Επιστροφή στο Forum : Προγραμμα για αναγνωριση κλισης
Για οσους εχουμε dsl over isdn (αρα εχουμε το Κοκαλο-modem) υπαρχει ενα προγραμματακι για αναγνωριση κλισης πολυ ευκολο , ελληνικο, και δωρεαν.
Το netmodclip.Μπορουμε να φτιαξουμε και τηλεφωνικο καταλογο δικο μας. :D :D :D :D
http://www.netmodclip.gr/downloads/netmodclip_setup/netmodclip_setup_1.2.80.exe
del_ahmettt
13-06-04, 12:04
Δε ξέρω παιδιά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλα παλιοτερα (επι εποχης ISDN),οσες φορες ειχα δοκιμάσει να βαλω αντίστοιχα "ερασιτεχνικά" προγράμματα για CLIP κτλ,ολο προβλήματα και διενεξεις με το ΝΕΤMOD έιχαν.
Ετσι είπα "ερασιτεχνικό" προγραμμα δεν ξαναβαζω στο PC μου.
Τώρα ομως που το NetMOD εχει..."κρυωσει" υστερα από χρόνια, δεν ηταν ασχημη ιδεα να ξαναδοκιμασω από περιεργεια...(Επι της ουσίας εχω ΚοΚκαλο-συσκευη CLIP με εμφανιση ονοματος στην οθόνη,οποτε πρακτικα μου είναι αχρηστο...)
Το g@mw θα ήταν να διασυνδεεται με τη βαση δεδομενων του τηλεφ. καταλογου του ΟΤΕ ωστε να "αναγνωριζει" και "ξενους" αριθμους και φυσικα να μπορεις να βάλεις τη φωτο του ατομου που καλεί... :mrgreen: Πολλα ζηταω? :D
Το g@mw θα ήταν να διασυνδεεται με τη βαση δεδομενων του τηλεφ. καταλογου του ΟΤΕ ωστε να "αναγνωριζει" και "ξενους" αριθμους και φυσικα να μπορεις να βάλεις τη φωτο του ατομου που καλεί... :mrgreen: Πολλα ζηταω? :D
Για αυτα που ζητας (εκτος την φωτο) υπαρχει το προγραμμα του Γιαννη Κοκκινακη αλλα θελει ΤΑ εκτος το netmod.
Πιο πολλα εδω:
http://www.faethon.net/isdncli/
del_ahmettt
13-06-04, 12:32
Τώρα που το κοιταξα ...κατι μου θυμίζει!Πρεπει να το είχα δει παλιοτερα στη πρώtη ισως εκδοση που κυκλοφόρησε...
Βασικά τώρα που το Νetmod ειναι στην αχρηστία (οσον αφορα το Internet),νομίζω οτι θα δουλευει σωστα! :)
Anyway,thnx! :)
playnet1000
13-06-04, 14:51
εμένα πάντος μου μπλοκάρει την γραμμή και όποτε με πέρνουν τηλέφωνο και χτυπάνε όλα τα τηλέφωνα στο σπίτι.
Οποιος εχει προβλημα με τον παραπανω δεσμο ας το παρει απο την ftp μου.Ειναι 4.1 ΜΒ μονο.
ftp://net:mod@giannis58.no-ip.com:21
:D :D :D :D
παιδιά Talking CaLLer ID 32...
φιλικά...
Το NetMOD ειχε προβλημα με το CALLERID στο οτι δεν μπορουσες να μπεις Internet και να εχεις CallerID ταυτοχρονα (τουλαχιστον αυτα που εχω , ειναι ετσι. Δεν ξερω για πιο νεα NetMod).
Δεν ηταν προβλημα του προγραμματος αλλα του NetMOD.
Δεν ξερω αν προγραμμα ειχε αλλα προβληματα ,αλλα αυτο που ειχα δοκιμασει (ενα που εσωζε σε Access MDB αρχεια) μονο αυτο ηταν το προβλημα.
το netmod μια ζώη είχε πρόβλημα!!! :)
όσον αφορά το caller id και internet έχει να κάνει με το ότι δεν μπορούσε να ανοίξει πάνω απο ένα κανάλι επικοινωνίας (1 καν πχ ιντερνετ)
το είχα φάει και εγω στην μάπα μέχρι που έβαλα εσωτερικό isdn και ηρέμησα!
Για PSTN παίζει τπτ? Αν δεν κανω λαθος πρεπει αν ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια απο τον ΟΤΕ?
Για PSTN παίζει τπτ? Αν δεν κανω λαθος πρεπει αν ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια απο τον ΟΤΕ?
μερικά που έχω δοκιμάσει, bitware, superfax δουλέυουν με όποιο αναλογικό Modem υποστηρίζει caller id
ναι πρέπει να την έχει ενεργοποιήμενη απο τον οτε
@ ADSLgr.com All rights reserved.