing
UI | Fix bug with Azureus crashing when quitting on OSX if the Stats view has been opened
UI | Fix the fuzzy Azureus icon bug under OSX
UI | IPFilter config view slow to display when thousands of ranges are set
UI | Fixed bug 1081886 : stats graphics can now be 2000 pixels wide, instead of only 1600 before
Plug | UPnP plugin support for multi-homed machines improved

Prince_Hades
20-12-04, 12:03
Ρε παιδιά; Είδατε καμιά πτώση του download από τότε που κάνατε το update; Ή μήπως φταίει ότι έκλεισε το suprnova (το torrent το κατέβασα από suprnova);

Macgyver
20-12-04, 14:22
Ερώτηση: Το safepeer για azureus είναι κάτι σαν το protowall?
Εγώ τρέχω πάντα protowall, χρειάζεται να βάλω και safepeer ειδικά για azureus?

kadronarxis
20-12-04, 14:45
Δεν έχω παρατηρήσει πτώση στο download,
ΑΛΛΑ έχω παρατηρήσει κάτι φρικτό, και το έχω δει και σε ξένα forums το ίδιο!!!:::
Το safepeer δεν κόβει καμμία ρουφιανο-ip.
Έχω την έκδοση 2.2.0.2 με το safepeer 2.5.1,
και το safepeer ενώ έχει φορτώσει 102455 ips,
δεν κόβει ούτε μία.
Μάλλον bug της έκδοσης...

Φοβάμαι να τρέξω το αρουρέους έτσι....
Νοιώθω ξεβράκωτος :D

Macgyver
20-12-04, 14:59
ημμ δλδ εγώ που το τρεχω μηνες ολοκληρους χωρις safepeer (μονο με protowall) πως πρέπει να νοιώθω?
Αρχίζουν να μου μπαίνουν ψύλλοι στ αυτιααα.....

gvalaou
20-12-04, 23:24
Εγώ κατ'αρχήν να πω, ότι είχα πρόβλημα στο να βάλω το safepeer να φορτώνει αυτόματα από το νετ τα IPs και αναγκάστηκα να κατεβάσω στον σκληρό μου τη βάση δεδομένων από το site με όλες τις διαθέσιμες επιλογές (3-4 ήταν νομίζω). Παρότι όμως τα κατέβασα όλα, σύνολο φορτώνει γύρω στις 53.000 διευθύνσεις. Είναι λογικό το νούμερο αυτό ή θα πρέπει να το ψάξω λίγο ακόμα;;;

del_ahmettt
21-12-04, 03:16
Παιδιά θέλω βοήθεια με το βατράχι! :lol:
Επειτα απο πολλουε μήνες μουλαρομανίας, αποφασισα να ασχοληθώ και εγώ διεξοδικά με τον Azureus! Εβαλα την εκδοση που βγήκε προ διημέρου και το πρόβλημα που εχω (που μπορεί να μην είναι και τόσο σοβαρό - δεν ξέρω) είναι οτι οταν τα ρυθμίσω ολα ωραία και καλα (NAT, ανοιγμα ports στπ fw του router) και παω να δοκιμασω το αρχικό τεστ το port 6881 παιρνω το μήνημα "Testing port 6881 ... Unable to test" :?

Οι φατσούλα ωστόσο είναι πράσινη και το download για το ενα και μοναδικό αρχείο που κατεβάζω (δημοφιλες αρχείο),μου παίζει γύρω στο 15-18 MO.
(Bασικά μια βυθίζεται στα 10ΚΒ μια εκτινασσεται στα 25ΚΒ-δεν μπορω να το καταλαβω κι αυτό)

Τί στο καλο συμβαίνει :?: Διάβασα ολο το δεκασέλιδο απο πάνω αλλα ακρη δεν εβγαλα.

Δοκίμασα κατα σειρα τα παρακάτω:
:arrow: Εκανα mapping αρχικά ΤCP6881, μετα δοκίμασα TCP/UDP 6881-6889 και στηn απελπισια μου σε ολη τη γκάμα ΤCP/UDP 6881-6999

:arrow: Εκανα off το firewal στο ρουτερ, δοκιμαστικά

:arrow: Reset στο router, μιας που ειχα να του κάνω μήνες - Επανακαθορισμος των παραπανω ρυθμίσεων.

:arrow: Πλήρη επανεγκατασταση του Azureus.

:arrow: Eγκατασταση και αλλου client (ΒitTornado). Σε αυτον εβλεπα μονο κιτρινα κυκλακια (>προβλημα ΝΑΤ)

>> Εχω disabled το UPnP sto router! Aκομα εχω "ξηλώσει"(disabled) το UPnP των ΧP και το firewall του SP2. :evil: Eπίσης DHCP Client disabled και στο ρουτερ και στα XP , αν παιζει καποιο ρόλο
Η συνδεση πεταει τα τελευταια εικοσιτετράωρα. :)

Καμια ιδέα, πρι τα παρατήσω και επιστρέψω στο ταπεινό μουλαράκι? :idea:

zavaras
21-12-04, 09:57
del_ahmet μήπως σου βγάζει αυτό?

Unable to test because listening port is already
in use. Please stop all active torrents and restart Azureus.
Then run this test again.

Πρέπει να σταματήσεις τα τόρρεντς και να επανεκκινήσεις το Αζουρέους για να κάνεις το τεστ.

del_ahmettt
21-12-04, 12:21
del_ahmet μήπως σου βγάζει αυτό?

Unable to test because listening port is already
in use. Please stop all active torrents and restart Azureus.
Then run this test again.

Όχι zavaras! Μου βγάζει σκέτο το μύνημα που αναφέρω. Πάντα κανω το τεστ οταν ολα τα downloads είναι σταματημένα.

Πάρεπιμπτώντως δοκίμασα και ενα αλλο αρχείο που είναι πολύ πιο δημοφιλές και το είδα ΜΟ download στα 30ΚΒ/s και "ριπές" μέχρι και στα 40KB/s. (με 256k συνδρομή)
(Eίναι και το DSLAM σε φόρμα τις τελευταίες ωρες! :P)

zavaras
21-12-04, 21:38
Κοίτα, αν έχεις πράσινες φατσούλες νομίζω ότι δεν γίνεται να έχεις πρόβλημα NAT.

Οι ταχύτητες που αναφέρεις είναι πολύ καλές, ωστόσο το πόσο δημοφιλές είναι ένα αρχείο δεν έχει απόλυτη σχέση με την ταχύτητα που κατεβάζεις. "Δικλείδα ασφαλείας" για να τη χαρακτηρίσω έτσι είναι να υπάρχουν περισσότεροι seeders από leechers, αλλά κι αυτό να μην συμβαίνει μπορεί ένας και μόνο χρήστης να σου δίνει με μεγάλη ταχύτητα.

del_ahmettt
22-12-04, 01:43
Κοίτα, αν έχεις πράσινες φατσούλες νομίζω ότι δεν γίνεται να έχεις πρόβλημα NAT.

Και εγώ αυτό πιστευω!
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στο BitTornado επαιρνα "κίτρινα κυκλάκια" (η αντιστοιχη "κίτρινη φατσούλα") (κανα 10λεπτο το αφησα μονο ανοιχτο - ίσως αργοτερα να εφευγαν, βαρεθηκα ομως)

Αφού πάντως κατεβαζει σφαίρα με Azureus, δεν πα' να λένε ό,τι θέλουν τα tests! :D

Tasans
30-12-04, 16:44
Likely network disconnect/reconnect: Repairing 1 selector, 1 keys.
Εαν λαμβανετε αυτο το μηνυμα συνεχως και ειστε σιγουροι οτι το δικτυο σας ειναι ενταξει, και εχετε την εκδοση 1.4 της Java, τοτε μαλλον βρηκατε προβλημα στο JRE (Σ.τ.μ.: Τι λες τωρα!!) και θα πρεπει να το αναβαθμισετε στην νεωτερη εκδοση 1.5 (5.0) απο το http://java.sun.com

Καινούργιο κόλπο στην 2.2.0.2. Τόσες μέρες την έχω και τώρα άρχισε να μου το βγάζει.

Bone_Collector
31-12-04, 18:58
εγώ πάντως όταν έβγαλε τo μήνυμα κατέβασα την 1.5 (beta νομίζω) έκδοση της java και δεν το ξανά έβγαλε :P αν και μάλλον δεν υπήρχε λόγος να το κάνω

lamesaint
06-01-05, 19:57
Παίδες γειά σας,

Έχω το latest Azureus 2.0.2.2. Οταν ξεκινάει , βγάζει σε κάποιο σημείο το εξης : load azplugins και αρχίζει να κανει donwload κάποιο file.
1) Ποιό αρχείο είναι αυτό και γιατί το κατεβάζει κάθε φορά?
2) Πως γίνεται να μην το κάνει αυτό συνέχεια?

Bone_Collector
06-01-05, 21:23
xmm μήπως έχεις βάλει τo safe peer plugin ? γιατί αν ναι τότε απλά κατεβάζει τις νέες blocklists κάθε φορα που ξεκινάς τo azureus

lamesaint
06-01-05, 22:41
Bone_Collector,

ναι έχω το safepeer. Μήπως αν σετάρω το Enable asynchronous loading να μην καθυστερεί το loading του Azoureus? Υποψιάζομαι οτι το downloading της blocklist με αυτό το setting θα γίνεται ...χμμμ... ασύγχρονα :wink:
Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω δημήτριος :lol:

del_ahmettt
06-01-05, 22:47
krio, σωστός!

Make sure you are running Java 1.5 and Azureus 2.2.0.2 (latest version). If you have safepeer enabled, edit the safepeer.properties located

C:\Documents and Settings\<USER>\Application Data\Azureus\plugins\Safepeer directory

The line should be.
enable.async.loading=true

Also, edit the Interface/start
- do not check for update on startup
- enable "check periodically for updates..."

By doing this, Azureus will startup much faster.

lamesaint
06-01-05, 22:59
del_ahmettt, τα χαιρετίσματά μου στην όμορφη Πάτρα!!!

Bone_Collector
06-01-05, 22:59
Bone_Collector,

ναι έχω το safepeer. Μήπως αν σετάρω το Enable asynchronous loading να μην καθυστερεί το loading του Azoureus? Υποψιάζομαι οτι το downloading της blocklist με αυτό το setting θα γίνεται ...χμμμ... ασύγχρονα :wink:
Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω δημήτριος :lol:

Τo asynchronous loading δεν είναι τόσο ασφαλές καθώς πρώτα θα ξεκινάει τo azureus και μετά τα plugins . Αυτό σημαίνει πως αν τo πρόγραμμα ξεκινήσει αμεσως download ενός torrent , ακόμα δεν θα έχει φορτωθεί τo safe peer με αποτέλεσμα να μην έχεις καθόλου ασφάλεια στο διάστημα αυτό .

Αυτό πού εγώ σου προτείνω είναι :
1) Να επιλέξεις τo periodic update στο safe peer που θα ελέγχει και θα κατεβάζει νέα blocklist σε κάποια συγκεκριμένη ώρα

2) απενεργοποίησε τo blocklist update του plugin και χρησιμοποίησε τον block list manager από bluetack που είναι πιο γρήγορος και μπορεις να επιλέξεις τι blocklists θες να βάλεις

2) να βάλεις protowall που και σε driver-lvl λειτουργεί και πιο γρήγορο στο load του :)

lamesaint
06-01-05, 23:04
Παίδες είδα και κάτι άλλο που μου φαίνεται λίγο...κάπως: Tools -> Options -> IP filters λέει ότι οι ΙΡ addresses που είναι blocked αντιστοιχούν στο 54%!!! του Ιντερνετ.
Ειναι οκ αυτό το νούμερο?
Σαν πολύ μου φαίνεται, δεν ξέρω...τι λέτε και σείς?

lamesaint
06-01-05, 23:07
Bone_Collector,

1) τι είναι το bluetack? (αστο, το βρήκα)
2) αν χρησιμοποιώ το protowall τότε δεν χρειάζομαι το safepeer?

Bone_Collector
06-01-05, 23:25
Όχi δεν το χρειαζεσαι. To protowall λειτουργεί παντού , απλά τo τρέχεις , μένει στο systray και μπλοκάρει (όπως τo peerguardian , τo κανονικό safe peer κλπ) . Και με τον blocklist manager (τo κατεβάσεις από εκεί που κατεβάσεις τo protowall) έχεις πλήρη έλεγχο στις blocklists και με λειτουργίες για auto update και export κλπ :)

ΥΓ : Αν τελικά αποφασίσεις να βάλεις protowall κατέβασε την 1.42 και όχι την beta 2.0 καθώς έχει πολλά προβλήματα

lamesaint
06-01-05, 23:28
ok, θανξ φορ δε τιπς
:)

lamesaint
09-01-05, 18:55
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1. Εχω τα εξής τσεκαρισμένα στο safepeer (Azureus) αλλά πάλι καθυστερεί να ξεκινήσει γιατί κατεβάζει ip lists:

Μηπως πρέπει μαζί με το asynchronous loading να έχω τσεκαρισμένο και το periodic update??

Sannin
10-01-05, 04:58
Κάτι ψιλοάσχετο...

Η default port του Azureus για τον tracker είναι η 6969 την οποία έχω ανοίξει και στο NAT. Ορισμένα site απαιτούν διαφορετική θύρα (πχ 80). Χρειάζεται κάποια ξεχωριστή ρύθμιση στο Azureus; Αυτές τις θύρες πρέπει να τις ανοίξω και στο NAT;

Spirus
10-01-05, 22:48
Ρε παιδιά ενώ έχω εγκαταστήσει το safepeer στο azureus δεν βρίσκω την καρτέλα επιλογών του.Που βρίσκεται? :?

[Insomniac]
10-01-05, 23:12
Η default port του Azureus για τον tracker είναι η 6969 την οποία έχω ανοίξει και στο NAT. Ορισμένα site απαιτούν διαφορετική θύρα (πχ 80). Χρειάζεται κάποια ξεχωριστή ρύθμιση στο Azureus; Αυτές τις θύρες πρέπει να τις ανοίξω και στο NAT;

http://www.adslgr.com/forum/thread7174-0-asc-135.html

Ρε παιδιά ενώ έχω εγκαταστήσει το safepeer στο azureus δεν βρίσκω την καρτέλα επιλογών του.Που βρίσκεται?

Στα plugins, ανάμεσα tools και help. Αν δεν είναι εκεί, πιθανότατα έχεις κάνει κάτι λάθος στην εγκατάσταση.

Spirus
11-01-05, 00:47
Μου βγάζει συνεχως λάθος στο install του plugin του safepeer

Downloading: C:\Documents and Settings\Σπύρος\Application Data\Azureus\plugins\safepeer\safepeer_2.5.1.jar
Installing plugin safepeer, version 2.5.1
Plugin initialising, please wait...
Version 2.5.1 of plugin 'safepeer' failed to install - Error loading plugin 'safepeer' / 'org.ludo.plugins.azureus.AzureusIpFilterExporter'

bomberb17
11-01-05, 21:28
Εγώ έχω πρόβλημα με την ταχύτητα γενικότερα. Όπως βλέπετε και από το dumeter, κάνει συνέχεια peaks στην ταχύτητα και μετά πέφτει! Το κάνει με διάφορα torrents, με αυτό που κατεβάζω τώρα έχει:
Γόνοι 6(19) και συνδέσεις 65(211). Έχω δοκιμάσει διάφορες ταχύτητες upload, από 6 έως 13. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

morpheous
18-01-05, 17:39
να κάνω μία ερώτηση...
στη επιλογή Επιλογές -> Διακομιστής -> Σύνδεση με τοπική διεύθηνση IP βάζουμε το ip του royter μας?

Lazy Dog
18-01-05, 17:47
να κάνω μία ερώτηση...
στη επιλογή Επιλογές -> Διακομιστής -> Σύνδεση με τοπική διεύθηνση IP βάζουμε το ip του royter μας?

There is also a Bind to Local IP Address box. If you have multiple network cards in your computer, you can use this box to specify the ip address that is bound to the network card you want to use for Azureus. Once again, most users will leave it blank.
Απο portforward.com :wink:

NIB
22-01-05, 04:04
Ρε παιδιά, δεν μπορώ να βρω τη "Enable UDP tracker client protocol" επιλογή στο azureus(που είναι στο "how to"). Που είναι;

Lazy Dog
22-01-05, 04:12
Ρε παιδιά, δεν μπορώ να βρω τη "Enable UDP tracker client protocol" επιλογή στο azureus(που είναι στο "how to"). Που είναι;
Options-->Tracker-->Server λιγο πιο κατω απο τη μεση :wink:

NIB
22-01-05, 04:41
Thanx. Ας κάνει κάποιος και update το "how to"(διότι το γράφει αλλού).

blade_pan
24-01-05, 17:07
παιδια εχω ενα προβλημα...ενω πριν λιγεσ μερες κατεβαζα κανονικα τωρα μου γραφει "σφαλμα συνδεσης"(timeout)

Γνωριζει κανεις πως θα λυσω αυτο το προβλημα?

Lazy Dog
24-01-05, 17:12
παιδια εχω ενα προβλημα...ενω πριν λιγεσ μερες κατεβαζα κανονικα τωρα μου γραφει "σφαλμα συνδεσης"(timeout)

Γνωριζει κανεις πως θα λυσω αυτο το προβλημα?

Μπορει να εχει προβλημα ο συγκεκριμενος tracker. Περιμενε λιγο και βλεπεις...

blade_pan
24-01-05, 17:21
οχι σε ολα το ιδιο μου λεει,και με αλλο προγραμμα ... :(

skelos
01-02-05, 17:17
Μου εμφανιζει το εξης μυνημα "Σφαλμα (2 slot limit exceeded, impruve your ratio/upload to increece the allowance (1.66566seconds))"

τι πρεπει να κανω;

Bayern7
01-02-05, 18:13
Το share ratio σου είναι πολύ μικρό. Aνεβασε το. Πως; Κάνε seed.
Αν πάλι δεν θέλεις να κάνεις seed, πρέπει να έχεις μόνο ένα torrent από το συγκεκριμένο site "ενεργό" (είτε seed, είτε downloading).

ASiC
04-02-05, 11:35
Καλημέρα! Παρακολουθώ αυτό το thread εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώντας να βρώ μια λύση στο θέμα χαμηλών ταχυτήτων με το azureus, αλλά, τίποτα. Το παράξενο είναι οτι μόλις είχα βάλει την adsl, πρίν απο περίπου 3 μήνες, το azureus πήγαινε σφαίρα με το συνολικό download να είναι κολλημένο στα 50-55 kb/s! Έχει περίπου στον μήνα που η συνολική ταχύτητα του download δεν ξεπερνάει τα 7.5-10 kb/s, εκτός απο κάποια peeks που κάνει και τα κρατάει για 4-5 δευτερόλεπτα. Ακόμα πιο παράξενο είναι οτι όταν το βάζω να κατεβάσει μουσική (είτε είναι σε μορφή rar, είτε χύμα τα mp3), πάει αρκετά εώς πολύ καλά, χωρίς βέβαια να φτάνει τις ταχύτητες των προηγούμενων μηνών! Ότι έχει σχέση με games, movies, progs, είναι δράμα η κατάσταση. Ports έχω δοκιμάσει άπειρα (φυσικά, τα έχω ανοιχτά και στο NAT). Το config μου είναι: aDSL over ISDN 512, DrayTek Vigor2600 VGi router, ACN 512, WinXP Pro SP2, Azureus 2.2.0.2, safepeer, Java runtime 5.0. Ευχαριστώ!

androu
04-02-05, 15:33
Εμένα σήμερα που το δοκίμαζα μου πέταγε το peer guardian κάτι μηνύματα ότι έκανε block ενα
connection Rejected: 195.164.254.6 - Komenda Wojewodzka Policji Warszawa, Komenda Wojew Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Εγώ πάντως το έκλεισα το azureus...

xxxxx
05-02-05, 23:58
Τα μουλαροειδή cosmos είναι ,κατσε να δείς πως το είχε πεί η ΝΙΚΗ?, αααα ναι κομμουνιστικά! :wink:

Α παπαπαπα. Ε τότε το σβήνω αμέσως!

sinaris
13-02-05, 18:35
Blade_plan και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα έχω DSL εδώ και 7 μέρες και κατέβαζα από το βατράχι κανονικά όταν ξαφνικά στην 7 μέρα όλα τα torrents αρχεία μου βγάζουν time out error. σύμφωνα με την συμβουλή του bayern7 μάλλον και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να φταίει το share ratio και γιαυτό θα ήθελα μια συμβουλή . Έχω κατεβάσει 8,79gb και upload 3,08 πόσο πρέπει τελικά να φτάσω το upload για να ξανά ξεκινήσουν να κατεβαίνουν τα torrents ?

@ ADSLgr.com All rights reserved.