PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με συνεχισμα downloading με το bittorent

NikoLakis
09-06-04, 13:45
Χθες το βραδυ εκλεισα το download που εκανα με το bittornado και απο το πρωι που προσπαθω να το συνεχισω μου βγαζει συνεχεια ERROR-Bad data from tracker. Μηπως ξερει κανεις γιατι το βγαζει αυτο ?

dantouan
09-06-04, 14:54
Απλα εχει "πεσει" ο tracker.8)Προσπαθησε καποια στιγμη αργοτερα να το συνεχισεις.Αυτα συμβαινουν συνεχεια...εκτος αν εισαι τοσο ατυχος και δεν ξανανεβει ποτε ο συγκεκριμενος tracker, οποτε πρπει να βρεις το ιδιο αρχειο απο αλλο tracker και να το κατεβασεις απο την αρχη :(

NikoLakis
09-06-04, 15:42
Thanks dantouan θα δοκιμασω αργοτερα να δω ... οχι τιποτα αλλο ημουν και στο 96% :evil: . Να κανω και μια ερωτηση ακόμη : σε αρκετα torrent οταν παω να τα κατεβασω μου λεει connection refused ή pertmission not accepted και κατι τετοια παρομοια απο που πρεπει να παρω permission ?
Ευχαριστώ

dantouan
09-06-04, 16:37
Ειναι ακριβως η ιδια περιπτωση...εχει πεσει ο tracker(η τον "ριξανε" :wink:)

οχι τιποτα αλλο ημουν και στο 96%

Εχει συμβει και σε μενα (και μαλιστα με αρχειο 2,5gb) και μονο που δεν το εσπασα το pc:evil: :evil: :evil:

Gothic
09-06-04, 19:28
Με connection refused ή permission denied κλπ, o tracker παίζει κανονικά, αλλα θέλει registration (συνήθως) για να αποκτήσεις πρόσβαση.

To Azureus είναι το καλύτερο mpai the gouei.

chatasos
09-06-04, 19:50
Χθες το βραδυ εκλεισα το download που εκανα με το bittornado και απο το πρωι που προσπαθω να το συνεχισω μου βγαζει συνεχεια ERROR-Bad data from tracker. Μηπως ξερει κανεις γιατι το βγαζει αυτο ?

Για ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.dessent.net/btfaq/#errmsg)

WAntilles
09-06-04, 20:13
Για δοκίμασε σαν πρόγραμμα και το Torrent Storm 1.21

dantouan
09-06-04, 22:10
The Shad0w's experimental client..rulezzzzzzzzzzz 8) 8) 8)

NikoLakis
10-06-04, 08:39
Thank you guys :D

@ ADSLgr.com All rights reserved.