PDA

Επιστροφή στο Forum : Χρέος στο εξωτερικό



DrFreak
13-06-13, 12:37
Γνωρίζει κανεις άμα έχουμε ένα χρέος σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας σε μια χωρα του εξωτερικού της ευρωπαϊκής ένωσις ( π.χ. ρουμανια )και δεν το πληρώσουμε τι μπορεί να συμβεί ? μπορεί να μεταφερθεί στην ελλάδα με δικαστική απόφαση και να προβούν σε κατάσχεση η να πάει στην εφορία ? ευχαριστώ

cypher
14-06-13, 10:08
Αυτο συνηθως συμβαινει με προστιμα κ παρομοιου τυπου οικονομικες υποχρεωσεις προς την χωρα επισκεψης-διαμονης, δλδ μπορουν πραγματι να σταλουν εδω η να περασουν με δικαστικη αποφαση, ενδεχομενως κ χωρις την παρουσια σου, στην φορολογικη σου δηλωση. Με εταιρια μαλλον τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα, δλδ αν και αλλαζει το εκαστοτε δικαιο και οι νομοι απο χωρα σε χωρα, μαλλον δεν ειναι το ιδιο ευκολο να συμβει κατι τετοιο η μια κατασχεση.

Εντος ευρωπαικης ενωσης σιγουρα θα υπαρχει καποια αναφορα σε "κοινο" δικαιο για τετοιες περιπτωσεις και την "επιλυση" τους. Αν προκειται για σεβαστο ποσο εννοειται κανε μια ερωτηση σε κανα φιλο-γνωστο-συγγενη που κατεχει τα νομικα, μην το αφηνεις.:cool:

DrFreak
14-06-13, 11:18
Είναι ένα ποσό τις τάξεως των 200euro ... μου στείλανε 2-3 χαρτιά στην τότε κατοικία μου στο εξωτερικό τα αγνόησα και μετά τίποτα...από εδώ και πέρα άγνωστο... αααα δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά στο συμβόλαιο που είχα υπογράψει είχαν γράψει λάθος το επίθετο μου ( κάναν ένα γράμμα λάθος σε σχέση με τις ταυτότητας μου...)παρολαυτά μετά βρήκαν το κανονικό μου επίθετο αλλα το συμβόλαιο είναι υπογεγραμμένο με λάθος το επίθετο μου :whistle: !

didaskalo
14-06-13, 12:30
Κρίμα δεν είναι να τους πιστολιάσεις εφόσον χρησιμοποίησες τις υπηρεσίες τους?

DrFreak
14-06-13, 12:38
Δεν τις χρησιμοποίησα και αυτό είναι που με εξοργίζει...φεύγοντας από την χώρα τους ενημέρωσα ότι θέλω να κάνω διακοπή του συμβολαίου...μου απαντάνε μετά από καμια βδομάδα ενώ ήμουν είδη Ελλάδα ότι πρέπει να πάω στα γραφεία τους να το ακυρώσω...όταν επέστρεψα τον σεπτέμβριο μου ζητούσαν 200euro γιατί παραβιασα τους κανόνες του συμβολαίου και δεν πλήρωσα ιούλιο-αύγουστο...από εκεί και έπειτα τα πήρα και δεν ξανά ασχολήθηκα μαζί τους...αυτά εν έτει 2011...

@ ADSLgr.com All rights reserved.