Επιστροφή στο Forum : Howto: Παίξτε με το Azureus BitTorrent client
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
Θα ήθελα να μου πεις τις ρυθμίσεις σου στο azureus
Tα default έχω, δεν πείραξα τπτ! Glob UL 10KB/s, Glob DL unlimited, disk cache, 80 cons per torrent, 400 glob cons max, 3 UL slots.
Mόνο τα παρελκόμενα UPnP, JPC, Distributed DB, Distributed Tracker και κάθε είδους logs τα έχω απενεργοποιήσει. Κ έχω βάλει το Safepeer.
Κ με το Kerio τα πήγαινε καλά (το οποίο ξεπατωνόταν να απεικονίσει τις συνδέσεις στο overview), αλλά με το Outpost Pro κ τις ρυθμίσεις παραπάνω, τα πάει τέλεια! Ειδικά τη λίστα με τα blocked IPs τη φορτώνει πια σε 2 λεπτά, ενώ με το Kerio έκλεινε 5λεπτο, κ έκανε κάτι περίεργα timeouts κλπ.
Η διαφορές που παρατηρώ είναι ότι εσύ έχεις 400 glob cons max, εγώ 85 :):)
και έχω ενεργοποιημένα τα UPnP, JPC, Distributed DB, Distributed Tracker :), αλλά απο ότι θυμάμαι είχα διαβάσει ότι λειτουργούν κανονικά στο Azuri σε σχέση με άλλα προγράμματα...
--
Είναι δυνατόν το ίδιο αρχείο με το Azuri να πιάνει μέγιστο 5, και με utorrent, Bitcomet, να πιάνει 20+ ?? (με τον ίδιο αριθμό χρηστών 1' αργότερα)
Η διαφορές που παρατηρώ είναι ότι εσύ έχεις 400 glob cons max, εγώ 85 :):)
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι η ρύθμιση στο 85 είναι ανακόλουθη με το cons per torrent... (??)
εκτός αν τα κατεβάζεις ένα-ένα κ όταν τελειώνει κάποιο δεν κάνεις seed (μήπως είσαι παλιο-leech-αρέος?? :thumbdown:thumbdown )
Αν έχεις τουλάχιστον 2 torrents ενεργά (σε οποιαδήποτε κατάσταση) στην ουσία στραγγαλίζεις τα conns του. Στο δεύτερο επιτρέπεις μόνο 5 conns (έστω ότι το πρώτο πήρε τα 80 που του αναλογούν) κι αν έχει 10 seeds + 100 peers υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο 15ος ή ο 50ος πχ να μπορεί να σου δώσει bandwidth πχ 15-20KB/s αλλά δεν τον βλέπεις ποτέ.
Ποτέ δεν μου έχει πιάσει το bitcommet περισσότερο από το azureus...
στις αυτόματες ρυθμίσεις του προγράμματος η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι στο 100, εγώ αφού είδα ότι μου κολλάει όλη η σύνδεση με το πρόγραμμα το ρύθμισα στο 85
κατεβάζω 1-2 ταυτόχρονα με unlimited upload speed που μπλοκάρετε απο το πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάινει το 10-12
όχι δεν είμαι leechareos, και να θελα δηλαδη αν κατεβαζω με 2-5 μέγιστο και ανεβάζω με περισσότερο...άσε που αφού τελειώσουν τα αφήνω να ανέβουν 2-3 φορές :):)
θα το ρυθμίσω λοιπόν στο 350 πχ και θα σου πω αύριο τα αποτελέσματα για να είναι ασφαλή και να μην συσχετιστούν με ένα torrent
και μια απορία: αν εχουμε ένα αρχείο που κατεβαίνει με το πρόγραμμα και δεν έχουμε το .torrent αρχείο που φορτώσαμε για να αρχίσει να κατεβαίνει..υπάρχει τρόπος "εξαγωγής" με κάποια επιλογή μέσω του προγράμματος και μόνο;
και μια απορία: αν εχουμε ένα αρχείο που κατεβαίνει με το πρόγραμμα και δεν έχουμε το .torrent αρχείο που φορτώσαμε για να αρχίσει να κατεβαίνει..υπάρχει τρόπος "εξαγωγής" με κάποια επιλογή μέσω του προγράμματος και μόνο;
Δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία που έχει το torrent είναι η διεύθυνση του tracker κ η ταυτότητά του, κ αν είναι private έχει κ το pass. Το αρχείο αυτό καθεαυτό δεν έχει τέτοια πληροφορία :(.
Δεν υπάρχει περίπτωση να το "ξαναδημιουργήσεις", όμως μπορείς να συνεχίσεις να κατεβάζεις χωρίς όμως να ενημερώνεσαι για νέους peers.. αν προλάβεις ΟΚ.
... μου κάνει εντύπωση το UL 5, κάπου είχα διαβάσει ότι αν δεν βρει "έξοδο" σε TCP, περνάει σε UDP, αλλά αργεί like hell.. δεν το θυμάμαι όμως ακριβώς τι κ πως κ μπορεί να κάνω λάθος..
κοίτα με τα 350 κ βλέπουμε!
UL speed 10!!! πρέπει να του αφήσεις λίγο bandwidth να στέλνει requests, κ επιβεβαιώσεις.
Δεν έθεσα θέμα επαναδημιουργίας του αρχείου, απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος όπως ο αντίστοιχος στο bitcomet, με δεξί κλίκ να κάνεις Save as το αρχείο που θέλεις σε άλλο σημείο του δίσκου (ουσιαστικά κοπιάρει απο τον φάκελο με τα αρχεία torrent που κρατάει το πρόγραμμα το αρχείο εκεί που θέλεις εσύ χωρίς κάθε φορά να κάνεις αναζήτηση στο program files)
και εσύ 10 έχεις το global upload, με 512...
Δεν έθεσα θέμα επαναδημιουργίας του αρχείου, απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος όπως ο αντίστοιχος στο bitcomet, με δεξί κλίκ να κάνεις Save as το αρχείο που θέλεις σε άλλο σημείο του δίσκου (ουσιαστικά κοπιάρει απο τον φάκελο με τα αρχεία torrent που κρατάει το πρόγραμμα το αρχείο εκεί που θέλεις εσύ χωρίς κάθε φορά να κάνεις αναζήτηση στο program files)
και εσύ 10 έχεις το global upload, με 512...
Tools->Options->Files->Torrents->Save Backup
384 σύνδεση όμως... :-k
Καταρχάς να ζητήσω (προκαταβολικά) την κατανόηση σας σε περίπτωση που ρωτήσω κάτι που θεωρείται αυτονόητο (οι 20+ σελίδες του topic είναι πάρα πολλές...)
Λοιπόν, θέλω να χρησιμοποιήσω (και εγώ) το Azureus σε U.S.Robotics 9106 και θέλω (όσο πιο απλά/κατανοητά γίνεται) να μου πείτε πως ρυθμίζω αυτό το περίφημο TCP port 6881 (ή όποιο άλλο απαιτεί ο torrent client για να δουλέψει γιατί κάπου είδα ότι είναι προτιμότερο να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε το default)
Testing port 6881 ... NAT Error
Αν υπάρχουν και screenshots της διαδικασίας step-by-step ακόμη καλύτερα :thumbsup1
Να προσθέσω δε, ότι θα ήθελα να αναφερθείτε και στο θέμα των software firewalls, μιας που από όσο πρόλαβα να δω στο forum, είναι ( ; ) απαραίτητα όταν αφήνουμε *ελεύθερα* κάποια ports για την λειτουργία peer2peer προγραμμάτων
Υποθέτω ότι το router καθιστά περιττό κάτι τέτοιο όταν κατεβάζουμε απλώς (χωρίς να κάνουμε share αρχεία μας) σωστά;
Α, και κάτι άλλο (πολύ) βασικό: σε μία 384/128 σύνδεση το maximum που μπορούμε να κατεβάσουμε είναι 128; (δεδομένου ότι στα torrents πρέπει πάντα DL speed = UL speed)
Ευχαριστώ
Καταρχάς να ζητήσω (προκαταβολικά) την κατανόηση σας σε περίπτωση που ρωτήσω κάτι που θεωρείται αυτονόητο (οι 20+ σελίδες του topic είναι πάρα πολλές...)
Λοιπόν, θέλω να χρησιμοποιήσω (και εγώ) το Azureus σε U.S.Robotics 9106 και θέλω (όσο πιο απλά/κατανοητά γίνεται) να μου πείτε πως ρυθμίζω αυτό το περίφημο TCP port 6881 (ή όποιο άλλο απαιτεί ο torrent client για να δουλέψει γιατί κάπου είδα ότι είναι προτιμότερο να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε το default)
Αν υπάρχουν και screenshots της διαδικασίας step-by-step ακόμη καλύτερα :thumbsup1
Να προσθέσω δε, ότι θα ήθελα να αναφερθείτε και στο θέμα των software firewalls, μιας που από όσο πρόλαβα να δω στο forum, είναι ( ; ) απαραίτητα όταν αφήνουμε *ελεύθερα* κάποια ports για την λειτουργία peer2peer προγραμμάτων
Υποθέτω ότι το router καθιστά περιττό κάτι τέτοιο όταν κατεβάζουμε απλώς (χωρίς να κάνουμε share αρχεία μας) σωστά;
Α, και κάτι άλλο (πολύ) βασικό: σε μία 384/128 σύνδεση το maximum που μπορούμε να κατεβάσουμε είναι 128; (δεδομένου ότι στα torrents πρέπει πάντα DL speed = UL speed)
Ευχαριστώ
Oρίστε φίλε.
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/USRobotics/9106-SureConnect/Azureus.htm
minovg, Χίλια ευχαριστώ αυτή την στιγμή έχω DL ~35 KB/sec & UL ~8 KB/sec
Έχω βάλει Unlimited Download & Upload στο Azureus (μήπως πρέπει να το αλλάξω; )
Το θέμα είναι ότι πάνω στα 5 λεπτά (και ενώ δεν έτρεχα software firewall) πετάγεται μήνυμα απ' το Kaspersky AntiVirus ότι:
"Attacking via protocol UDP from address 192.168.1.2 to local port *αυτό που έχω ορίσει* was successfully repelled"
Φοβήθηκα και έτρεξα το ZoneAlarm Pro (καλά έκανα; ) αλλά δεν ξέρω πως να κάνω rule για το Azureus + το port που επέλεξα να επικοινωνεί
Ορίστε και ένα screenshot απ' το tweaking που έκανα στο NAT (; ) του U.S.Robotics 9106
Απαγορεύεται στα μηνύματα να τοποθετείται images μεγαλύτερα απο 500 pixel μήκος με την χρήση του image tag. Μπορείτε όμως να τα ανεβάζετε σαν συνημμένα αρχεία στα μηνύματα σας και να χρησιμοποιείτε το attach tag!
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=365252&postcount=2
Συγνώμη, αλλά τι είναι τα torrents???
Συγνώμη, αλλά τι είναι τα torrents???
I give up!!! Για πες.. τι είναι?
μια γρήγορη αρχή για τα τόρρεντς εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=175
τελικά λίγο καλυτερη η κατάσταση με 350 συνδέσεις, αλλα εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, παίζει να φταίει και ο ΟΤΕ
τελικά λίγο καλυτερη η κατάσταση με 350 συνδέσεις, αλλα εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, παίζει να φταίει και ο ΟΤΕ
..αφού έγραψες πως με bitcomet πιάνεις 20+... (???)
- αν απενεργοποιήσεις προσωρινά το soft-firewall / hard-firewall τι ταχύτητα έχεις?
- το UDP το έχεις ανοιχτό στην πόρτα που βλέπει το azureus?
μια γρήγορη αρχή για τα τόρρεντς εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=175
merci! :thumb_dup
..αφού έγραψες πως με bitcomet πιάνεις 20+... (???)
- αν απενεργοποιήσεις προσωρινά το soft-firewall / hard-firewall τι ταχύτητα έχεις?
- το UDP το έχεις ανοιχτό στην πόρτα που βλέπει το azureus?
συγκεκριμένα στο bitcomet πιάνω απο 20+ έως 40 (όταν φυσικά τρέχω αρκετά αρχεία ταυτόχρονα)
ακόμα και με το firewall κλειστό δεν υπάρχει διαφορά..
αλλα το έχω πάρει απόφαση...κατεβάζω όταν λείπω και όταν είμαι εδώ έτσι για σπάσιμο στον ΟΤΕ βάζω και κατεβάζω τεράστια αρχεία που έχω στην αναμονή καιρό τώρα:thumb_dup
με το που ανοιγει ο Azureus πεταει αυτο το μυνημα......UPnP:η αντιστοιχιση θυρας 'Εισερχομενη θυρα δεδομενων(TCP/6881)'ανηκει στον '10.0.0.139'-παρακαλω διαλξτε αλλη θυρα.
Διαλεξα αλλη θυρα π.χ 9001 αλλα παλι τα ιδια....Τι να κανω?
αν εχεις USB modem απενεργοποίησε το UPnP.
δεν εχω usb....απο ethernet το speedtouch 530i
Παιδια στο στο Azureus ->plugins->uPNP μου γραφει:
Mapping request:TCP tracker port (TCP/6969), enable=false
Mapping request:TCP SSL Tracker Port(TCP/7000), enable=false
Mapping request:UDP Tracker Port (UDP/69690, enable=false
Πρεπει να ειναi enable=true ή δεν χρειαζεται?
Δεν μου ανοίγει το Αζούρι ρε παιδιά...
Κολλάει σε ένα plug in...
Έχω και τη νέα έκδοση Java και του Azureus...
Τι να κάνω;
Είμαι πολυ καινουργιος στον "κοσμο των torrents" και θα ήθελα να κανω μια ερώτηση. Όταν κατεβασω ενα αρχειο μεσω πχ του azureus, αν κρατησω το αρχικο αρχειο (installer, zip,rar κτλ) που κατεβασα, στον ιδιο φακελο και αυτο διαμοιραζεται μεσω του azureus, ευτο σημαινει οτι είμαι seeder του αρχειου η πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο, για να προσφερω seeds διαφορων προγραμματων. Ευχαριστω προκαταβολικά.
Είμαι πολυ καινουργιος στον "κοσμο των torrents" και θα ήθελα να κανω μια ερώτηση. Όταν κατεβασω ενα αρχειο μεσω πχ του azureus, αν κρατησω το αρχικο αρχειο (installer, zip,rar κτλ) που κατεβασα, στον ιδιο φακελο και αυτο διαμοιραζεται μεσω του azureus, ευτο σημαινει οτι είμαι seeder του αρχειου η πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο, για να προσφερω seeds διαφορων προγραμματων. Ευχαριστω προκαταβολικά.Οχι δεν πρεπει να κανεις κατι συγκεκριμενο.
Δεν μου ανοίγει το Αζούρι ρε παιδιά...
Κολλάει σε ένα plug in...
Έχω και τη νέα έκδοση Java και του Azureus...
Τι να κάνω;Μηπως κολλαει στο safepeer;
Μάλλον το safepeer πρέπει να είναι. Το σύνηθες που συμβαίνει με αυτό το plugin είναι να περιμένεις κάποια ώρα ανάλογα με την ταχύτητα της γραμμής ούτως ώστε να ενημερωθεί με τις blacklisted ips τις οποίες και κατεβάζει από 'σχετικό' server. Με 1 mbps ταχύτητα δεν περιμένεις ούτε καν ολόκληρο λεπτό. Να υποθέσω ότι η υπομονή δεν είναι απο τις αρετές σου, σωστά? :D
Κολλαει στο azjpc plug in...
Το 'χω αφήσει 45 λεπτά... πόσο θέλει πια;
Παιδια γνωριζει κανεις το plugin multi-port και ποια η λειτουργια του?
με το που ανοιγει ο Azureus πεταει αυτο το μυνημα......UPnP:η αντιστοιχιση θυρας 'Εισερχομενη θυρα δεδομενων(TCP/6881)'ανηκει στον '10.0.0.139'-παρακαλω διαλξτε αλλη θυρα.
Διαλεξα αλλη θυρα π.χ 9001 αλλα παλι τα ιδια....Τι να κανω?
Εχει καποιος καποια ιδεα να βοηθησει?
[Insomniac]
11-11-05, 22:46
Εχει καποιος καποια ιδεα να βοηθησει?Δοκίμασε αυτό. Αλλαξε θύρα, άνοιξέ την στο router (και στο firewall που χρησιμοποιείς) και για TCP και για UDP και στο Azureus πάνε Tools -> Options -> Plugins -> UPnP και κάνε untick εκεί που λέει "Enable UPnP".
Κατόπιν κάνε stop όλα τα torrents (αν έχεις κάποια ενεργά), restart το Azureus και μόλις ανοίξει από τα Tools, κάνε ένα NAT/Firewall Test, να δεις αν είσαι οκ.
[Insomniac]
12-11-05, 04:02
Έκανες Disable το UPnP στο Azureus και πάλι βγάζει το ίδιο μήνυμα; Μήπως μπορείς να μου πεις το μήνυμα στα Αγγλικά, μπας και βρούμε τίποτα στο φόρουμ τους; Το NAT/Firewall Test βγαίνει failed;
Σαν τελευταία λύση, δοκίμασε ένα uninstall και ξανά install του Azureus. Δεν χάνεις τα data (αν κατεβάζεις κάτι). Προσοχή μόνο μη σβήσεις τα folders που τ'αποθηκεύεις.
UPnP: Mapping 'Incoming Peer Data Port (TCP/6881) has been reserved by '10.0.0.139' - please select different port.
Eκανα και uninstall
Εκανα disable το Upnp και μου λεει στο check....Nat Error.
Eπισης δεν ειμαι σε local network με καποιον αλλο υπολογιστη,ωστε να εχουμε διαφορετικο port.
Δεν εχω ουτε μια πρασινη φατσουλα :P
[Insomniac]
12-11-05, 07:50
Μήπως έχει αλλάξει η εσωτερική ip του υπολογιστή;
Δοκίμασε να τρέξεις "ipconfig" σε DOS prompt και δες, είναι η ip που αναφέρει εκεί, η ίδια με αυτή που σου βγαίνει στο μήνυμα;
Exεις απολυτο δικιο!!Τι να πω?Ωρες ωρες κατι τοσο ηλιθιο κρυβεται πισω απο ενα χρονοβορο προβλημα.
Ευχαριστω
[Insomniac]
23-11-05, 17:22
Azureus New Version 2.3.0.6
Changelog.
New Features:
* Core | Built in tracker support for multiple listen ports
* Core | Tracker support for multi-hash scrapes
* Core | "Date added" field added for hosted torrents
* Core | Alternate max upload rate limit when only seeding option
* Core | Ability to move a download's data files and torrent added
* Core | Added ability to turn off DHT originated IP Filter violation logs
* Core | When a peer is banned remove any data downloaded from it in partially complete pieces
* Core | Added "block banning" feature when multiple bad peers found with "close" IPs
* Core | Support for platform-specific plugin update components
* Core | Support for .torrent file download using just infohash hex string (via DHT magnet lookup mechanism)
* Core | Added some control over initial share ratio for "add for seeding" downloads
* Core | Added feature to allow disabling of multi-hash tracker scrapes
* Core | Tracker connections respect bind-ip settings (http only)
* Core | Banned ips persisted across restart
* Core | Ability to add an alternative max-torrent-limit when seeding
* Core | DHT NAT punching for firewalled peers
* Core | Ability to rename and redirect files within a torrent
* Core | Compact storage for "do not download" files
* Core | Magnet URI protocol registration under windows
* Plug | UPnP plugin will warn if it discovers a router that has known protocol problems
* Plug | Magnet URI accessor method added to Torrent
* Plug | Added "launchable plugins" that can be used to start Azureus
* Plug | Added single-instance management function
* Plug | Made some platform-specific functions available to plugins
* Plug | Ability to add Swing based interfaces as plugin views
* UI | Console UI support for viewing specific plugin logs
* UI | Beginner configuration user mode provides a simplified interface
* UI | Support for --closedown parameter to org.gudy.azureus2.ui.swt.Main to closedown an existing AZ instance
* UI | Added Average Peer Completion percentage column to MyTorrents view and Details view
* UI | Added NAT status icon to status area
* UI | Indicate potential DHT port problems in SWT status area
* UI | Added swarm average to activity view plus a legend
* UI | Console support for listing shares improved, deleting of shares added
Changes:
* Core | Countermeasures against swarm DOS/poisoning
* Core | Health status for swarms where all known peers are connected now reported as OK
* Core | Friendly hash-checking option now only applied during recheck operations and delay based on piece size
* Core | Don't automatically remove directory contents shares if they (appear to) have been deleted
* Core | Improved algorithm for detecting DHT port reachability
* Core | DHT - removed cache-distance metrics and added value versions to handle value evolution correctly
* Core | Reduced thread count by aggregating async listener dispatchers
* Core | Major refactoring of Download and Disk managers
* Core | Download totals don't include hash fails and discards and aren't included in share-ratio calculation
* Core | "Max simultaneous outbound connection attempts" option no longer accepts zero as a disable value
* Core | Under OSX, new bundle launches using the Java Preferences application configured JVM, enabling JRE 5.0 support
* Core | Under Windows, now runs via a launcher built by exe4j - taskmanager process is now "Azureus.exe"
* Plug | Major refactoring of plugin interface to separate out UI-level and core-level stuff
* UI | Update to the latest release SWT library (3.1.1)
Corrected bugs:
* Core | Fix interested flag being set sometimes when seeding
* Core | Wrong file name returned for stopped simple torrents
* Core | Seeder/leecher counts missing for published torrents
* Core | Stats going negative for hosted torrent average up/down
* Core | Fix piece request ignore bug
* Core | Fixed DHT initialisation hang if port already in use
* Core | Don't allow prohibited peer sources to be enabled (ui artifact only)
* Core | Fixed too many socket selectors created when in safe selector mode
* Core | Fixed re-announce interval when receiving "failure reason" error response from tracker
* Core | Fixed and improved restarts under OSX (and linux)
* Core | Fixed and improved one-to-one LAN transfer speeds
* Plug | UPnP fix for picking up changed network interfaces
* UI | Fixed 100% CPU problem with download bars
* UI | Fixed UI foregrounding itself on every unverified localhost:6880 socket connection attempt
* UI | Create-torrent wizard fix for multi-torrent checkbox enabling error
Παιδια καλησπέρα οπως βλεπετε ειμαι καινουργιος (και ADSL και στο φορουμ...),τεσπα, λοιπον χρησιμοποιουσα το bitlord, και μετα απο διαφορα που διαβασα ειπα να αλλαξω σε azureus. Τα μισοκατεβασμένα torrents που εχω μπορω να τα μεταφερω? Προσπαθησα με αντιγραφη του torent στο dir του azureus και αντιστοιχα αντιγραφη του μισοτελειωμενου αρχειου εκει που εχω δηλωσει να το σωζει ο azur και μετα περιμενα να κανει ενημερωση τον tracker αλλα δεν δουλεψε.
Μπορω να κανω κατι για αυτο? Διαβασα σχεδον ολο το φορουμ και δεν βρηκα κατι αντιστοιχο. :D
Θα με βοηθουσατε πολυ αν δινατε καποια συμβουλη
Thank u
Απορώ ρε παιδιά πώς υπάρχουν ακόμα άτομα που χρησιμοποιούν Αζουρέο. :haha
Καταναλώνει πολλούς πόρους (κάπου 50-60MB μνήμη), είναι βαρύ πρόγραμμα, κολλάει στην εκκίνηση, αργεί να πάρει μπρος, έχει τζάβα, δε πιάνει καλές ταχύτητες.
Δοκίμασα το μtorrent (http://www.utorrent.com) και βρήκα την υγεία μου. Πολύ ελαφρύς client, δεν χρειάζεται καν ινστάλ, είναι 105ΚΒ, ξοδεύει 3ΜΒ μνήμη μόνο (!!!), και πιάνει τρελές ταχύτητες.
Δοκιμάστε το κι εσείς, τεράστια διαφορά. :thumb_dup
Καταναλώνει πολλούς πόρους (κάπου 50-60MB μνήμη), είναι βαρύ πρόγραμμα, κολλάει στην εκκίνηση, αργεί να πάρει μπρος, έχει τζάβα, δε πιάνει καλές ταχύτητες.
Δοκίμασα το μtorrent (http://www.utorrent.com) και βρήκα την υγεία μου. Πολύ ελαφρύς client, δεν χρειάζεται καν ινστάλ, είναι 105ΚΒ, ξοδεύει 3ΜΒ μνήμη μόνο (!!!), και πιάνει τρελές ταχύτητες.
Φίλε μου, μου άνοιξες τα μάτια! :D
Απίστευτα καλύτερο το μTorrent. Ειδικά για μουλαρομηχανήματα περιορισμένων δυνατοτήτων όπως το δικό μου (ΡΙΙΙ 450mhz, 192MB ram) είναι μανούλα! :thumb_dup
Καλύτερο κι απ' το BitComet παιδιά?
Καλύτερο κι απ' το BitComet παιδιά?Γνώμη μου, πολύ καλύτερο. ;) :cool:
Xρησιμοποιώ τον αζουρέα εδώ και πολύ καιρό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Σε φόρθνετ 384 αρχικά και Hol 384 τώρα παει σφαίρα (40-44kb/sec φθάνει να έχει πάνω απο 2-3 πηγές) και ταυτόχρονα εκτελώ κάθε αλλου είδους εργασία στο pc xωρίς κανένα πρόβλημα(athlon 64 3200 , 1GB μνήμη).
Κάποια προσπάθεια για αλλαγή σε bitcomet εγκαταλείφθηκε γρήγορα με απογοητευτικά αποτελέσματα.
Ποια search engines χρησιμοποιειτε για τα torrents?
Καλύτερο κι απ' το BitComet παιδιά?
Το χρησιμοποιω γυρω στις δυο εβδομαδες... πολυ ελαφρυτερο, με υποστηριξη ip filter και καλο interface.
αν είχε και κάποιο τρόπο να γίνεται uninstall καλά θα ήταν.
Τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να μου κολάει. Μάλλον θα φταίγαν τα πολλά active torrents σε συνδυασμό με τα πολλά connections που είχα σετάρει. Και έτσι άρχισα να ψάχνω τρόπο να το κάνω uninstall / re-install αλλά ματαίως...
Παιδια δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση του Azuριου 2.3.0.6? Εχει βελτιωθει καθολου ή μια απο τα ιδια?
αν είχε και κάποιο τρόπο να γίνεται uninstall καλά θα ήταν.
Τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να μου κολάει. Μάλλον θα φταίγαν τα πολλά active torrents σε συνδυασμό με τα πολλά connections που είχα σετάρει. Και έτσι άρχισα να ψάχνω τρόπο να το κάνω uninstall / re-install αλλά ματαίως...Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα. ΔΕΝ υπάρχει ινστάλ, γιαυτό και δεν υπάρχει uninstall. Πού είναι το θέμα; Γιαυτό και το ξεχωρίζει από τους άλλους clients. Δε φορτώνει τη registry με χιλιάδες entries... Το βάζεις, το βγάζεις όποτε θέλεις.
Μόλις έκανα uninstall το Azureus 2.3.0.4 με τον κλασσικό τρόπο. Κανονικό uninstall έχει.
Παιδιά είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος PM με διευθύνσεις bittorrent;
Έχω κολλήσει στο ψάξιμο... :roll:
Thanks
Αν γίνεται, καντε τες PM και σε μένα...
Είμαι καινούριος στο άθλημα και προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν όλα αυτά... Ξεκίνησα λοιπόν να παίζω με το Azureus εδώ και 3-4 μέρες, και διαβάζω σαν τρελός λες και πάω για PhD. :haha
Λοιπόν μόλις είδα στο φόρουμ του Αζουρέου οτι παρουσιάζει μιροπροβληματάκια η αναβάθμιση στην 6.Έκανα και εγώ αναβάθμιση και παρατήρησα οτι τα απλόαντ μου ήταν πιό αργά απο πρίν.Γύρισα στην 4 αφού έκανα uninstall την 6 και όλα οκ.Βέβαια που και που πετάει και κανα μήνυμα αναβάθμισης στην 6 αλλά το αγνοώ.:-k
Έκανα κανονικά uninstall απο to add-remove programms και μετα την εγκατάσταση του 4 απο την αρχή παρατήρησα οτι ο μετρητής των ωρών και των uploaded kai downloaded gbs συνεχίζει να μετράει κανονικά απο εκεί που έμεινε.
Καινούριος και γω στο χάος της dsl, και τα εχω μπλέξει!Πρώτα από όλα,ΝΑΤ problem!Δεν εχω δει ακόμη πράσινη φατσούλα στο Azureus,αλλά δεν έχω βγάλει άκρη με το portforwarding (έχω firewall Sygate και router Speadstream 5400,με το οποίο μοιράζομαι τη γραμμή με άλλον υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο).Συνήθως κατεβάζω με 10-20kb και σπανίως παραπάνω,αλλά δεν ξέρω τι από όλα μπορει να φταιει(όσον αφορα τις ρυθμίσεις εννοώ).Υπάρχει πρόβλημα αν κατεβάζω παραπάνω από 1 torrents ταυτόχρονα?Δεν έχω καταλάβει αν βοηθάει ο περιορισμός του upload σε συγκεκριμένο νούμερο(π.χ. 10 είναι οκ?) - αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στο ratio? Ισως οι απαντήσεις να είναι προφανείς αλλα οποιαδήποτε απάντηση θα βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ
@ ADSLgr.com All rights reserved.