PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέα σύνδεση ινερνετ κ σταθερού.Ποια η βέλτιστη προσφορά?

nazzz
30-11-12, 16:53
Μετά από πολλά χρόνια συνδρομητής στο πακέτο double play φορθνετ αποφάσισα ότι πρέπει να βρω κάτι πιο οικονομικό .Τα 80+ ευρο το δύμηνο που δίνω για 8mbit(πραγματικά) απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 60 λεπτά σε κινητα θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά σε μια περίοδο που μας έχει μπει σε όλους το μαχαίρι στο κόκκαλο.Προφανώς και οι εταιρείες δεν έχουν κοινωνικές ευαισθησίες να αναπροσαρμόσουνε τιμές προς τα κάτω,πόσο μάλλον σε υπάρχον πελάτες,εκτός από τη "υπερπροσφορά" της νοβα που με έχουνε ζαλίσει φυσικά...
Τέλος πάντον,το ερώτημα είναι ποια εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει το φθηνότερο πακέτο ,όχι το πιο φθινιάρικο αλλά το πιο οικονομικό ρεαλιστικά προσαρμοσμένο στις εποχές που βιώνουμε.Θέλω να έχει 8 mbit internet απεριοριστα αστικα υπεραστικά και 60 προς κινητά.Αν έχετε κάποια αποψη επίτου θέματος θα ήθελα να την ακούσω.Ευχαριστώ προκαταβολικά

rc31
30-11-12, 17:44
Απο ταχύτητα στο internet οτι συγχρονίζεις στην μια λιγο πολύ θα εχεις και στην άλλη εταιρεία .

Εγω εχω αυτο http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/wind-double-play-l/?planID=1287 και δουλεύει μια χαρα .

pmbr
30-11-12, 19:07
Η Cyta έχει τα 8 Mbps + απεριόριστα σταθερά + 80' προς κινητά στα €28,45 για ένα χρόνο και στα € 28,50 από το δεύτερο χρόνο και μετά.

SMARTYN89
06-12-12, 16:33
Βεβαια πάντα παίζει ο παράγοντας αν θα είναι σταθερό το δίκτυο και ποιοτική η υπηρεσία κτλ.
Η Cyta πχ είναι όντως φτηνή αλλά ακούω παράπονα απο φίλους.

Το καλύτερο κατα την γνώμη μου είναι να ρωτήσεις γείτωνες-γνωστούς απο την περιοχή σου (ίδιο dslam τουλάχιστον) και να δεις πως τα πάει η μία και η άλλη εταιρία. και μετά διαλέγεις πιο ήσυχος

- - - Updated - - -

και μέσω ιντερνετ γίνεται αυτό βέβαι σε κανα forum κτλ

@ ADSLgr.com All rights reserved.