PDA

Επιστροφή στο Forum : Aπορια στο Ιtunes

nickolas2005
14-02-07, 18:14
Eκανα add εναν φακελο με μουσικη στο ιτουνς. Ο φακελος ειναι στον fileserver. Oταν παω να αλλαξω καποια στοιχεια του τραγουδιου πχ τον τιτλο του καλλιτεχνη η να προσθεσω καποιο artwork ενω κανω την αλλαγη οταν παω ξανα στο τραγουδι τα στοιχεια γινονται οπως πριν...Δηλ σαν να μην αποθηκευονται οι αλλαγες.. Εδωσα απεριοριστα δικαιωματα απο τον fileserver σε ολους τους χρηστες αλλα και παλι τιποτα..

Καμια βοηθεια?

ReD-RevolutioN
14-02-07, 18:30
Δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο τα 2 χρονια που ειχα το mini και το video..Ποια εκδοση εχεις?

nickolas2005
14-02-07, 18:40
Την τελευταια του itunes..

Eπισης μπορω με καποιον τροπο να κανω το itunes να κανει monitor στους φακελους που κανω add? Aν αλλαξω κατι να καταλαβει δηλ την αλλαγη.

kadronarxis
15-02-07, 00:16
Δεν κατάλαβα Νίκο.
Από ότι φαίνεται, εσύ φτιάχνεις alias των τραγουδιών στο iTunes. Δεν υπάρχει τρόπος(τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κανέναν) να αλλάζεις το alias και να αλλάζει αυτόματα το αυθεντικό.
Για αυτό το λόγο παίζει και το alias. Ακόμα και να το σβήσεις, δε χάνεται το πρωτότυπο.
Με λίγα λόγια, κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στα πρωτότυπα τραγούδια, και κατόπιν φτιάχνεις τα alias.

nickolas2005
15-02-07, 00:57
To ελυσα τελικα το θεμα παιδια..Ολα ηταν θεμα permissions του δισκου που εκανα share..

kadronarxis
20-02-07, 01:25
Να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.
Ένα φοβερό και τρομερό pdf-tutorial για το iPod:

http://www.feedforall.com/ipod-tutorial.pdf

nickolas2005
24-02-07, 21:23
Γιατι καποια τραγουδια μου τα δειχνει με "κινεζικους" χαρακτηρες στο itunes? Μαλλον ειναι με ελληνικους τιτλους και στοιχεια αλλα και παλι εχω τραγουδια με ελληνικα στοιχεια που τα δειχνει χωρις προβλημα..

macgiorgosgr
25-02-07, 12:09
Διότι δεν είναι Unicode τα ID3Tags. Κατέβασε το UnicodeRewriter και πέρνα τα από κει για μετατροπή.

Flareman
25-02-07, 18:36
Ή, εναλλακτικά, πέρνα τα Ελληνικά τραγούδια στο iTunes στα Windows, κάνε Convert ID3 Tags σε κάποια από τις ID3v2 εκδόσεις (κατά προτίμηση 2.3 ή 2.4) και είσαι έτοιμος:)

@ ADSLgr.com All rights reserved.