PDA

Επιστροφή στο Forum : Samsung Galaxy Αce 2 i8160 που είχε Android OS, v2.3

soldersnake1
27-07-13, 14:35
Γεια σας! θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Έχω αγοράσει ένα Samsung Galaxy Αce 2 i8160 που είχε Android OS, v2.3 (Gingerbread) και φυσούσε, είχε δυνατότητα αναβάθμισης σε v4.1.2
έτσι και έγινε! Το αναβάθμισα σε V4.1.2 ωραία! Και ενώ το κινητό μου 1 είχε ram 555, τώρα με το v4,1.2 έχει 482 και ενώ θα περίμενα να πηγαίνει καλύτερα μιας και εχει το καινούργιο λογισμικό αυτό σέρνεται, μάλλον είναι ποιο βαρύ το λειτουργικό του! Φυσικά καλά να πάθω.

Τώρα θέλω να βάλω αυτό πού είχα πριν, δηλαδή το v2.3 γνωρίζει κανείς πως γίνετε αυτό ευχαριστώ.

Gordito
27-07-13, 20:35
Παρε backup και ξαναπερασε το απο την αρχη μεσω υπολογιστη, διαγραφωντας τα παντα απο το τηλεφωνο και τη SD

soldersnake1
27-07-13, 23:11
Το λειτουργικό από που να το βρω; και φορμάτ πως γίνεται σε εν κινητοί με android sorry αλλά δεν έχω ιδέα!

FuS
02-08-13, 19:37
Κάνε ένα backup πρώτα αν χρειάζεσαι κάτι και μετά κάνε factory data reset (πας settings -> privacy -> factory data reset).
Θα σου επαναφέρει το smartphone σου στην αρχική του κατάσταση (όπως την στιγμή της αγοράς).

Aυτό όμως (αν δεν απατώμαι) δεν σβήνει την sd card. Αυτό το κάνεις εσύ manually.

@ ADSLgr.com All rights reserved.