Επιστροφή στο Forum : Θα τους φαμε τους Γάλλους την Παρασκευή?
DSL_worshipper, σαμπανια εχεις ?????????? DON PERINION !!!!!!!!! :mrgreen:
κάτσε να γεμίσω ξανά! :lol: 8)
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να την πείτε σε κάποιον αν έχετε την αντίθετη άποψη, και μερικοί από αυτούς τους τρόπους δείχνουν οριμότητα και παιδεία. Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του και τα πιστεύω του, δεν κατάλαβα δηλαδή, χούντα έχουμε; Από κει και πέρα θεωρώ γελοίο όποιον δεν έχει τι άλλο να πει και προσπαθεί να μειώσει με χαρακτηρισμούς κάποιον άλλο, δείχνει τρομερή μικροπρέπεια και έλλειψη χαρακτήρα.
Μάλλον επειδή δεν έχετε τι άλλο να πείτε θα μου την πείτε και μένα, κάτι που δεν με πειράζει καθόλου. Οι περισσότεροι έτσι μόνο είναι ικανοί να δείξουν τον ανδρισμό τους και τις γνώσεις τους και να προσπαθήσουν να επιβάλλουν την γνώμη τους. Συνεχίστε, εγώ διασκεδάζω. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εγω, λυπαμαι γιατι αντι ο wantilles να τους συνδεσει στη γειωση, προσπαθησε να τους εμφυσησει την νοοτροπια με την οποια οι ιδιοι οι πακτες εφεραν την Ελλαδα στα ημιτελικα. Αυτοι παλι δειχνουν ποδοσφαιρικη νοοτροπια που θυμιζει περιγραφη του χαρυ κλυν ρεζιλιακου-χτικιαριακου...
ρε DrWho, θες κραξιμο και εσυ ? εισαι γελοιος ?? ποιος σου ειπε ρε καραγκιοζη
Το γεγονός οτι ουραγκουτάγκοι σαν εσένα συμμετέχουν στη χαρά ενός έθνους με βρισιές , προσωπικές επιθέσεις και χυδαιότητες στερεί , είναι αλήθεια, λίγο από τη ευφορία που αισθάνομαι σαν φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Αλλά όχι πολύ . Το πέιραγμα είναι μέσα στα πλαίσια της ελληνικής κουλτούρας αλλά εσυ επιτίθεσαι με μανία και χυδαιότητα. Πέιραγμα είναι αυτό που κάνει ο opimis !!! Εσύ απλά δείχνεις την ανύπαρκτη ανατροφή σου.
Τι να κάνουμε, παντοτε θα υπάρχουν έλληνες για τους οποίου θα ντρεπόμαστε. Πάντοτε θα υπάρχουν τύποι που αντί να χαρούν και να δείξουν μεγαλοψυχία θα ψάχνουν να βρουν κάποιον να βρίσουν για να αισθανθουν καλύτερα μέσα στον απίστευτο κομπλεξισμό τους.
Πάντοτε θα υπάρχουν νεάντερνταλ αλήτες που στη νίκη της Ελλάδας vs Γαλλιας , το καλύτερο σύνθημα που μπορούν να σκεφτούν είναι :" ΓΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ" ή "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΓΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ" ( τα έχεις γράψει και τα δύο). Λες και όταν τρώγαμε το 7-1 ή το 5-0 από γαλλους στο παρελθόν υπήρχε γάλλος που έλεγε παρόμοια συνθήματα. Ή μήπως τότε δεν είχαμε αρχίδια...;Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ , ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ λες και επαιζε ΠΑΟ- Ολυμπιακός !!!
Πραγματικά απίστευτο. Πίστευτα ότι τετράποδα σαν κι εσένα ΔΕΝ κυκλοφορούσαν σε τέτοια φόρουμ καθώς δεν ήξεραν γραφή και ανάγνωση.
Επιτίθεσαι στο Wantilles γιατί είσαι κομπλεξικός. Αν ήσουν πραγματικά φίλαθλος , η χαρά της νίκης θα ήταν τόσο μεγάλη που το τελευταίο που θα σκεφτόσουν είναι να βρεις κάποιον να βρίσεις και να του την πεις. Ίσα ίσα θα αγκαλιοζασταν όλοι στο μεθύσι του θριάμβου.
Γνωρίζεις ότι αν χάναμε 4-0 , 5-0 ( ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ όταν παίζεις με την πρωταθλήτρια κόσμου του 98 και κάτοχο του τίτλου) ο Wantilles δε θα βγαινε να σε βρίσει ή να σε κράξει. Πολύ περισσότερο δε θα βγαινε να κάνει προσωπική επίθεση εναντίον σου για το επάγγελμα σου ή τις ασχολίες σου.
Όση σχέση έχεις εσύ με το ποδόσφαιρο έχει ο Νικολαίδης με το εργόχειρο. Έισαι απλά ένα παράσιτο.
Άλλο το πείραγμα στα πλαίσια του χιουμορ και της ευπρέπειας, άλλο η κατα μέτωπο επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και χυδαιολογίες.
ΠΟΠΟ.... μερικοι απο εσας δειχνουν οτι χθες το βραδυ εβλεπαν τους πανυγιρισμους στην ομονοια και στην υπολοιπη ελλαδα , και λεγαν : ε τους ανοητους , σιγα το πραγμα. aesir, δεν προκειτε να σε κραξει κανεις , και προφανως δεν εχετε καταλαβει περι τινος προκειτε. εχω προσπαθησει πολλες φορες με τροπο πολιτισμενο να πω τη γνωμη μου , αλλα δεν την καταλαβαινουν μερικοι , γιαυτο το ριξαμε στην πλακα. απο εκει και περα αν εσυ ως σοβαρος τυπος κρινεις εμας που πανυγιριζουμε και κανουμε πλακα με μερικους δηθεν διανοουμενους αγγελοπουλους και αυτο επειδη δεν παραδεχονται καποια λαθη τους, τοτε νοιωσε ανωτερος , δε με απασχολει καθολου.
DrWho, που ειδες τη χυδαιοτητα ρε ??? εισαι αθλιος η θες να βαλεις λογια σε μενα και να με βγαλεις βλακα? δεν εχεις ιδεα τι εγινε και τι εχει προηγηθει και σε αλλα threads , οποτε τι μιλας ? κανε μας τη χαρη που θα με πεις ουρακοταγκο και κομπλεξικο. εισαι ανοητος και πολυ μικρος εσυ για να μιλησεις για την ανατροφη μου την οποια πιστευω θα ζηλευεις πολυ. ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΕ ΔΟΚΤΟΡΑ. μιλησα οπως μου μιλησανε. επειδη δεν αρεσε η γνωμη μου με χαρακτηρισαν "ελληναρα" με την ειρωνικη εννοια και απλα αμυνθηκα. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ τωρα για τους λογους που ο ιδιος σου αναφερεις οτι βριζει κανεις. δε χυδαιολογησα πουθενα. και οταν ειπα κατι εκτος οριων ισως ηταν του στυλ : εισαι καραγκιοζης ? με ερωτηματικο.. δηλαδη σε ρωταω! δε σε χαρακτηριζω. αλλωστε εσυ ξεκινησες τις χυδαιολογιες με το που μας ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΟΥ. δε με θεωρω παρασιτο απλα επειδη σου τη σπαω. σε κατατασω μαζι με τον wantilles στους δηθεν τυπαδες που ζουνε και υπαρχουν με ενα πληκτρολογιο, αποδειξη δε αυου ειναι οτι 1000% δεν ξερετε τι ειναι το balux πχ. χα! αντε , εγω δεν ξαναμιλαω εδω, συνεχιστε διανοουμενοι του adslgr να με θεωρειται ουρακοταγκο και παρασιτο και να μου δινετε τα τρια σας λεγοντας οτι σας εβρισα. :cry:
Στο adslgr επιτρέπεται να βρίζουμε μόνον τον ΟΤΕ. :wink:
Άντε και κανέναν ISP. Όχι άλλα μέλη.
lazar, στο adslgr, ΔΕΝ επιτρέπεται να βρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. :wink:
δεν εχεις ιδεα τι εγινε και τι εχει προηγηθει και σε αλλα threads
Το τί έγινε σε άλλο thread να το αντιμετωπίσεις εκεί. Δεν μπορείς να το μεταφέρεις και στα υπόλοιπα. Δεν το καταλαβαίνεις;
για το ιδιο θεμα προκειτε ρε lazar , τα ιδια λεγαμε και εκει , και εδω . τι λες και εσυ τωρα
Κερνάτε σαμπάνια ακόμη; Είχα πολλές δουλειές χθες και δεν πρόλαβα να το γιορτάσω. :(
αμεεε , και οχι οτι ναναι... ΓΑΛΛΙΚΗ! :twisted:
Αν είναι γαλλική θα πιω ένα ποτήρι! Εμ, μπουκάλι εννοούσα! :mrgreen:
Επιτίθεσαι στο Wantilles γιατί είσαι κομπλεξικός. Αν ήσουν πραγματικά φίλαθλος , η χαρά της νίκης θα ήταν τόσο μεγάλη που το τελευταίο που θα σκεφτόσουν είναι να βρεις κάποιον να βρίσεις και να του την πεις. Ίσα ίσα θα αγκαλιοζασταν όλοι στο μεθύσι του θριάμβου.
Γνωρίζεις ότι αν χάναμε 4-0 , 5-0 ( ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ όταν παίζεις με την πρωταθλήτρια κόσμου του 98 και κάτοχο του τίτλου) ο Wantilles δε θα βγαινε να σε βρίσει ή να σε κράξει. Πολύ περισσότερο δε θα βγαινε να κάνει προσωπική επίθεση εναντίον σου για το επάγγελμα σου ή τις ασχολίες σου.
γιατι τον ξέρεις προσωπικά?
επειδή είσαι καινούργιος στο forum θα σου έλεγα να δεις μερικά απο τα post του, πόσες φορές την έχει πει σε άλλα μέλη (έτσι για να το παίξει έξυπνος, να μας δείξει οτι κάτι είναι κτλ) και πόσες φορές του έχουν γίνει παρατηρήσεις και συστάσεις για καλύτερη συμπεριφορά..αυτά τα λίγα! :x
Καλά, μιλάμε για χοντρή έκπληξη....
Πριν αρχίσει το τουρνουά, έδιναν οι book 140 προς 1 για να το πάρουμε !!! καμιά 40ρια απόδοση για να φτάσουμε ως εδώ που φτάσαμε, και 7-8 οι νίκες με Πορτογαλία - Γαλλία !!!!
Όσοι δεν το πίστευαν με τίποτα, είναι πολύ τυχεροί γιατί βλέπουν με την χώρα μας τι περίεργο και ωραίο πράγμα που είναι το ποδόσφαιρο.
Και όσοι είχαν την εξυπνάδα και το έβλεπαν πραγματικά, ελπίζω να είχαν παίξει και κανα ευρω στοίχημα ,ώστε να τα φάνε στις διακοπές που έρχονται. 8) .
Εγω, λυπαμαι γιατι αντι ο wantilles να τους συνδεσει στη γειωση, προσπαθησε να τους εμφυσησει την νοοτροπια με την οποια οι ιδιοι οι πακτες εφεραν την Ελλαδα στα ημιτελικα. Αυτοι παλι δειχνουν ποδοσφαιρικη νοοτροπια που θυμιζει περιγραφη του χαρυ κλυν ρεζιλιακου-χτικιαριακου...
Άστους Πότη γιατί προφανώς μέχρι εκεί τους κόβει και όχι παραπέρα. Είναι πολύ περιορισμένης ευθύνης τελικά.
Είναι 15χρονα που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν σκαιότατα.
Δεν καταλαβαίνουν ότι αν οι παίκτες είχαν τα δικά τους τα μυαλά, τώρα θα μετράγαμε γκολ από τη Γαλλία με 2 χέρια γιατί δεν θα έφτανε το ένα.
Και μην τολμήσεις να με ξαναβρίσεις αλητάκι της γειτονιάς moralas.
Γιατί για γειτονιά είσαι. Για παραέξω δεν κάνεις.
Δεν θα έλεγα απολύτως τίποτα.
Αλλά όπως είπαμε Dr. Who, είναι 15χρονα περιορισμένης ευθύνης και αγωγής μαζί.
γιατι τον ξέρεις προσωπικά?
επειδή είσαι καινούργιος στο forum θα σου έλεγα να δεις μερικά απο τα post του, πόσες φορές την έχει πει σε άλλα μέλη (έτσι για να το παίξει έξυπνος, να μας δείξει οτι κάτι είναι κτλ) και πόσες φορές του έχουν γίνει παρατηρήσεις και συστάσεις για καλύτερη συμπεριφορά..αυτά τα λίγα! :x
Για πές μου και εμένα να μάθω πόοοοοσες είναι αυτές οι αμέτρητες φορές.
Θές να μετρήσουμε πόσες φορές κατ' επανάληψη με έχουν βρίσει σκαιότατα εδώ μέσα δίχως provocation; Πάνω από 50.
Και τέλος πάντων, πάρα πολλοί εδώ λένε για μένα (αυτοί με κρίνουν, όχι εγώ τον εαυτό μου) ότι έχω βοηθήσει αρκετά και 5-10 ανθρώπους εδώ μέσα.
καλά! :mrgreen: για δες τα πρώτα σου post! Wantilles εσύ τα έχωνες σε όλους - ειδικά τον πρώτο καιρό ήσουνα απαράδεκτος! και τώρα τελευταία δεν σου έκανε παρατήρηση ο Νεκτάριος επειδή έλεγες σε έναν άλλο χρήστη να κάψει ενα hub/switch το οποίο ο άνθρωπος χάριζε? ή μηπως κάνω λάθος? εσύ δεν είσαι που χαλάς thread πωλήσεων ? άστο μεγάλε δεν σε παίρνει!
kadronarxis
26-06-04, 17:34
ρε αδέρφια ψυχραιμία λίγο.
Είναι λόγος τώρα αυτός να μαλώνετε;
είμαστε σοβαροί λίγο;
Άντε γερά....
αράξτε...πάω να κάνω καφέ.
καλά! για δες τα πρώτα σου post! Wantilles εσύ τα έχωνες σε όλους - ειδικά τον πρώτο καιρό ήσουνα απαράδεκτος! και τώρα τελευταία δεν σου έκανε παρατήρηση ο Νεκτάριος επειδή έλεγες σε έναν άλλο χρήστη να κάψει ενα hub/switch το οποίο ο άνθρωπος χάριζε? ή μηπως κάνω λάθος? εσύ δεν είσαι που χαλάς thread πωλήσεων ? άστο μεγάλε δεν σε παίρνει!
Ο λόγος για τον οποίο τα άκουσα και εγώ απο τον psyxakia.
Επειδή έκανα copy την παρατήρηση του Νεκτάριου σε άλλο topic...
Και όσοι είχαν την εξυπνάδα και το έβλεπαν πραγματικά, ελπίζω να είχαν παίξει και κανα ευρω στοίχημα ,ώστε να τα φάνε στις διακοπές που έρχονται. .
Επειδή λοιπόν είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν "μετέφρασε" την υπεραισιοδοξία του ή αν θες την ποδοσφαιρική του "ευφυία" σε ένα προσοδοφόρο στοιχηματάκι , καλό είναι γενικά όλοι να σωπάσουμε ( κι εγώ μαζι) και να χαρούμε με αυτήν την ευχάριστη έκπληξη. Γιατί όσο και να θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι έβλεπαν το θρίαμβο να διαγράφεται και την ελλαδίτσα να γίνεται ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ, δυσκολεύομαι να τους πιστέψω.
Σε παλιότερο ποστ ήμουν εγώ αυτός που έβαλε στοίχημα μια 2048/1024 ( αν υπάρχει) για το αν πέρναγε ή όχι η ελλάδα. Προφανώς η πραγματικότητα με διέψευσε αλλά δεν είδα κάναν "ελληνάρα" να μου πει : "ΟΚ the bet it's on."
Μετά χριστόν κάνω κι εγώ το μάγκα.
Λοιπόν ας απολαύσουμε τις στιγμές αυτές ( γιατι δυστυχώς ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σπάνιες στο ποδόσφαιρο - ειδικά σε μη βάζελους ) και ελπίζω να μην ξαναδώ ποστς του τύπου : " Τι έχουν να πούν όσοι ψήφισαν 0-1 βαθμό !!! " " Να σκάσουν οι απαισιόδοξοι" ή " Όλοι οι "μίζεροι" να ζητήσουν συγνώμη !!!" Να ζητήσω συγνώμη γιατί ?? Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου να εκφράζω την άποψη μου. Και στην τελική 1000 φορές πιο ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ήταν η άποψη μου ότι δε θα περάσουμε τον όμιλο από τύπους που υποστήριζαν ότι θα μαζέψουμε και 7-9 βαθμούς!!!
Άλλο καπέλο ότι διαψέυστηκα!!! :lol:
Ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον αλλά αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους έλληνες .
ΥΓ Ήμουν ένας από τους μλκς που το 1994 πήγα στην Αμερική για να δω τα χάλια μας.
Το απαυτώσατε και ψόφησε το καημένο το thread. Καλύτερα να κατεβάζεις με το μουλάρι, παρά να μουλαρώνεις με τους άλλους...Αντί να είναι αυτό το thread "βιβλίο συγχαρητηρίων" για όσους συνέβαλλαν στην καταπληκτική και ανέλπιστη πορεία της Ομάδας, το κάνατε καφενέ. To thread αυτό είναι για αυτά τα παιδιά και όχι για να βριζόμαστε μεταξύ μας. Αν δεν μπορείτε να το αντέξετε, τότε να κλείσει. Εξάλλου για αντίστοιχους λόγους δεν έχουν "κλείσει" τα γήπεδα και δεν πατάει κανείς; Μόνο αυτοί που βρίζουν και τα σπάνε πηγαίνουν πλέον...
Για την ιστορία: Όχι, ούτε εγώ πίστευα ότι θα περάσουμε. Αλλά χαίρομαι πολύ που το κατάφερε η Ομάδα. Και τους αξίζουν πολλά, πάρα πολλά συγχαρητήρια. Όχι μόνο επειδή έχει καταφέρει ό,τι κατάφερε στον αγωνιστικό τομέα, αλλά επειδή είδα σε πλάνα στην τηλεόραση τρία άτομα στην Αθήνα να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι, φορώντας μπλουζάκια με σήματα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Όσο για τη σαμπάνια...στην υγειά σας, αλλά δε μου αρέσει καθόλου η γεύση της. Ακόμα και η DOM PERIGNON. Μπορώ να το γιορτάσω με τσίπουρο ή με πορτοκαλάδα.
Λένε … ότι σπέρνεις αυτό θερίζεις.
Αν και δεν συμφωνώ με τις προσωπικές επιθέσεις με βρισιές, δεν μπορώ να κατακρίνω όμως κι αυτούς που τις έκαναν, γιατί πολύ απλά μίλησαν με την ψυχή τους η οποία είχε ερεθιστεί αρκετά από τους λογικούς και τους μορφωμένους.
Όταν προσπαθήσεις να προσγειώσεις ένα άτομο με άσχημο τρόπο, όχι μεν με βρισιές αλλά του τύπου «αγοράστε λιπαντικό και σκύψτε να υποδεχτείτε τους γάλλους…(κάπως έτσι ήταν…κι εγώ που έτρεξα να αγοράσω και την πάτησα, ποιος θα μου πληρώσει τώρα το κόστος του λιπαντικού;;;)» η «ούτε με το μαγικό φίλτρο και τον οβελίξ … (χωρίς να υπολογίσει ότι υπάρχουν και μαγικές ψυχάρες, η οποίες δεν χρειάζονται κανέναν δρυιδη πανοραμίξ…http://pierre.renault.waika9.com/images/dpanoramix.jpg
)»
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ, ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ, ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ…
ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ( α να πω κιόλας ότι χαίρομαι που τα «ανεγκέφαλα» & «αλητήρια» 15χρονα παιδιά τραγουδούν τον εθνικό ύμνο ,δακρύζουν και νιώθουν υπερήφανα για την άξια επιτυχία της εθνικής ομάδας μας ) Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ!
The_StarGazer έγραψε : Δεν έχουμε καμία απαίτηση ρε μάγκες! Έχετε ήδη κάνει πολλά!
οpimis: όχι απαίτηση δεν έχουμε, ελπίδες όμως πολλές και τώρα μάλιστα βάσιμες
Άστους Πότη γιατί προφανώς μέχρι εκεί τους κόβει και όχι παραπέρα. Είναι πολύ περιορισμένης ευθύνης τελικά.
Είναι 15χρονα που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν σκαιότατα.
Δεν καταλαβαίνουν ότι αν οι παίκτες είχαν τα δικά τους τα μυαλά, τώρα θα μετράγαμε γκολ από τη Γαλλία με 2 χέρια γιατί δεν θα έφτανε το ένα.
Και μην τολμήσεις να με ξαναβρίσεις αλητάκι της γειτονιάς moralas.
Γιατί για γειτονιά είσαι. Για παραέξω δεν κάνεις.
ΕΔΩ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ ΠΡΙΝ
moralas, Κάνε σε παρακαλώ edit και σβήσε την βρισιά :wink:
moralas, κάνε ότι λέει ο opimis. Ας μην κλειδωθεί το thread.
το παρακάνετε ρε παιδιά...
φιλικά...
moralas,
Θα σου πω κάτι (και δεν είμαι μορφωμένος).
Οι μορφωμένοι (και προς φύση!!! (δεν γράφω προς θεού, για να μην βγάλουν μπιμπίκια μερικοί) δεν αναφέρομαι σε όλους, στην μειοψηφία και μόνο)
Σκοπός λοιπόν αυτών των ολίγων, επειδή ξέρουν ότι μπορούν να σε ερεθίσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενεργήσεις όπως ακριβώς πιο πάνω, για να φανεί στην πορεία ότι εσύ έχεις το άδικο, ότι δεν έχεις αγωγή (λες και ότι η αγωγή είναι προνόμιο των μορφωμένων), παιδεία και τα λοιπά. Και να είσαι σίγουρος ότι το καταφέρνουν τις περισσότερες φορές. Όταν όμως δεν τα καταφέρνουν, ο θυμός τους γι’ αυτό είναι υπερδιπλάσιος από τον δικό σου αυθορμητισμό, με την διάφορα ότι «βράζουν στο ζουμί τους», κρατώντας τους τύπους τις ανωτερότητας
ΠΡΩΤΟΝ: γράφοντας τα παραπάνω, δεν εννοώ ότι είσαι αμόρφωτος, εξάλλου δεν γνωρίζω τίποτα για σένα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να μορφώνεται ο κόσμος, ίσα ίσα απαιτείται
Εμένα πάλι μου θυμίζουν ορισμένοι, που περιαυτολογούν, κάτι που είχε πει ο χαρυ κλυν : «… στέλνει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον εαυτό του (μια μικρή παραλλαγή έκανα))
Κι ας μείνει το θέμα εδώ, γιατί η πορεία προς το τρόπαιο συνεχίζεται… ας το χαρούμε όλοι!!!!
opimis, εχεις δικιο ρε φιλε , απλα μερικες φορες σε φερνουν σε ορια και δε σε νοιαζει μετα οτι και να πιστευουν οι αλλοι. το αλλαξα νασαι καλα και να κανεις σαμπανατο μπανιο!
Το απαυτώσατε και ψόφησε το καημένο το thread. Καλύτερα να κατεβάζεις με το μουλάρι, παρά να μουλαρώνεις με τους άλλους...Αντί να είναι αυτό το thread "βιβλίο συγχαρητηρίων" για όσους συνέβαλλαν στην καταπληκτική και ανέλπιστη πορεία της Ομάδας, το κάνατε καφενέ.
Είναι κι αυτό από τα προτερήματα αυτού του λαού: η ελληνική διχόνοια. Πάντα εμφανίζεται μετά τη νίκη.
η ελληνική διχόνοια. Πάντα εμφανίζεται μετά τη νίκη
Κάνεις λάθος,η διχόνοια μετά την ήττα εμφανίζεται. Μετα την νίκη όλοι με το νικητή είναι. Απλά μερικοί ανώριμοι , αμόρφωτοι ή όπως άλλιως θες πεστους προτιμούν αντι να χαρούν ( ή μάλλον προτιμούν να χαρουν με το να....)
1. Να βρουν αυτούς που είπαν ότι δεν θα προκριθούμε και να τους κράξουνε γιατί σύμφωνα με αυτούς ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να είναι ΜΟΝΟ αισιόδοξοι για την τύχη της ελληνικής ομάδας, ακόμα και αν αυτό έρχεται κόντρα με την κοινή λογική, τις μαθηματικές πιθανότητες, ακόμα και αν αυτή η ομάδα είναι η εθνική BASEBALL η ο Ολυμπιακός εκτός έδρας .
2. Να βρίσουν με ρυθμικά συνθηματάκια τους αντιπάλους που μόλις κερδίσαμε ( εδώ φαίνεται και το μεγαλειο της ελληνικής φυλής ) άσχετα αν μιλάμε για μια μεγαλειώδη ομάδα κάτοχο του τίτλου με κολλοσιαίες μονάδες που δεν έκαναν ούτε την παραμικρή δήλωση εναντίον μας. Βλ. συνθηματακια
ΓΑΛΛΟΙ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α.....Α, ή ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ Γ..ΕΙ ΓΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ.
3. Και φυσικά να σπεύσουν να ψηφίσουν ότι το τρόπαιο είναι ήδη δικό μας. Γιατί σιγά ,τι είναι η Τσεχία που μάζεψε 9 βαθμούς στους ομίλους και απέκλεισε γερμανία και παραλίγο ολλανδία. Μονο εμείς έχουμε ελληνική ψυχή,τσαγανό και καρδιά . Όλοι οι άλλοι λαοί - που δυστυχώς δεν έχουν καρδια- ζουν χάρη στις αντλίες εξωσωματικής κυκλοφορίας που φέρουν σε κατάλληλο μη ορατό σημειο του σώματος τους. Για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι δεν έχουν και ψυχή. Γεγονός αποδεδειγμένο μετά απο πολυετείς τυχαιποιημένες μελέτες κάτω απο την επίβλεψη όλων των φημισμένων ψυχιατρικών σχολών του πλανήτη.
sotiriskakos
26-06-04, 21:53
Εγώ νομίζω χθες όλοι ήμαστε μια μπουνιά.Αυτό θα λειπε κιόλας.Θέλετε να δείτε και 2 φωτό;Δείτε.Πάντως είμαστε πολύ τρελοί!Αυτό πιστεύω είναι το μόνο σίγουρο.
DrWho, βλέπεις πως τα πράγματα έχουν ηρεμήσει. Ας το κλείσουμε εδώ, δεν συμφωνείς;
Άντε και με την κούπα!
Φιλικά,
Γιάννης
... Απλά μερικοί ανώριμοι , αμόρφωτοι ή όπως άλλιως θες πεστους προτιμούν αντι να χαρούν ( ή μάλλον προτιμούν να χαρουν με το να....)
1. Να βρουν αυτούς που είπαν ότι δεν θα προκριθούμε και να τους κράξουνε ...
Να βρουν και να κράξουν αυτούς, που δεν είπαν απλά ότι δεν θα προκριθεί η εθνική Ελλάδος (και μην προσπαθείς να βγάλεις «αγίους», λέγοντας ότι απλά ΕΙΠΑΝ) , αλλά είχαν έναν πιο προκλητικό τρόπο να το πουν, ο οποίος φυσικά και ερέθισε τους πιο ένθερμους .
Καλά, μην το συνεχίζεις, όμως (προς DrWho αυτό, γιατί γράψαμε καμμιά δεκαριά τυτόχρονα).
Η διχόνοια εμφανίζεται και μετά την νίκη, γιατί υπάρχει η λεία και μερικοί πονηροί προτιμούν να μην είναι δίκαιοι στη μοιρασιά. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, οι λόγοι είναι διαφορετικοί και κατ' εμέ ανούσιοι.
Για το τρίτο θα παρατηρήσω ότι έτσι ήταν πάντα οι έλληνες. Εύκολα ενθουσιάζονται, όπως και εύκολα απογοητεύονται.
DrWho, καλυτερα να πινεις (σαμπανια) παρα να μιλας :mrgreen:
moralas,
Κρασάκι …ασύρτικο Σαντορίνης
Community > Χαλαρή Κουβεντούλα > Θα τους φαμε τους Γάλλους την Παρασκευή?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@ ADSLgr.com All rights reserved.