PDA

Επιστροφή στο Forum : DC++ και ports



giageo
11-06-04, 19:27
Μπορει κάποιος να μου πει πια ports πρέπει να ανοίξω για το DC++; Τώρα μπορώ να συνδεθώ σε hubs αλλά όταν κάνω αναζήτηση δεν μου βγάζει αποτελέσματα.
Ευχαριστώ

niath7
11-06-04, 21:33
Ανοίγεις 1412, 411 και 412. Αλλά και μόνο την 1412 να ανοίξεις δουλεύει.

Slay
12-06-04, 01:46
Ανοίγεις 1412, 411 και 412. Αλλά και μόνο την 1412 να ανοίξεις δουλεύει.

επισης πρεπει να βαζεις καθε φορα την ip που εχεις στα settings του DC++

moutoxapei
12-06-04, 03:08
Δες κι εδώ αναλυτικές οδηγίες....

http://angelos0.no-ip.info/

niath7
12-06-04, 12:14
Ανοίγεις 1412, 411 και 412. Αλλά και μόνο την 1412 να ανοίξεις δουλεύει.

επισης πρεπει να βαζεις καθε φορα την ip που εχεις στα settings του DC++

Σωστός το ξέχασα αυτό, αλλά για να μην αλλάζεις συνεχεια την IP μπορείς να φτιάξεις ένα λογαριασμό στο no-ip.com ή οπουδήποτε αλλού θές και να βάλεις την IP του λογαριασμού που έφτιαξες και στο Port στις ρυθμίσεις του DC θα βάλεις την 1412

giageo
12-06-04, 12:55
Ακουλούθησα τις οδηγίες, έφτιαξα λογαριασμό στο no-ip.com και τώρα συνδέομαι ως active. Αλλά γιατί χρειάζεται να ανοίξω τρία συγκεκριμένα ports αφού στις ρυθμίσεις πρέπει να δηλώσεις μόνο ένα (και όποιο θέλεις) για να γίνεις active

testtest
12-06-04, 14:26
Εγω δεν καταλαβα το εξης. Ακολούθησα τις οδηγίες και παρατηρώ οτι ο κανόνας BIMAP κάνει την όλη δουλειά. Πως γίνεται να έχω και δεύτερο pc active? Δεν παίζει αν βάλω μια απο τα ίδια για το δεύτερο pc.

niath7
12-06-04, 14:55
Ακουλούθησα τις οδηγίες, έφτιαξα λογαριασμό στο no-ip.com και τώρα συνδέομαι ως active. Αλλά γιατί χρειάζεται να ανοίξω τρία συγκεκριμένα ports αφού στις ρυθμίσεις πρέπει να δηλώσεις μόνο ένα (και όποιο θέλεις) για να γίνεις active

Αν σου δουλεύει με την 1412 δεν χρειάζεται να ανοίξεις τα άλλα ports αλλά ορισμένα ξένα hubs περνάνε απο την 411 και 412. Άν θες τις ανοίγεις.

niath7
12-06-04, 14:57
Εγω δεν καταλαβα το εξης. Ακολούθησα τις οδηγίες και παρατηρώ οτι ο κανόνας BIMAP κάνει την όλη δουλειά. Πως γίνεται να έχω και δεύτερο pc active? Δεν παίζει αν βάλω μια απο τα ίδια για το δεύτερο pc.

Μα εάν ανοίξεις αυτά τα ports στον router θα είναι και το 2ο pc active και όποιο άλλο συνδέσεις πάνω στο router

testtest
12-06-04, 17:14
Το έχω με NAT και δεν παίζει αν δεν ακολουθήσω τις οδηγίες του άγγελου.

Στα στατιστικά περνάνε όλα απο το πρώτο rule to ΒΙΜΑΠ και τιποτα πιο πέρα.
Έχω κάνει οτι λέει για το jetspeed 520 για να είμαι active. Για δεύτερο pc den παίζει.

niath7
12-06-04, 20:43
Το 2ο PC είναι συνδεδεμένο πάνω στο 1ο PC; Τότε ίσως θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις και στο firewall για το 2ο PC.

testtest
12-06-04, 20:52
Είναι σε switch.

niath7
14-06-04, 15:29
Βασικά πρέπει να βάλεις τις IP και των 2 pc. Οπότε βάζεις "Local IP from" την IP του 1ου PC και "Local IP to" την IP του 2ου PC. Έτσι θα μπαίνει Active και το 2ο PC.

hertz
10-07-04, 22:37
Ανοίγεις 1412, 411 και 412. Αλλά και μόνο την 1412 να ανοίξεις δουλεύει


Το θέμα είναι να εξηγήσετε το τρόπο με τον οποίο ανοίγουν αυτά τα ports.Συγγνώμη αλλα είμαι καινούργιος... HELP MEEEE... :!:

JohnGR
10-07-04, 22:40
hertz να σου εξηγήσουμε, αλλά δεν γίνεται χωρίς να ξέρουμε τι router έχεις...

hertz
10-07-04, 22:50
JetSpeed 520i DSL over ISDN

JohnGR
10-07-04, 22:54
http://www.adslgr.com/forum/thread6580.html&highlight=jetspeed+520+port+forwarding

http://www.adslgr.com/forum/thread7121.html&highlight=jetspeed+520+port+forwarding

http://www.adslgr.com/forum/thread7569.html&highlight=jetspeed+520+port+forwarding

http://www.adslgr.com/forum/thread6728.html&highlight=jetspeed+520+open+ports

@ ADSLgr.com All rights reserved.