PDA

Επιστροφή στο Forum : αγορα συσκευη φαξ

jmk5
02-07-13, 12:04
καλημερα,
θελω να αντικαταστησω μια παλια συσκευη τηλ-φαξ που εχω γιατι χρησιμοποει θερμικο χαρτι και αυτο μετα απο καιρο σβηνει.
εψαξα και ειδα οτι πλεον οι συσκευες που ειναι μονο τηλ-φαξ εχουν ψιλοεξαφανιστει και κοστιζουν οσο ενα πολυμηχανημα.
τι προτεινετε να παρω?
ψαχνω ουσιαστικα το πιο οικονομικο γιατι τη συγκεκριμενη συσκευη θα τη χρησιμοποιω κυριως ως φαξ.

να παρω κατι τετοιο?
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/ektipotes/polimixanima/Epson-WorkForce-WF-2540WF-Inkjet-Multifanction-C11CC36303.htm

ή αυτο?

http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/hp-deskjet-ink-advantage-4615-aio-polymihanima/prod2920058pp/

αν και το δευτερο νομιζω οτι ως πολυμηχανημα δεν εχει ασυρματη συνδεση..

επισης οσον αφορα τα μελανια, οι epson ή οι hp ειναι πιο οικονομικοι?

meletis
02-07-13, 22:38
Καλησπέρα. Οσο αφορά το Epson WorkForce WF-2540WF Inkjet Πολυμηχάνημα. Στην κατοχή μου εχω το ιδιο μοντέλο WF-2510(η μόνη διαφορά είναι οτι ο τροφοδοτής χαρτιού είναι απο τη πίσω μεριά).Οι ρυθμίσεις του wifi με δυσκόλεψαν. Η ταχύτητα εκτύπωσης/φαξ είναι ικανοποιητική. Το κόστος των μελανιών έρχεται περίπου 45 ευρώ. (Ολα τα χρώματα το μεγάλο μέγεθος). Πιστεύω να σε κατατόπισα.

jmk5
03-07-13, 21:40
το κοστος ειναι 45€ αλλα ποσο κρατανε? σαν φαξ το εχεις χρησιμοποιησει καθολου? και το wifi πως σε δυσκολεψε? το προτεινεις εν τελει?

meletis
03-07-13, 22:31
Ανάλογα το πόσες σελίδες βγάζεις αλλά το μεγάλο μέγεθος μαύρου μελανιού (450-500 σελ.) ενω τα 3 υπόλοιπα έγχρωμα γύρω στις 350 σελ .Σαν fax το εχω χρησιμοποιήσει η ταχύτητα είναι ικανοποιητική ειδικά ασπρόμαυρου εγγράφου. Το wifi με δυσκόλεψε στις ρυθμίσεις με το modem (D-Link2640b). Σου το προτείνω επειδή είναι οικονομικό πολυμηχάνημα. Η διαφορά του με το wf-2520 είναι μόνο ο τροφοδοτής χαρτιού + 15-20 ευρώ παραπάνω το κόστος.

blade_
04-07-13, 00:21
αν θελεις τσεκαρε αν παιρνει τα ιδια μελανακια η παρομοια με το 515 wifi..παμφθηνα απο ebay και κρατανε αρκετα

προτεινω epson γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος

αλλα

αν θελεις να το χρησιμοποιησεις μονο για φαξ,καλυτερα να βρεις ενα μεταχειρισμενο θερμικο μηχανακι να κανεις τη δουλεια σου.το ιδιο κανω και γω και μου βγαινει πολυ οικονομικα

ποιο μηχανακι εχεις αληθεια?

jmk5
04-07-13, 21:30
ο λογος που ψαχνω ειναι επειδη αυτο που εχω χρησιμοποει θερμικο χαρτι κι αυτο σβηνει...
ετσι ψαχνω για το πιο οικονομικο φαξ , αυτο που εχω ειναι ενα φιλιπς 15ετιας...

@ ADSLgr.com All rights reserved.