Επιστροφή στο Forum : Αμφισβήτηση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας.
Παίδες, 08/06 έχασα την πιστωτική μου και το ίδιο βράδυ έγινε χρήση της για πληρωμή σε μία άκυρη εταιρεία εξωτερικού το ποσό των 300€ περίπου.
Την επομένη πήρα τηλέφωνο, ακύρωσα την κάρτα κι έκανα και ταυτόχρονα αίτημα αμφισβήτησης. Έστειλα και μέσω φαξ την αμφισβήτηση χειρόγραφα κι όχι συμπληρώνονταις κάποια φόρμα.
Έχει πάει 25/07 κι ακόμη η αίτησή μου βρίσκεται υπό επεξεργασία. Αναγκαστικά την πλήρωσα κι όλας γιατί την έχω να πληρώνεται αυτόματα κι επίσης δεν ήθελα μετά να τρέχω και για άλλες χρεώσεις τόκων και τέτοια.
Μπορεί να διαρκέσει τόσο πολύ μια αίτηση αμφισβήτησης; Μπορώ να απευθυνθώ κάπου; Σε κατάστημα δε μπορώ να πάω γιατί η συγκεκριμένη τράπεζα έκλεισε τα υποκαταστήματά της στην επαρχία. (Οπότε καταλαβαίνετε και ποια είνα).
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
DSLaManiaC
25-07-13, 09:40
Ναι. Γίνεται έρευνα.
Υπομονή.
Είναι αρκετά χρονοβόρα τα αιτήματα αμφισβήτησης φίλε.
Εξαρτάται από την τράπεζα. Άλλοι πιστώνουν το ποσό μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση κι άλλοι περιμένουν να ολοκληρωθεί η έρευνα. Στη δική μου περίπτωση (millennium) για μεγαλύτερο ποσό (6 χιλιάδες περίπου) πιστώθηκε σε 4 μέρες (με ενημέρωσαν ότι αν η έρευνα δείξει ότι οι συναλλαγές δεν είναι παράνομες θα ξαναχρεωθούν) και μετά από καιρό ήρθε επιστολή που ενημέρωνε ότι όλα καλά. Από τη διαφορά ισοτιμίας είχα και κέρδος :p
στην Alpha από την άλλη τους πήρε κάτι πάνω από τέσσερις μήνες για να μου πιστώσουν το ποσόν...
6.000 €???:stunned:
Γατούλη, μπορείς να μας πεις - αν θες φυσικα - πώς έγιναν αυτές οι χρεώσεις?
Σου έκλεψαν κάρτα και ξεσκίστηκαν στα ψώνια, την κλωνοποίησαν ή σου υπέκλεψαν κωδικούς?
Ε όχι και γατούλης :evil:
Δε ξέρω πώς. Χρεώσεις σε αεροπορικές εταιρίες αραβικών χωρών ήταν .
Καλά ντε!
:p Με μπέρδεψε το "s" στο τέλος.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλοι μου.
Τι να κάνουμε, υπομονή για ακόμη μία φορά. (άσχετο, έχω τρακάρισμα από τον Ιούνιο του 9, επιτέλους έγινε η δίκη τον Οκτώβρη του 12, κι ακόμα περιμένω απόφαση!)
Τι να κάνουμε, υπομονή για ακόμη μία φορά. (άσχετο, έχω τρακάρισμα από τον Ιούνιο του 9, επιτέλους έγινε η δίκη τον Οκτώβρη του 12, κι ακόμα περιμένω απόφαση!)
Βιατικό σε βλέπω!
η δικη μου visa προ μηνων ειχε χρεωθει 500+ ευρω σε ενα online betting site
Εγινε dispute στην alpha bank και πιστωθηκε το ποσο μετα απο ενα 1+ μηνα.
Υπομονη θελει. Παντα γινεται πιστωση.
Απο citibank σε 1 1/2 μηνα τα πηρα πισω.
Ριξε 4-5 αναβολες, μια-δυο απεργιουλες, καμια απειλη για ΜΠομπα οποτε και ξεχυνονται ολοι για 3ωρο καφεδακι, και η σουπα A la Greca ειναι ετοιμη!!! :p
Πακίτ.. Πάντως σα το διάολο, με πήραν τηλέφωνο σήμερα. Με ρώτησαν αν ακόμη αμφισβητώ τη χρεώση και θα ενημερωθώ εκ νέου.. :|
η δικη μου visa προ μηνων ειχε χρεωθει 500+ ευρω σε ενα online betting site
Εγινε dispute στην alpha bank και πιστωθηκε το ποσο μετα απο ενα 1+ μηνα.
Υπομονη θελει. Παντα γινεται πιστωση.
Μην το δένεις σχοινί κορδόνι αυτό. Οι επι μέρους διευθυνσεις των τραπεζών έχουν μπατζετ, το οποίο αν υπερβουν, πολλά αιτήματα αμφισβητησης τρώνε πόρτα και ας έχει δίκιο ο καρτούχος. Για παράδειγμα, πριν από χρόνια όταν έσκασαν πολλά ινστιτούτα αδυνατίσματος και έπεφταν τα αιτήματα αμφισβήτησης και αντιλογισμού βροχή, όσα είχαν γίνει μέχρι κάποια χρονική στιγμή είχαν διεκπαιρεωθεί. Τα υπόλοιπα, πόρτα. Και μετά έτρεχαν οι άνθρωποι να βρουν το δίκιο τους με αγωγές κτλ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.