Επιστροφή στο Forum : ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
MetalHeart
02-07-04, 14:09
Μόλις πήρα δήλωση του επίτιμου.....
Χαχαχαχαχαχαχα.......ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Απαράδεκτο! Δεν σχολίασε τίποτα περί Figo?
MetalHeart
02-07-04, 17:40
Απαράδεκτο! Δεν σχολίασε τίποτα περί Figo?
Aesir , τέκνο μου .. είπε... καλή επιτυχία....από τώρα τρέχουν οι κηπουροί να καλύψουν ότι τρύπα υπάρχει στο γήπεδο!!!! :twisted: :twisted:
δεν ντρέπεσται ρε!!
με τόσες φορές που τον είδα τον ##$@$$@!##$ τον βλέπω στον ύπνο μου, σήμερα μου ρίξανε και έναν κουβά νερο ενώ περπατούσα στον δρόμο (μετά το σφουγγάρισμα ο κουβας::)
Ορεα αν ειναι ο κυριος διπλα στον παγκο το πορτογαλον θα το σικοσουμε :D
διατί να το κρύψομεν άλλωστε,τα αισθήματα μας είναι φιλικά προς την πορτογαλία.
LSHIF (Laughing So Hard I Farted) :mrgreen:
Την κυριακή [ΩΜΟ-ΤΙΚ], όλοι οι Έλληνες [ΩΜΟ-ΤΙΚ] αυτό το κύπελο [ΩΜΟ-ΤΙΚ] θα το έχωμε ξεχάααασει.[ΩΜΟ-ΤΙΚ]
τωρα αυτο δεν το καταλαβα wantilles.....
τωρα αυτο δεν το καταλαβα wantilles.....
Cool off moralas, λογοπαίγνιο της γνωστής δήλωσης του επίτιμου είναι! Συνοδευόμενο με το γνωστό τικ! :lol:
Δεν φαντάζομαι να χάσατε το χιούμορ σας!
οχι ρε , καμια σχεση , ειλικρινα δεν το καταλαβα γιαυτο ρωτησα! καλο! :lol:
WAntilles humor... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MetalHeart
03-07-04, 15:17
Τώρα σοβαρά... πιστεύω ότι αν δεν τους πιέσουμε ασφυκτικά, δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Αν βάλουν γρήγορα πρώτοι γκολ... τότε θα πρέπει να βγάλουμε λαγούς απ'το καπέλο.
Αν δεν τα φτύσουν τα παιδιά από την κόπωση (εδώ θα χρειαστεί η ελληνική εξέδρα) η καλύτερη λύση είναι παράταση - πέναλτι.
Εσείς τι λέτε;
Εσείς τι λέτε;
Για μια ακόμη φορά να πραγματοποιηθεί η ευχή του… ακατονόμαστου. :twisted:
(τώρα που το σκέφτομαι, λέτε να ανακαλύψει η Αμερική το ισχυρό μας «όπλο» και να θεωρηθούμε τρομοκράτες;) :D
Εγω πιστευω οτι ελεω ελειψης καραγκουνη, ακομα και σε περιπτωση που βαλουμε γκολ στο 3, θα πιεστουμε αλυπητα, και θα εχουμε κατοχη 35% :? :?
Αυτο το οτι λειπει ο καραγκουνης με κανει να θεωρω την ηττα σχεδον σιγουρη... :cry: :cry:
τι να πω ομως, αφενος ο ρεχαγκελ μπορει κατι να σκεφτει και να μας ξαφνιασει, αφετερου, ισως η τυχη να ειναι για μια ακομη φορα με το μερος μας. :P :P
From: OldMan Shipping Ltd
To: Moralas, δοκιμαστή οίνου του συνδέσμου φίλων ADSL Ελλάδος
Θέμα : Επιβεβαίωση παραγγελίας Πορτογαλικού οίνου.
Κύριε,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ένα (1) container πλήρες αυθεντικού Πορτογαλικού οίνου Πόρτο είναι έτοιμο προς αποστολή. Παρακαλούμε να δοκιμάσετε το δείγμα που αποστείλαμε και αν τύχει της αποδοχής σας να δώσετε την τελική έγκριση για την αποστολή του φορτίου.
Μετά τιμής,
OldMan Shipping Ltd
PS. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ο παραγωγός του οίνου δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη προβολή που κάνατε στα γαλλικά προϊόντα
με τη φράση: “Σαμπάνια? Είναι Γαλλική” και επιθυμεί να τύχει ανάλογης μεταχείρισης. Ως δείγμα καλής θέλησης μάλιστα παρήγγειλε 11 αυτόγραφα κορυφαίου Έλληνα πολιτικού τα οποία και δώρισε στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χωράς του.
ΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!! ΚΡΑΣΙ ????? ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΕΖΙΚΟ ?????????? ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!
μμμμμμμμμμ καλο ειναι με την πρωτη γουλια! νομιζω θα πιω αρκετα την κυριακη!!
χαχαχαχαχαχα πολυ καλο ρε! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ρε σεις που θα βρουμε το σποτακι του σπορ fm το καινουργιο με τσεχια ??? πειτε pls!!!! :twisted:
ρε σεις που θα βρουμε το σποτακι του σπορ fm το καινουργιο με τσεχια ??? πειτε pls!!!! :twisted:
http://www.adslgr.com/forum/thread7778.html
MetalHeart
05-07-04, 05:09
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ.......
Για μια ακόμη φορά μας έκανε την χάρη.....
Γεια σου ρε επίτιμε .... πάντα τέτοια.
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ.......
Για μια ακόμη φορά μας έκανε την χάρη.....
Γεια σου ρε επίτιμε .... πάντα τέτοια.
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ελπίζω να ζει και για το μουντιάλ το 2006 ε; :roll:
Ας εξασφαλίσουμε πρώτα οτι ο Ρεχάγκελ θα παραμείνει στον πάγκο , ας προκριθούμε και βλέπουμε.
Ακόμα και στην περίπτωση που τον χάσουμε ( κτύπα ξύλο) ίσως έχει την ίδια επίδραση και η Ντόρα ή ο γιος του ο Κυριάκος. :)
@ ADSLgr.com All rights reserved.