PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ SIEMENS ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ?



andreasp
04-01-07, 21:20
Γνωρίζετε κανένα πρόβλημα στο dslam της Ν.Ιωνίας ?
Η adsl μου , κόπηκε σήμερα στις 11:10 το πρωί.
Κάνει sygxronize αντι για 1024, στα 768 και δεν μπορώ να πάρω ip.
Δοκίμασα και άλλο router αλλα τίποτα.
Το έδωσε η Forthnet βλάβη , όπως και εγώ στο 121.
Τωρα το απόγευμα που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω στις βλάβες τι έγινε, μου είπαν οτι για το νούμερο μου πετάει για σήμερα οτι γίνονται εργασίες στο dslam, και μέχρι άυριο θα έχει διορθωθεί.
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?

bill
04-01-07, 21:35
έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα. Είμαι σε DSLAM Siemens Ανω Λιοσίων. Έχω δώσει βλάβη στο forthnet πριν λίγο και δεν είχαν ιδέα για προβλήματα.

andreasp
04-01-07, 21:55
Και εμένα αυτό μου είπαν. Οτι δεν έχουν ιδέα για κάτι γενικό.

STARJOHN
04-01-07, 22:21
Παιδια μηπως σας φιαχνουν λεω εγω.
Για καντε υπομονη.

bill
05-01-07, 07:35
Καλά, να μας φτιάχνουν χλωμό... Εγώ τουλάχιστον μια χαρά ήμουν... Και καλές ταχύτητες γενικά και VoIP... Από εκεί και πέρα είναι απαράδεκτο που δεν υπήρξε μια ενημέρωση αφού -προφανώς- ήταν κάτι προγραμματισμένο... Γύρισα σπίτι και πήγα να δουλέψω και δεν μπόρεσα αφού ουσιαστικά δεν είχα internet...

andreasp
05-01-07, 12:54
Μου κάνει εντύπωση οτι είμαστε οι δυο μας μόνο, καθώς επίσης και οτι η Forthnet δεν γνώριζε τίποτα.

andreasp
05-01-07, 13:57
"Ειχα κολλήσει στο router" και μόλις πήρα ip σύμφωνα με τον τεχνικο του dslam, αλλά και σύμφωνα με την Forthnet μόλις συνδέθηκε.
Δεν εχω φυσικη προσβαση στον χωρο που βρισκετε η γραμμη, για να το τσεκαρω.

Επίσης απο την ώρα που έγινε η βλάβη, "κουμπώνω" στα 768 αντί για 1024.
Θα το δώσει βλάβη και αυτό η Forthnet.

stri250
06-01-07, 09:22
"Ειχα κολλήσει στο router" και μόλις πήρα ip σύμφωνα με τον τεχνικο του dslam, αλλά και σύμφωνα με την Forthnet μόλις συνδέθηκε.
Δεν εχω φυσικη προσβαση στον χωρο που βρισκετε η γραμμη, για να το τσεκαρω.

Επίσης απο την ώρα που έγινε η βλάβη, "κουμπώνω" στα 768 αντί για 1024.
Θα το δώσει βλάβη και αυτό η Forthnet.

Υπάρχει θέμα και είναι το εξής ανήκετε στην κατηγορία της προσφοράς της 01/06/06 και η ΦόρθΝετ τότε είχε ανακοινώσει ότι αυτή η κατηγορία θα αναβαθμιστεί στα 768 και όχι 512*2(=1024)........όταν πρωτοέγιναν οι αναβαθμίσεις ο ΟΤΕ σε όποιο DSLAM έβλεπε 512 την έκανε επί 2 χωρίς να γνωρίζει την πολιτική της εταιρίας, και την αλλαγή σε 768 δηλαδή στο κανονικό θα την έκανε μόλις ολοκληρώνονταν οι αναβαθμίσεις απο ΟΤΕ πανελλαδικά άρα αν συγχρονίζει και παίρνει IP δεν τίθεται θέμα βλάβης αν απλά κλειδώνει στα 768.

Οπότε like it or not το downgrade ήταν αναμενόμενο.;)

andreasp
06-01-07, 09:46
Υπάρχει θέμα και είναι το εξής ανήκετε στην κατηγορία της προσφοράς της 01/06/06 και η ΦόρθΝετ τότε είχε ανακοινώσει ότι αυτή η κατηγορία θα αναβαθμιστεί στα 768 και όχι 512*2(=1024)........όταν πρωτοέγιναν οι αναβαθμίσεις ο ΟΤΕ σε όποιο DSLAM έβλεπε 512 την έκανε επί 2 χωρίς να γνωρίζει την πολιτική της εταιρίας, και την αλλαγή σε 768 δηλαδή στο κανονικό θα την έκανε μόλις ολοκληρώνονταν οι αναβαθμίσεις απο ΟΤΕ πανελλαδικά άρα αν συγχρονίζει και παίρνει IP δεν τίθεται θέμα βλάβης αν απλά κλειδώνει στα 768.

Οπότε like it or not το downgrade ήταν αναμενόμενο.;)

Κάνεις λάθος.
ο ΟΤΕ , ούτε γνωρίζει , ούτε υπάρχει τρόπος να γνωρίζει τι συμφωνία για proving έχω κάνει με την Forthnet.
Η Forthnet αναγνώρισε οτι η γραμμή πρέπει να ειναι 1024 και το proving 768, και για αυτο τον λόγο το έχει δώσει βλάβη. Λογικά τώρα θα έχει φτιαχτεί, αλλα δεν βρίσκομαι στον χώρο που είναι η γραμμή για να το τσεκάρω.
Η γραμμή ΠΡΕΠΕΙ να ειναι 1024, αν ήταν 512 και δεν εχει κανείς δικαίωμα να μου το πειράξει.
Η Forthnet αντίθετα, εχει το δικαίωμα να μου ρίξει το providing ακόμα και στα 512.

stri250
06-01-07, 10:50
Κάνεις λάθος.
ο ΟΤΕ , ούτε γνωρίζει , ούτε υπάρχει τρόπος να γνωρίζει τι συμφωνία για proving έχω κάνει με την Forthnet.
Η Forthnet αναγνώρισε οτι η γραμμή πρέπει να ειναι 1024 και το proving 768, και για αυτο τον λόγο το έχει δώσει βλάβη. Λογικά τώρα θα έχει φτιαχτεί, αλλα δεν βρίσκομαι στον χώρο που είναι η γραμμή για να το τσεκάρω.
Η γραμμή ΠΡΕΠΕΙ να ειναι 1024, αν ήταν 512 και δεν εχει κανείς δικαίωμα να μου το πειράξει.
Η Forthnet αντίθετα, εχει το δικαίωμα να μου ρίξει το providing ακόμα και στα 512.

Αν ανήκεις στην κατηγορία της 01/06 τότε δεν κάνω λάθος, απο τη στιγμή που έχεις την γραμμή απο τη Forthnet και το πακέτο σου είναι 768

andreasp
06-01-07, 15:00
Αν ανήκεις στην κατηγορία της 01/06 τότε δεν κάνω λάθος, απο τη στιγμή που έχεις την γραμμή απο τη Forthnet και το πακέτο σου είναι 768

Και σου ξαναλέω... οχι!
Ανήκω στο πακέτο της 1/6.
Η γραμμή μου ήταν 512 την οποία την διπλασίασε ο ΟΤΕ και πρέπει να ειναι 1024.
Απο εκεί και πέρα η συνδρομή μου στην Forthnet ως providing ειναι 768 και θα μπορούσε κάλιστα να ειναι και 512. Δεν ηταν υποχρεωμενη η Forthnet να μου ανεβασει το providing επειδή ο ΟΤΕ διπλασίασε την ταχύτητα στις πόρτες.
Μην μπερδεύεις τα δύο πράγματα.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.