Επιστροφή στο Forum : Howto: Παίξτε με το Azureus BitTorrent client
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
Εδώ ειναι ενα tutorial για το azureus και τα winxp , τα firewalls και ολο το σετάρισμα του προγράμματος , σε μορφη video .Θα χρειαστει flash player για να παιξει
http://rapidshare.de/files/19063143/Azxp.rar.html
καλα ελεγα, ΜΟΝΟ TCP 6881 χρειαζεται, κανε μια διορθωση cosmos :)
κατα τα αλλα Slay, με βρισκεις συμφωνο. σιγα μη περιμενανε οι ξενοι να κατεβασουνε απο τις μιζερες σκατοσυνδεσεις μας. προσωπικα αφηνω ελευθερο οσο bandwidth δε μου επηρεαζει το download, και γιατι οχι αλλωστε. αλλα μη νομιζετε οτι ειτε βαλετε 4κβ ή 8κβ θα κανετε και καμια μεγαλη διαφορα στους ευρωπαιους με τις Τ1 τους :) παρεπιπτοντως κι εγω δεν εχω πειστει οτι σε τιμωρει το ΒΤ αν δε κανεις uploads...Συγχωρέστε με αν έχει εκφράσει κάποιος άλλος την ακόλουθη άποψη, αλλά είναι πολλές οι σελίδες του θέματος και δεν έχω το κουράγιο να τις διαβάσω.
Φίλε Zoltrix, θα διαφωνήσω μαζί σου. Αυτή η λογική είναι που καταστρέφει το δίκτυο και εγώ με την ταπεινή μου 512 δεν μπορώ να πιάσω πότε 56kb/sec σε torrents που ανήκουν σε public trackers.
Στο κάτω μέρος του Azureus μπορείς να δεις πόσοι χρήστες είναι συνδεμένοι στο DHT δίκτυο. Την τελευταία φορά που έπεσε το μάτι μου ήταν 950,000 περίπου. Υπέθεσα λοιπόν πως αν όλοι αυτοί οι χρήστες έδιναν 1 kb παραπάνω upload θα είχαμε 950,000ΚΒ/sec (εννιακόσιες πενήντα χιλιάδες) διαθέσιμα (δηλαδή 7,6Gbit αν δεν κάνω λάθος). Δηλαδή θα μπορούμε να καλύψουμε 14000 συνδέσεις των 512Kbps. :mad:
Οταν ανοιγα ενα αρχειο τορρεντ το πρωτο πραγμα που εμφανιζοταν ηταν το παραθυρο που διαλεγα ποια αρχεια θελω να κατεβουν.Αυτο πλεον δεν βγαινει και μου βαζει το αρχειο κατευθειαν στα downloads!!Προφανως κατι πηραξα εγω αθελα μου!Any ideas?
giannakis1984
17-06-06, 15:32
μετα απο κάποιες ρυθμίσεις που έκανα απο αυτα που διάβασα σε αυτο το θέμα προσθέτω εναν τορεντ για κατέβασμα και δεν ξεκιναει...μονο με εξαναγκασμενη εκκινηση γινεται δουλεια....διαφορετικα ξεκιναει σταματαει και παλι τα ιδια συνεχομενα...καμμια ιδέα ???τι μπορεί να έκανα??
Παιδιά τα tabs στο Azureus πώς αλλάζουν?
Γιατί κατά λάθος αφαίρεσα το tab "size" και δεν βλέπω το μέγεθος των torrents που κατεβάζω...
@giannakis24: Μπας και εχεις κανενα speed scheduler ενεργοποιημενο? Επισης τσεκαρε τον συνολικο αριθμο ενεργων τορρεντ που εχεις θεσει μηπως ειναι πολυ χαμηλος.
@nikgr: καλα ρε θηριο, πως το αφαιρεσες? Μηπως απλα εχει "κρυφτει"? Δοκιμασε να κανεις ενα-ενα expand τα tabs μπας και εμφανιστει...
ναι απλά το είχα κρύψει κατα λάθος σέρνοντας το tab...
Thanks Xouzouris
Αδερφια επειδη εχω φρικαρει με το Azureus δωστε μου τα φωτα σας...
Πρασινα ανθρωπακια βλεπω (θα μου πεις και ο molder εβλεπε και τον φαγανε λαχανο...!!:p ) αλλα το dl μου ειναι κατα μεσο ορο στο 8-10kb.Οταν δε,πιασω κανενα 19-22kb ανοιγω σαμπανια!!:rocker
Και διερωτωμαι,φταιει το γεγονος οτι το torrent εχει 22 peers και 12 seeds (απο τους οποιους συνδεομαι στους 4..) η το μαυρο συννεφακι που με κυνηγαει απο τοτε που εκανα την αναθεματισμενη αιτηση για adsl..?:rainy:
Τελος καθε φορα που ανοιγω το προγραμμα μου πεταει σφαλμα:
UPnP: mapping 'UDP tracker client port (UDP/29914)' failed.
UPnP: Mapping 'INcoming Peer Data Port (TCP/29914)' failed.
παρ'ολα αυτα η ενδειξη NAT ειναι πρασινη
υπ'οψιν εχω speedtouch 536i συνδεδεμενο σε bridge με wireless NETGEAR WGR614 στο οποιο εχω ανοιξει το port 29914 που μου ζηταει το Azureus.
Φτανει..δε γραφω αλλα...!
Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια.
α) αν εχεις ανοιξει χειροκινητα το πορτ που χρησιμοποιει το προγραμμα ειναι λογικο να ειναι πρασινο το ΝΑΤ και ας μην παιζει το UPnp.
β) ΟΙ ταχυτητες σου μπορει να ειναι λογικα χαμηλες, οπως μπορει και να μην ειναι. Γενικα, αυτο εξαρταται παντα απο τον αριθμο των peers (οχι απαραιτητα μονο σηντερς), και την γραμμη τους, αλλα και απο το αν ο τρακερ που χρησιμοποιεις ειναι ιδιωτικος η δημοσιος. Στους δευτερους οι ταχυτητες ειναι γενικα αισθητα χειροτερες, καθως οι περισσοτεροι περιοριζουν τις ταχυτητες τους πολυ στο upload η/και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια μολις τελειωσουν το κατεβασμα. Ενας πολυ καλος τροπος να τσεκαρεις τι φταιει ειναι να δοκιμασεις να κατεβασεις καποιο τορρεντ το οποιο ειναι παντα well-seeded, οπως καποια διανομη Λινουξ, κανενα Οpenoffice κλπ. Αν η γραμμη σου παρει τα πανω της, εισαι Οκ. Υπομονη θελει, αλλιως ψαξου για κανεναν πριβε τρακερ οπου οι ταχυτητες ειναι αστρονομικες.
THANX xoyzouri!!
Απλα θα σου ημουν ευγνωμων αν μου ελεγες (εστω και με pm) μερικα sites για πριβε τρακερς η γενικοτερα καποιο site με καλα torrents γιατι εχω φαει το τελευταιο τετραημερο μπροστα στον υπολογιστη παλευοντας με το Azureus...(οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και καλοκαιρι και πρεπει να κανω και κανενα μπανακι γιατι αρχισα να μυριζω...!:oops: )
Σε ευχαριστω και παλι.
Παιδιά έχω αρχίσει να ασχολούμε με torrents εδώ και λίγο καιρό και τώρα ψάχνω για τον καλύτερο client.
Έβαλα λίγο το Azureus να το δω και παρατήρησα ένα πρόβλημα (εξαρτάται πως θα το πάρει κανείς).Εκτελώ λοιπόν ένα αρχείο torrent ανοίγει το Azureus και μου δείχνει ποια αρχεία να επιλέξω.Και είχε δύο αρχεία που δεν ήθελα.Όμως δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορούσα να τα ξετσεκάρω.Εκεί που τα τσεκάρεις δεν είχαν ένα τικ αλλά ήταν κάπως ροζ τα τετραγωνάκια :confused: και όσο και να πατούσα δεν μπορούσα να τα ξετσεκάρω :hmm: .Γιατί γίνεται αυτό?Να προσθέση ότι σε άλλα δύο client,BitComet και μTorrent,δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ίδιο ακριβώς torrent.
Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ.
@xouzouris
Αν είναι εύκολο στείλε και σε μένα pm κανένα site με private trackers+καλα torrents!thx in advance!
Ένα μικρό update στο αρχικό post περί safepeer
[Insomniac]
18-07-06, 15:04
Έχω την εντύπωση πως το async loading του safepeer είναι πλέον default επιλογή. Οπότε με το που ανοίγει το azureus, οι IPs αρχικά είναι 0, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση του plugin.
Γεια σας παιδια, σημερα εγκατεστησα το azureus εκανα ολες τις παραπανω ρυθμισεις που προτεινετε και ξεκινησα να κατεβαζω μια ταινια. Εχω ομως μια απορια, δε μπορω να κατεβαζω 2 διαφορετικα torrents συγχρονως??? και αν ναι πως γινεται αυτο, γιατι οταν παω να κατεβασω 2, τοτε κατεβαινει μονο το πρωτο και στο δευτερο η ενδειξη γραφει: ''αναμονη σε ουρα''
Μπορεις φυσικα. Το θεμα ειναι οτι προφανως την πρωτη φορα που το ετρεξες, ο wizard ρυθμισε αυτοματα τον αριθμο ενεργων τορρεντ και ενεργων downloads με το δευτερο σε μια τιμη=1 (να υποθεσω οτι εχεις 128 upload?). Αυτο γινεται γιατι θεωρητικα η γραμμη σου στο upload δεν μπορει να υποστηριζει πανω απο Χ τορρεντ, οπου Χ ειναι αναλογο της γραμμης σου.
Παρ'ολα αυτα, αν θες μπορεις να το αλλαξεις χειροκινητα αν πας Tools-->Options-->Queue (εχω την Αγγλικη εκδοση, προχειρη μεταφραση "Εργαλεια-->Επιλογες-->Ουρα", μην το δεσεις ομως κιολας). Εκει μπορεις να αλλαξεις τον μεγιστο αριθμο τορρεντ που θα ειναι ενεργα ταυτοχρονα, οπως και τον μεγιστο αριθμο τορρεντ που θα κατεβαινουν ταυτοχρονα. Προσεξε οτι το δευτερο νουμερο πρεπει να ειναι μικροτερο απο το πρωτο καθως τα ενεργα τορρεντ συμπεριλαμβανουν και ατα που κατεβαινουν και αυτα που σηνταρεις. Προσεξε επισης αφου αλλαξεις τις επιλογες να πατησεις το κουμπακι "Save" που ειναι στο κατω αριστερα μερος της σελιδας.
Επισης, προσεξε να μην το παρακανεις, γιατι μετα θα εχεις δυσμενη αποτελεσματα στην ταχυτητα. Για μια 384/128 πιστευω οτι ειναι καλα να εχεις 2 τορρεντ να κατεβαινουν και 4-5 συνολικα ενεργα. Δες τι λεει και το Azureus Wiki (http://www.azureuswiki.com/index.php/Good_settings) για το θεμα.
Αδερφια επειδη εχω φρικαρει με το Azureus δωστε μου τα φωτα σας...
Τελος καθε φορα που ανοιγω το προγραμμα μου πεταει σφαλμα:
UPnP: mapping 'UDP tracker client port (UDP/29914)' failed.
UPnP: Mapping 'INcoming Peer Data Port (TCP/29914)' failed.
παρ'ολα αυτα η ενδειξη NAT ειναι πρασινη
Και μενα αυτα μου πεταει...εχω κανει ρυθμισεις στο router...
Στις ρυθμισεις κανονικα δεχεται τo port ("ok"),βγαζει τα εξης μηνυματα,
UPnp:Αντιστοιχιση θυρας 'UDP θυρα πελατη ιχνηλατη (UDP/63000)'απετυχε.
&
UPnp:Αντιστοιχιση θυρας 'Εισερχομενη θυρα δεδομενων (TCP/63000)'απετυχε.
Επισης στο azureus κατω γραφει, (firewall/nat (tcp) reachability problem...
εχω to fritz!box fol wlan...
- Ενημερώσεις στο αρχικό post
- Νέα έκδοση του Azureus στη γύρα (2.5.0.0) η οποία υπόσχεται αυτόματο έλεγχο upload speed.
Και μενα αυτα μου πεταει...εχω κανει ρυθμισεις στο router...
Στις ρυθμισεις κανονικα δεχεται τo port ("ok"),βγαζει τα εξης μηνυματα,
UPnp:Αντιστοιχιση θυρας 'UDP θυρα πελατη ιχνηλατη (UDP/63000)'απετυχε.
&
UPnp:Αντιστοιχιση θυρας 'Εισερχομενη θυρα δεδομενων (TCP/63000)'απετυχε.
Επισης στο azureus κατω γραφει, (firewall/nat (tcp) reachability problem...
εχω to fritz!box fol wlan...
α) Φρόντισε να μην ανοίγεις αυτή τη θύρα με Port forwarding και
β) ενεργοποίησε και τα 2 checkboxes για το UPnP στο fritz και
γ) Δες αν έχεις κανά software firewall και στραβώνει το πράμα και
δ) ξεκίνα δηλώνοντας στο Azureus την κλασσική θύρα (6881) και όχι την 63000. Αν παίξει κανονικά στην 6881 με τα παραπάνω, βάλε την μετά σε ότι τιμή θες.
Με το "απλό" fritz box fon μου δεν έχω προβλήματα.
1. What's new in Azureus 2.5.0.0
1.1 Send to a friend
A wizard to simplify sending a link to content to a friend or to embed in a web page (e.g. a blog).
1.2 Auto upload speed
This feature controls your upload speed based on the latency of your internet connection as gauged by pinging other members of the Distributed Database.
1.3 Other new features
OSX: Open .torrent files into Azureus via Finder/Desktop/etc.
'Do not download' files handled more consistently with respect to download completion.
Renaming of a download directories.
Moving of data files on torrent removal from Azureus.
Signed updates and plugins for improved security.
Interface improvements - more information: date added, idle times, new info view, file piece view; more per-torrent options.
Debug information generator.
More in the changelog.
Don't forget to check the plugins - h**p://azureus.sourceforge.net/plugin_list.php
New remote control plugin - AzSMRC
1.4 Bug fixes and performance improvements
Notable fixes:
LAN Peer Finder retains peers more effectively; explicit LAN peer identification.
Reduced CPU usage when connected to large numbers of peers.
Full ChangeLog h**p://azureus.sourceforge.net/changelog.php?version=2.5.0.0
New Features:
Core | Reduced CPU usage, especially in some unusual conditions
Core | Explicit local subnet and peer injection option for Lan Peer Finder
Core | Auto upload speed
Core | DND completion handled better
Core | Added option for per-torrent max upload speed when upload busy
Core | Ranges allowed for port listing to ignore peers from.
Core | Added option to move completed download on removal
Core | Signed updates for increased security
Core | UDP fallback on connection fail
Core | Support for initial crypto tracker spec
Core | Faster queued torrent startup
Core | Option to disable tracker support for full-scrape
Core | Added ability to rename the directory save name for a multi-file torrent
UI | File pieces shown in files view
UI | Ability to best guess folder you want to save torrent data to based on existing torrents
UI | Filter for Config Options
UI | "Help -> Generate Debug Info" to help us solve bugs
UI | Ability to customise the speed intervals for download / upload speed menus
UI | Ability to rename the displayed title of a download
UI | "date added", "idle up", "idle down", "req in", "req out" colmns added to MyTorrents
UI | manual file recheck order
UI | Option to remember passwords
UI | OSX: Open .torrent files into Azureus via Finder/Desktop/etc
UI | Option to send popup message when download of a torrent (or individual file) has completed
UI | Ability to change behaviour of popups: auto-hide behaviour and adding timestamp to messages
UI | Torrent-info panel added to show MyTorrent's column attributes in a single place. Torrent encoding moved from General tab to here
UI | Progress warning to user when long file operations in progress that would otherwise hang the UI
Plug | Simple NAT-PMP implementationChanges:
Core | Reduced starting many pieces instead of completing current ones
Core | Further modifications to optimistic disconnect algorithm
Core | Longer scrape delays:
Core | Asynchronous existing torrent loading at startup (makes startup feel faster)
Core | Disk read cache disabled by default
Core | Better detection of unix OSes (Linux, FreeBSD, Solaris, etc) and custom ports that do not conform to our install structure
UI | More time periods in folder-rescan list
UI | Option to hide toolbar
UI | Option to disable program icon for name column (may speed up OSX users)
Plug | Use UPnP to read external IP address if possibleCorrected bugs:
Core | Fix for pieces not completing due to too many snubbed peers
Core | Better handling of invalid peer/seed count from tracker
Core | ed2k hash wrong on block boundaries
Core | upload slot default now applied correctly (was fixed at torrent add time)
Core | Various seeding rules fixes, mostly related to Seed:Peer ratio, 1st Priority, or 'None' ranking mode
UI | speed graphics failing on high speeds
UI | Per-torrent options view now synced with global defaults and has "reset" button
UI | Slide-in alert message not closeable (GTK+ users)
Καταρχάς ωραία η νέα έκδοση του Azureus :oneup:
Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Δεν υπάρχει ούτε ένα plugin, αλλά ούτε ο ίδιος ο azureus είναι ικανός να κάνει τα παρακάτω:
Θέλω όταν το download speed είναι <40KB/sec το upload να είναι 24KB/sec
Ενώ όταν το download speed είναι >=40KB/sec το upload να είναι 13KB/sec
Ξέρετε κανένα plugin που να κάνει αυτή τη δουλεία; Μήπως μου διαφεύγει κάτι από τα Options του azureus...;
Παίξε με το auto-speed δηλώνοντας min upload=13, max upload=24 και φυσικά τσεκάροντας το use auto speed when downloading and seeding.
Παίξε με το auto-speed δηλώνοντας min upload=13, max upload=24 και φυσικά τσεκάροντας το use auto speed when downloading and seeding.
Αυτό ακριβώς έκανα αλλά δεν δούλεψε. Ο azureus κανονικά άρχισε να ανεβάζει το upload μέχρι που έφτασε στα 24 και σταμάτησε. Λίγα λεπτά αργότερα του έβαλα να κατεβάσει ένα torrent (του OpenOffice) και επέμενε στα 24KB upload.
Ορίστε μια φωτογραφία απο το du-meter. Στα αριστερά βλέπουμε τον azureus να ανεβάζει στα 24kb.. αργότερα (γ****ται το σύμπαν) όταν του βάζω να κατεβάσει το torrent... Χειροκίνητα επιλέγω 13KB/sec max up και στρώνει.
http://gemalde.the-core.gr/gmld/Untitled-2.jpg :closed:
Είναι ενεργό το DHT;Πάντα :hmm:
Πόση ώρα το άφησες με auto-speed;
Πόση ώρα το άφησες με auto-speed;
Περίπου 6 λεπτά από τη στιγμή που ξεκίνησα το download. Σε κάποια φάση όρισε το upload στα 13KB/sec, αλλά μετα το ξανα ανέβαζε... προσπαθούσε να δώσει το μέγιστο αλλα του download δεν του άρεσε αυτό :evil:
Χμμ, αν τελικά δε βγάζεις άκρη, βγάλε το αυτό και βάλε το autospeed plugin.
Χμμ, αν τελικά δε βγάζεις άκρη, βγάλε το αυτό και βάλε το autospeed plugin.Δεν μου έκανε ούτε αυτό. Anyway, μάλλον ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιηθούν οι παράλογες (????) επιθυμίες μου είναι να φτιάξω ένα δικό μου plugin για τον Azureus (δεν έχω ιδέα πώς και τί :sorry:)
Ενημέρωσα το αρχικό post με νέες anti-leech (και αντι-ban κατ'επέκταση ρυθμίσεις), καθώς και με capping για τις νέες ταχύτητες ΟΤΕ κτλ.
alexironaek
09-09-06, 11:28
ρε παιδιά έγινε τίποτα με το azureus η εγώ έχω κάποιο πρόβλημα.ξαφνικά εκεί που όλα ήταν φυσιολογικά το άνοιξα και εκεί που είχε καλο ratio τώρα έχω 0 και είναι κόκκινο , το DHT είναι κίτρινο και ενώ έχω ανοίξει πορτες κτλ το nat είναι unknown. ακόμα όταν ανοίγει δεν φορτώνει το safepeer.μέχρι χθες όλα ήταν καλα.η μονη αλλαγή που έκανα ήταν να βάλω το sp2 τον winxp γιατί πριν μια βδομάδα το είχα βγάλει για άλλους λόγους.
καμια βοήθεια
thanks παιδιά
archville14
09-09-06, 15:21
Ξερει κανείς αν υπάρχει στον Αζούρι ρύθμιση που να μπορεί να διαγράφει ενα torrent , δηλαδή να το αφαιρεί απο την Λίστα των Upload μετά απο κάποιο διάστημα που θα το έχει κατεβάσει ή αμέσως????
Πηγαίνεις στο Tools -> Options -> Queue -> Seeding
Και ανάλογα τι θέλεις να κάνεις ρυθμίζεις το First Priority
archville14
09-09-06, 16:11
Υπάρχει κάπου στις επιλογές ρυθμιση ετσι ώστε με το που κατεβαίνει κάποιο torrent να αφιαρείται είτε αμέσως είτε μετά απο κάποιο διάστημα απο την λίστα των Upload???
Αυτόματα εννοώ κι όχι χειροκίνητα....
AddictedToChaos
09-09-06, 16:21
Αν και δεν δουλευω Azureus, λιγο δυσκολο να εχει τετοια επιλογη, γιατι ειναι τακτικη leecher ;)
Ακομα κι αν εσυ σκοπευεις να seed-αρεις κατι αλλο, ενας αλλος θα κανει hit and run, οποτε...
archville14
09-09-06, 16:32
Αν και δεν δουλευω Azureus, λιγο δυσκολο να εχει τετοια επιλογη, γιατι ειναι τακτικη leecher ;)
Ακομα κι αν εσυ σκοπευεις να seed-αρεις κατι αλλο, ενας αλλος θα κανει hit and run, οποτε...
Ναι το ξερω και ειναι σωστό απο μια άποψη αλλά εφόσον οι περισσοτεροι είναι σε Private trackers νομίζω είναι ανούσιο.
Τι εννοείς οτι θα κανει hit and run , δε σε έπιασα...
Ξέρεις μήπως αν σε κανα μTorrent ή άλλο υπάρχει τέτοια επιλογή?
AddictedToChaos
09-09-06, 16:56
Οπως σου ειπα, μπορει εσυ και εγω να seed-αρουμε κατι αλλο, ή καποια αλλη στιγμη, αλλα αυτο δεν το κανουν οι περισσοτεροι, γι' αυτο και δεν ενσωματωνουν τετοιες επιλογες.
Hit and run σημαινει να κατεβαζεις αυτο που θελεις και μετα να σταματας το torrent αντι να seed-αρεις. Αυτο που λεμε τοση ωρα δηλαδη.
Στο utorrent, εχει επιλογη να τρεξεις καποιο προγραμμα μολις ολοκληρωθει ενα download.
Οποτε, μπορεις ας πουμε να βαλεις να τρεξει ενα batch command ας πουμε που να κανει shut down το pc.
alexironaek
10-09-06, 13:40
ρε παιδιά έγινε τίποτα με το azureus η εγώ έχω κάποιο πρόβλημα.ξαφνικά εκεί που όλα ήταν φυσιολογικά το άνοιξα και εκεί που είχε καλο ratio τώρα έχω 0 και είναι κόκκινο , το DHT είναι κίτρινο και ενώ έχω ανοίξει πορτες κτλ το nat είναι unknown. ακόμα όταν ανοίγει δεν φορτώνει το safepeer.μέχρι χθες όλα ήταν καλα.η μονη αλλαγή που έκανα ήταν να βάλω το sp2 τον winxp γιατί πριν μια βδομάδα το είχα βγάλει για άλλους λόγους.
καμια βοήθεια
thanks παιδιά
κανεις???:(
archville14
10-09-06, 14:22
κανεις???:(
Μήπως βάζοντας το SP2 σου μπήκαν με την μια αυτόματα και firewall και τέτοια ?
Ποιά έκδοση του Αζουρι έχεις ? Δοκίμασε να κανεις κανα Upgrade μπας και ειχες πιο παλιά....
Πηγαίνεις στο Tools -> Options -> Queue -> Seeding
Και ανάλογα τι θέλεις να κάνεις ρυθμίζεις το First Priority
Αυτά πως παίζουν ακριβώς????
alexironaek
10-09-06, 16:07
Μήπως βάζοντας το SP2 σου μπήκαν με την μια αυτόματα και firewall και τέτοια ?
Ποιά έκδοση του Αζουρι έχεις ? Δοκίμασε να κανεις κανα Upgrade μπας και ειχες πιο παλιά....
μπήκε το firewall των windows αλλα το έχω απενεργοποιήσει.όσο για την έκδοση έχω την τελευταία:(
Υπάρχει κάπου στις επιλογές ρυθμιση ετσι ώστε με το που κατεβαίνει κάποιο torrent να αφιαρείται είτε αμέσως είτε μετά απο κάποιο διάστημα απο την λίστα των Upload???
Αυτόματα εννοώ κι όχι χειροκίνητα....
Για να αφαιρείται αμέσως
Tools -> Options -> Queue -> Seeding Auto Starting -> τσεκάρεις το None
Και να μην είναι τσεκαριζμένω το Auto Start all completed torrents with 0 peers
Για να αγνοείται μετά από κάποιο διάστημα
Tools -> Options -> Queue -> Seeding -> First Priority
Παίζεις ανάλογα με το a share radio under & An elapsed time since the start of downloading εδώ όμως δεν σταματά το seeding αλλά δίνει προτεραιότητα σε άλλα torrent που σε ενδιαφέρουν. Το πρόβλημα είναι ότι αν έχει πολλά torrent σε αυτή τη κατάσταση θα δημιουργείς πρόβλημα στην γραμμή σου και στον tracker.
archville14
10-09-06, 18:33
A μάλιστα...κατάλαβα!
Βασικά αποτι βλέπω αυτό έγινε σαν ατικατάσταση αυτού που θέλω να κάνω.
Χμ.. όντως υπάρχει αυτό το πρόβλημα που λες αλλά βασικά δε μου λύνει τα χέρια με αυτό που ζητάω εγω.Αρα μάλλον λογικά δεν θα υπάρχει κάτι τέτοιο...
Εκτός κι αν γίνεται με κάποιο τρόπο μιας και είναι Free source με κανα java source να το πετυχω(αν και καραχλωμο...)...
@archville14
Δεν κοίταξα αν υπάρχει κάποιο plugin που να σε βολεύει
Για δες αυτό εδώ: Auto Seeder (http://azureus.sourceforge.net/plugin_details.php?plugin=azautoseeder)
alexironaek
10-09-06, 23:48
το έγραψα και στο how το αλλα οι περισσότεροι δεν το είδαν οποτε το βάζω και εδώ.έγραψα:
έχω κάποιο πρόβλημα.ξαφνικά εκεί που όλα ήταν φυσιολογικά το άνοιξα και εκεί που είχε καλο ratio τώρα έχω 0 και είναι κόκκινο , το DHT είναι κίτρινο και ενώ έχω ανοίξει πορτες κτλ το nat είναι unknown. ακόμα όταν ανοίγει δεν φορτώνει το safepeer.μέχρι χθες όλα ήταν καλα.η μονη αλλαγή που έκανα ήταν να βάλω το sp2 τον winxp (firewall απενεργοποιημένο) γιατί πριν μια βδομάδα το είχα βγάλει για άλλους λόγους.
καμια βοήθεια
thanks παιδιά
Να πας μεσα απο τα services και να το κάνεις disabled (το firewall)
alexironaek
11-09-06, 09:29
sdikr το δοκίμασα και αυτό :(
alexironaek: αν και μόνο αν έχεις modem που παίζει UPnP, κάνε τα παρακάτω:
1) Αν είχες κάνει με το χέρι port mappings για το Azureus, σβήσε τα.
2) Ενεργοποίησε το Win XP firewall αν θες
3) Στο router σου ενεργοποίησε το UPnP
4) Στο Azureus Προβολή -> Επιλογές -> Πρόσθετα -> UPnP και τσεκάρετε το "Use UPnP". Επανεκκινήστε το Azureus.
Αυτόματα εννοώ κι όχι χειροκίνητα....Δες τον οδηγό στο πρώτο post, έχει πλέον ρυθμίσεις ώστε όταν ικανοποιούνται κάποια κριτήρια να μην εκκινούνται torrents που τα έχεις κατεβάσει και seedάρεις μόνο.
alexironaek
11-09-06, 15:03
thanks cosmos.επειδή είμαι ψιλό άσχετος (έως πολύ θα έλεγα) μήπως μπορείς να μου πεις πως μπορώ να δω αν υποστηρίζει UPnP?εχώ το netroute 2
@ ADSLgr.com All rights reserved.