PDA

Επιστροφή στο Forum : Nέοι συνδρομητές VDSL στην Vodafone

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66

MitsosDaBest13
16-06-16, 16:16
Λείποντας μερικές μέρες από Αθήνα, επέστρεψα Τρίτη βράδυ, άνοιξα το ρούτερ και δε συγχρόνιζε! :( Έστειλα μέιλ στη Vodafone το ίδιο βράδυ, επειδή νύσταζα και βαριόμουν να πάρω τηλέφωνο, μέχρι και σήμερα καμία απάντηση! Στη HOL σου απαντούσαν ακόμα και μέσα σε λίγες ώρες! :mad:

Τελικά πήρα σήμερα το μεσημέρι τηλέφωνο για να δηλώσω βλάβη και μου είπε ο τεχνικός ότι αφού δεν αναβοσβήνει ούτε το φωτάκι του DSL, σημαίνει πως το ρούτερ δε λαμβάνει καθόλου σήμα. Κανονίσαμε να έρθει τεχνικός αύριο στο σπίτι, να το δει. Είναι η 2η βλάβη μέσα σε 3 μήνες που έχω με το VDSL. :down: Από τον Ιούλιο του 2015 και μέχρι το Μάρτιο του '16, έπαιζε μια χαρά! Ευτυχώς που έχω γείτονες και "δανείζομαι" ίντερνετ από αυτούς, μέχρι να φτιάξει το δικό μου. :rolleyes:

Y.Γ. Σκέφτομαι με την πρώτη τιμολογιακή αλλαγή, να πάω για VDSL στη WIND. Αρκετά με τη Vodafone, κουράστηκα... Από πέρσι έχω χάσει και 3 Mbps σε συγχρονισμό (από 50 σε 47) και συνεχίζει με τον καιρό να πέφτει, κι εκείνοι αδιαφορούν. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι η εξυπηρέτηση της WIND, θα είναι ακόμα χειρότερη σε περίπτωση βλάβης... :closed: Μακάρι να έρθει σύντομα η Inalan στην περιοχή μου, να γλιτώσω...

bako73
16-06-16, 23:51
Μόλις έκανα αναβάθμιση απο 24MBps σε VDSL50, περιοχή Αγ.Δημήτριος. Αν και μου είχαν πεί ότι η αναβάθμιση θα γίνει σε 10-15 εργάσιμες, τελικά έγινε μέσα σε 7ημέρες!!! Ζήτησα Fast Path, αλλά μόνο το upload είναι σε Fast Path. Το Download είναι Interleaved. Γενικά ευχαριστημένος απο την τεχνική εξυπηρέτηση, η οποία ήταν άμεση!!! Modem μου έστειλαν το ZTE ZXN H367N. Επειδή καμμιά φορά παίζω online παιχνίδια το ping κυμαίνεται απο 57ms - 72ms!! Ping στο ntua.gr 17ms.
171700

gravis
17-06-16, 16:25
Μόλις έκανα αναβάθμιση απο 24MBps σε VDSL50, περιοχή Αγ.Δημήτριος. Αν και μου είχαν πεί ότι η αναβάθμιση θα γίνει σε 10-15 εργάσιμες, τελικά έγινε μέσα σε 7ημέρες!!! Ζήτησα Fast Path, αλλά μόνο το upload είναι σε Fast Path. Το Download είναι Interleaved. Γενικά ευχαριστημένος απο την τεχνική εξυπηρέτηση, η οποία ήταν άμεση!!! Modem μου έστειλαν το ZTE ZXN H367N. Επειδή καμμιά φορά παίζω online παιχνίδια το ping κυμαίνεται απο 57ms - 72ms!! Ping στο ntua.gr 17ms.
171700

Αν μπορείς δειξε στατιστικα απο το ρουτερ σου

nikosnikolakis
17-06-16, 18:23
Μακάρι να έρθει σύντομα η Inalan στην περιοχή μου, να γλιτώσω...
Καινούριο φρούτο;

http://www.inalan.gr/partnership
Γίνε συνεργάτης
Πάρτε επιχείρηση, το προϊόν ή την υπηρεσία σας στο επόμενο επίπεδο, ενώνοντας μια Inalan πρόγραμμα συνεργασίας.

:worthy:

bako73
17-06-16, 23:22
Αν μπορείς δειξε στατιστικα απο το ρουτερ σου

171723

MitsosDaBest13
18-06-16, 03:08
Ήρθε σήμερα ο τεχνικός, μισή ώρα πριν να περάσει το χρονικό όριο που μου είχαν πει. Τελευταία στιγμή... Με το που χτύπησε το κουδούνι, ανοίγω πάλι το ρούτερ (το έκλεισα χθες βράδυ) και ξαφνικά συγχρόνισε!! Μάλιστα συγχρόνισε και 1,5 Mbps παραπάνω σε σχέση με πριν, κοντά στα 49.000 Kbps!! Κάπου αλλού ήταν η βλάβη και τσάμπα μου τον έστειλαν τελικά...

Καινούριο φρούτο;

http://www.inalan.gr/partnership
Γίνε συνεργάτης
Πάρτε επιχείρηση, το προϊόν ή την υπηρεσία σας στο επόμενο επίπεδο, ενώνοντας μια Inalan πρόγραμμα συνεργασίας.

:worthy:

Δεν είμαι συνεργάτης της Inalan... Απλά περιμένω πότε θα έρθουν και στη δική μου περιοχή, για να έχω 100 Mbps download & upload με οπτική ίνα και ξεχνάω για πάντα την αισχρή (?) Vodafone και τον νταβατζή (Π)ΟΤΕ... :rolleyes:

nikosnikolakis
18-06-16, 21:00
ΔΕν ειπα οτι εισαι συνεργατης. Αλλα απο τη μεταφραση google translate δεν εμπνεουν εμπιστοσυνη

MitsosDaBest13
19-06-16, 03:49
Τα στατιστικά μου μετά την αποκατάσταση της βλάβης. Πάντως, πάνω από 50.000 Kbps που είχα σταθερά πέρσι το Καλοκαίρι, δε νομίζω να ξαναδώ (από Αστικό Κέντρο παίρνω)... :(

Ρώτησα τον τεχνικό που ήρθε για το 0 db Attenuation στο Upload (υπάρχει από καιρό πριν) και μου λέει δεν είναι κάτι το περίεργο.

171746

- - - Updated - - -

ΔΕν ειπα οτι εισαι συνεργατης. Αλλα απο τη μεταφραση google translate δεν εμπνεουν εμπιστοσυνη

Α, εντάξει. Δεν το πρόσεξα αυτό. :p Το σάιτ τους όντως θυμίζει Σκρουτζομάγαζο, αλλά προσπαθεί μέχρι τώρα και επεκτείνει την οπτική ίνα. Υπάρχει κι ένα σχετικό θέμα. (http://www.adslgr.com/forum/threads/872485-Inalan?p=5959253#post5959253) Το σχόλιο που έκανε χθες ο εκπρόσωπος της εταιρίας, εξηγεί μερικά πράγματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν...

SPIROS1979
19-06-16, 11:24
καλημερα , σημερα το πρωι εγινε διακοπη ρευματος για μια ωρα μετα ξαναηρθε , τα στατιστικα ειναι

Link Status Connect
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 4996/50000 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 44611/84790 kbps
Noise Margin(Up/Down) 30/18.9 dB
Line Attenuation(Up/Down) 0/11.6 dB
Output Power(Up/Down) 10.8/-5.1 dBm
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 1/391
Interleave Delay(Up/Down) 0/10
INP(Up/Down) 0/1
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 162/0
AnnexType AnnexB

gravis
20-06-16, 19:09
Μια χαρα εισαι !

hammerd
21-06-16, 22:17
καλησπερα ,

παραθετω ενα screenshot , ειμαι νεος στο vdsl , και θα ηθελα οποιος μου μπορει να μου εξηγησει
γιατι βλεπω αυτα που βλεπω οπου εχω κοκκινα βελακια , ευχαριστω.

171808

dimangelid
22-06-16, 02:43
καλησπερα ,

παραθετω ενα screenshot , ειμαι νεος στο vdsl , και θα ηθελα οποιος μου μπορει να μου εξηγησει
γιατι βλεπω αυτα που βλεπω οπου εχω κοκκινα βελακια , ευχαριστω.

171808

Modulation Type: Δείχνει ότι είσαι σε προφίλ VDSL2
Attainable Rate: Η μέγιστη θεωρητική ταχύτητα που μπορεί να πιάσει η γραμμή σου. Αυτό το νούμερο δεν είναι απόλυτα έγκυρο
Line Attenuation 0: Πιθανό να είναι bug του router. Μην λάβεις τοις μετρητοίς την απάντησή μου, ας γράψει και κάποιος άλλο που γνωρίζει καλύτερα
Data Path: Δείχνει ότι είσαι σε Interleave path. Έτσι έχεις ανεβασμένο ping περίπου 10-20ms, αλλά είναι πιο σταθερή η γραμμή. Αν δεν παίζεις online games δεν θα σε επηρεάσει. Αν θέλεις fastpath επικοινώνησε με τον πάροχό σου
AnnexType: Το AnnexB στις ADSL σημαίνει ότι είναι ISDN η γραμμή σου. Στις VDSL είναι πάντα έτσι και ας είναι PSTN, δεν γνωρίζω τον λόγο

gravis
22-06-16, 09:52
Μου κάνει εντυπωση που εχεις noise margin 30/20.6 db. Πολυ μου φαινετε. Οσοι παιρνουν απο καμπινα μαλλον εχουν αυξημενο το Noise margin

hammerd
22-06-16, 09:58
ok , αλλα πως γινεται να ειναι το data path , fast στο upload και interleaved στο down ?

- - - Updated - - -

θα πρεπει να ανησυχω για το noise margin ?

φαντασου οτι το καινουργιο καλωδιο το συνδεσε ο τεχνικος κατευθειαν πανω στο καλωδιο του
οτε που ερχεται στο κουτι της πολυκατοικιας !

Pokas
22-06-16, 10:08
ok , αλλα πως γινεται να ειναι το data path , fast στο upload και interleaved στο down ?

- - - Updated - - -

θα πρεπει να ανησυχω για το noise margin ?

φαντασου οτι το καινουργιο καλωδιο το συνδεσε ο τεχνικος κατευθειαν πανω στο καλωδιο του
οτε που ερχεται στο κουτι της πολυκατοικιας !

στις VDSL ο κανόνας ως τώρα δείχνει οτι το upload είναι fastpath και το download interleaved, ίσως κάποιο μέλος γνωρίζει καλύτερα τον λόγο για το upload.

ίσα ίσα θα πρέπει να χαίρεσαι που έχεις υψηλό Noise margin, αυτό σημαίνει οτι η γραμμή σου είναι δυνατή, ο λόγος signal το noise είναι αυτό, άρα έχεις δυνατό σήμα με χαμηλό θόρυβο, αν ο θόρυβος αυξηθεί η τιμή θα πέσει.

Καλά έκανε ο τεχνικός, είναι η καλύτερη λύση αρκεί το καλώδιο να είναι καλό και να έχει απομονώσει απο τον κατανεμητή το υπόλοιπο σπίτι.

PEPES
22-06-16, 11:09
Μου κάνει εντυπωση που εχεις noise margin 30/20.6 db. Πολυ μου φαινετε. Οσοι παιρνουν απο καμπινα μαλλον εχουν αυξημενο το Noise margin

Ακριβως ετσι ειναι!

ThReSh
22-06-16, 11:25

yeap, όπως συνέβαινε όταν είχαμε κάποτε 1 ή 2mbps ενώ η γραμμή μπορούσε πχ να πάει πάνω από 10mbps...

hammerd
22-06-16, 16:37
στις VDSL ο κανόνας ως τώρα δείχνει οτι το upload είναι fastpath και το download interleaved, ίσως κάποιο μέλος γνωρίζει καλύτερα τον λόγο για το upload.

ίσα ίσα θα πρέπει να χαίρεσαι που έχεις υψηλό Noise margin, αυτό σημαίνει οτι η γραμμή σου είναι δυνατή, ο λόγος signal το noise είναι αυτό, άρα έχεις δυνατό σήμα με χαμηλό θόρυβο, αν ο θόρυβος αυξηθεί η τιμή θα πέσει.

Καλά έκανε ο τεχνικός, είναι η καλύτερη λύση αρκεί το καλώδιο να είναι καλό και να έχει απομονώσει απο τον κατανεμητή το υπόλοιπο σπίτι.

το καλωδιο ειναι μονοκλωνο cat6 και ειναι εκτος τοιχου και ερχεται κατευθειαν σε δικο του πριζακι.
μου ειπε ο τεχνικος ειναι απο τα πολυ καλα.

Pokas
22-06-16, 17:03
το καλωδιο ειναι μονοκλωνο cat6 και ειναι εκτος τοιχου και ερχεται κατευθειαν σε δικο του πριζακι.
μου ειπε ο τεχνικος ειναι απο τα πολυ καλα.

Δεν έχεις λόγω ανησυχίας τότε, οι υπόλοιπες πρίζες είναι απομονωμένες τότε, σωστά;

hammerd
22-06-16, 18:43
στο μοναδικο ζευγος εντος τοιχου που δεν εχει σαπισει , ειναι μια συνδεση forthnet adsl 24mpbs η οποια επαιζε 5 χρονια τωρα και συνεχιζει να παιζει χωρις προβληματα.

Pokas
22-06-16, 19:12
στο μοναδικο ζευγος εντος τοιχου που δεν εχει σαπισει , ειναι μια συνδεση forthnet adsl 24mpbs η οποια επαιζε 5 χρονια τωρα και συνεχιζει να παιζει χωρις προβληματα.

άρα άλλη γραμμή ξεχωριστή; οπότε έχεις 2 γραμμές Internet;

hammerd
22-06-16, 23:17
ναι εχω 2 γραμμες...

MitsosDaBest13
27-06-16, 11:43
Sorry για το άσχετο, αλλά ξέρει κανείς αν όταν λήξει το συμβόλαιο της Vodafone, μπορώ έτσι απλά να κάνω φορητότητα; Μήπως η Vodafone μου κάνει καμιά αυτόματη ανανέωση και μετά μου ζητάει Τέλη διακοπής; Μήπως πρέπει να την ενημερώσω πρώτα ότι θα φύγω; Ευχαριστώ.

jkoukos
27-06-16, 12:25
Μετά τον υποχρεωτικό διάστημα παραμονής, η υπηρεσία αυτόματα γυρίζει σε αορίστου χρόνου και αυξάνει το μηνιαίο πάγιο στο κανονικό ποσό προ έκπτωσης.
Τώρα έχεις επιλογή είτε να κάνεις φορητότητα σε άλλον πάροχο, είτε να διαπραγματευτείς ανανέωση της σύνδεσης με νέα έκπτωση ή/και υπηρεσίες αλλά με νέα δέσμευση.

gravis
17-07-16, 18:14
Οαο αυξάνονται οι ζέστες βλεπω το Line attenuation αρχιζει και ανεβαίνει:twisted:

kostas2005
17-07-16, 19:04
Αν κάνω φορητότητα για να πάρω καλύτερη προσφορά αξίζει, πόσο μπορεί να πέσει το vdsl με απεριόριστα?
Μου έλεγε μια απο το cc ότι υπογράφω σε άλλον πάροχο πχ wind και μετά την υπογραφή μου κάνει προσφορά η hol.
Απλά λέει μετά υπαναχωρω.
Υπάρχει λόγος να φτάσουμε εκεί, δεν θα παίξει λογική πρόταση πρίν?

jkoukos
17-07-16, 20:22
Πρόσεξε λίγο τι παίζει μην βρεθείς προ απροόπτου.

Δικαίωμα υπαναχώρησης έχεις έως 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση στον νέο πάροχο και ακύρωσή της 14 μέρες εφόσον κανείς συμβόλαιο εκτός καταστήματος.

Μπορεί όμως ο πάροχος στον οποίο θέλεις να επιστρέψεις, να σου ζητήσει τέλος ενεργοποίησης. Και αυτό διότι από την στιγμή που έχεις κάνει φορητότητα σε άλλον πάροχο, πρέπει να γίνουν εκ νέου τεχνικές εργασίες από τον ΟΤΕ (ο μόνος αρμόδιος), που δεν το κάνει δωρεάν. Θα πρέπει λοιπόν να εξασφαλίσεις ότι δεν θα σου ζητήσουν έξτρα πληρωμή, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει.

Ο πάροχος δότης υποχρεούται εντός 6 ωρών ή το πολύ την επόμενη εργάσιμη, να εγκρίνει την φορητοτητα, η οποία ολοκληρώνεται το πολύ σε 10 εργάσιμες.
Όμως εφόσον ο πάροχος δέκτης είναι ο ΟΤΕ, ενδέχεται να μεταφερθείς το πολύ σε 3 μέρες.

kostas2005
17-07-16, 20:27
Κατατοπιστικός στο έπακρο, Ευχαριστώ.

jkoukos
17-07-16, 21:57
Τα έγραψα ανάποδα. Ακύρωση φορητότητας γίνεται έως 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση και υπαναχώρηση έως 14 μέρες.

Αν κάνεις φορητότητα σε πωάροχο πλην του ΟΤΕ, έχεις περιθώριο για ακύρωση, σε περίπτωση καλής αντιπροσφοράς και πολλοί από εμάς έχουμε επωφεληθεί.
Όμως υπάρχουν και άλλοι που πήγαν στον ΟΤΕ και έπλεξαν με την ακύρωση και τα τέλη ενεργοποίησης.

kostas2005
17-07-16, 23:46
Για πείτε καμία καλή προσφορά τελευταία?
θυμάμαι πέρσυ με 23,5€ vdsl και απεριόριστα ενας από εδω αν δεν κάνω λάθος.
Στα 26€ θα το δώσουν η όχι?

MitsosDaBest13
17-07-16, 23:56
Για πείτε καμία καλή προσφορά τελευταία?
θυμάμαι πέρσυ με 23,5€ vdsl και απεριόριστα ενας από εδω αν δεν κάνω λάθος.
Στα 26€ θα το δώσουν η όχι?

Εγώ το έχω από τον Ιούλιο του 2015 με 24€ το VDSL 2Play (με e-bill) και πιάνω 43 Mbps από Αστικό Κέντρο. Το πρόγραμμα είναι με Απεριόριστα Σταθερά και 300 κινητά. Όμως έχω πολλά προβλήματα από το Μάρτιο και μετά με το ίντερνετ και φταίει η Vodafone, οπότε έχει γίνει ήδη αίτηση φορητότητας για WIND ADSL, με την ευκαιρία που μου δόθηκε να φύγω δωρεάν, μέσω των τιμολογιακων αλλαγών που θα κάνει η Vodafone. Πάντως, οι τιμές και της WIND και της Cyta (για 35 Mbps) είναι κοντά στα 27-28€, οπότε μην περιμένεις τη Vodafone να πέσει κάτω από 26.

Θα μου λείψει το VDSL, αλλά τι να κάνω, αν παίζω πιο συχνά με του γείτονα, παρά με το δικό μου... :cry:

gravis
18-07-16, 15:22
Εγώ το έχω από τον Ιούλιο του 2015 με 24€ το VDSL 2Play (με e-bill) και πιάνω 43 Mbps από Αστικό Κέντρο. Το πρόγραμμα είναι με Απεριόριστα Σταθερά και 300 κινητά. Όμως έχω πολλά προβλήματα από το Μάρτιο και μετά με το ίντερνετ και φταίει η Vodafone, οπότε έχει γίνει ήδη αίτηση φορητότητας για WIND ADSL, με την ευκαιρία που μου δόθηκε να φύγω δωρεάν, μέσω των τιμολογιακων αλλαγών που θα κάνει η Vodafone. Πάντως, οι τιμές και της WIND και της Cyta (για 35 Mbps) είναι κοντά στα 27-28€, οπότε μην περιμένεις τη Vodafone να πέσει κάτω από 26.

Θα μου λείψει το VDSL, αλλά τι να κάνω, αν παίζω πιο συχνά με του γείτονα, παρά με το δικό μου... :cry:

Πως και δεν πηγες forthnet?

MitsosDaBest13
18-07-16, 16:10
Πως και δεν πηγες forthnet?

Γιατί να πάω Forthnet; Είναι πολύ πιο ακριβή και σύντομα μπορεί να πάει για φουντο. :rolleyes:

gravis
18-07-16, 16:28
Πεσμας εντυπώσεις όταν κουμπωσεις σε wind

gravis
24-07-16, 18:27
6 μέρες online και έφτασα 279187 CRC errors. Δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό, παντως πρόβλημα με την γραμμη δεν έχω

gravis
15-08-16, 19:59
Γνωρίζει κανεις τι προδιαγραφές καλωδίων βάζει ο ΟΤΕ μεχρι το εσκαλιτ? εμεις καλα λεμε να εχουμε Utp Καλωδια στο σπιτι μας για να πιανουμε το έπαρκο, ο ΟΤΕ μεριμνεί για προδιαγραφές στα δικα του καλωδια?

mike_871
15-08-16, 22:21
Γνωρίζει κανεις τι προδιαγραφές καλωδίων βάζει ο ΟΤΕ μεχρι το εσκαλιτ? εμεις καλα λεμε να εχουμε Utp Καλωδια στο σπιτι μας για να πιανουμε το έπαρκο, ο ΟΤΕ μεριμνεί για προδιαγραφές στα δικα του καλωδια?

φυσικα και μεριμνει, ειναι υποχρεωμενος δηλαδη να βαζει τηλεφωνικο καλωδιο

gravis
16-08-16, 10:27
Καλα προφανώς και βάζει τηλεφωνικό καλώδιο. τι καλώδιο ομως ειναι...

Pokas
16-08-16, 12:52
Καλα προφανώς να βάζει τηλεφωνικό καλώδιο. τι καλώδιο ομως ειναι...

Αναλόγως την περιοχή και το οίκημα σίγουρα.

Πχ εμένα στο Λαγονήσι σε μονοκατοικία φέρνει ένα θωρακισμένο UTP μεγάλης διατομής καλωδίου αλλά και ζευγών αλλά έχει μόνο 4 ζεύγη.
Στα Βριλήσσια σε πολυκατοικία που έμενα ήταν ένα πολύκλωνο το οποίο είχε σίγουρα πάνω απο 40 ζεύγη - κατασκευής του 2010 η πολυκατοικία.

Τώρα προδιαγραφές δεν ξέρω να σου πω... τι ακριβώς ψάχνεις; αριθμό ζευγών; διατομή;

gravis
16-08-16, 13:24
ποιο πολυ για θωράκιση με ενδιαφέρει, γιατι και σε μενα στην πολυκατοικια εχει πολλα ζεύγη αλλα παρατηρω οτι ουτε το καλώδιο εχει θωράκιση ουτε τα ζεύγη του ειναι συνεστραμμένα.

Pokas
16-08-16, 13:45
ποιο πολυ για θωράκιση με ενδιαφέρει, γιατι και σε μενα στην πολυκατοικια εχει πολλα ζεύγη αλλα παρατηρω οτι ουτε το καλώδιο εχει θωράκιση ουτε τα ζεύγη του ειναι συνεστραμμένα.

Θωράκιση έχει πάντα αν δεν κάνω λάθος με αλουμινοταινία μέχρι εκεί όμως που το γδύνουν το καλώδιο και χρησιμοποιούν μόνο τα ζεύγη, απο εκεί και πέρα τα πάνε στις ρεγκλέτες. να μην είναι συνεστραμμένα αποκλείεται(τουλάχιστον μέσα στο καλώδιο) δεν θα συγχρόνιζε καθόλου. Μπορεί όμως οι τεχνικοί να τα έχουν κάνει μαντάρα και απο το σημείο που γδύνεται μέχρι τις ρεγκλέτες να έχουν χαλάσει την συστροφή- αυτό συμβαίνει σε σένα; ή μήπως οι ενώσεις.

lady_in_black
16-08-16, 20:09
Οτι και να φερνει το crosstalk coupling παει και ερχεται.

Αν δεν μπει VDSL καμπινα ξεχασετα ολα.

kostas2005
13-09-16, 15:28
Καλησπέρα έχω κάνει φορητότητα να φύγω απο hol και να παω wind.
Με πήραν απο hol και μου δίνουν το vdsl με απεριόριστα και 300 προς κινητά 26€
Το θέμα είναι οτι δεν θέλω χρόνο ομιλίας και τους ζητάω το πακέτο που έχουν μη διαθέσιμο για καινούργιους συνδρομητές με vdsl και 300 προς όλους.
Το έδιναν 23€ και ζητάω αυτό σε καλύτερη τιμή.
Θα το δώσουν, τι να κάνω?
Δεν μπορούν έτσι και αλλιώς να δημιουργήσουν πακέτα για κάθε συνδρομητή?

kostas2005
14-09-16, 23:41
Είχαν πει οτι θα με έπαιρναν σήμερα τηλ και τελικά απλά μου κάνουν αναπάντητες.
Χτυπάει 2-3 φορές και κλίνει.
Να δεχτώ και να περιμένω μετά τηλ απο wind για καλύτερη προσφορά?
Μου ήρθε και μήνυμα απο wind οτι ενεργοποιούμε σε 4 μέρες.
Για πείτε τίποτα

Spartacos
15-09-16, 08:52
Το θέμα είναι οτι δεν θέλω χρόνο ομιλίας και τους ζητάω το πακέτο που έχουν μη διαθέσιμο για καινούργιους συνδρομητές με vdsl και 300 προς όλους.

26 ευρώ μόνο και το σκέφτεσαι;Εγώ όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να πετύχω καλύτερη τιμή από 32 ευρώ!
Εγώ θα δεχόμουν μετά χαράς.Αλήθεια πως κατάφερες να πάρεις τόσο καλή προσφορά (26 ευρώ)για vdsl;Πες κανένα διαπραγματευτικό επιχείρημα!

MitsosDaBest13
15-09-16, 09:13

Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο στη Vodafone, το VDSL πάει μαζί με το χρόνο ομιλίας. Εγώ το είχα στα 24€. Οι τιμές έχουν αλλάξει όμως, η προσφορά στα 26€ είναι καλή και στείλε ακύρωση με φαξ στη WIND, όσο προλαβαίνεις, αλλιώς θα πας σ' εκείνη. Αν δεν ξέρεις τη διαδικασία, πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone να σου πουν και το στέλνεις από εκεί.

Αν στείλεις την ακύρωση εγκαίρως, μπορεί να σε πάρει και η WIND για καλύτερη προσφορά.

kostas2005
15-09-16, 10:21
Δεν υπήρχε διαπραγματευτικό χαρτί απλά τους εξήγησα οτι βαρέθηκα τις συζητήσεις για ανανέωση κάθε 1-2 χρόνια.

Μου είπαν ότι αν έχουν την φωτοτυπία της ταυτότητας μου θα κάνουν από μόνοι τους ακύρωση.

Ποιά είναι η τελευταία στιγμή που προλαβαίνω να κανω ακύρωση αν η ενεργοποίηση στην wind είναι προγραμματισμένη για Δευτέρα?

Αν μείνω ποιό modem να διαλέξω?
Με ενδιαφέρει κάτι να μπαίνει εύκολα σε bridge mode.

Απο την άλλη η wind δίνει δώρο το tablet που τσιμπας κάνα 20€ σε αγγελία και δίνει 120 προς όλους κάθε μήνα που σώζουν.
Συν το 1γιγα σε κάρτα για tablet η δεύτερη στο κινητό και βγαίνουν ολες οι κλήσεις viber klp

spiz
15-09-16, 15:23
Αλήθεια πως κατάφερες να πάρεις τόσο καλή προσφορά (26 ευρώ)για vdsl;Πες κανένα διαπραγματευτικό επιχείρημα!

Ένα είναι το επιχείρημα. Φορητότητα και μετά το συζητάς με ποιο πολλές πιθανότητες υπέρ σου.

jkoukos
15-09-16, 18:36
Ποιά είναι η τελευταία στιγμή που προλαβαίνω να κανω ακύρωση αν η ενεργοποίηση στην wind είναι προγραμματισμένη για Δευτέρα?
3 εργάσιμες ημέρες από την προγραμματισμένη ημερομηνία ενεργοποίησης.

Η προθεσμία υποβολής του αιτήματος ακύρωσης της αίτησης φορητότητας είναι:

- για τη σταθερή τηλεφωνία μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία ενεργοποίησης στον νέο πάροχο.
- για την κινητή τηλεφωνία μέχρι την παραλαβή της κάρτας SIM.

Τα εκπρόθεσμα αιτήματα απορρίπτονται και η υλοποίηση της αίτησης φορητότητας προχωρά κανονικά.

kostas2005
15-09-16, 23:00
αρα αργήσαμε..?
Η προγραμματισμένη ενεργοποίηση ειναι την Δευτέρα.

@ ADSLgr.com All rights reserved.