Επιστροφή στο Forum : Timberland
Μιας και μπαινουμε στο χειμωνα,
ποσο ζεστα βρισκετε, τα ποιοτικα δερματινα -και φυσικα χειμωνιατικα(οχι μονο μποτακια)- παπουτσια της timberland?
Από καιρό ήθελα να ανοίξω ένα θέμα για την timberland, την εταιρία που έχει 'κερδίσει' πολύ κόσμο με την ποιότητά της, κυρίως στα παπούτσια της, τα οποία αν και ακριβά, τελικά είναι τόσο ποιοτικά που και τα απολαμβάνει κανείς στο έπακρο, και τα κρατά για χρόνια, οπότε δεν νομίζω να υπάρχουν παρά ελάχιστοι δυσαρεστημένοι πελάτες.
Ο λόγος που ανοίγω το θέμα, είναι για γνώμες, αλληλοβοήθεια, σε θέματα κυρίως των παπουτσιών της timberland.
Και μαλιστα, αποφάσισα να ανοιξω το τοπικ, επειτα απο μερικα αναπαντητα emails που εστειλα στην εταιρια, η οποια πραγματα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, δεν μου απαντησε ποτε.
Πιστευω ομως, οτι ίσως εδώ, να βρεθουν απαντησεις για διαφορα σχετικα θεματα.
Ας ξεκινήσω λοιπον με κάτι σχετικό.
Ψαχνω εδώ και καιρό, να βρω εναν αντικαταστατη, συγχρονο ζευγαρι, σε αυτα τα παπουτσια (boat shoes)
127029
127030
Δυστυχως, μαλλον εχουν καταργηθει.
Ειναι απο δερμα φωκιας, και δεν βλεπω πια διαθεσιμο καποιο αλλο, με δερμα φωκιας.
Το καλο με τα συγκεκριμενα, ειναι οτι λόγω ακριβως του δερματος φωκιας, ήταν σχεδον σαν αδιαβροχα, τα ποδια 'ανεπνεαν', πολύ μαλακά, και κυρίως ότι τα φορούσα χωρίς κάλτσες με τους καύσωνες.
Αντιθέτως άλλα timberland παπουτσια, της ίδιας σειράς 'boat shoes', αν και ηταν καθολα αψογα, επρεπε να τα φορω με καλτσες, γιατι ειχαν πιο σκληρο δερμα και με χτυπουσαν.
Μονο το συγκεκριμενο ήταν κατι το διαφορετικο.
Ξερει κανεις αν εχει βγαλει κατι αναλογο η timberland οταν κατηργησε τα συγκεκριμενα;
Ελπιζω να υπαρχει καποια παραπλήσια προταση.
185281
Εξακολουθω να θελω να αγορασω τα συγκεκριμενα παπουτσια!
Εχω σε χρηση ήδη το 3ο ζευγαρι.
Απο το ετος 2000 περιπου, κατα διαστηματα, παντα αγοραζα ενα τετοιο ζευγαρι, και ηταν παντα οτι καλυτερο.
Τωρα ειμαι στο 3ο ζευγαρι, αλλα φυσικα δεν θα αντεξει κι αυτο για παντα. Εχω φιλους δε, που τα εχουν, και παροτι τα βλεπεις οτι απο την πολυ χρηση οτι τα χουν παιξει(και εχουν χρηματα για να αγορασουν αλλα-το ξερω), εξακολουθουν να τα φορουν, γιατι ειναι κυριολεκτικα κορυφαια σε ανεση, αερισμο ποδιου, 'φιλικοτητα' προς το ποδι, καθως και κλασατα. Πιστευω ειναι ενα ζευγαρι παπουτσια με φανατικους οπαδους ανα τον κοσμο, μαζι κι εγω!
Οποτε θα ηθελα να στοκαρω το συγκεκριμενο, για μια ακομη φορα, 4η κατα σειρα.
Αλλα το ερωτημα ειναι: κυκλοφορουν πλεον τα συγκεκριμενα, ή τα έχει καταργήσει η timberland;;;;;
Τι λες τώρα, πριν 20 χρόνια τα φόραγα αυτά, βγαίνουν (και φοριούνται) ακόμα;
Τι λες τώρα, πριν 20 χρόνια τα φόραγα αυτά, βγαίνουν (και φοριούνται) ακόμα;
Οποιος τα φορεσε....δεν μπορει να τα ξεπερασει.
Το ψαχνω αν ακομη τα διαθετει η timberland.
Ανηκουν προφανως στην κατηγορια 'boat shoes', αλλα δεν μπορω να τα εντοπισω, και ειναι οντως μοναδικα αναμεσα σε οτιδηποτε αλλο.
Αν μπορει/ξερει καποιος να μας πει, ας βοηθησει.
famous-walker
16-08-17, 17:10
Οποιος τα φορεσε....δεν μπορει να τα ξεπερασει.
Το ψαχνω αν ακομη τα διαθετει η timberland.
Ανηκουν προφανως στην κατηγορια 'boat shoes', αλλα δεν μπορω να τα εντοπισω, και ειναι οντως μοναδικα αναμεσα σε οτιδηποτε αλλο.
Αν μπορει/ξερει καποιος να μας πει, ας βοηθησει.
Πάντως Αμερική και ΕΕ δεν πρόκειται να βρεις με δέρμα φώκιας καθώς έχει απαγορευτεί. Χωρίς αυτήν την παράμετρο οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές ακόμα και σε Timberland.
Ίσως με τον κωδικό του προϊόντος αν έχει το παλιό ζευγάρι ετικέτα ή έχεις κρατήσει το κουτί. Προσοχή δεν παράγονται πλέον στις ΗΠΑ. Αυτό δεν είναι κακό. Ψάξε και ως vintage timberland shoes.
Πρόσεξε μην είναι σάπια. Αν είναι εκείνης της εποχής και όχι νέα παραγωγή είναι 100% σάπιες οι σόλες.
famous-walker
16-08-17, 17:25
Ίσως με τον κωδικό του προϊόντος αν έχει το παλιό ζευγάρι ετικέτα ή έχεις κρατήσει το κουτί. Προσοχή δεν παράγονται πλέον στις ΗΠΑ. Αυτό δεν είναι κακό. Ψάξε και ως vintage timberland shoes.
Πρόσεξε μην είναι σάπια. Αν είναι εκείνης της εποχής και όχι νέα παραγωγή είναι 100% σάπιες οι σόλες.
Ήταν τότε σίγουρο απο δέρμα φώκιας; Στις ΗΠΑ υπάρχει απαγόρευση ήδη απο το 1972.
Πάντως Αμερική και ΕΕ δεν πρόκειται να βρεις με δέρμα φώκιας καθώς έχει απαγορευτεί. Χωρίς αυτήν την παράμετρο οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές ακόμα και σε Timberland.
Ναι, καπου το ειχα διαβασει για την απαγορευση....
Εχει τρομερες επιλογες η timberland, ας πουμε εναλλακτικες σε αυτο που θα ηθελα, αλλα ομως αυτο το ζευγαρι ηταν η....τελειοτητα!
- - - Updated - - -
Εχω κρατησει το κουτι! Αλλα οσο κι αν εψαξα με το barcode, δεν βρηκα κανενα αποτελεσμα....
Δεν θελω 'μεταχειρισμενα' σε καμια περιπτωση, οπως και να χει.
- - - Updated - - -
Ήταν τότε σίγουρο απο δέρμα φώκιας; Στις ΗΠΑ υπάρχει απαγόρευση ήδη απο το 1972.
Ναι. Φιλοι μου τα ελεγαν παλια και σκετο 'φωκιες'!
Οταν σκεφτομαι οτι ειναι το τελευταιο ζευγαρι αυτου του τυπου που φοραω, παθαινω κατι....
famous-walker
16-08-17, 19:30
Ναι. Φιλοι μου τα ελεγαν παλια και σκετο 'φωκιες'!
Οταν σκεφτομαι οτι ειναι το τελευταιο ζευγαρι αυτου του τυπου που φοραω, παθαινω κατι....
ΟΚ αλλά λίγο δύσκολο να γινόταν στην Αμερική εν μέσω απαγόρευσης.
Δεν ειναι απο δερμα φωκιας, εχει υποστει επεξεργασια το δερμα απο λιπος φωκιας. Γι' αυτο και ειναι τοσο λιπαρο και κραταει πολλα χρονια.
@ ADSLgr.com All rights reserved.