PDA

Επιστροφή στο Forum : Vodafone: Υπηρεσία Απόρριψης Εισερχομένων Κλήσεων με Απόκρυψη αριθμού

Σελίδες : [1] 2

nnn
17-04-13, 21:39
Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 17/04/2013 εμπορική διάθεση τηςυπηρεσίας Απόρριψης Εισερχομένων Κλήσεων με Απόκρυψη αριθμού (AnonymousCallReject), η οποία απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές Vodafone.

Η υπηρεσία προσφέρει την δυνατότητα στους συνδρομητές Vodafone να ενεργοποιήσουν δωρεάν την αυτόματη απόρριψη των κλήσεων που δέχονται από αριθμούς με απόκρυψη. Συγκεκριμένα ο συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει την υπηρεσία καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών (13830 για ιδιώτες, καλώντας από κινητό ή σταθερό) και 1399 για εταιρικούς πελάτες καλώντας από κινητό ή 6944401399 από σταθερό).

Περισσότερες πληροφορίεςστο www.vodafone.gr και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Πηγή : Vodafone (http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40063&dateFrom=&dateUntil=)

elina_77
17-04-13, 21:47
Χρήσιμο ακούγεται...
Οι άλλοι έχουν κάτι παρόμοιο??

Helix
17-04-13, 21:47
Επιτέλους το σκέφτηκανε...

balander
17-04-13, 22:06
Χρήσιμο ακούγεται...
Οι άλλοι έχουν κάτι παρόμοιο??

Εδώ και μήνες...

dchatz
17-04-13, 22:07
Ο καλών ενημερώνεται ότι ο παραλήπτης της κλήσης του έχει ενεργοποιήσει αυτο το πράγμα ώστε να κάνει αυτό που πρέπει;

elina_77
17-04-13, 22:08
Εδώ και μήνες...

Για δώσε λεπτομέρειες για wind να μην ψάχνω...

rexdimos
17-04-13, 22:09
η cosmote παντως δεν εχω διαβασει κατι παρομοιο υπαρχει?

gravis
17-04-13, 22:09
ειχα την εντύπωση οτι προυπήρχε αυτη η υπηρεσία. Π.χ στην κοσμοτε την εχω εδω και πολυ καιρο, οπως και στα σταθερα της HOL

DiM
17-04-13, 22:14
ειχα την εντύπωση οτι προυπήρχε αυτη η υπηρεσία. Π.χ στην κοσμοτε την εχω εδω και πολυ καιρο, οπως και στα σταθερα της HOL

Για ενημέρωσε μας σε κοσμοτέ πως την ενεργοποιείς :)

cranky
17-04-13, 22:15
Δές εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335184).

blade_
17-04-13, 22:31
Ο καλών ενημερώνεται ότι ο παραλήπτης της κλήσης του έχει ενεργοποιήσει αυτο το πράγμα ώστε να κάνει αυτό που πρέπει;

αυτο,ισχυει?

Vitruvian78
17-04-13, 22:33
Για Cosmote καλείτε στην εξυπηρετηση πελατών και ζητάτε την ενεργοποίηση. Η υπηρεσία προσφερεται δωρεαν. Δεν παρέχεται δωρεαν όμως σε σταθερό ΟΤΕ (αλοίμονο!!:) )

elina_77
17-04-13, 22:35
Δές εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335184).
Thanks cranky

Vitruvian78
17-04-13, 22:36
αυτο,ισχυει?
Ναι ενημερωνεται αυτος που σε καλει οτι η κληση δεν θα πραγματοποιηθει και οτι θα πρεπει να αφαιρεθει η αποκρυψη εαν επιθυμεί να επικοινωνησει και τερματιζεται η κληση.

Helix
17-04-13, 22:36
Για Cosmote καλείτε στην εξυπηρετηση πελατών και ζητάτε την ενεργοποίηση. Η υπηρεσία προσφερεται δωρεαν. Δεν παρέχεται δωρεαν όμως σε σταθερό ΟΤΕ (αλοίμονο!!:) )

Γιατί;

gkamared
17-04-13, 22:38
Κάλο:!::!::oneup::worthy:

Vitruvian78
17-04-13, 22:39
Γιατί;
Δεν υπάρχει γιατί! Διοτι ο ΟΤΕ επιλεγει να σου χρεωνει καθε μηνα τη χρηση της υπηρεσιας αυτής, οπως σου χρεώνει και την αναγνώριση κλησης.

Helix
17-04-13, 22:44
Σωστός, δεν το σκέφτηκα. Η σταθερή τηλεφωνία έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα...

boombastic
17-04-13, 23:37
Δεν υπάρχει γιατί! Διοτι ο ΟΤΕ επιλεγει να σου χρεωνει καθε μηνα τη χρηση της υπηρεσιας αυτής, οπως σου χρεώνει και την αναγνώριση κλησης.

και απαραίτητη προϋπόθεση για την υπηρεσία απόρριψης κλήσεων να έχεις αναγνώριση κλήσεων :p οπότε πλερώνεις 2 πάγια :rofl:

Στο θέμα μας τώρα, κάνουν τα εύκολα δύσκολα ποιος ο λόγος να καλώ CC μιας και με έναν απλό συνδυασμό πλήκτρων όπως στην wind έχεις ξεμπερδέψει.

DSLaManiaC
18-04-13, 00:03
Οπότε νομίζω κλείσαμε.

Μετά από 10 χρόνια, πλέον όλοι οι πάροχοι σταθερής και κινητής προσφέρουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο την υπηρεσία.

zaharias13
18-04-13, 00:10
Εγώ έχω τηλέφωνο LG και έχει μια επιλογή απόρριψης κλήσης με απόκρυψη και δουλεύει μια χαρά, και η forthnet έχει δωρεάν αυτή την υπηρεσία.

DSLaManiaC
18-04-13, 00:10
Εγώ έχω τηλέφωνο LG και έχει μια επιλογή απόρριψης κλήσης με απόκρυψη και δουλεύει μια χαρά.

Ναι χαίρω πολύ, κι εγώ.

Όμως λιγότερες εφαρμογές = λιγότερη χρήση μπαταρίας.

gkamared
18-04-13, 00:13
Για τα σταθερά λειτουργεί:?::!:

DSLaManiaC
18-04-13, 00:14
Για τα σταθερά λειτουργεί:?::!:

Ανάλογα με τον πάροχο.

Αν έχεις Forthnet όπως λες, απλά πάτα *90#.

gkamared
18-04-13, 00:22
Αυτό είναι κάλο μου αρέσει ευχαριστώ για πληροφορία. Άντε να βγει και καμία χρίση υπηρεσία από της εταιρίες και να είναι δωρεάν.

Νikosanagn
18-04-13, 02:18
Ωραιότα-τα.

africa_twin
18-04-13, 08:20
Κι εδώ (http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/odigies-hrisis-psifiakon-eukolion-/aporripsi-kliseon-me-apokrupsi/) για σταθερά! ;)

dancerman
18-04-13, 08:49
και το κορυφαιο ολων ειναι οτι δηλαδη θα μπλοκαρει τους ιδιους της τους συνδρομητες που παιρνουν απο σταθερο με αποκρυψη, α ρε vodafone φτιαξτε πρωτα τα σταθερα να μην φαινονται σαν αποκρυψη και μετα εφαρμοστε το.

tzelen
18-04-13, 10:03
Νομίζω ότι πλέον δεν έχει μεγάλη σημασία αυτή η δυνατότητα. Ποιοί ήταν οι πλέον ενοχλητικοί με απόκρυψη; Οι εισπρακτικές εταιρείες. Ακόμη και εσύ ο ίδιος αν δεν χρωστούσες, μπορεί να έψαχναν συγγενή σου, τον αδερφό σου, τον 2ο ξάδερφο του 3ου θείου κτλ. Εδώ και καιρό, σχεδόν όλες έχουν φτιάξει τα συστήματά τους, ώστε να φαίνεται αριθμός όταν καλούν.
Χρήσιμη η υπηρεσία, δεν αντιλέγω, αλλά εξαιρετικά καθυστερημένη.

Vitruvian78
18-04-13, 10:22
Εμένα πάντως δεν μου άρεσε ποτέ η δυνατότητα του κάθε χρήστη να αποκρύπτει τον αριθμό του και άρα την ταυτότητά του όταν αυτός το επιθυμεί, για οποιονδήποτε λόγο. Θεωρώ οτι αυτό αποτελεί ανεκτικότητα και ενθάρρυνση της παραβατικότητας και της αδιαφανής συμπεριφοράς...

nikolas80p
18-04-13, 11:16
Προσωπικά θεωρούσα ανέκαθεν γυφτιά τη χρήση της απόρρητης κλήσης. Η 4νετ έδινε ανέκαθεν δωρεάν την επιλογή απόρριψης και μπράβο στη vodafone που ακολουθεί, ήμαρτον εν έτει 2013 κάποιοι ακόμη να το χρεώνουν...

kover
18-04-13, 12:43
Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν οι κλήσεις έρχονται από το εξωτερικό? Τους λέει το ίδιο μήνυμα στα Αγγλικά? Όταν το νούμερο δεν είναι "απόκρυψη" αλλά είναι "άγνωστος αριθμός" (πολύ συχνό φαινόμενο όταν τηλεφωνεί κάποιος από εξωτερικό) πως αντιμετωπίζεται?

ahepa
18-04-13, 13:36
Στο σταθερό η Forthnet το έχει εδώ και χρόνια, αλλά τη χρεώνει extra αυτή την υπηρεσία. Το καλό είναι ότι ακόμα και αν κάνεις προώθηση κλίσεων οι κλίσεις που είναι με απόκρυψη δεν προωθούνται.

Αυτός που καλεί ακούει το μήνυμα ότι ο συνδρομητής δε δέχεται κλίσης με απόκρυψη.

Στο όλο σύστημα το μόνο πρόβλημα είναι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο από το εξωτερικό μερικές φορές αν κάποιο ενδιάμεσο κέντρο δεν προωθεί το caller id τότε η κλίση δεν ολοκληρώνεται, αλλά αυτό είναι γενικότερο θέμα.

Πάντως από τότε που έχω αυτή την υπηρεσία έχω σχετικά γλυτώσει από τις ενοχλητικές διαφημηστικές εταιρείες

villager
18-04-13, 15:06
Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν οι κλήσεις έρχονται από το εξωτερικό? Τους λέει το ίδιο μήνυμα στα Αγγλικά? Όταν το νούμερο δεν είναι "απόκρυψη" αλλά είναι "άγνωστος αριθμός" (πολύ συχνό φαινόμενο όταν τηλεφωνεί κάποιος από εξωτερικό) πως αντιμετωπίζεται?

Πολύ σημαντικό αυτό να είναι στα Αγγλικά!!!! Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει και για την περίπτωση αν το κάνουν για τον άγνωστο.
Καλό θα ήταν και τα υπόλοιπα μηνύματα να γίνουν global βεβαίως βεβαίως...

Παιδιά μήπως υπάρχει σύντομος DMTF code πρέπει να καλούμε καθε φορα στην υποστήριξη;

rexdimos
18-04-13, 15:25
<<Δεν παρέχεται δωρεαν όμως σε σταθερό ΟΤΕ >>νομιζω οτι γενικα δεν παρεχεται να μποορεις να αποκλεισεις τις απορητες και με μυνημα εστω και με χρεωση τουλαχιστον στον οτε

nmavro73
18-04-13, 18:26
Σιγά το κέρδος. Αν έχεις αναγνώριση απλά ΔΕΝ το σηκώνεις μόλις δεις εκτός περιοχής ή κρυφό νούμερο

DSLaManiaC
18-04-13, 18:52
Έφτιαξα ένα συγκεντρωτικό. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=721681)

sdikr
18-04-13, 19:25
Σιγά το κέρδος. Αν έχεις αναγνώριση απλά ΔΕΝ το σηκώνεις μόλις δεις εκτός περιοχής ή κρυφό νούμερο

Μετράει παραπάνω στο να καταλάβει ο άλλος γιατί δεν απαντάς, ακόμα, το να χτυπάει το τηλέφωνο μερικές φόρες είναι σπαστικό, θα χρειαστεί να σηκωθείς να δεις οτι είναι απόκρυψη κλπ

Vitruvian78
18-04-13, 22:27
<<Δεν παρέχεται δωρεαν όμως σε σταθερό ΟΤΕ >>νομιζω οτι γενικα δεν παρεχεται να μποορεις να αποκλεισεις τις απορητες και με μυνημα εστω και με χρεωση τουλαχιστον στον οτε

Παρεχεται κανονικοτατα με χρεωση φυσικα! Με 0,62€ το μήνα... https://www.ote.gr/web/guest/basket?redir=1&lastLayoutId=17&p_p_state=normal&p_p_lifecycle=0&p_p_id=WebProxyPortlet_WAR_oteWebProxyPortlet116&p_l_id=54677&p_p_mode=view&p_v_l_s_g_id=0

tzelen
18-04-13, 22:45

Δεν παρέχεται στα αγγλικά. Ενεργοποίησα την υπηρεσία πριν από λίγο και το ρώτησα - μάλιστα μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για μελλοντική τέτοια δυνατότητα.

- - - Updated - - -

Έφτιαξα ένα συγκεντρωτικό. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=721681)

Αρχηγός :oneup:

asmatiop
18-04-13, 22:47
Μια άλλη καλή λύση χωρίς χρεώσεις και με εύκολη παραμετροποίηση είναι τα DECT Android phones.

aanas
19-04-13, 02:52
Καλό και τζάμπα.

Vitruvian78
19-04-13, 09:25
Εγω παντως που το δοκιμασα και στο σταθερό αλλα και στο κινητο μου (cosmote) το μηνυμα βγαίνει και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα

gkamared
19-04-13, 09:55
Ναι και εγώ το άκουσα αυτό

Helix
19-04-13, 09:57

Εξαιρετικά! :)

tzelen
19-04-13, 10:46
Επίσης, στη Vodafone αφού ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, δεν λαμβάνεις sms, το οποίο είναι σίγουρα θετικό, καθώς δεν θα λαμβάνεις ενοχλητικές αναφορές (όπως θα έπαιρνε κάποιος sms για αναπάντητη κλήση, όταν το τηλε΄φωνο ήταν απενεργοποιημένο/εκτός δικτύου κτλ)

MNP-10
19-04-13, 13:11
Επιτέλους το σκέφτηκανε...

Ειναι υποχρεωμενοι* απ'το νομο να το παρεχουν, ασχετα αν οι περισσοτεροι παροχοι παραβιαζαν το νομο επι χρονια και δεν το εδιναν. Οι παροχοι ηταν ενημεροι οτι παραβιαζουν το νομο.

* Τροπος του λεγειν, γιατι απ'τη στιγμη που η ΕΕΤΤ δε τους υποχρεωνε, ο νομος εμεινε στα χαρτια.

nmavro73
19-04-13, 13:59
Για την έρευνα εξυπηρέτησης όμως παίρνουν με απόκρυψη. Για φαντάσου να απορρίπτεται αμέσως

sv2evs
20-04-13, 17:44
μόνο με κλήση στο τηλέφωνο ενεργοποιείται ; γιατί δεν το κάνουν Online να τελειώνουμε ; Στην wind που το έχω μήνες τώρα, ήταν επιλογή σε μενού στο 1260

gkamared
20-04-13, 18:24
μόνο με κλήση στο τηλέφωνο ενεργοποιείται ; γιατί δεν το κάνουν Online να τελειώνουμε ; Στην wind που το έχω μήνες τώρα, ήταν επιλογή σε μενού στο 1260

Αυτό θα ήταν κάλο.

@ ADSLgr.com All rights reserved.