Επιστροφή στο Forum : Επιλογή Παρόχου
Crypton-R-
27-11-12, 03:21
Καλησπέρα. Έχω hol πάνω από χρόνο αλλά είμαι άνεργος και ανά 2 μήνες έχω πρόβλημα και μου το κόβουν οπότε σκέφτομαι να πάω σε άλλο πάροχο. Απ' οτι είδα η Hol έχει την καλύτερη προσφορά στα 12€ μόνο Internet 6mbit (δεν πιάνω πάνω από 4 στην περιοχή μου) καθώς το τηλέφωνο δε με ενδιαφέρει, αλλά εφόσον είμαι ήδη στην hol η προσφορά δεν ισχύει για εμένα. Άλλες εταιρείες δεν έχουν μόνο Ίντερνετ, αλλά έχουν και τηλέφωνο υποχρεωτικά. Η επόμενη καλύτερη προσφορά που βρήκα είναι της Wind το DoublePlay S στα 15,17€, απλά επειδή δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το Ίντερνετ της Wind είπα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για Ηράκλειο Κρήτης αν υπάρχουν τίποτα προβλήματα. Ευχαριστώ.
πριν κάτι μήνες είχα βάλει με 15 ευρώ στη forthnet μόνο ιντερνετ χωρίς δωρέαν τηλέφωνα, αλλά δε ξέρω αν ισχύει ακόμα.
το πακετο που λες(hol 6mbps) να βαλεις πρεπει να υπαρχει και τηλ.γραμμη,απο μονο του δεν μπαινει...αρα κοιτας κατι σε double play...
Δεν νομίζω να υπάρχει πακέτο της HOL στα €12.
Εφόσον ούτως ή άλλως δεν πιάνεις πάνω από 4 Mbps, μπορείς να πάρεις το βασικό της Cyta (4Mbps) με €16, καθώς η τιμή του δεν αυξάνεται το δεύτερο χρόνο (στο πακέτο της Wind η τιμή από το δεύτερο χρόνο και μετά πάει στα €23,67 και εξαρτάσαι από το αν θα σου κάνουν καινούρια προσφορά).
Από ό,τι βλέπω είσαι και Ηράκλειο που η Cyta έχει τους περισσότερους πελάτες από όλους τους άλλους παρόχους και υπάρχει καλή υποστήριξη.
@ ADSLgr.com All rights reserved.