PDA

Επιστροφή στο Forum : ΖΤΕ ZXDSL 931 VII firmware



mpetou
22-12-12, 01:02
Εχει βρει κανεις απο που μπορουμε να κατεβάσουμε το γνησιο firmware του ΖΤΕ ZXDSL 931 VII ?

Επισης ποίο ειναι το root password απο το telnet ?

Stelios
22-12-12, 01:27
Απο την 1η μερα αυτα τα πραγματα ψαχνω . Δεν υπαρχει πουθενα τιποτα . Ουτε καν Γερμανικο ή Ρωσσικο firmware ...

mpetou
22-12-12, 01:30
εγω παντως βρηκα ενα firmware http://www.general-files.com/download/gs5c675880h32i0/ZTE_ZXDSL_931VII.rar.html
αλλα ψαχνω κατι ποιο επισημο.
Δεν το εχω βαλει ακομα ρωσικο φαινετε

Stelios
22-12-12, 01:53
Κατι ειχα διαβασει γι'αυτο πριν καιρο , αλλα ουτε που ασχοληθηκα και το ειχα ξεχασει τελειως . Κατι για τον ISP που χρησιμοποιει νομιζω . Θα κοιταξω να το ξαναβρω .

mpetou
04-03-13, 13:02
Βρεθηκε τελικα firmware ?

Ποιοι ειναι οι κωδικοι rootarismatos ?

θελω να κανω reconnect την συνδεση απο telnet πως μπορω να το κανω αυτο ?

Stelios
04-03-13, 20:56
Το password για το privileged menu ειναι το : zte
και για να μπεις στο shell , τα κλασσικα root/root

Το ειχαν γραψει πριν καιρο καπου εδω μεσα . :)

mpetou
05-03-13, 08:48
Εφτιαξα ενα script της πλακας για windows ωστε να κανει
reconnect γρηγορα και να αλλαζει η IP για να το βαζετε σε προγραμματα τυπου Jdownloader
και να κατεβαζετε τζαμπα γρηγορα και αυτοματα.

(πρεπει να βαλετε πρωτα το telnet στα windows γιατι οι νεες εκνδοσεις το εχουνε απενεργοποιησει)
file: reconnect_zte.vbs


'Create the shell object
set oShell = CreateObject("WScript.Shell")
'Start up command prompt
oShell.run"cmd.exe "
WScript.Sleep 1000
'Send keys to active window; change the ip address as needed.
oShell.SendKeys"telnet H_IP_TOY_MODEM"
'Emulate the enter key
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 2000


'write the user name to the cmd window
oShell.SendKeys"admin"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

'write the password to the cmd window
oShell.SendKeys"BALTE TON KODIKO POY EINAI STO AYTOKOLITO TOU MODEM EDO"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"enable"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"zte"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"shell"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"root"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"root"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"killall -SIGHUP pppd"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"killall -SIGHUP telnetd"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"exit"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500



καποια στιγμη θα φτιαξω κανονικο προγραμματακι οπως και θα ανεβασω τα αλλα scripts που εχω κανει για το ZTE ωστε
να μετατρεπει την δυναμικη σας ip σε semistatic ωστε να μπορειτε να εχετε domains στην δικια σας dynamic συνδεση
και δικους server οπως dns/http/mail server κτλπ

Για να βλεπετε την ip σας
$ cat `which myip`


#!/bin/sh

IP=192.168.0.1

# curl dep
curl --silent --url "http://$IP/IPv46_status_wan_if_t.gch"|grep "\."|head -n 1|sed 's/.*>\([0-9]\{1,3\}\.[0-9]\{1,3\}\.[0-9]\{1,3\}\.[0-9]\{1,3\}\).*/\1/'

Agelos_17
22-03-13, 20:52
Εφτιαξα ενα script της πλακας για windows ωστε να κανει
reconnect γρηγορα και να αλλαζει η IP για να το βαζετε σε προγραμματα τυπου Jdownloader
και να κατεβαζετε τζαμπα γρηγορα και αυτοματα.

(πρεπει να βαλετε πρωτα το telnet στα windows γιατι οι νεες εκνδοσεις το εχουνε απενεργοποιησει)
file: reconnect_zte.vbs


'Create the shell object
set oShell = CreateObject("WScript.Shell")
'Start up command prompt
oShell.run"cmd.exe "
WScript.Sleep 1000
'Send keys to active window; change the ip address as needed.
oShell.SendKeys"telnet H_IP_TOY_MODEM"
'Emulate the enter key
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 2000


'write the user name to the cmd window
oShell.SendKeys"admin"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

'write the password to the cmd window
oShell.SendKeys"BALTE TON KODIKO POY EINAI STO AYTOKOLITO TOU MODEM EDO"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"enable"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"zte"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"shell"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"root"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"root"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"killall -SIGHUP pppd"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"killall -SIGHUP telnetd"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500

oShell.SendKeys"exit"
oShell.SendKeys("{Enter}")
WScript.Sleep 500



καποια στιγμη θα φτιαξω κανονικο προγραμματακι οπως και θα ανεβασω τα αλλα scripts που εχω κανει για το ZTE ωστε
να μετατρεπει την δυναμικη σας ip σε semistatic ωστε να μπορειτε να εχετε domains στην δικια σας dynamic συνδεση
και δικους server οπως dns/http/mail server κτλπ

Για να βλεπετε την ip σας
$ cat `which myip`


#!/bin/sh

IP=192.168.0.1

# curl dep
curl --silent --url "http://$IP/IPv46_status_wan_if_t.gch"|grep "\."|head -n 1|sed 's/.*>\([0-9]\{1,3\}\.[0-9]\{1,3\}\.[0-9]\{1,3\}\.[0-9]\{1,3\}\).*/\1/'

Καλησπέρα φίλε, μια ερώτηση.

Πως μεταφέρουμε το script σε jdownloader ωστε να γινεται απευθειας το recconect?

Zer0c00L
25-04-13, 21:51
παιδια μια ερωτηση?

στο ZTE ZXDSL 931 VII που εχω στην VDSL 30αρα μου

λεει στο STATUS

Model ZXDSL 931VII
Serial Number ZTEE40NC6103404
Batch Number p1
Hardware Version V1.0.0
Software Version V2.0.00.OTET05
Boot Loader Version V1.0.02

πρεπει να το αναβαθμισω?

γιατι στην σελιδα του ΟΤΕ λεει VDSL ZXDSL 931 VII firmware version T04 P7.

farcry
26-04-13, 06:34
ωπα και εμενα αυτο λεει



Batch Number p1
Hardware Version V1.0.0
Software Version V2.0.00.OTET05
Boot Loader Version V1.0.02



θα εγινε αυτοματη αναβαθμιση

Zer0c00L
26-04-13, 15:10
αρα δεν χρειαζεται αναβαθμιση

ετσι?

farcry
26-04-13, 21:05
ε ναι.....

- - - Updated - - -

α ρε ετσι εξηγειται που πριν μερικες μερες δε θυμαμαι ποτε ακριβως ξαφνικα το router μου κατα τις 4 το πρωι δε θυμαμαι ποτε ακριβως μου εκανε επανεκκινηση. πρωτη φορα που κανει restart απο μονο του και λεω εφαγε φλασια? επισης τοτε ειχα προβληματα για να συνδεθω για καμια 1-2 ωρες εμπαινα εβγαινα υπηρχαν σοβαρα προβληματα σταθεροτητας. μιλαμε τωρα για αγρια χαραματα

μαλλον λογω της αναβαθμισης ηταν.

AssVas
28-04-13, 22:08
Τα Upgrade στα Firmware των Router τέτοιες ώρες γίνονται . Όπως και στα 108 και στα W300 (ZTE) .


P.S Έχει κανένας έκδοση DMT / ORB ή αντίστοιχου εργαλείου για το γράφημα των συχνοτήτων;

farcry
30-04-13, 03:50
P.S Έχει κανένας έκδοση DMT / ORB ή αντίστοιχου εργαλείου για το γράφημα των συχνοτήτων;


δε νομιζω οτι υπαρχει κατι. ειχα ψαξει παλιοτερα αλλα τιποτα

- - - Updated - - -


Τα Upgrade στα Firmware των Router τέτοιες ώρες γίνονται . Όπως και στα 108 και στα W300 (ZTE) .



αυτο που δεν καταλαβα ηταν γιατι επρεπε να περασουμε το προηγουμενο firmware manual και δεν το εκαναν αυτοματα οπως αυτο εδω? :p

AssVas
30-04-13, 18:14
Τακτική κάθε εταιρίας είναι η δοκιμή νεότερου firmware στα εργαστήρια (αν έχει) και κατόπιν αυτού deployment σε μικρή μερίδα χρηστών στο πεδίο = Internet users . Μετά ακολουθεί το Feedback , αυτό μπορεί να πάρει αρκετό καιρό καθότι στο μεσοδιάστημα μπορεί να έρθει νεότερο Firmware ή να γεννηθεί η ανάγκη για άμεση προμήθεια νεότερου που να λύνει κάποιο σοβαρό πρόβλημα κτλ.
Έτσι αφού καταλήξει πως η Χ έκδοση είναι η επιθυμητή για το Deployment , κάνει μαζικά την αναβάθμιση .

Επίσης υπάρχουν αρκετές εταιρίες που προμηθεύουν ACS Servers . Μερικές δίνουν τα πάντα άλλες τα Core Elements και δυνατότητες όπως π.χ μαζικό Firmware update των CPE τις χρεώνουν επιπλέον (components).

Stelios
13-05-13, 20:41
Εγω που εχω μεινει με το Τ04 , που μπορω να βρω το Τ05 ??
Καποιος να το ανεβασει καπου και για εμας ??? :D

Wonderland
21-05-13, 13:18
Εγω που εχω μεινει με το Τ04 , που μπορω να βρω το Τ05 ??
Καποιος να το ανεβασει καπου και για εμας ??? :D
Λογικά θα σου περαστεί αυτόματα στο ρούτερ, αλλιώς μπορείς να το βρεις στο oteshop.

AssVas
21-05-13, 19:53
Η εάν το έχουν οι agent του ΟΤΕ διαθέσιμο , μπορούν να στο περάσουν Manually on the fly μέσω TR069.

emeliss
21-05-13, 20:08
Η εάν το έχουν οι agent του ΟΤΕ διαθέσιμο...
124081

Zer0c00L
22-05-13, 00:46
VDSL2 ZTE ZXDSL 931VII firmware version T05P1

https://www.ote.gr/documents/10280/1315030/931VII_v2000otet05p1_firmware.bin/826a75f5-701a-4c00-bf60-992b5aa4b8c1

mpetou
22-05-13, 00:50
εγω του εχω κλεισει την προσβαση απο TR69 γιατι δεν μου αρεσει η ιδεα να μπαινουνε στο router.
Ξερει κανεις μηπως τι αλλαγες φερνει το 05 firmware και αν μπορουμε νε βρουμε την generic εκδοση ή ακομα και το source του ?

Zer0c00L
22-05-13, 01:07
θα σε απογοητευσω αυτα περι generic firmware θα σε συμβουλευβα να τα ξεχασεις καθως δεν υπαρχουν επισημα (επισης μην ξεχνας οτι ειναι με "χρησιδανειο" που σημαινει οτι δεν ειναι δικο μας αλλα το εχουμε οσο ειμαστε συνδρομητες μετα τους το επιστρεφουμε εκτος αν το αγορασουμε

παλια που ειχα αγορασει το ZTE οπως και το HUAWEI ειχα προσπαθησει να βρω γενικης χρησης Firmware ανεπιτυχως (μιλησα και με τις εταιρειες) η απαντηση ηταν οτι απο τον ΠΑΡΟΧΟ μου θα παρω αυτο που πρεπει.

αρα αν θελω κατι ελευθερο - ξεκλειδωτο - να το κανω οτι θελω η ελευθερη αγορα (εμποριο) ειναι η λυση

π.χ Draytec.

mpetou
22-05-13, 01:35
αμα δεν δινουνε τον κωδικα ειναι παρανομοι γιατι τρεχει linux και ειναι υπο αδεια GPL.
Ειναι υποχρεωμενοι να δινουνε τον κωδικα..

Εγω εχω παντως ενα αλλο προβλημα και δεν εχω βρει λυση το οποιο εχει ως εξης:
Στο lan εχω διαφορους υπολογιστες και ενα server και εχω κανει port forward οτι ειναι απο το wan (δεν μου δινει επιλογη για το lan) και χτυπαει την port 80
να γινετε forward στο server του lan.
Αυτο παιζει ενταξει οταν καποιος παει να μπει απο το wan αντιθετως αν εχω βαλω την wan ip μου απο ενα αλλο υπολογιστη του lan
το port forward δεν παιζει και μου δειχνει την σελιδα του router.
Μου εχει σπασει τα νευρα αυτο η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα λεω μπας και το ξερει κανεις ...

Zer0c00L
22-05-13, 18:23
εγω εχω πολλα θεματακια με το εν λογω ρουτερ για το VDSL της ZTE αλλα και πριν που ειχα xDSL και ειχα παει σε καταστημα του ΟΤΕ και αγορασα δυο ρουτερ ενα ZTE και ενα HUAWEI προς αντικατασταση αυτων που καηκαν

το αποτελεσμα ειναι το ιδιο

ακριβως τα ιδια θεματακια που δυστυχως μεχρι τωρα δεν εχω βρει καμια λυση ακομα και οταν επικοινωνησα με την εταιρεια αλλα και με τον ΟΤΕ.

δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για αγορα καλου ρουτερ απο την ελευθερη αγορα (Draytek) αρα κανω υπομονη...

Nikiforos
27-02-17, 20:34
καλησπέρα! επεσε στα χερια μου το συγκεκριμενο και εφοσον ειναι νεοτερο και καλυτερο απο το 784 που εχω τωρα θα ηθελα να το δουλεψω και VOIP με τον αστερισκ που εχω στο εσωτερικο δικτυο.
Ομως στο sip accounts μενου δεν υπαρχει κουμπι για edit ενω εκει με τους servers μπορω να βαλω.
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο ξεκλειδωτο FW να το παρακαμψω αυτο ?

Zer0c00L
27-02-17, 23:19
καλησπέρα! επεσε στα χερια μου το συγκεκριμενο και εφοσον ειναι νεοτερο και καλυτερο απο το 784 που εχω τωρα θα ηθελα να το δουλεψω και VOIP με τον αστερισκ που εχω στο εσωτερικο δικτυο.
Ομως στο sip accounts μενου δεν υπαρχει κουμπι για edit ενω εκει με τους servers μπορω να βαλω.
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο ξεκλειδωτο FW να το παρακαμψω αυτο ?

σε ποιο από τα δύο είναι αυτά που λες ότι δεν μπορείς να κάνεις? ρωτάω γιατί έχω το συγκεκριμένο ρούτερ (μέχρι να βάλουν νέα καμπίνα στην περιοχή όπου θα μου το αντικαταστήσουν με το Speedport Entry 2i καθώς θα γυρίσει η τηλεφωνία σε VoIP.)

SIP
http://prntscr.com/ee5q35

SIP ACCOUNTS
http://prntscr.com/ee5q6t

Nikiforos
28-02-17, 06:30
καλημερα, στο 1ο που δειχνεις εβαλα κανονικα τον asterisk server μου, στο δευτερο εκει δεξια εχει το modify που δειχνει κατι σαν μολυβι, αυτο στο δικο μου δεν υπαρχει, ειναι χωρις αυτα και δεν μπορω να αλλαξω κατι, ουτε δειχνει τι εχει μεσα. Μου το χαρισαν και επειδη τωρα δουλευω με το Thomson 784, ηθελα να δοκιμασω αυτο στην γραμμη μου, αλλα εχω τηλεφωνικη συσκευη πανω και θελω να συνδεεται με τον αστερισκ μου.
Κατι που εχω καταφερει επιτυχως και με το Thomson 784 αλλα και με το speedtouch 780 που εχω απο Netone. Και στα 2 εχει μπει ανοιχτο FW. Εδω δεν βρισκω τιποτα ομως!

Για ποιο λογο θα στο αντικαταστησουν? αυτο δεν κανει εφοσον εχει και VOIP ?

Υποψην θα το δουλευω bridge mode εφοσον εχω ενα RB mikrotik, οποτε δεν με νοιαζει οτι αλλο κανει, θελω μονο να παιζει voip με τον αστερισκ.
βεβαια προβληματα βλεπω.....http://www.adslgr.com/forum/threads/689220-zte-931VII-%CF%83%CE%B5-bridge-mode/page3

Βρηκα αυτα τα exploits αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι κανουν : https://www.exploit-db.com/exploits/34680/
https://www.youtube.com/watch?v=jl13gYhgpZA
ω! http://hackaday.com/2011/06/09/hacking-into-your-routers-administrative-interface/

εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω αλλο FW (generic εννοω) εκτος του ΟΤΕ.

Zer0c00L
28-02-17, 22:11
καλημερα, στο 1ο που δειχνεις εβαλα κανονικα τον asterisk server μου, στο δευτερο εκει δεξια εχει το modify που δειχνει κατι σαν μολυβι, αυτο στο δικο μου δεν υπαρχει, ειναι χωρις αυτα και δεν μπορω να αλλαξω κατι, ουτε δειχνει τι εχει μεσα. Μου το χαρισαν και επειδη τωρα δουλευω με το Thomson 784, ηθελα να δοκιμασω αυτο στην γραμμη μου, αλλα εχω τηλεφωνικη συσκευη πανω και θελω να συνδεεται με τον αστερισκ μου.
Κατι που εχω καταφερει επιτυχως και με το Thomson 784 αλλα και με το speedtouch 780 που εχω απο Netone. Και στα 2 εχει μπει ανοιχτο FW. Εδω δεν βρισκω τιποτα ομως!

Για ποιο λογο θα στο αντικαταστησουν? αυτο δεν κανει εφοσον εχει και VOIP ?

Υποψην θα το δουλευω bridge mode εφοσον εχω ενα RB mikrotik, οποτε δεν με νοιαζει οτι αλλο κανει, θελω μονο να παιζει voip με τον αστερισκ.
βεβαια προβληματα βλεπω.....http://www.adslgr.com/forum/threads/689220-zte-931VII-%CF%83%CE%B5-bridge-mode/page3

Βρηκα αυτα τα exploits αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι κανουν : https://www.exploit-db.com/exploits/34680/
https://www.youtube.com/watch?v=jl13gYhgpZA
ω! http://hackaday.com/2011/06/09/hacking-into-your-routers-administrative-interface/

εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω αλλο FW (generic εννοω) εκτος του ΟΤΕ.

αυτό το ZTE ZXDSL 931VII το έχω από τότε που έβαλα την VDSL (πάνω στην υπάρχουσα ISDN τηλεφωνία) όταν αναβαθμιστούν οι καμπίνες στην περιοχή μου το ISDN θα σταματήσει να υπάρχει έτσι θα έχω VoIP συνήθως το αντικαθιστούν με το Speedport

ότι αφορά την περίπτωση σου δες τι FW φοράς?

- - - Updated - - -


καλημερα, στο 1ο που δειχνεις εβαλα κανονικα τον asterisk server μου, στο δευτερο εκει δεξια εχει το modify που δειχνει κατι σαν μολυβι, αυτο στο δικο μου δεν υπαρχει, ειναι χωρις αυτα και δεν μπορω να αλλαξω κατι, ουτε δειχνει τι εχει μεσα. Μου το χαρισαν και επειδη τωρα δουλευω με το Thomson 784, ηθελα να δοκιμασω αυτο στην γραμμη μου, αλλα εχω τηλεφωνικη συσκευη πανω και θελω να συνδεεται με τον αστερισκ μου.
Κατι που εχω καταφερει επιτυχως και με το Thomson 784 αλλα και με το speedtouch 780 που εχω απο Netone. Και στα 2 εχει μπει ανοιχτο FW. Εδω δεν βρισκω τιποτα ομως!

Για ποιο λογο θα στο αντικαταστησουν? αυτο δεν κανει εφοσον εχει και VOIP ?

Υποψην θα το δουλευω bridge mode εφοσον εχω ενα RB mikrotik, οποτε δεν με νοιαζει οτι αλλο κανει, θελω μονο να παιζει voip με τον αστερισκ.
βεβαια προβληματα βλεπω.....http://www.adslgr.com/forum/threads/689220-zte-931VII-%CF%83%CE%B5-bridge-mode/page3

Βρηκα αυτα τα exploits αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι κανουν : https://www.exploit-db.com/exploits/34680/
https://www.youtube.com/watch?v=jl13gYhgpZA
ω! http://hackaday.com/2011/06/09/hacking-into-your-routers-administrative-interface/

εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω αλλο FW (generic εννοω) εκτος του ΟΤΕ.

εκτός του ΟΤΕ τα FW δεν υπάρχουν (έχω προσπαθήσει ακόμα και από την ίδια ZTE να πάρω αμ δεν...)

Nikiforos
28-02-17, 22:40
Το ιδιο FW εχει και εμενα, αλλα τελικα κατι γινοταν με τον browser μου και δεν εμφανιζε σωστα τα μενου, ειναι ολα ανοιχτα τελικα.
Αλλα παρολο οτι βαζω τις ρυθμισεις δεν μου συνδεεται στον asterisk, στην κονσολα του δεν εχω κανενα απολυτως log, δεν ξερω τι γινεται.
Τελικα εκανα θεμα εδω http://www.adslgr.com/forum/threads/980487-%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-ZTE-ZXDSL-931WII-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-VOIP-%CE%BC%CE%B5-Asterisk-server-%CF%83%CF%84%CE%BF-lan

Nikiforos
03-03-17, 06:32
καλημερα! τελικα δεν υπαρχει αλλο firmware εκτος του ΟΤΕ??? ακουσα κατι για Ρωσικο αλλα εχω φαει τον τοπο και δεν το βρισκω! το εχει κανεις ρε παλικαρια?
μαλλον αυτο ειναι http://vryuj.vhost-almaxov-13132.dobrohost.net/page/firmware_modem_zte_931/
αλλα δεν μπορω να το κατεβασω....αντε βγαλε ακρη εκει περα!

Nikiforos
04-03-17, 13:50
καλημερα βρηκα και αυτο το hack αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εκανε ο τυπος : https://amazingdiy.wordpress.com/2011/06/06/zxdsl-931wii-hacking/
επειδη το link που λεει δεν παιζει, παιζει αυτο για τα αρχεια : https://sites.google.com/a/ztefinland.com/www/services/download
τελικα μου φαινεται πρεπει να το ψαξω για ΟPENWRT.....
τελικα το πανω πανω ειναι για το wii μπορει να ισχυει και γιαυτο.
Σχετικα με το openwrt ενω το μηχανακι αυτο αναφερεται δεν εχω βρει να υπαρχει FW μαλλον θελει compile κτλ οποτε το ξεχναω.
Μαλλον μενουμε κολλημενοι στο FW του ΟΤΕ και οτι μπορει να γινει με αυτο!

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.