Επιστροφή στο Forum : καταχωρηση ενδειξης μετρητη ΔΕΗ
nikoslykos
28-11-13, 20:09
Ειδα στο site της ΔΕΔΔΗΕ οτι μπορω να καταχωρησω μονος μου την ενδειξη του μετρητη πανω στο 2μηνο και αντι για εναντι να ερθει εκαθαριστικος κατευθειαν.απλα εχω μια ερωτηση αν ξερει καποιος !!!θεωρητικα ο καταμετρητης της ΔΕΗ θα ερχοταν στις 7/2/2014.Τωρα που καταχωρησα μονος μου την ενδειξη πρεπει να το ξανακανω παλι το επομενο 2μηνο η θα ερθει ο καταμετρητης?
Ένα δίμηνο βάζεις εσύ, το επόμενο ο καταμετρητής κι ούτω καθεξής.. Κοινώς μπορείς να αντικαταστήσεις τους έναντι με εκκαθαριστικούς άν βάλεις εσύ ένδειξη. Ωστόσο εμένα την τελευταία φορά δεν με άφησε να βάλω την ένδειξη γιατί όπως έγραφε το μήνυμα λάθους, η κατανάλωση ήταν μεγαλύτερη από αυτήν της ίδιας περιόδου πέρσι και ήθελε οπωσδήποτε να τσεκάρω πάλι το νούμερο για λάθος.. Τελικά δεν τα κατάφερα έστω κι αν εικονικά έβαλα χαμηλότερη κατανάλωση και ήρθε έναντι. Στους εκκαθαριστικούς που έρχονται μετά την δικιά τους καταμέτρηση λέει ποιές ημερομηνίες θα μπορείς να βάλεις εσύ ένδειξη. Άν δεν λέει, τότε είναι εκκαθαριστικός μετά από δική σου ένδειξη και το επόμενο δίμηνο θα μετρήσουν αυτοί. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα! :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.