PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι εγινε με το μtorrent?

Redbill
31-01-07, 20:47
Γεια χαρα παιδια.Γινεται κατι με το μtorrent?Τις τελευταιες δυο μερες οπου και να παω να συνδεθω (Edit: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ) ο exporer δεν μου εμφανιζει τιποτα...Το εχει και καποιος αλλος?

Edit by Re-Ti-Re

ubick
31-01-07, 20:54
Και τα 3 που αναφέρεις (BTW μην λες ονόματα :p ) μου ανοίγουν κανονικά.

stavpal
31-01-07, 20:54
σε μένα οκ είναι

Redbill
31-01-07, 21:47
σε μένα οκ είναι

Kαι πως ειναι δυνατον να μην μου ανοιγουν ουτε στον explorer ουτε στον mozilla?Η Θυρα παντως ειναι κανονικα ανοιχτη την τεσταρα παλι...

AddictedToChaos
31-01-07, 21:57
Αν είναι δυνατόν. Κάνε ένα "save as" ρε άνθρωπε και άνοιξε το απ'τον win explorer...

Redbill
31-01-07, 22:18
[quote=AddictedToChaos;979228]Αν είναι δυνατόν. Κάνε ένα "save as" ρε άνθρωπε και άνοιξε το απ'τον win explorer...[/quot

Καλα ρε μαγκα αν μπορεις απαντα normal.Δεν ειμαστε ολοι τοσο γνωστες σαν και σενα τι να κανουμε!Και αναθεμα και αν καταλαβες τι ειπα.Λες και εγω δεν προσπαθησα να το ανοιξω απο το Win Explorer.Απορω με το υφος καποιοων εδω μεσα που νομιζουν οτι ειναι οι <εκλεκτοι>.Τι να σου πω...

AddictedToChaos
31-01-07, 22:37
Καλα ρε μαγκα αν μπορεις απαντα normal.

Ήταν το στυλ της στιγμής. Δεν φταίω...

Δεν ειμαστε ολοι τοσο γνωστες σαν και σενα τι να κανουμε!

Προσπερνώ την ειρωνία.

Και αναθεμα και αν καταλαβες τι ειπα.

Δεν ήσουν και πολύ σαφής ούτως ή άλλως. Εξήγησε πιο αναλυτικά το πρόβλημα σου για να βγεί κάποια άκρη.

Απορω με το υφος καποιοων εδω μεσα που νομιζουν οτι ειναι οι <εκλεκτοι>.Τι να σου πω...

Δεν νομίζω τίποτα. Ούτε είμαι "εκλεκτός".

Xouzouris
31-01-07, 23:58
Ειμαι ο μονος που δεν καταλαβαινει την σημασιολογικη συνδεση μεταξυ των φρασεων "τι εγινε με το μτορρεντ" και "οπου και να παω να συνδεθω ο explorer δεν μου βγαζει τιποτα"??:hmm:

Eπισης τι θελει να πεις με το

Kαι πως ειναι δυνατον να μην μου ανοιγουν ουτε στον explorer ουτε στον mozilla?Η Θυρα παντως ειναι κανονικα ανοιχτη την τεσταρα παλι...

Σε πιο απλα Ελληνικα: εχεις προβλημα με το browsing η με τον τορρεντ client?
Γιατι η θυρα του μτορρεντ ποσως αφορα τον οιονδηποτε browser οπως καταλαβαινεις...

Redbill
01-02-07, 00:13
Ειμαι ο μονος που δεν καταλαβαινει την σημασιολογικη συνδεση μεταξυ των φρασεων "τι εγινε με το μτορρεντ" και "οπου και να παω να συνδεθω ο explorer δεν μου βγαζει τιποτα"??:hmm:

Eπισης τι θελει να πεις με το

Σε πιο απλα Ελληνικα: εχεις προβλημα με το browsing η με τον τορρεντ client?
Γιατι η θυρα του μτορρεντ ποσως αφορα τον οιονδηποτε browser οπως καταλαβαινεις...

Το μtorrent ανοιγει κανονικα.Στην αναζητηση (search) πανω δεξια εγραφα
και ανοιγε σε ιστοσελιδα η αναζητηση μου δειχνοντας οτι παρεμφερες υπαρχει με αυτο που εγραψα.Πιστευω σε ολους ετσι ειναι.Ξαφνικα λοιπον γραφω αλλα οταν παταω enter ανοιγει ο Explorer αλλα μου γραφει οτι δεν μπορει να γινει συνδεση.Και αυτο συμβαινει για ολους τους Tracker που εχω στο μtorrent.Αυτο ειναι το προβλημα.Ολες οι υπολοιπες ιστοσελιδες ανοιγουν κανονικοτατα.Δεν εχω προβλημα στο browsing παρα μονο οσον αφορα το μtorrent.

Gordito
01-02-07, 00:46
Ξεχωριστα τα site ανοιγουν?
Εχει καποια ρυθμιση στα τορεντ για κοιταξε το.

Οptions->Preferences->Advanced->gui.bypass_search_redirect

Τι ρυθμιση εχεις εκει? Αλλαξε την,πατα SET,και ξαναδοκιμασε;)

Xouzouris
01-02-07, 01:57
Α μαλιστα... δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αυτο που λες, παντα βολευομουνα καλυτερα να παω κατ'ευθειαν στο site. Δεν μπορω να φανταστω τι φταιει.

@ ADSLgr.com All rights reserved.