PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με Thomson tg585 v7 και Tp link wa801nd σαν repeater.HELP!!!

ammon
01-05-13, 11:08
Παιδια καλημερα και καλως σας βρηκα!Εχω αγορασει εδω και δυο μερες το tp link wa801nd για να το χρησιμοποιησω σαν repeater και δεν μπορω να το κανω να δουλεψει με τιποτα.Σεταρω το tp link κανονικα.Πριν το σεταρισμα του βλεπω δυο ssid το ενα του thomson και το δευτερο του tp link.μολις τελεισω το σεταρισμα βλεπω μονο το siid του thomson.Υποτιθεται οτι αυτο ειναι και το σωστο ετσι;Τελικα οταν συνδεομαι με το λαπτοπ στο ssid που απομενει μετα το σεταρισμα δεν μπορω να εχω ιντερνετ.Ειτε κολλαει στην συνδεση εκει που λεει αναγνωριση δικτυου και ακομα οταν συνδεεται με το ssid δεν εχω ιντερνετ.Κάποιες φορες που το ιντερνετ δουλευει έχω την υποψια οτι το λαπτοπ μου συνδεεται κατευθειαν με το thomson και οχι μέσω του tplink γιατι το σήμα δεν είναι στο φουλ παρότι tplink και λαπτοπ ειναι διπλα διπλα.Αλλα ακομα και σε αυτην την περιπτωση η συνδεση στο ιντερνετ κραταει για λιγο κανει αποσυνδεση μετα συνδεεται σε φουλ σημα χωρις ομως προσβαση στο ιντερνετ , μετα ξανα αποσυνδεση και το αποτελεσμα ειναι να ειμαι ετοιμος να το πεταξω απο το μπαλκονι!!!ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;;;;;;

υ.γ. το dhcp στο tplink ειναι απενεργοποιημενο

_alx_
10-05-13, 16:30
Παλιότερα είχα προσπαθήσει να κάνω κάτι τέτοιο με κάποιο άλλο μοντέλο από TP-Link και μου δούλεψε μόνο όταν ρύθμισα το wireless στο router να μην έχει κανένα security (WEP ή WPA).

@ ADSLgr.com All rights reserved.