Επιστροφή στο Forum : Howto: Παίξτε με το Azureus BitTorrent client
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
archville14
01-09-05, 00:30
Mπα οχι και αυτά τα πείραξα αλλά τίποτα.Αναρωτιέμαι μπας και είναι κάποια ρυθμιση απο το router μου ιατι γενικά και στο bitcomet λιγο πολύ έτσι πάει... χμ...
Μια ερώτηση που ίσως γελάσουν όσοι χρησιμοποιουν torrents καιρό:
Το total share ratio αντιστοιχίζεται στον κάθε user και πού αποθηκεύεται?
Γενικά πώς λειτουργεί?
Για παράδειγμα κατέβασα ένα αρχείο 2,8Gb με maximum ταχύτητα μόλις εγκατέστησα το azureus. Τώρα έχω ένα share ratio 0,34. Τί σημαίνει αυτό? Είναι χαμηλό για να παίρνω bandwidth για τα επόμενα downloads? Πρέπει να το αφήνω ανοιχτό όλη νύχτα για να φτιάξω το share ratio? Και πώς με άφησαν και κατέβασα στο maximum όταν μόλις είχα εγκαταστήσει το azureus?
Ήμουν σε tracker που ήταν πλήρης και δεν μπορούσα να κάνω sign in. Κατέβασα όμως με μπλε φατσούλα!
Μια ερώτηση που ίσως γελάσουν όσοι χρησιμοποιουν torrents καιρό:
Το total share ratio αντιστοιχίζεται στον κάθε user και πού αποθηκεύεται?
Γενικά πώς λειτουργεί?
Για παράδειγμα κατέβασα ένα αρχείο 2,8Gb με maximum ταχύτητα μόλις εγκατέστησα το azureus. Τώρα έχω ένα share ratio 0,34. Τί σημαίνει αυτό? Είναι χαμηλό για να παίρνω bandwidth για τα επόμενα downloads? Πρέπει να το αφήνω ανοιχτό όλη νύχτα για να φτιάξω το share ratio? Και πώς με άφησαν και κατέβασα στο maximum όταν μόλις είχα εγκαταστήσει το azureus?
Ήμουν σε tracker που ήταν πλήρης και δεν μπορούσα να κάνω sign in. Κατέβασα όμως με μπλε φατσούλα!
Μπορει να ειμαστε ολοι θεοι, αλλα δυστυχως δεν ειμαστε παντογνωστες, οταν ξεκινουσαμε ολοι σαν και εσενα ειμασταν...
To share ratio ειναι απλα το κλασμα upload/download, δλδ ποσο εχεις ανεβασει απο το αρχειο δια ποσο εχεις κατεβασει απο το αρχειο. 0,34 σημαινει οτι εχεις ανεβασει 34% απο αυτο που εχεις κατεβασει.
Υπαρχουν ορισμενοι τρακερς που κρατουν τα σεαρ ρεησιο, με αποτελεσμα αν δεν εχεις απο ενα συγκεκριμενο και πανω (συνηθως 0.5 ή 50%) να μη σε αφηνουν να κατεβαζεις, παρα μονο να ανεβαζεις μεχρι να συμπληρωθει το απαιτουμενο νουμερο. Αλλοι τρακερς δεν εχουν κανενα απολυτως περιορισμο.
Απλα απο σεβασμο και μονο προς τους υπολοιπους απο τους οποιους κατεβαζεις πρεπει να δινεις οσο παιρνεις, δλδ 100% του αρχειου ανεβασμα τουλαχιστον.
Η μπλε φατσουλα (αν την εχω καταλαβει και εγω καλα) σημαινει οτι δεν εισαι συνδεδεμενος σε τρακερ, αλλα λογω του distributed tracking μπορεις να συνδεθεις με αλλους σηντερς ή λητσερς που εχουν το αρχειο. Ριξε μια ματια στο χελπ του αζουρεου καθως και στους οδηγους του αΔΣΛτζιαρ.
Μπορει να ειμαστε ολοι θεοι, αλλα δυστυχως δεν ειμαστε παντογνωστες, οταν ξεκινουσαμε ολοι σαν και εσενα ειμασταν...
To share ratio ειναι απλα το κλασμα upload/download, δλδ ποσο εχεις ανεβασει απο το αρχειο δια ποσο εχεις κατεβασει απο το αρχειο. 0,34 σημαινει οτι εχεις ανεβασει 34% απο αυτο που εχεις κατεβασει.
Υπαρχουν ορισμενοι τρακερς που κρατουν τα σεαρ ρεησιο, με αποτελεσμα αν δεν εχεις απο ενα συγκεκριμενο και πανω (συνηθως 0.5 ή 50%) να μη σε αφηνουν να κατεβαζεις, παρα μονο να ανεβαζεις μεχρι να συμπληρωθει το απαιτουμενο νουμερο. Αλλοι τρακερς δεν εχουν κανενα απολυτως περιορισμο.
Απλα απο σεβασμο και μονο προς τους υπολοιπους απο τους οποιους κατεβαζεις πρεπει να δινεις οσο παιρνεις, δλδ 100% του αρχειου ανεβασμα τουλαχιστον.
Η μπλε φατσουλα (αν την εχω καταλαβει και εγω καλα) σημαινει οτι δεν εισαι συνδεδεμενος σε τρακερ, αλλα λογω του distributed tracking μπορεις να συνδεθεις με αλλους σηντερς ή λητσερς που εχουν το αρχειο. Ριξε μια ματια στο χελπ του αζουρεου καθως και στους οδηγους του αΔΣΛτζιαρ.
thx tzanerman αλλά το share ratio υποθέτω είναι συνολικά πόσα Mb έχω κάνει upload σε σχέση με πόσα Mb έχω κάνει download και όχι πόσο % του αρχείου έχω. Εξάλλου το αρχείο το έχω κατεβάσει 100% και δίνοντας upload από αυτό φτιάχνω υποθέτω το ratio.
Σωστος. Ειδες που τα ηξερες;
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που δινεις περισσοτερο απο οτι παιρνεις (κατεβαζεις με ενα, ανεβαζεις με δυο). Και ετσι φτιαχνει το ratio.
Σωστος. Ειδες που τα ηξερες;
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που δινεις περισσοτερο απο οτι παιρνεις (κατεβαζεις με ενα, ανεβαζεις με δυο). Και ετσι φτιαχνει το ratio.Και πού αποθηκεύεται το ratio? Αν βάλω άλλη έκδοση του azureus τόχασα? Ή αν βάλω άλλο client?
Η πληροφορία αυτή βρίσκεται στον tracker (server) απο τον οποίο κατέβασες το .torrent
Και format να κάνεις στο PC σου το ratio παραμένει ίδιο ;)
Και πού αποθηκεύεται το ratio? Αν βάλω άλλη έκδοση του azureus τόχασα? Ή αν βάλω άλλο client?
Αποθηκεύεται στον tracker υποθέτω. Το αν τα στατιστικά που βλέπεις στο azureus προέρχονται από αυτόν ή από logs του ίδιου του προγράμματος δεν το ξέρω όμως.
edit: Με πρόλαβε ο hedgehog!
Η πληροφορία αυτή βρίσκεται στον tracker (server) απο τον οποίο κατέβασες το .torrent
Και format να κάνεις στο PC σου το ratio παραμένει ίδιο ;)Άρα αν πάω να κατεβάσω από άλλο tracker χάνεται το ratio! Έτσι επανέρχομαστε και στο νόημα της αρχικής μου ερώτησης.
Ο client που χρησιμοποιείς κρατάει και αυτός ανεξάρτητα απο τον tracker το ratio.
και μόνο το torrent να αφαιρέσεις απο τον client σου, έστω και προσωρινά, την πληροφόρηση απο εκεί την χάνεις. Αυτό όμως δεν σε επηρεάζει όσον αφορά τους περιορισμούς που θέτουν οι διάφοροι trackers για όσους έχουν χαμηλό ratio.
Απο εκει και πέρα σε κάθε tracker που χρησιμοποιείς το ratio είναι ανεξάρτητο...
Αν σε ένα tracker το ratio σου είναι χαμηλό, σε αυτόν θα υποστείς τις όποιες συνέπειες....
αν ταυτόχρονα σε κάποιον άλλο έχεις υψηλό ratio, εκεί θα γευτείς τα όποια πλεονεκτήματα....
(Ελπίζω να μην τα μπέρδεψα ακόμη περισότερο!!! :p)
Αντίθετα hedgehog, μαθαίνω! Μετά από χρόνια που χρησιμοποιούσα overnet (ακόμα το χρησιμοποιώ, 0.53a rulez!!!) είδα στα γεράματα τη χαρά του BT με το azureus!
To share ratio του client μου λοιπόν το ...έχουν γραμμένο οι trackers εκεί έξω! Είναι για την πληροφόρησή μου? Και όταν αλλάζω IP πώς με θυμούνται οι trackers οτι είμαι καλό παιδί για να μου δώσουν bandwidth?
To share ratio του client μου λοιπόν το ...έχουν γραμμένο οι trackers εκεί έξω! Είναι για την πληροφόρησή μου?Ακριβώς ;)
Και όταν αλλάζω IP πώς με θυμούνται οι trackers οτι είμαι καλό παιδί για να μου δώσουν bandwidth?Δεν είναι ο tracker που καθορίζει το bandwidth, αλλά ο client απο τον οποίον κατεβάζεις. Ο Tracker απλά σας συστήνει ;)
Ακριβώς ;)
Δεν είναι ο tracker που καθορίζει το bandwidth, αλλά ο client απο τον οποίον κατεβάζεις. Ο Tracker απλά σας συστήνει ;)ΟΚ το κατάλαβα και αυτό, αλλά o client από τον οποίο κατεβάζω πού κοιτάει για να δει αν έχω καλό ratio? Στον tracker που μας σύστησε? Και αν ναι τότε πού κοιτάει αν δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτόν τον tracker?
απλά ο client του κάθε leecher "προτιμά" να seed-άρει κάποιον απο τον οποίον seed-άρετε... αν πάρω απο 'σένα δύο και μάθω οτι ζητάς κάτι που έχω, στο δίνω πριν ασχοληθώ με τον άλλο τυπά στη γωνιά που τα κρύβει στις τσέπες του :p
έτσι όσο περισότερα μοιράζεις, τόσο ποιο πρόθυμοι είναι οι άλλοι να σου μοιράσουν.
SuperBilly16V
13-09-05, 20:11
Παιδια οταν κατεβαζουμε ένα αρχείο με το azureus, και θελουμε να κατεβάσουμε ένα δευτερο, που θα ξεκινησει μόλις τελειώσει το πρώτο, τι ακριβώς κάνουμε?
Έχω μια απορία/ερώτηση για το Azureus. Τις περισσότερες φορές στο download και στο upload το προσωπάκι της υγείας παραμένει μπλε και στον ιχνηλάτη λέει "σφάλμα σύνδεσης". Παρόλα αυτά κατεβάζω και ανεβάζω κανονικά και γρήγορα τις ταινίες μέχρι και το 100%. Θα ήθελα να ξέρω αν αυτό επηρεάζει το ratio μου στα Torrent Sites από όπου και κατέβασα το torrent. Έχω την εντύπωση πως όχι και το ratio μου αυξάνει κανονικά. Κάποιος που να ξέρει σίγουρα για να απαντήσει? Ευχαριστώ.
Παιδια οταν κατεβαζουμε ένα αρχείο με το azureus, και θελουμε να κατεβάσουμε ένα δευτερο, που θα ξεκινησει μόλις τελειώσει το πρώτο, τι ακριβώς κάνουμε?
βάζεις τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων torrents = με το πόσα torrents κατεβάζεις + πόσα torrents ανεβάζεις + 1
Παιδιά είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος PM με διευθύνσεις bittorrent;
Έχω κολλήσει στο ψάξιμο... :roll:
Thanks
Έχω μια απορία/ερώτηση για το Azureus. Τις περισσότερες φορές στο download και στο upload το προσωπάκι της υγείας παραμένει μπλε και στον ιχνηλάτη λέει "σφάλμα σύνδεσης". Παρόλα αυτά κατεβάζω και ανεβάζω κανονικά και γρήγορα τις ταινίες μέχρι και το 100%. Θα ήθελα να ξέρω αν αυτό επηρεάζει το ratio μου στα Torrent Sites από όπου και κατέβασα το torrent. Έχω την εντύπωση πως όχι και το ratio μου αυξάνει κανονικά. Κάποιος που να ξέρει σίγουρα για να απαντήσει? Ευχαριστώ.
Αυτό λέγεται unconnectable! Σημαίνει ότι δεν έχεις συνδεθεί στον τράκερ, οπότε το ratio σου δε θα μεταβάλλεται μέχρι να γίνει η προαναφέρουσα σύνδεση. Παρόλα αυτά το πρόγραμμα μπορεί να συνδεθεί με χρήστες, και έτσι συνεχίζεις το κατέβασμα ή το ανέβασμα των τόρρεντς σου.
Μηπως ειναι ευκολο να μου στειλει κανεις pm ,γιατι ακουω και διαβαζω για γρηγορα και δημοφιλη sites και παρολο που εχω ψαξει αρκετα για τβ2 δεν εχω καταφερει να τα βρω ακομα.thanks
εχω τον τελευιταιο azureus και εχω παρατηρησει με 512 γραμμη οτε και 384 forthnet συνδεση,οτι πιανει μεχρι 42κ σε δημοφιλη αρχεια.μεχρι εδω καλα,το ζητημα ειναι οτι οταν παω να ανοιξω σελιδα π.χ.in.gr η ταχυτητα πεφτει αποτομα απο το 40 στο 15 και αρργει πανω απο 3 λεπτα να ξαναεπανελθει και μπορει και οχι.Εχω δοκιμασει να μειωσω το upload ατο 10 ή 8 και απο το ιδιο το αρχειο και απο το netlimiter αλλα το ιδιο φαινομενο.Το εχω ρυθμισει συμφωνα με το how to και με πορτα 65425.Γενικως μετα απο την αλλαγη της γραμμης απο 384 σε 512 παρατηρω και μειωση ταχυτητας στο syrfing οσο εχω τον αζορεο αλλα και χωρις αυτον.Μηπως χρειαζετε καμια επιπλεον ρυθμιση ο αζορεος ή φτει ο οτε με την μετατροπη κανανε καμια βλακεια?Σε καποια φαση μου ειχε βγαλει κατι για το ποσοστο σελιδοποιησης και τη virtual memory στον firefox τον τελευταιο,το ρυθμισα στο αυτοματο αλλα παλι τα ιδια.φορτωνεται η σελιδα μεχρι ενα σημειο και καπου στο τελος κολλαει και λει μεταφορα δεδομενων χωρις να ολοκληρωθει αυτη,ενω η ταχυτητα στον αζορεο χανει το 60%,ειναι δυνατον?Καμια λυση?
Κατεβάζω με μπλέ φατσάκι πανγρήγορα και μου δείχνει μήνυμα στο torrent του τύπου "Σφάλμα Port 6881 is blacklisted".
Να ανησυχώ?
Κατεβάζω με μπλέ φατσάκι πανγρήγορα και μου δείχνει μήνυμα στο torrent του τύπου "Σφάλμα Port 6881 is blacklisted".
Να ανησυχώ?Να αλλαξεις port και η φατσα θα γινει πρασινη ;)
Ποια μου προτείνεις να βάλω?
Ασε το βρήκα στο FAQ του Server. Ευχαριστώ πάντως που με έμπασες...
εχω τον τελευιταιο azureus και εχω παρατηρησει με 512 γραμμη οτε και 384 forthnet συνδεση,οτι πιανει μεχρι 42κ σε δημοφιλη αρχεια.μεχρι εδω καλα,το ζητημα ειναι οτι οταν παω να ανοιξω σελιδα π.χ.in.gr η ταχυτητα πεφτει αποτομα απο το 40 στο 15 και αρργει πανω απο 3 λεπτα να ξαναεπανελθει και μπορει και οχι.Εχω δοκιμασει να μειωσω το upload ατο 10 ή 8 και απο το ιδιο το αρχειο και απο το netlimiter αλλα το ιδιο φαινομενο.Το εχω ρυθμισει συμφωνα με το how to και με πορτα 65425.Γενικως μετα απο την αλλαγη της γραμμης απο 384 σε 512 παρατηρω και μειωση ταχυτητας στο syrfing οσο εχω τον αζορεο αλλα και χωρις αυτον.Μηπως χρειαζετε καμια επιπλεον ρυθμιση ο αζορεος ή φτει ο οτε με την μετατροπη κανανε καμια βλακεια?Σε καποια φαση μου ειχε βγαλει κατι για το ποσοστο σελιδοποιησης και τη virtual memory στον firefox τον τελευταιο,το ρυθμισα στο αυτοματο αλλα παλι τα ιδια.φορτωνεται η σελιδα μεχρι ενα σημειο και καπου στο τελος κολλαει και λει μεταφορα δεδομενων χωρις να ολοκληρωθει αυτη,ενω η ταχυτητα στον αζορεο χανει το 60%,ειναι δυνατον?Καμια λυση?Εδώ και αρκετές μέρες αντιμετωπίζω κι εγώ παρόμοια προβλήματα με τον Αζουρέους. Ενώ σε direct πιάνω ταχύτητες 40άρια με 384 σύνδεση, στον Αζουρέους πιάνω 15-20 και μόνο για λίγο 30άρια. Αφήστε που το άπλοαντ μου πάει σέρνοντας με κάτι 1-2 το πολύ Κ, χωρίς να έχω κάποιο περιορισμό. Για σερφάρισμα δε το συζητώ καν, δε μπορώ να κάνω αν έχω πλέον ανοιχτό αζουρέο.
Το πρόβλημα οφείλεται κατά τη γνώμη μου στην μείωση πακέτων UDP, είναι βλάβη του ΟΤΕ και όσοι το αντιμετωπίζετε επικοινωνήστε με τον ISP σας και το 121 του ΟΤΕ. Διαβάστε το παρακάτω για περισσότερα.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=20827
Χμμμμμ, αυτο εφταιγε τοσο καιρο;
Οφ τοπικ: Lazy Dog, πολυ... ωμορφο avatar, να ρωτησω ποια ειναι η ωραιοτατη δεσποινιδα;
Καλημέρα.
Επειδή είμαι νέος στο χώρο του DSL (ούτε μια εβδομάδα) και κατ'επέκταση στο Azureus θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσον το upload επεμβαίνει στο download. Και εξηγούμαι:
Έχοντας γραμμή 384/128 το max dl πρακτικά κυμαίνεται στα 40KB/s και το max upload στο 14ΚΒ/s. Σωστός?
Από τη στιγμή που από μόνο του το Azureus ρυθμίζει το max upload speed στο 14 ποιος ο λόγος να γίνεται συζήτηση για net limiters και τα συναφή εφόσον το να ανεβάζεις με 14 δεν σημαίνει ότι θα σου μειώσει το 35-40 downloading? Ή θα στο μειώσει? :cry:
Πολλές φορές κατεβάζω με 30-40KB/s και ανεβάζω με 10-14...
Τέλος πολλές φορές ακολουθάω τακτική να κατεβάζω 2 torrents ταυτόχρονα μιας και βλέπω αρκετές φορές η ταχύτητα του ενός να πέφτει στο 10-20... Οπότε γιατί να μην εκμεταλευτείς τα άλλα 20 με ένα δεύτερο torrent? Και έτσι συνήθως συνολικά χτυπάω πάνω από 30. Το ακολουθάτε και εσείς αυτό?
Thanks!
Από τη στιγμή που από μόνο του το Azureus ρυθμίζει το max upload speed στο 14 ποιος ο λόγος να γίνεται συζήτηση για net limiters και τα συναφή εφόσον το να ανεβάζεις με 14 δεν σημαίνει ότι θα σου μειώσει το 35-40 downloading? Ή θα στο μειώσει? :cry:
Για κάθε πακέτο με δεδομένα που φεύγει από το μηχάνημά σου πρέπει να λάβεις και ένα αντίστοιχο πακέτο επιβεβαίωσης από τον remote host με τον οποίο συνδέεσαι, κάτι το οποίο αναγκαστικά επιβραδύνει τη ροή των δεδομένων που λαμβάνεις εκείνη τη στιγμή. Ακόμα δηλαδή και στο upload κάνεις download, έτσι είναι η δομή του πρωτόκολλου TCP/IP πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το Διαδίκτυο.
Βέβαια σε πρωτόκολλα όπως το UDP δεν ισχύει αυτή η διαδικασία (SYN/ACK), αλλά εκεί το ρίσκο να χαθούν πακέτα είναι μεγαλύτερο, γι'αυτό τα πακέτα UDP δουλεύονται κυρίως σε live streaming π.χ. και όχι σε μεταφορά αρχείων.
Σωστά αυτά που λέει ο τορο
Πάντως το τελευταίο version του Azureus σου δίνει την - πολυ - χρήσιμη δυνατότητα να μπορείς να σετάρεις την ταχύτητα upload αλλά και την ταχύτητα download (αν θες :-) )
Οπότε ξήλωσα το netlimiter.
Παιδια στο How to για το Azureus το link για το προγραμμα ειναι το ιδιο με της Java.Ετσι αν θελετε να κατεβασετε την τελευταια Java για το προγραμμα επισκευτειτε το site.
Αν έχετε εγκαταστήσει το Safepeer plugin στο Azureus θα παρατειρήσατε ότι κάθε φορά που τον ανοίγετε αργεί υπερβολικά γιατί κατεβάζει κάθε φορά τα banned ips. Υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος για την συγχώνευση όλων αυτών των ip's σε αρχείο και αποθήκευσή τους στον σκληρό σας δίσκο έτσι ώστε να ανοίγει και ο Αζουρέος σε δευτερόλεπτα. ;)
Προσωπικά το βρήκα πολύ χρήσιμο.
Το πως θα το κάνετε αναφέρεται εδώ (http://safepeer.sourceforge.net/forum/viewtopic.php?t=111)
εκανα ακριβως οτι λεει για το σειφπιρ αλλα δε μου φωρτωνει το πλαγκ ιν
επισης μου βγαζει μπλακλιστεντ την 6881
το ότι το συγκεκριμένο port είναι blacklisted δεν οφείλεται στο Azureus αλλά στο tracker. Απλά βάλε άλλο port κατά προτίμηση πάνω από 9000 αλλά φρόντισε ότι δεν το χρησιμοποιεί άλλο πρόγραμμα.
εβαλα αλλο πορτ οκ αυτο αλλα με τα ip δε ξερω τι φταει
να ρωτήσω και εγώ κάτι αφού ξαναβρήκατο θέμα :)
παλιότερα είχα εγκαταστήσει ένα patch το οποίο επέτρεπε στο pc, να ανοίγει περισσότερες συνδέσεις ταυτόχρονα...μπορώ κάπως να δω τι αριθμό είχα δώσει;
οταν τρέχει το azureus, ακομα και με 5kb/s, να καταβάζει, λόγω τον πολλών συνδέσεων κανει μια ώρα να ανοίξει http σελίδες, ενω με το bitcomet ακόμα και με 40 να κατέβαζα, έδινε προτεραιότητα στον firefox, μπορώ να το αλλάξω αυτό; (υπόψιν δεν χρησιμοποιώ το qos, του ρούτερ)
ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει?
έχω τις ρυθμίσεις όπως τα λέμε εδώ, έχω peer guardian & zone Alarm Pro (open for Azureus).
θα σου πρότεινα να ρυθμίσεις το global download 40kb/s, και global upload 8-10kb/s
Παιδια οταν κατεβαζω torrent μερικες φορες με βγάζει απο το ιντερνετ. Εχω το sagem 840(usb). Σε τι μπορεί να οφειλετε αυτο?
στην άλλη ερώτηση σου είπαν κάτι σχετικά με το Usb, εεε μαντέψε τί....
για το maximum connections per torrent kai globally ποιο είναι το βέλτιστο νούμερο?
Λύστε μου μια απορία...
Εφόσον έχω βάλει το αζούρι να κάνει listening σε μια συγκεκριμένη πόρτα, κ ΟΚ τα εισερχόμενα από αυτή περνάνε, γιατί τα εξερχόμενα μου τα αναφέρει το Outpost ότι βγαίνουν από διάφορες πόρτες, συνήθως στη σειρά πχ 1700, 1701, 1702, 1720, 1721 κλπ αλλά ποτέ από την πρώτη??
johnnybegood
29-10-05, 00:08
ρε παιδια μπορει καποιος να μου δωσει ενα rule για το outpost firewall 3 ωστε να δουλευει σωστα με το azureus?ευχαριστω
ρε παιδια μπορει καποιος να μου δωσει ενα rule για το outpost firewall 3 ωστε να δουλευει σωστα με το azureus?ευχαριστω
φίλε κι εγώ στα ίδια έχω μπλέξει!!!!
προς το παρόν παίζει inbound να επιτρέπεις το javaw.exe στην πόρτα που έχεις βάλει στο αζούρι (TCP) ενώ outbound στο javaw.exe όλες οι πόρτες γιατί κάνει σύνδεση όπως τα λέω παραπάνω.
αν βοηθήσει κάποιος χριστιανός ή βρω τίποτα θα ενημερώσω...
ΟΚ, το βρήκα!!!
όπου 6881 βάλε την πόρτα που έχεις δώσει στο azureus,
όπου ***** το IP του DNS server, ή αγνόησε το rule
[Azureus Torrent Ruleset]
VisibleState: 1
Exe:Azureus Torrent,javaw.exe
DefaultState: 1
RuleName: Azureus Torrent HTTP Connection Rule
Protocol: TCP
RemotePort: HTTP
Direction: Outbound
AllowIt
RuleName: Azureus Torrent HTTPS Connection Rule
RemotePort: HTTPS
AllowIt
RuleName: Azureus Torrent Network TCP Inbound Rule
LocalPort: 6881
Direction:Inbound
AllowIt
RuleName: Azureus Torrent Network TCP Outbound Rule
RemotePort: 1024-65535
AllowIt
RuleName: Azureus Torrent Network UDP Inbound Rule
Protocol: UDP
LocalPort: 6881
Direction: Inbound
AllowIt
RuleName: Azureus Torrent Network UDP Outbound Rule
RemotePort: 1024-65535
AllowIt
RuleName: Azureus Localhost Loopback Inbound Rule
RemoteHost: 127.0.0.1
AllowIt
RuleName: Azureus Application UDP DNS Resolution
RemoteHost: ******
RemotePort: DNS
AllowIt
RuleName: Azureus TCP Inbound Blockall Coverage Rule
BlockIt
RuleName: Azureus TCP Outbound Blockall Coverage Rule
BlockIt
RuleName: Azureus UDP Blockall Coverage Rule
BlockIt
μήπως να ενημερώναμε/φτιάχναμε κανένα how-to???
ps: ο λόγος που έχουν γραφεί έτσι είναι γιατί μπορεί να γίνουν import, τώρα πως κ τι άστο για αργότερα, ένα, ένα!
αν υπάρχει κάποιος με 384 σύνδεση και πιάνει πάνω απο 30, ας μου πεί τι ρυθμίσεις έχει κάνει plz
αν υπάρχει κάποιος με 384 σύνδεση και πιάνει πάνω απο 30, ας μου πεί τι ρυθμίσεις έχει κάνει plz
Έχω 512 γραμμή κ 384 (ram) σύνδεση, πάνω από 30 βλέπω, αλλά ρυθμίσεις σε τι εννοείς? firewall? router? azureus? system? που? και τι έχεις εσύ που πιστεύεις ότι υστερεί λόγω ρυθμίσεων?
Θα ήθελα να μου πεις τις ρυθμίσεις σου στο azureus
θα σου πρότεινα να ρυθμίσεις το global download 40kb/s, και global upload 8-10kb/s
το έκανα αλλά τίποτα δεν άλλαξε.
Για δες και την κουβέντα που γίνεται εδώ
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=375591#post375591
@ ADSLgr.com All rights reserved.