Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με συνεχισμα downloading με το bittorent
Χθες το βραδυ εκλεισα το download που εκανα με το bittornado και απο το πρωι που προσπαθω να το συνεχισω μου βγαζει συνεχεια ERROR-Bad data from tracker. Μηπως ξερει κανεις γιατι το βγαζει αυτο ?
Απλα εχει "πεσει" ο tracker.8)Προσπαθησε καποια στιγμη αργοτερα να το συνεχισεις.Αυτα συμβαινουν συνεχεια...εκτος αν εισαι τοσο ατυχος και δεν ξανανεβει ποτε ο συγκεκριμενος tracker, οποτε πρπει να βρεις το ιδιο αρχειο απο αλλο tracker και να το κατεβασεις απο την αρχη :(
Thanks dantouan θα δοκιμασω αργοτερα να δω ... οχι τιποτα αλλο ημουν και στο 96% :evil: . Να κανω και μια ερωτηση ακόμη : σε αρκετα torrent οταν παω να τα κατεβασω μου λεει connection refused ή pertmission not accepted και κατι τετοια παρομοια απο που πρεπει να παρω permission ?
Ευχαριστώ
Ειναι ακριβως η ιδια περιπτωση...εχει πεσει ο tracker(η τον "ριξανε" :wink:)
οχι τιποτα αλλο ημουν και στο 96%
Εχει συμβει και σε μενα (και μαλιστα με αρχειο 2,5gb) και μονο που δεν το εσπασα το pc:evil: :evil: :evil:
Με connection refused ή permission denied κλπ, o tracker παίζει κανονικά, αλλα θέλει registration (συνήθως) για να αποκτήσεις πρόσβαση.
To Azureus είναι το καλύτερο mpai the gouei.
Χθες το βραδυ εκλεισα το download που εκανα με το bittornado και απο το πρωι που προσπαθω να το συνεχισω μου βγαζει συνεχεια ERROR-Bad data from tracker. Μηπως ξερει κανεις γιατι το βγαζει αυτο ?
Για ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.dessent.net/btfaq/#errmsg)
Για δοκίμασε σαν πρόγραμμα και το Torrent Storm 1.21
The Shad0w's experimental client..rulezzzzzzzzzzz 8) 8) 8)
@ ADSLgr.com All rights reserved.