wright
20-11-12, 12:31
Καλησπέρα, θέλω να παραθέσω κάποια στατιστικά γραμμής ώστε οι εμπειρότεροι του φόρουμ ίσως να δώσουν κάποιες λύσεις στο πρόβλημα της χαμηλής ταχύτητας. Ύστερα απο μετακομιση γραμμής (Απο διεύθυνση σε διευθυνση - αλλαγή κατοικίας) Περίπου 1 χιλιόμετρο πιο μακρία. Τα στατιστικά της γραμμής μου:
ADSL Link Downstream Upstream
Connection Speed 2123 kbps 385 kbps
Line Attenuation 36.5 db 18.0 db
Noise Margin 9.00 db 9.0 db
Αν και δεν έχω τα προηγουμενα να τα αντιπαραθέσω απο όσο θυμάμαι δεν χρείαζεται καν να τα αντιπαραβάλει κανείς αφου είχα 16 + ταχύτητα και Κατέβασα με 1,5 ΜΒs. Απο τα ψηλά στα χαμηλά...Παρόλα τα στατιστικά αυτά μου φαίνετα ιδιαιτέρως χαμηλή η ταχύτητα. Θα ήθελα τη γνώμη σας αφου πλέον το φτηνό ιντερνετ με 2 ΜΒ s όπως είναι τώρα δεν είναι καθόλου φτηνό αν αναλογιστεί κανείς τις νέες προσφορές του ΟΤΕ με τα 2ΜΒs...
Ευχαριστώ πολύ
ADSL Link Downstream Upstream
Connection Speed 2123 kbps 385 kbps
Line Attenuation 36.5 db 18.0 db
Noise Margin 9.00 db 9.0 db
Αν και δεν έχω τα προηγουμενα να τα αντιπαραθέσω απο όσο θυμάμαι δεν χρείαζεται καν να τα αντιπαραβάλει κανείς αφου είχα 16 + ταχύτητα και Κατέβασα με 1,5 ΜΒs. Απο τα ψηλά στα χαμηλά...Παρόλα τα στατιστικά αυτά μου φαίνετα ιδιαιτέρως χαμηλή η ταχύτητα. Θα ήθελα τη γνώμη σας αφου πλέον το φτηνό ιντερνετ με 2 ΜΒ s όπως είναι τώρα δεν είναι καθόλου φτηνό αν αναλογιστεί κανείς τις νέες προσφορές του ΟΤΕ με τα 2ΜΒs...
Ευχαριστώ πολύ