Επιστροφή στο Forum : Howto: Παίξτε με το Azureus BitTorrent client
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
Την optimum αποδοση την πέτυχα με 5 στο upload (μην βάλεις παρακάτω, διότι σου περιορίζει το download μετά), και 40-53 στο download (με 512/128 σύνδεση)...
Σφαίρα πάει, αλλά ΔΕ μου αρέσουν τα εξής:
- που είναι σε Java :thumbdown , και μάλιστα πολύ Βαρύ! :thumbdown
- που μετά από σκάσιμο μου καταναλώνει όλα τα cpu-resources για να ψάνχει με τις ώρες "δεν ξέρω τί" ("Piece #<νούμερα> failed re-check." μύνημα, που δεν έχω ίδέα τι σημαίνει. :thumbdown
- Που ανήγει παράθυρα όποτε γουστάρει πάνω από το εκάστοτε παράθυρό του όπου "δουλεύω", και δε μπορώ να "δουλέψω" μ ενα παράθυρο της προκοπής, και που πετάει κι εκεινες τις μπάρες που δεν έχω βρει πως να τις κόβω! :thumbdown :spam:
Κατά τ' άλλα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και "πλούσιο" προγραμματάκι! :thumb_dup
JUST και YiannisM
ένα τιπ και απο μένα:
διαβάστε και το wiki του Azureus
http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/Increase_download_speed
εγώ ακολούθησα ότι έλεγε και είδα μια βελτίωση.
Δώστε προσοχή σε αυτά που λέει για good torrents and bad torrents.
Μετα απο πολλες δοκιμες με τον Αζουρεο...φρικαρα κατεβαζε 10kb/s και κρεμαγε ολος ο explorer...ημαρτον!!.....προς το παρον κατεληξα στον μtorrent..πολυ ελαφρυς και αρκετα λειτουργικος και με πιο καλες ταχυτητες...κατεβαζει κατα μεσο ορο 20kb/s και σερφαρω παραλληλα.....
Και ξαφνικά, σταμάτησε να κατεβάζει!!
Εννοώ ... εντελλώς!!
Είμαστε στα ... 0 ΚΒ/δ, εδώ και 2-3 μέρες τώρα...
Τί μπορεί να του συνέβηκε έτσι ξαφνικά;;; :mad:
Πέρασα στην έκδοση 6 αλλά δεν παρατήρησα κάποια διαφορά... Όλα είναι φυσιολογικά αν εξαιρέσουμε το οτι άμα κατεβάζω torrent δεν μπορώ να σερφάρω, πρόβλημα που υπήρχε και πριν.
Και ξαφνικά, σταμάτησε να κατεβάζει!!
Εννοώ ... εντελλώς!!
Είμαστε στα ... 0 ΚΒ/δ, εδώ και 2-3 μέρες τώρα...
Τί μπορεί να του συνέβηκε έτσι ξαφνικά;;; :mad:
για δες τι availability έχει το τορρεντ που κατεβάζεις : αν είναι κάτω απο 1 τότε δεν υπάρχει κανείς που να το έχει 100% , έχεις φτάσει λοιπόν σε κάποιο σημείο που κανείς άλλος δεν έχει το κομμάτι που σου λείπει...ή έχεις πέσει σε bad torrent (see Wiki Azureus).
Μπα, δεν είναι αυτή η περίπτωση αγαπητε krio...
Έχω καμμιά 20-ριά torrents στη σειρά, και δεν κατεβαίνει ΚΑΝΕΝΑ εκει που κατέβαιναν όλα πριν με 45-54 KB/s ασταμάτητα!!
Ακόμη και το ανέβασμα δείχνει πολύ προβληματικό ξαφνικά! Την περισσότερη ώρα ΔΕΝ ανεβάζει τίποτα (από 5 KB/s που ανέβαζε στα καλά του)...
Afto που παρατήρησα παντως είναι ότι κάτω (στο Status Bar) και δίπλα από ένα πράσινο φωτάκι με tooltip "NAT OK (TCP)", μου έχει ένα κίτρινο/πορτοκαλί φωτάκι με tooltip "There appears to be a problem with the Distribution Database's UDP port mapping (NAT)"...
Μύλος η υπόθεση δηλαδή!!! :( :mad:
Έκανα port-forward στοn rooter για τα ports που χρησιμοποιώ (udp & tcp ports 55552-3), αλλά τίποτα!! :cry:
(ΠΡΟΣΘΗΚΗ)
Επίσης,
μου πέταξε κι ένα μύνημα (popup κάτω αριστερά) που έλεγε "Warning ! If you have a router/firewall, please check that you have port 55553 UDP open. Decentralised tracking requires this."
Αυτό όμως το έκανε και πριν που πήγαινε σφαίρα!! :(
Και τέλος,
όταν το έκανα restart μου ζήτησε donation $5...
Ρε μπας και θέλει donation οπωσδήποτε μετά από κάποια GB για να σ αφησει να το χρησιμοποιείς περαιτέρω;;;;....
Μετα απο πολλες δοκιμες με τον Αζουρεο...φρικαρα κατεβαζε 10kb/s και κρεμαγε ολος ο explorer...ημαρτον!!.....προς το παρον κατεληξα στον μtorrent..πολυ ελαφρυς και αρκετα λειτουργικος και με πιο καλες ταχυτητες...κατεβαζει κατα μεσο ορο 20kb/s και σερφαρω παραλληλα.....
Κι εγώ τα ίδια έχω πάθει....έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Azureus και ξαφνικά εκεί που κατέβαζα και σερφαρα παράλληλα, τώρα δεν μπορώ να ανοίξω σελίδα. Και δεν εννοώ οτι σέρνεται αλλά αν του δόσεις www.adslgr.com δεν μπορεί να κάνει καν resolve τον host....Το Azureus απο την άλλη κανονικά κάνει d/l....
Έφαγε λοιπόν κλωτσιά και αντικαταστάθηκε απο το ABC.....
To μTorrent τι λέει;
Παιδια θελω να ρωτισω κατι σχετικα με καποια plugins. Τι κανουν τα Auto Seeder και Auto Speed?
Τελικά σε μένα, σήμερα επανήλθε στη ζωή το Azureus, και μάλιστα από μόνο του!! :worthy:
Ξανακατεβάζει τώρα κανονικά και σφαίρα, όπως και πριν από την προηγούμενη βδομάδα που έκανε ... απεργία.... :haha
Δε μπορώ να καταλάβω ούτε τί είχε πάθει ούτε πώς επανήλθε...
Αν το επηρέασαν κάποιες αλλαγές που έκανα προσπαθώντας να το φτιάξω, τότε θα έπρεπε να λειτουργεί από την ημέρα που τις έκανα, πριν 3-4 μέρες δηλαδή... :cool:
Στο Azureus νέα version ακολούθησα τον οδηγό του φόρουμ αλλά κατά την επανεκκίνηση αφού εγκατέστησα το Safepeer δε μου κάνει αυτόματα κατέβασμα των block list. Τι να κάνω;
Επίσης δε μου βγάζει πράσινη φάτσα(HEalth) αλλά κίτρινη ή μπλε. Το test στην 6881 που έκανα κατά τον οδηγό που έτρεξε την πρώτη φορά μου έβγαλε ότι είναι οκ η θύρα. Το ίδιο και το emule. Ωστόσο στο http://home.no.net/tgrumpy/ct/ δοκίμασα να κάνω test port και μου λέει error έχω πρόβλημα με NAT. Να προσθέσω ότι adsl usb modem είναι το Telindus 1130 του ΟΤΕ. Κάτω κάτω moy έχει 2 πράσινους κύκλους και ο ένας αν βάλω το οθσε από πάνω γράφει NAT OK(TCP). To torrent που κατεβάζω είναι από private tracker οπότε δεν παίζει να είναι προβληματικός. Καμιά ιδέα;
val_andrio
17-12-05, 22:51
Εγώ θα ήθελα να αναφέρω κάτι για το Azureus που τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, και να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον. Θα ακουστεί χαζό αλλά όταν ανοίγω το Azureus όλη η οθόνη γίνετε πιο θολή...ίσως κάποιο bug με τους drivers της κάρτας γραφικών (nVidia official forceware), ή ίσως κάποιο πρόβλημα με το font sto JRE(γιατί το κάνει απ'οσο κατάλαβα στις java εφαρμογές)...
Καμιά ιδέα?
NANDE_YA_NEN
18-12-05, 00:34
Έχει λίγες μέρες τώρα που έχω αρχίσει να ασχολούμαι με torrent και το Azureus ειδικότερα … … και κάνοντας το NAT/Firewall Test μου δίνει σφάλμα NAT …
Έκλεισα το Firewall και πάλι τα ίδια … με τα πολλά βρήκα ότι η λύση μου ακούει στο όνομα port forwarding μετά όμως και από αυτό φαίνεται ότι το πρόβλημα επιμένει … βασικά θα ήθελα να μου πείτε αν έκανα το port forwarding σωστά …
Χρησιμοποιώ το adsl router jetSpeed520 (της intracom) … λοιπόν από την καρτέλα Services στα NAT options έβαλα NAT Rule Entry και έκανα add έναν κανόνα με τις έξις επιλογές :
Rule Flavour RDR
Rule ID 2
IF Name All
Protocol Any
Local Address From 0.0.0.0
Local Address To 255.255.255.255
Global Address From 0.0.0.0
Global Address To 0.0.0.0
Destination Port From Any other port 49253
Destination Port To Any other port 65535
Local Port Any other port 49253
Το 49253 είναι το Port που χρησιμοποιώ στο Azureus …
Αν αυτές οι ρυθμίσεις είναι λάθος τότε ποιες είναι οι σωστές ;
Στο Azureus νέα version ακολούθησα τον οδηγό του φόρουμ αλλά κατά την επανεκκίνηση αφού εγκατέστησα το Safepeer δε μου κάνει αυτόματα κατέβασμα των block list. Τι να κάνω;
Τα αρχεία που είχε μέσα το safepeer σε ποιον ακριβώς κατάλογο τα εγκατέστησες;
Επίσης δε μου βγάζει πράσινη φάτσα(HEalth) αλλά κίτρινη ή μπλε.Μήπως είναι νεκρός ο tracker;
alexironaek
03-01-06, 18:34
Ρε παιδιά η ερώτηση μου θα σας φανεί σίγουρα ηλίθια αλλά είμαι τελείως πρωτάρης. Πως ανοίγω αυτές τις @#$%πόρτες?? Μου βγάζει Σφάλμα NAT. Έχω το netrout2 από την προσφορά της hol Δεν έχω κανένα ειδικό firewall μόνο των windows και του netroute2. έψαχνα σήμερα και τολμώ να πω ότι ζαλίστηκα. Λίγη help για να αρχίσω να κατεβάζω επιτέλους
υγ:Πείραξα κάτι σήμερα στο firewall tou netroute2 αλλά ξαναδοκίμασα και πάλι το ίδιο έκανε.(εύχομαι να μην έχω κάνει τπτ σοβαρό)
Ωστόσο στο http://home.no.net/tgrumpy/ct/ δοκίμασα να κάνω test port και μου λέει error έχω πρόβλημα με NAT.
τα έχεις μπερδέψει λίγο, η παραπάνω διευθυνση είναι για το shareaza και όχι για το azureus
alexironaek
04-01-06, 14:22
κανεις??ελατε ρε παιδια ποσταρετε γιατι κατεβαζω με 500b/s πως ανοιγω τις πορτες??ειμαι τελοιος ασχετος και...
κανεις??ελατε ρε παιδια ποσταρετε γιατι κατεβαζω με 500b/s πως ανοιγω τις πορτες??ειμαι τελοιος ασχετος και...
έχεις κοιτάξει το
http://azureus.aelitis.com/wiki/inde...download_speed (http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/Increase_download_speed)
alexironaek
04-01-06, 17:11
ναι το εχω κοιταξει.εκανα οτι λεει αλλα κια παλι μου λεει nat error.Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξω την 6881 πόρτα του firewall του netroute αλλα είμαι τόσο άσχετος που δεν ξέρω πως γίνετε αυτο. Ρε παιδιά έχει κανείς το netroute2 να μου πει. Φανταστείτε ότι τώρα κατεβάζω με 1
ναι το εχω κοιταξει.εκανα οτι λεει αλλα κια παλι μου λεει nat error.Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξω την 6881 πόρτα του firewall του netroute αλλα είμαι τόσο άσχετος που δεν ξέρω πως γίνετε αυτο. Ρε παιδιά έχει κανείς το netroute2 να μου πει. Φανταστείτε ότι τώρα κατεβάζω με 1
αυτό
http://www.intracom.gr/en/product_bsl_services/telecom/products/product/terminal_devices/netroute_iad.htm
το netroute εννοείς?
Για δες εδώ
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=17726
και αν σκέφτεσαι αναβάθμιση στο firmware διάβασε εδώ
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=27200
alexironaek
04-01-06, 19:54
την είδα και την άλλη σελίδα και έκανα ότι ακριβός έλεγαν τα παιδιά αλλά πάλι όταν πατώ τεστ μου γραφεί nat error.εχω το πιο αναβαθμισμενο filmware
Έχω 2 pc που μοιράζονται την adsl και για router έχω το USR 9108.Το πρόβλημα ειναι ότι στο ένα pc μου ειναι συνδεδεμένο με το router μέσω ethernet,στο azureus δεν μου βγάζει NAT error,ενώ στο άλλο pc,που ειναι συνδεδεμένο ασύρματα με το router,μου βγάζει:(.Τι μπορεί να φταίει;;;
Έχω 2 pc που μοιράζονται την adsl και για router έχω το USR 9108.Το πρόβλημα ειναι ότι στο ένα pc μου ειναι συνδεδεμένο με το router μέσω ethernet,στο azureus δεν μου βγάζει NAT error,ενώ στο άλλο pc,που ειναι συνδεδεμένο ασύρματα με το router,μου βγάζει:(.Τι μπορεί να φταίει;;;
Θα πρέπει να κάνεις virtual servers και για το άλλο μηχάνημα σε διαφορετικά όμως Ports
Θα πρέπει να κάνεις virtual servers και για το άλλο μηχάνημα σε διαφορετικά όμως Ports
Έχω κάνει virtual servers και στο δεύτερο pc,αλλά έχω βάλει τα ίδια ports με του πρώτου,οπότε αυτό μάλλον φταίει.
Βρε παιδιά γιατί ασχολείστε με έναν τόσο βαρύ client, ενώ υπάρχουν τόσοι ελαφρότεροι και πιο εύχρηστοι; Τι παραπάνω έχει;
Βρε παιδιά γιατί ασχολείστε με έναν τόσο βαρύ client, ενώ υπάρχουν τόσοι ελαφρότεροι και πιο εύχρηστοι; Τι παραπάνω έχει;
Τα στατιστικά που δείχνει, είναι το κάτι άλλο! :clap:
Αυτό μου αρέσει περισσότερο στο Azureus!!
Τι με ενοχλεί πάρα πολύ μαζί του;;
Δυο πράματα:
1) Ότι είναι σε Java, κι όποτε σκάει αυτή μαζεύω και τα κομμάτια του Azureus μετά (και των torrents)...
2) Το ότι έχει μια ηλίθια συμπεριφορά: εκεί που πας να δουλέψεις λίγο με τη λίστα των torrents σου, ή με το throughput, ή πας να εξετάσεις τις προτεραιότητές σου και να επαναταξινομήσεις ίσως τα torrents σου, εκεί αυτό πάει και πετάει συνεχώς καινούρια παράθυρα από πάνω :evil: με τα στατιστικά του εκάστοτε νέου download και μου σπάει τα νεύρα αφού δε μ αφήνει καθόλου να συγκεντρωθώ στη λίστα των torrents όποτε θέλω ή σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη θέλω να παρακολουθώ!! :mad:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κόψουμε αυτό άραγε, και να ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ από μόνο του παρά μόνο όταν θέλουμε εμείς;;;
Eruyome(MMXGN)
06-02-06, 19:30
παιδια παρατηρώ το εξής. Ενώ υπάρχουν 74 trackers, το Azur συνδέεται μόνο σε έναν κ έχω ταχύτητες της τάξης του 1.5κβ/σ, μπορώ κάπως να το διορθώσω. Ακολούθησα το howto του cosmos
παιδιά μία ερώτηση... θέλω να κατεβάσω ένα συγκεκριμένο torrent το οποίο κατέβαινε απο Bitcomet... διάβασα ότι ο Azureus μπορεία να κάνει resume από Bitcomet συμφωνα με αυτό εδώ:
http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/How_do_you_resume
το θέμα είναι ότι ενώ το torrent έχει κατέβει κατα 68% περίπου απο στο Αzureus ξεκινάει από το 5-6%. ξέρει κανείς τι πάιζει; ακόμα διάβασα στο FAQ του Αzureus ότι άμα πρόκειται για resume από torrent πυ έχει κατεβάσει το Bit Comet πρέπει να κάνω αυτό εδώ:
4. I have begun a download with another client...
* If it's with a BitTorrent client working on versions prior to 3.3, you can safely resume your download with Azureus.
* From 3.3 on, you need to make your client, either pre-allocate the space used by the files or try and finish the allocation. If it can't, it's not safe to resume the download with Azureus.
* To continue downloads begun with BitComet, you need to check "Truncate existing files that are too large" in Options > Files as BitComet adds bytes at the end of the files...
το θέμα είναι οτί η επιλογή Options > Files > Truncate existing files that are too large δεν υπάρχει....
any ideas?:(
Σύμπτωσή ή όχι;
όταν συνδέονται bitcomet clients 0.60+ ως peers με το Azureus, η ταχύτητα στο Azureus πέφτει σε οικτρά επίπεδα...(2-10kBps) Οταν αποσυνδέονται (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) η ταχύτητα επανέρχεται σε πιο φυσιολογικά επίπεδα (μπορεί να χτυπήσει και 35-40kBps).
Ρε παιδιά το azureus έχει και keylogger μέσα ?!
Εγκατέστησα το "Anti-keylogger 7.1" και μου έδωσε το παρακάτω:
http://img409.imageshack.us/img409/2417/azurkl3rk.th.jpg (http://img409.imageshack.us/my.php?image=azurkl3rk.jpg)
http://img409.imageshack.us/img409/4359/azfl3im.jpg
Ρε παιδιά το azureus έχει και keylogger μέσα ?!
Εγκατέστησα το "Anti-keylogger 7.1" και μου έδωσε το παρακάτω:
http://img409.imageshack.us/img409/2417/azurkl3rk.th.jpg (http://img409.imageshack.us/my.php?image=azurkl3rk.jpg)
τι σχέση εχει το azureus με αυτα που σου δείχνει το antikeylogger;
τι σχέση εχει το azureus με αυτα που σου δείχνει το antikeylogger;
Έλα ντε!
Έτσι κι αλλιώς όμως το Azureus είναι open source (GPL) και γι' αυτό το εμπιστεύομαι.
Το dll βρίσκεται στο φάκελο του azureus. Έκανα κι edit αν δεις πιο πάνω.
Είναι μούφα το προγραμματάκι ή αυτό που έβγαλε είναι κάτι άλλο ... ?
Έβγαλε κι ένα μήνυμα μόλις άνοιξα το azureus ότι το βρήκε και το έβαλε στα "auto detected modules".
Το dll βρίσκεται στο φάκελο του azureus. Έκανα κι edit αν δεις πιο πάνω.
Είναι μούφα το προγραμματάκι ή αυτό που έβγαλε είναι κάτι άλλο ... ?
Έβγαλε κι ένα μήνυμα μόλις άνοιξα το azureus ότι το βρήκε και το έβαλε στα "auto detected modules".
εχει σχέση με την java μια και το azureus είναι java πρόγραμμα.
Εβαλα search στο γουγλη και μου έβγαλε το παρακάτω http://forum.java.sun.com/thread.jspa?threadID=683486&messageID=3981203 δεν άντεξα να ψαξω παραπάνω :p
Μάλιστα. Σ'ευχαριστώ no_logo
πάντως καλό θα είναι να προσέχουμε τι βαζουμε στο pc
Αγνωστα προγράμματα που σου λένε κάνε delete το ένα ή το άλλο για μένα είναι ότι χειρότερο.
η επιλογή ενός καλού browser. Δηλαδή του Opera :D
ενα καλό anti spyware οπως το spybot
και ένα καλό antivirus. Δηλαδή το kaspersky
είναι όλα τα λεφτά :oneup:
Νέος στα δίκτυα και στο azureus. Μόλις το εγκατέστησα και τις εντολές 7 και 8 του cosmos στο Howto: Παίξτε με το Azureus BitTorrent client δεν τις βρίσκω.
Ακόμη δεν ξέρω που να βρω αρχεία torrent. Καμμιά βοήθεια έστω και με pm:( ;
Ακόμη δεν ξέρω που να βρω αρχεία torrent. Καμμιά βοήθεια έστω και με pm
σου στέλνω pm
StavrosDog
12-02-06, 16:53
Κατ'αρχην να ζητησω συγνωμη αν το θεμα εχει ξανασυζητηθει...
Πως ανοιγω την 6881 με το router speedtouch 530 της βιβο?Ο τεχνικος ακουσον ακουσον δεν ηξερε με εβαλε μονο στην σελιδα του ρουτερ 10.0.0.138 και με παρατησε...
Υ.Γ εχω και sygate firewall επηρεαζει?
Καθε βοηθεια εκτιμητεα....
βρες το ρουτερ σου εδώ http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=19
σου στέλνω pm
no_logo, στείλε το και σε μένα plz... :)
no_logo, στείλε το και σε μένα plz... :)
@YiannisM αν μπορείς προώθησε και σε μένα το pm
Αυτό το PM με τα torrents, μπορεί να προωθηθεί και σε μένα το φτωχό μου δεν ξέρω πού να ψάξω;
όταν συνδέονται bitcomet clients 0.60+ ως peers με το Azureus, η ταχύτητα στο Azureus πέφτει σε οικτρά επίπεδα...(2-10kBps) Οταν αποσυνδέονται (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) η ταχύτητα επανέρχεται σε πιο φυσιολογικά επίπεδα (μπορεί να χτυπήσει και 35-40kBps).
Ειναι επειδη ο BitVomit ειναι καθαρος client... ε, ρε ξυλο που θελουνε... βαζεις ενα stuffer plugin και καθαριζεις ;)
Γεια σας
Θα ηθελα την βοιθεια σας σε κατι αν κσερετε
Κσαφινια απο εχτες ο Azureous μου εχει το ρατιο σε κιτρινο χρωμα και μου λει Share ratio 0.538 poor o,9 χρωμα ενω τοσες μερες ειτανε σε
κοκινο χρωμα
Επισις το Nat ειτανε σε πρασινο ενω τορα δεν πιγενη σε πρασινο αμεσος μποριτε να μου πιτε τι
να κανο?
Βασικά όλα αυτά που ρωτάς είναι η φιλοσοφία του p2p μέσα απο τους καταράκτες του ( torrents ) ...
Ratio ... η αναλογία του τι κατέβασες με τι κατέβασες .. Επεξήγηση " Σε ένα δίκτυο p2p αυτά που βρίσκουμε δεν εμφανίστηκαν απο το πουθενά , κάποιος δημιούργησε έναν καταρράκτη και το ανέβασε σε μια ιστοσελίδα , ώστε κάποιοι άλλοι χρήστες που το θέλουν να το προμηθευτούν. απο κει και πέρα υπάρχουν δύο επιλογές α) το αφήνεις ώστε να το προμηθευτούν και άλλοι χρήστες β) τοα αφαιρείς και εκεί τελειώνει η ιστορία ( αυτή η επιλογή δεν συνήσταται σε ιδιωτικούς trackers ) Το ratio σε τιμή 1 σου λέει ότι απο το αρχείο που κατέβασες , κάποιος πήρε ακρηβές αντίγραφο ή κάποιοι έχουν κατεβάσει το αρχείο αυτό απο σένα κάποια κομμάτια τα οποία αντιστοιχούν στο ίδιο μέγεθος του αρχείου.
Αυτά περι φιλοσοφίας , απο κει και πέρα κάνεις ότι νομίζεις ,
Το ΝΑΤ δεν ξέρω τι είναι για το συγκεκριμένο , πάντως σε adsl ορολογία προκειται για port tables ... Αυτά έχουν απαντηθεί αλλού ...
Επισις το Nat ειτανε σε πρασινο ενω τορα δεν πιγενη σε πρασινο αμεσος μποριτε να μου πιτε τι
να κανο?
Αν δεν πειραξες κατι στο ρουτερ σου η στο βατραχακι (οπως να του αλλαξεις την θυρα-port που "ακουει") μην ανησυχεις. Ο βατραχος τα κανει αυτα οταν δεν εχει κινηση σε παρε-δωσε δεν καταλαβαινει αν αυτο συμβαινει λογω προβληματος στο ΝΑΤ η λογω ελλειψης peers. Θα ξανα[ρασινισει μολις αρχισει τα νταλαβερια. Τωρα αν πειραξες κατι, ειναι καπως πιο πολυπλοκο το πραγμα, παντως σε γενικες γραμμες πρεπει η θυρα που χρησιμοποιει ο βατραχος να ειναι ανοιχτη απο firewall και να προω8ειται σωστα απο το ρουτερ σου στην τοπικη ΙΡ διευθυνση που εχει ο υπολογιστης στο τοπικο σου δικτυο.
Α, και φυσικα βατραχος=azureus :D
@ ADSLgr.com All rights reserved.