Επιστροφή στο Forum : Ποσα ζευγη εχει το box του ΟΤΕ?
στο σπιτι που μενω το εξωτερικο μποξ του οτε ειναι παρομοιο και καινουργιο.
119320
ποσα ζευγη καλωδιων βγαζει απο το μαυρο καλωδιου που ερχετε απο το καφαο και βρισκεται μεσ σε μεταλλικη σωληνα..?
στο σπιτι που μενω το εξωτερικο μποξ του οτε ειναι παρομοιο και καινουργιο.
119320
ποσα ζευγη καλωδιων βγαζει απο το μαυρο καλωδιου που ερχετε απο το καφαο και βρισκεται μεσ σε μεταλλικη σωληνα..?
το καλώδιο συνήθως πάει ανάλογα με το τι ζήτησε ο εργολάβος + μερικά εφεδρικά
πχ σε 10 διαμερίσματα 10 + 2 ή 5
εσυ τι ψάχνεις;
το καλώδιο συνήθως πάει ανάλογα με το τι ζήτησε ο εργολάβος + μερικά εφεδρικά
πχ σε 10 διαμερίσματα 10 + 2 ή 5
εσυ τι ψάχνεις;
απλα εχω κανει αιτηση μεταφορας και θελω να δω αν υπαρχουν διαθεσιμοι βρογχοι..τα μποξ τα καινουργια μπηκανε προσφατα εδω γιατι τα σπιτια ειναι 30 ετιας και δεν νομιζω ο εργολβος να υπαρχει..απλα υπαρχουν 7 διαμερισματα μαζι με το δικο μου(3 2οροφα και ενα ισογειο) και θελω να δω αν υπαρχει χωρος..
βεβαια δεν ξερω αν ολοι εχουν adsl
απλα εχω κανει αιτηση μεταφορας και θελω να δω αν υπαρχουν διαθεσιμοι βρογχοι..τα μποξ τα καινουργια μπηκανε προσφατα εδω γιατι τα σπιτια ειναι 30 ετιας και δεν νομιζω ο εργολβος να υπαρχει..απλα υπαρχουν 7 διαμερισματα μαζι με το δικο μου(3 2οροφα και ενα ισογειο) και θελω να δω αν υπαρχει χωρος..
βεβαια δεν ξερω αν ολοι εχουν adsl
Για να σου λένε οτι δεν υπάρχει, μάλλον δεν υπάρχει.
Μην ξεχνάς, οτι δεν είναι μόνο το box, αλλά και αν έχουν στο καφάο αρκετά καλώδια
το αν έχουν ή όχι adsl πλέον δεν παίζει ρόλο (όλοι οι εναλλακτικοί έχουν καθαρή γραμμή χωρίς pcm)
Για να σου λένε οτι δεν υπάρχει, μάλλον δεν υπάρχει.
Μην ξεχνάς, οτι δεν είναι μόνο το box, αλλά και αν έχουν στο καφάο αρκετά καλώδια
το αν έχουν ή όχι adsl πλέον δεν παίζει ρόλο (όλοι οι εναλλακτικοί έχουν καθαρή γραμμή χωρίς pcm)
δεν μου ειπε κανενας οτι δεν υπαρχει.απλα πληροφοριακα ψαχνω εγω...
εχω κανει την αιτηση μεταφορας απο το προηγουμενο διαμερισμα που νοικιαζα και ηρθα σε αυτο..μιλωντας με την συτα μου ειπανε αν δεν υπηρχε χωρος θα το ηξεραν ηδη στις πρωτες 2 εβδομαδες απο την αιτηση μου,κατι που δεν εχει γινει απο οτε και ειχε οριστει πιθανη ημερομηνια κατασκευης βρογχου..στην περιπτωση μου εχουν περασει πανω απο 20 εργασιμες και αν ηταν να μην υπηρχε χωρος θα το ειχε δηλωσει ο οτε στην συτα
@ ADSLgr.com All rights reserved.