PDA

Επιστροφή στο Forum : Επιλογή Παρόχου

Crypton-R-
27-11-12, 03:21
Καλησπέρα. Έχω hol πάνω από χρόνο αλλά είμαι άνεργος και ανά 2 μήνες έχω πρόβλημα και μου το κόβουν οπότε σκέφτομαι να πάω σε άλλο πάροχο. Απ' οτι είδα η Hol έχει την καλύτερη προσφορά στα 12€ μόνο Internet 6mbit (δεν πιάνω πάνω από 4 στην περιοχή μου) καθώς το τηλέφωνο δε με ενδιαφέρει, αλλά εφόσον είμαι ήδη στην hol η προσφορά δεν ισχύει για εμένα. Άλλες εταιρείες δεν έχουν μόνο Ίντερνετ, αλλά έχουν και τηλέφωνο υποχρεωτικά. Η επόμενη καλύτερη προσφορά που βρήκα είναι της Wind το DoublePlay S στα 15,17€, απλά επειδή δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το Ίντερνετ της Wind είπα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για Ηράκλειο Κρήτης αν υπάρχουν τίποτα προβλήματα. Ευχαριστώ.

Iordan
27-11-12, 09:50
πριν κάτι μήνες είχα βάλει με 15 ευρώ στη forthnet μόνο ιντερνετ χωρίς δωρέαν τηλέφωνα, αλλά δε ξέρω αν ισχύει ακόμα.

bill27
28-11-12, 00:23
το πακετο που λες(hol 6mbps) να βαλεις πρεπει να υπαρχει και τηλ.γραμμη,απο μονο του δεν μπαινει...αρα κοιτας κατι σε double play...

pmbr
28-11-12, 11:19
Δεν νομίζω να υπάρχει πακέτο της HOL στα €12.
Εφόσον ούτως ή άλλως δεν πιάνεις πάνω από 4 Mbps, μπορείς να πάρεις το βασικό της Cyta (4Mbps) με €16, καθώς η τιμή του δεν αυξάνεται το δεύτερο χρόνο (στο πακέτο της Wind η τιμή από το δεύτερο χρόνο και μετά πάει στα €23,67 και εξαρτάσαι από το αν θα σου κάνουν καινούρια προσφορά).
Από ό,τι βλέπω είσαι και Ηράκλειο που η Cyta έχει τους περισσότερους πελάτες από όλους τους άλλους παρόχους και υπάρχει καλή υποστήριξη.

@ ADSLgr.com All rights reserved.