PDA

Επιστροφή στο Forum : SpeedTouch 585i Πρόβλημα με την Physical Address του Wlan

Nickkos
07-02-07, 22:14
Γειά σας είναι το πρώτο post που κάνω και γι'αυτό θα ήθελα να σας συγχαρώ για την καλή δουλειά και ενημέρωση που μας προσφέρεται.
Το πρόβλημά μου είναι ότι στον broswre του speedtouch 585i και στο υπομενού Home Network > Interfaces > WLAN: και στο Physical Address: μου αναγράφεται αυτό 00:00:00:00:00:00 που κανονικά έπρεπε να γράφει τα νούμερα τις Physical Address του speedtouch.Ούτε το Network Name (SSID) μου γράφει που κανονικά θα έπρεπε.Και έτσι δεν μπορώ να συνδεθώ με τον φορητό μου γιατί δεν το βλέπει.Έχω το firmware 6.1.0.5.Καμιά λύση παιδιά τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα.

kadronarxis
07-02-07, 22:28
Ένα reset to hardware defaults, του έκανες;
Στο μενού Speedtouch υπάρχει.
Το λαμπάκι ethernet ανάβει;
Άλλαξες καλώδιο ethernet;
Μήπως κάποιος άλλος υπολογιστής διαθέσιμος;

Nickkos
07-02-07, 22:44
Το πρόβλημα το έχω με wifi και όχι με το ethernet.Αν κοιτάξεις την εικόνα θα καταλάβεις.Ευχαριστώ πάντως

kadronarxis
07-02-07, 23:03
Ναι έχεις δίκιο και συγνώμη.
Στο σημείο εκείνο πρέπει να βγάλει τη MAC διεύθυνση του speedtouch.
το έχεις καιρό το ρούτερ ή σήμερα το αγόρασες;

Nickkos
07-02-07, 23:13
Το έχω καιρό αλλά τώρα πήρα φορητό και ήθελα να τον συνδέσω μέσω wifi για internet.Προσπαθησα αλλά τίποτα.Σε εναν φίλο μου που έχει ασύμαρτο δύκτιο στο σπίτι του σύνδέσαμε τον φορητό μου κανονικά.Μάλλον ή πρέπει να εχει πρόβλημα το modem ή εγώ δεν έχω κάνει κάτι σωστά.:hmm:

kadronarxis
07-02-07, 23:17
Οι drivers της ασύρματης κάρτας στο φορητό σου είναι αναβαθμισμένοι;
Αν μπορεί ο φίλος σου να φέρει το φορητό του και να δοκιμάσετε.

Nickkos
08-02-07, 00:49
Οι drivers της ασύρματης κάρτας στο φορητό σου είναι αναβαθμισμένοι;
Αν μπορεί ο φίλος σου να φέρει το φορητό του και να δοκιμάσετε.

Σε εναν φίλο μου που έχει ασύμαρτο δύκτιο στο σπίτι του σύνδέσαμε τον φορητό μου κανονικά.

Ο φορητός μου δεν εχει κανένα πρόβλημα αφού τον δοκίμασα με επιτυχία στο ασύμαρτο δύκτιο του φίλου μου.Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζει την MAC διεύθυνση και το SSID;

sdikr
08-02-07, 00:58
έχεις ενεργοποιήσει μήπως το wds;
αλλό κανάλι δοκίμασες ;

Nickkos
08-02-07, 01:11
Το WDS το έχω ενεργοποιημένο τα κανάλια έχω πειραματιστεί με όλα.
Σχετικά με το WDS το είχα απενεργοποιήσει αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα.
Μήπως είναι προβληματικό το WLAN του SpeedTouch;

epp82
17-02-07, 22:16
Αυτά είναι τα δικά μου settings φιλαράκι. Είμαστε και στο ίδιο DSLAM παρεμπίπτοντος. :) Οπως βλέπεις εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τo wlan. Δοκίμασε να βάλεις ακριβώς αυτά που έχω εγω και δές αν παίζει. Ελπίζω να βοήθησα.
Υ.Γ : Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα upload download που έχω.
Σταθερά 109ΚΒps download και 24ΚΒps upload.(1024) Και έχουμε και το ίδιο modem. Δες αν έχεις παρεμβολές στο σήμα σου ή και στη γραμμή (δες και αυτό -->DMT (DSL-Modem Tool) http://dmt.mhilfe.de/)
(http://dmt.mhilfe.de/)

mech
18-02-07, 22:44
Γειά σας παιδιά,
Δική μου άποψη είναι οτι πρέπει ο φίλος να κοιτάξει τις αρχικές ρυθμίσεις γιατί βλέπω οτι δεν υπάρχει SSID και πρέπει να δοκιμάσει να ενεργοποιήσει το security.
Πες μας NIckkos τι έγινε τελικά...

@ ADSLgr.com All rights reserved.