Επιστροφή στο Forum : Nέοι συνδρομητές VDSL στην Vodafone
Ωραία η φωνή έρχεται με χαλκό και συμφωνώ.
Το VDSL της καμπίνας, πως (και που) στο καλό θα συνδεθεί με το χάλκινο καλώδιο που φεύγει προς τον χρήστη, ώστε και οι δυο υπηρεσίες να φθάσουν σε αυτόν;
Στη καμπινα, θα παει σε splitter, θα παρει και το vdsl σημα και θα συνεχισει με το απερχομενο προς το συνδρομητη.
Αυτο σημαινει οτι πηγε τεχνικος του οτε στη καμπινα και εκανε την αλλαγη.
Τοτε ομως θα εκλεινε την μετατροπη και η hol θα το ηξερε.
Και ειναι και λιγο νωρις ημερολογιακα, οταν εχουν δωσει για τις 15/9
Θελει πολυ προσπαθεια, να πας στο kv, να αποσυνδεσεις τα παντα, να μην συνδεσεις τιποτε, και να αφησεις και τη μετατροπη σε εκρεμοττητα.
Γιαυτο λεω οτι προκειται για βλαβη, ασχετη με την μετατροπη.
kostas_pav
09-09-15, 18:24
Να δώσω μία νέα ενημέρωση για το θέμα. Από Δευτέρα απόγευμα 07/09 μέχρι και χθες αργά το βράδυ 08/09 η πορεία αίτησης (https://www.hol.gr/support/tools/status_of_circuit) είχε αλλάξει σε Η σύνδεση σας βρίσκεται υπό υλοποίηση. Προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης υπηρεσίας 09/09/2015. Αυτό φυσικά ήταν ένα ιδιαίτερα καλό νέο αλλά δεν ενημέρωσα εδώ το forum, θέλοντας πρώτα να το επιβεβαιώσω.
Από σήμερα το πρωί εμφανίζει με κόκκινο Χ το εξής: Το αίτημα σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα ενημερωθείς σύντομα για την προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης.
[...]
Στη καμπινα, θα παει σε splitter, θα παρει και το vdsl σημα και θα συνεχισει με το απερχομενο προς το συνδρομητη.
Αυτο σημαινει οτι πηγε τεχνικος του οτε στη καμπινα και εκανε την αλλαγη.
Τοτε ομως θα εκλεινε την μετατροπη και η hol θα το ηξερε.
Και ειναι και λιγο νωρις ημερολογιακα, οταν εχουν δωσει για τις 15/9
Θελει πολυ προσπαθεια, να πας στο kv, να αποσυνδεσεις τα παντα, να μην συνδεσεις τιποτε, και να αφησεις και τη μετατροπη σε εκρεμοττητα.
Γιαυτο λεω οτι προκειται για βλαβη, ασχετη με την μετατροπη.
Είχαν δώσει και 09/09. :whistle:
Είχαν δώσει και 09/09. :whistle:
Δεν θα επρεπε να ειχε δωσει ολοκληρωση στη Hol τοτε?
Και αμα το εκανε γιατι τα αφησε ΟΛΑ μισα. Εν πασει περιπτωσει, αν ειναι αυτο, τοτε φταιει ο ΟΤΕ, αν ειναι καλωδιακη τοτε παλι φταιει ο ΟΤΕ :P
Το adsl modem θα συγχρονιζε τουλαχιστον στην vdsl πορτα,χωρις να συνδεεται, ακομα και αν η hol δεν ειχε ενημερωθει.
kostas_pav
09-09-15, 18:44
Δεν θα επρεπε να ειχε δωσει ολοκληρωση στη Hol τοτε?
Και αμα το εκανε γιατι τα αφησε ΟΛΑ μισα. Εν πασει περιπτωσει, αν ειναι αυτο, τοτε φταιει ο ΟΤΕ, αν ειναι καλωδιακη τοτε παλι φταιει ο ΟΤΕ :P
Το adsl modem θα συγχρονιζε τουλαχιστον στην vdsl πορτα,χωρις να συνδεεται, ακομα και αν η hol δεν ειχε ενημερωθει.
Έχει συνδεθεί το ZTE που έστειλαν εδώ και μέρες στη γραμμή (από 17/08). Αλλά από την στιγμή που τα έκοψαν όλα σήμερα, δεν υπάρχει συγχρονισμός. Πριν ήταν σε απλό ADSL, τώρα δεν συγχρονίζει.
καιρό ειχα να δω τετοιο ΓΚΑΝΤΕΜΗ άνθρωπο!!! Πραγματικά!!!!
Να δω τι άλλο θα συμβεί. Πάω στοιχημα με το που ενεργοποιθει τελικα, θα τα φτυσει το ρούτερ, ετσι για σπασιμο!!!!
Καλη ενεργοποίηση :p
dimangelid
10-09-15, 01:36
Να δώσω μία νέα ενημέρωση για το θέμα. Από Δευτέρα απόγευμα 07/09 μέχρι και χθες αργά το βράδυ 08/09 η πορεία αίτησης (https://www.hol.gr/support/tools/status_of_circuit) είχε αλλάξει σε Η σύνδεση σας βρίσκεται υπό υλοποίηση. Προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης υπηρεσίας 09/09/2015. Αυτό φυσικά ήταν ένα ιδιαίτερα καλό νέο αλλά δεν ενημέρωσα εδώ το forum, θέλοντας πρώτα να το επιβεβαιώσω.
Από σήμερα το πρωί εμφανίζει με κόκκινο Χ το εξής: Το αίτημα σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα ενημερωθείς σύντομα για την προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης.
Δυστυχώς, από σήμερα το μεσημέρι κόπηκαν όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της HOL στο σπίτι, δηλαδή τηλέφωνο και internet. Το τηλέφωνο δεν δίνει τόνο, ενώ όταν το καλούν χτυπά στο κενό (ακούγεται τόνος κλήσης σε αυτόν που καλεί, αλλά το σταθερό δεν χτυπά). Το internet δεν έχει καθόλου συγχρονισμό.
Ειδοποιήσαμε τη HOL η οποία υποστήριξε τηλεφωνικά ότι είναι τεχνική βλάβη και θα χρειαστούν 2 με 3 εργάσιμες για να επιδιορθωθεί.
Πρέπει να είναι με διαφορά η χειρότερη αίτηση μετατροπής ADSL HOL σε VDSL της HOL που έχει γραφτεί σε αυτό το forum. Συνεχίζουμε λοιπόν με όση υπομονή μας έχει απομείνει μέχρι να δούμε τι θα συμβεί.
Τραβάς αυτά που τράβηξα εγώ το 2004 με την ADSL, παίζει και να τα θυμάσαι :p Στο θέμα μας όμως: ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε πάθει καλός μου φίλος πριν ένα χρόνο και κάτι στο ίδιο ΑΚ με εσένα. Το πρόβλημα ήταν ένα splitter στην καμπίνα...
- - - Updated - - -
καιρό ειχα να δω τετοιο ΓΚΑΝΤΕΜΗ άνθρωπο!!! Πραγματικά!!!!
Να δω τι άλλο θα συμβεί. Πάω στοιχημα με το που ενεργοποιθει τελικα, θα τα φτυσει το ρούτερ, ετσι για σπασιμο!!!!
Καλη ενεργοποίηση :p
Μην είσαι τόσο κακός :p
Μήπως ξέρει κάποιος αν συνεργάζεται καλά το hol vdsl με αυτό το μόντεμ http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w9970-300mbps-wireless-n-usb-vdsl2-pstn-modem-router-p-PER.612777 ;;
Δεν υπάρχει πρόβλημα στην HOL όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιήσεις. Μμόνο θέματα συμβατότητας chipset ώστε να έχεις τον μέγιστο συγχρονισμό.
Αλλά με VDSL μέσω καμπίνας, δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Εξάλλου η υπηρεσία παρέχεται από εξοπλισμό του ΟΤΕ.
Σουπερ..... Λέω να το αγοράσω. Η άλλη λύση είναι το bridge mode γιατί έχω ένα ρουτερ που κάθεται αλλά έχω διαβάσει πως δε γίνεται με το ZTE H367N, ή μήπως έχει αλλάξει κάτι;
Αν έχεις δυνατότητα, κάνε πρώτα την δοκιμή με bridge mode (που αναφέρεται (http://www.adslgr.com/forum/threads/856182-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-Bridge-mode-%CF%83%CE%B5-ZTE-ZXHN-H168N?p=5583452#post5583452) ότι παίζει), πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά συσκευής.
Αχα, ναι βεβαιως θα το τεσταρω. Σε πριπτωση που συνδέσω το ZTE στη θύρα wan του ρουτερ, ολες οι λειτουργίες (εκτός του ιντερνετ) θα γίνονται από το ρυτερ και οχι από το ZTE;
Ναι, σε bridge mode θα δουλεύει μόνο ως modem, φυσικά ελέγχοντας ότι είναι κλειστά ΝΑΤ, DHCP και WiFi.
Όλα τα υπόλοιπα τ' αναλαμβάνει ο άλλος router, στον οποίον θα πρέπει να βάλεις τα στοιχεία κλήσης PPP (username/password).
Δεν ειναι και πολυ βεβαιο οτι το θεμα συμβατοτητας chipset (στις μικροδιαφορες) παιζει καποιο ρολο στο vdsl, οπως καμμια φορα συμβαινει στο adsl
Εδω ενα splitter καταργεις και οι διαφορες ειναι Mbits.
MitsosDaBest13
11-09-15, 15:59
Ωραία! Μία μέρα θα δοκιμάσω κι εγώ να βάλω το -φοβερό- Netfaster IAD 2 επάνω στο ΖΤΕ Η367Ν, που έχει φοβερό Wi-Fi και να παίζει ασύρματα μόνο εκείνο... Αν δεν τα καταφέρω, θα ζητήσω ένα ΖΤΕ Η168Ν... :rolleyes:
Οκ, θα το δοκιμάσω μιας και έχω τον εξοπλισμό γιατί η αλήθεια είναι πως δεν είμαι και για περιττά έξοδα σε αυτή τη φάση.
Ωραία! Μία μέρα θα δοκιμάσω κι εγώ να βάλω το -φοβερό- Netfaster IAD 2 επάνω στο ΖΤΕ Η367Ν, που έχει φοβερό Wi-Fi και να παίζει ασύρματα μόνο εκείνο... Αν δεν τα καταφέρω, θα ζητήσω ένα ΖΤΕ Η168Ν... :rolleyes:
Εννοείς φαντάζομαι να βάλεις το Netfaster να δουλεύει ως απλό switch και ΑΡ, διότι να παίξει ως router πίσω από άλλο modem δεν γίνεται.
MitsosDaBest13
11-09-15, 16:33
Εννοείς φαντάζομαι να βάλεις το Netfaster να δουλεύει ως απλό switch και ΑΡ, διότι να παίξει ως router πίσω από άλλο modem δεν γίνεται.
Δε γίνεται να έχω το Netfaster να παίζει σαν ρούτερ και το ΖΤΕ να το έχω μόνο για συγχρονισμό? :(
Όχι, διότι δεν έχει WAN θύρα (που έχουν τα κλασσικά ασύρματα router) και ούτε υπάρχει δυνατότητα μία από τις LAN να πάρει αυτή την λειτουργία, όπως γίνεται σε κάποιες άλλες συσκευές modem/router (π.χ. Fritz, Drayteck κλπ)
To 367N δε μου δουλεύει σωστά σε bridge με το ρουτερ μου. Πολύ ασταθής ταχύτητα και επίσης χαμηλή. Με βλέπω να αγοράζω το tp-link......
Παράξενο, αφού σε bridge mode δουλεύει ως απλό modem και δεν τραβά κάποιο ζόρι αν δούλευε όπως πριν ως modem/router.
Τι ρυθμίσεις έκανες και ποια συσκευή δουλεύει ως router;
Έκλεισα το DHCP στο zte και σύνδεσα ένα ρουτερ tp-link με τη wan θύρα. Στο setup του wan επέλεξα static ip και έβαλα την 192.168.2.100 όπου και την δέχτηκε και δουλεύει το ιντερνετ ωστόσο είναι αργό και λαγκαρει. π.χ. το ping αυτόματα από 16 έγινε 27 και γενικά οι σελίδες φορτώνουν πολύ πιο αργά από οτι με το ZTE.....
Δεν είναι bridge mode αυτό και αν καταλαβαίνω σωστά τώρα έχεις σε λειτουργία διπλό ΝΑΤ και routing.
Ναι έτσι είναι. Δε βρίσκω πουθενά στο ZTE bridge mode λειτουργία......
Μα στο Link που έδωσα (1ο μήνυμα), αναφέρεται ότι πρέπει πρώτα να βρεις τον κωδικό του χρήστη root και μετά κάνεις αυτό θέλεις.
A ναι τώρα το παρατήρησα. Που τον βρίσκω?Με μια πρόχειρη αναζήτηση δε βρίσκω κάτι.....
kostas_pav
11-09-15, 21:24
Δυστυχώς, από σήμερα το μεσημέρι κόπηκαν όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της HOL στο σπίτι, δηλαδή τηλέφωνο και internet. Το τηλέφωνο δεν δίνει τόνο, ενώ όταν το καλούν χτυπά στο κενό (ακούγεται τόνος κλήσης σε αυτόν που καλεί, αλλά το σταθερό δεν χτυπά). Το internet δεν έχει καθόλου συγχρονισμό.
Ειδοποιήσαμε τη HOL η οποία υποστήριξε τηλεφωνικά ότι είναι τεχνική βλάβη και θα χρειαστούν 2 με 3 εργάσιμες για να επιδιορθωθεί.
Πρέπει να είναι με διαφορά η χειρότερη αίτηση μετατροπής ADSL HOL σε VDSL της HOL που έχει γραφτεί σε αυτό το forum. Συνεχίζουμε λοιπόν με όση υπομονή μας έχει απομείνει μέχρι να δούμε τι θα συμβεί.
Και κάπου εδώ τελειώνει το δράμα... ελπίζω.:lock:
Τα πράγματα έγιναν ως εξής:
09/09 η υποτιθέμενη ημερομηνία μετατροπής ADSL σε VDSL
09/09 14:00 κόβονται όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσία της HOL στο σπίτι
09/09 15:00 δηλώνεται βλάβη στη HOL, η οποία με τη σειρά της δηλώνει βλάβη στον ΟΤΕ
09/09 19:00 ενεργοποιείται δωρεάν προώθηση εισερχόμενων κλήσεων από το σταθερό σε κινητό τηλέφωνο
10/09 10:00 ενεργοποίηση VDSL κυκλώματος και αποστολή κωδικών.
11/09 14:00 με 15:00 απενεργοποίηση VDSL κυκλώματος και επαναφορά μαζί με το τηλέφωνο
11/09 19:00 απενεργοποίηση δωρεάν προώθησης κλήσεων και γίνεται αίτημα μετατροπής Interleaved σε Fast Path
Λέτε να τα κόψουν όλα πάλι λόγω αιτήματος μετατροπής;:clap:
Δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε ακριβως, παντως μοιαζει με ανθρωπινο λαθος. Καποιος κατι πειραξε που δεν επρεπε.
Ολα ως βλαβες αναφερονται.
Οσο για το fastpath, αυτο ειναι απλα ενα αιτημα προς τον οτε το οποιο υλοποιειται μεσα σε 24 ωρες σε επιπεδο dslam
(και ακολουθει ενα restart).
Επειδή είμαι ξερό κεφάλι και πιστεύω πως δε θα κατάφερνα να βρω λύση με το Η367Ν, πριν λίγο απέκτησα νέο modem/router, ένα Tp-link TD-W9970, που είναι οτι πιο οικονομικό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για VDSL. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, Αν και παρότι συγχρόνισε στα μπαμ και άναψε το λαμπάκι του ιντερνετ, εν τέλει το ιντερνετ ήρθε μετά από 4-5 λεπτά αλλά εκ τοτε είναι οκ! O συγχρονισμός είναι ο ίδιος και οι ταχύτητες στο ιντερνετ παρόμοιες.
160840
Αυτα ειναι τα σημερινα
160564
Αν και το Rate δεν εχει αλλαξει, βλεπω πολλες αλλαγες στα υπολοιπα. Βασικα χθες το βραδυ κατεβαζα με αθλιες ταχυτητες και το speedtest μου εδειξε 10Mbps. 2-3 φορες το εκανα, πανω απο 10 δεν πηγε ποτε.
Πριν απο λιγο, το speedtest εδειξε 45Mbps. Καταλαβαινω οτι το χθεσινο μπορει να ηταν τυχαιο αλλα δεν ξερω αν εχουν σχεση οι μεταβολες στα νουμερα.
Καποια γνωμη?:)
Επανερχομαι. Χθες το βραδυ κατα τις 11, το speedtest εδειξε ping 160ms με ταχυτητα 3 εως 4 Mbps. Δοκιμασα παλι κατα τις 12:30, παλι τα ιδια.
Θα παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται αλλα επεσε στο ματι μου ενα εργαλειο μετρησης στο site της HOL (Μέτρηση ταχύτητας συγχρονισμού) το οποιο λεει:
Η εκτιμώμενη απόσταση σας από το αστικό τηλεφωνικό κέντρο, από το οποίο λαμβάνετε υπηρεσίες hellas online είναι 1.30 Km.
Ειναι αξιοπιστη αυτη τη μετρηση? Διοτι ο χαρτης δειχνει το κεντρο σε αλλη περιοχη, οταν 4 στενα απο το σπιτι μου εχω ΚΑΦΑΟ (ποσο να ειναι 4 στενα, 400 μετρα?).
Μηπως για αυτο και τα στατιστικα επεσαν τοσο πολυ? Υπαρχει περιπτωση να μετεφεραν την γραμμη πιο μακρια?
Στατιστικα του 2013 (http://www.adslgr.com/forum/threads/687359-N%CE%AD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-VDSL-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-hellas-online?p=5250961&viewfull=1#post5250961)
το 1,3 χιλιομετρα ειναι απο αστικο κεντρο, παιρνεις απο εκει και οχι απο καμπινα
Μαλιστα. Μπορω να ζητησω αλλαγη σε καμπινα (εφοσον υπαρχει κοντα στο σπιτι) ειναι θα φαω ακυρο?
Κυριως τις βραδινες ωρες εχω προβλημα. Τις υπολοιπες ωρες ειναι νορμαλ τα πραγματα αν και καμια σχεση με παλια που εβλεπα μεχρι και 5mb σε download. Τωρα με το ζορι να φτασω στα 3.5-4mb.
Να προσθεσω οτι οταν παιρνεις απο καμπινα, το tool της hol για την αποσταση απλα δεν λειτουργει.
Αν υπαρχει ενεργη καμπινα, πιθανον να γινεται. Ψαχτο.
Από καμπίνα παίρνει, εξού και ο συγχρονισμός σε VDSL. Απλά ο έλεγχος της HOL δείχνει σε ποιο αστικό κέντρο συνδέεται και όχι την καμπίνα, που δεν μπορεί διότι ο εξοπλισμός εκεί είναι του ΟΤΕ.
Για την μείωση της μέγιστης ταχύτητας, μπορεί να είναι και θέμα της εσωτερικής καλωδίωσης, μιας κι έχει δηλώσει ότι δεν συνδέει το modem/router στην πρώτη πρίζα.
Θα υπάρχει λογική μείωση από crosstalk, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει στα 250 μέτρα Max Rate στα 57Mbps.
Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια:oneup:
@jkoukos, ισχυει αυτο που λες, οτι δεν εχω βαλει το router στην πρωτη πριζα του σπιτιου. Θα το δοκιμασω και αυτο αλλα απο το 2013 που εγινε η συνδεση και τα νουμερα ηταν μια χαρα, δεν εχει γινει ΚΑΜΙΑ αλλαγη στις συνδεσεις του σπιτιου.
Θα παρω τηλεφωνο να δω τι θα πουν και θα ποσταρω. Εσεις που το γνωριζετε το θεμα, να τους πω/ζητησω κατι συγκεκριμενο ή απλα εχω προβλημα στην γραμμη?
Ευχαριστω και παλι.
Μαλιστα. Μπορω να ζητησω αλλαγη σε καμπινα (εφοσον υπαρχει κοντα στο σπιτι) ειναι θα φαω ακυρο?
Κυριως τις βραδινες ωρες εχω προβλημα. Τις υπολοιπες ωρες ειναι νορμαλ τα πραγματα αν και καμια σχεση με παλια που εβλεπα μεχρι και 5mb σε download. Τωρα με το ζορι να φτασω στα 3.5-4mb.
επανω λες 3-4Mbps και εδω λες 4Mb/s...
παιρνεις απο την καμπινα δηλαδη, βγαλε οτι εχει πανω στην πριζα και βαλε μονο το μοντεμ και το τηλεφωνο και δες αν κανει τα ιδια
Ειπα οτι τις βραδινες ωρες που εχω το προβλημα, με ping 160ms το speedtest επαιζε απο 3 εως 4 Mbps. Το download σε επιπεδα χειροτερα και απο adsl.
Τις υπολοιπες ωρες που δεν εχω προβλημα, ναι κατεβαζω με καλες ταχυτητες οχι ομως οπως παλια.
Λογικά δεν θα ασχοληθεί κανένας διότι πιάνεις τον μέγιστο συγχρονισμό. Πάρε πάντως τηλέφωνο και δήλωσε το πρόβλημα που μας ανέφερες.
Το θέμα είναι αν αύριο-μεθαύριο δώσουν πακέτα με μεγαλύτερες ταχύτητες (π.χ. 100/20) που σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία δεν θα τα πιάνεις.
Φυσιολογικά στην απόσταση που έχεις με την καμπίνα θα έπρεπε να είχες Max Rate αρκετά παραπάνω από 100Mbps. Αυτό δείχνει προβληματική καλωδίωση.
Αν είναι η εξωτερική είναι θέμα ΟΤΕ, αλλιώς είναι δικό σου (http://www.adslgr.com/forum/threads/114819-%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AE) πρόβλημα.
καλησπερα σε όλους
Έχω και εγώ το ίδιο προβλημα με 50αρα HOL από mini-DSLAM ΟΤΕ και τα βράδια είμαστε πολύ χαμηλά 3 & 4 Mbps και το πρωί 46 με 47 πήρα τηλεφωνώ και με ενημέρωσαν ότι ο ΟΤΕ έχει προβλημα με τα mini-DSLAM και περιμένουν λύση από το ΟΤΕ μέχρι το τέλος του μήνα.
τελικά δεν γλιτώνουμε από τον ΟΤΕ ότι και να κάνουμε :evil: :evil: :evil: :evil:
Αγαπητοι φίλοι,
Ειμαι εδώ και 15 ημέρες συνδρομητής στο ADSL πακέτο της HOL.
Εχω προσπαθήσει να περάσω αίτημα αναβάθμισης σε πακέτο VDSL, τοσο μεσω του 13844, όσο και μέσω του my hol.
Εχω ελέγξει τη διαθεσιμότητα στην περιοχή μου (Καλαμαριά), τοσο αυτόματα όσο και τηλεφωνικά. Το site μου απορρίπτει τα αιτήματα, στο 13844 δεν ξέρουν, μαλλον λεει ειναι μηχανογραφικό πρόβλημα...
Γνωρίζετε κάτι παρόμοιο, ή πως τελικά μπορώ να περάσω ένα άιτημα που δεν θα απορριφθεί?
καλησπερα σε όλους
Έχω και εγώ το ίδιο προβλημα με 50αρα HOL από mini-DSLAM ΟΤΕ και τα βράδια είμαστε πολύ χαμηλά 3 & 4 Mbps και το πρωί 46 με 47 πήρα τηλεφωνώ και με ενημέρωσαν ότι ο ΟΤΕ έχει προβλημα με τα mini-DSLAM και περιμένουν λύση από το ΟΤΕ μέχρι το τέλος του μήνα.
τελικά δεν γλιτώνουμε από τον ΟΤΕ ότι και να κάνουμε :evil: :evil: :evil: :evil:
Και μενα τα ιδια μου ειπαν πριν 5 λεπτα. Θα φτιαχτει τελος του μηνα.
Βεβαια δεν ειπαν κατι για ΟΤΕ. Ειναι δικο τους προβλημα μου ειπε το παληκαρι.
Ευχαριστώ πολύ Viper. Ελπίζω να ισχύσει αυτό που σου ανέφεραν...
Ευχαριστώ πολύ Viper. Ελπίζω να ισχύσει αυτό που σου ανέφεραν...
Φιλε μου, αναφερομουν σε άλλο μήνυμα και όχι στο δικό σου.
Εκανα edit μετά και το διόρθωσα. Ελπίζω να βρεις άκρη σύντομα και εσυ.
Φιλε μου, αναφερομουν σε άλλο μήνυμα και όχι στο δικό σου.
Εκανα edit μετά και το διόρθωσα. Ελπίζω να βρεις άκρη σύντομα και εσυ.
και εμενα τα ιδια μου ειπαν τελος του μηνα
Ωραία πράματα! Να χουμε 50αρα και να πηγαίνει σαν adsl! Και χειρότερα. Μου θύμισε πριν κάνα 2μηνο που είχα την 24 άρα.στα λεφτά που παίρνουν όμως δεν λένε να σου κάνουν μείωση λόγω του προβλήματος. Οπότε τέλος Οκτωβρίου θα στρώσει η οχι?
MitsosDaBest13
02-10-15, 22:56
Ωραία πράματα! Να χουμε 50αρα και να πηγαίνει σαν adsl! Και χειρότερα. Μου θύμισε πριν κάνα 2μηνο που είχα την 24 άρα.στα λεφτά που παίρνουν όμως δεν λένε να σου κάνουν μείωση λόγω του προβλήματος. Οπότε τέλος Οκτωβρίου θα στρώσει η οχι?
Περίμενε πρώτα να διορθωθεί η βλάβη και μετά ζήτα από τη HOL να σου κάνουν μείωση σε κάποιο πάγιο, σαν αποζημίωση... Το Δεκέμβριο του 2014, όλοι στην περιοχή μου δεν είχαμε τηλέφωνο για 8 μέρες και το ίντερνετ σερνόταν με 2 Mbps, από όλες τις εταιρίες, γιατί υπήρξε βλάβη σε υπόγειο δίκτυο του ΟΤΕ... Ζήτησα αποζημίωση και η HOL μου έκοψε 16€ από το πάγιο ενός μήνα, χωρίς βέβαια να φταίει αυτή για τη βλάβη... :biggrin: Αλλά η δική μου ήταν πιο μεγάλη από τη δική σας...
Θα τους κράξω καλά και περιμένω μπας και φιλοτιμηθουν να δώσουν κάνα φράγκο πίσω και θα ενημερώσω και σας. Εκτός αν με προλάβει άλλος και πέσει νωρίτερα η ενημέρωση!
Φαινεται να εφτιαξε το προβλημα καθως χθες το βραδυ ειδα στο speedtest, ping 17ms και κοντα στα 40Mbps.
Θα το παρακαλουθησω και τις επομενες μερες, ελπιζω οντως να φτιαχτηκε και να μην ηταν τυχαιο.
Απ οτι φαίνεται όντως μάλλον έφτιαξε το πρόβλημα με τις ταχύτητες! Ρώτησε κανένας αν θα γίνει κάποια μείωση η οχι στο πάγιο του επόμενου μήνα?
@ ADSLgr.com All rights reserved.