PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα router?



superalex405
04-12-13, 14:50
Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα συνδέθηκα με τον ΟΤΕ στο πακέτο ΟΤΕ double play 24 απεριόριστα. Από την πρώτη μέρα, ενώ όλα τα λαμπάκια του router (ZTE ZHXN H108n) ανάβουν, και μπορώ κανονικότατα να συνδεθώ στο internet, μετά από περίπου μισή ώρα, παρόλο που τα λαμπάκια είναι αναμένα δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα. Αυτό συμβαίνει και στο κινητό μου. Η μόνη λύση είναι να κάνω reset στο router. Αυτό συνδέεται ξανά κανονικότατα. Να σημειώσω ότι συνδέομαι με Ethernet. Από την άλλη πλευρά, το παλιό router της Wind (ZTE ZXHN H108L) δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Πστεύετε πως πρέπει να επικοινωνήσω με τον ΟΤΕ να μου στείλουν άλλο router ή πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο καταραμένο router? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;)

sdikr
04-12-13, 15:01
Τι προγράμματα τρέχεις; (κανα p2p, torrent, etc)

superalex405
04-12-13, 15:35
Κανένα απολύτως. Όλα τα προγράμματα που συνδέονται στο internet είναι κλειστά εκτός από ton browser. Να σημειωθεί ότι και οι τρεις που χρησιμοποιώ δεν συνδέονται. (IE 10, Firefox , Chrome)

Be inspired
04-12-13, 15:53
Καλησπέρα, πρόσφατα απέκτησα & εγώ το εν λόγω modem router & είχα το ίδιο πρόβλημα … . Η λύση είναι απλή : πας στη σελίδα https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/adsl/-/support/article/1034896 ξανακατεβάζεις το firmware, το ξαναπερνάς & είσαι εντάξει.

superalex405
04-12-13, 16:49
Δυστυχώς δεν δολύλεψε. :(

yiapap
04-12-13, 16:56
Όταν λες δεν μπορείς να ανοίξεις σελίδα τι εννοείς; Τι μήνυμα σου βγάζει;
Αν σε κονσόλα γράψεις ping 8.8.8.8 και tracert 8.8.8.8 τι αποτέλεσμα σου βγάζει;

superalex405
04-12-13, 17:02
Μου λέει ότι η σελίδα άργησε να ανταποκριθεί. Σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Δοκίμασα και με IP adress αλλά ξανά το ίδιο. Δοκίμασα και αυτό που μου είπες και μου έγραψε σε όλα request timed out.

yiapap
04-12-13, 17:03
Άρά κατά πάσα πιθανότητα πράγματι είναι θέμα router. Πάρε ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και πέστους για τους ελέγχους που έκανες και για το ότι με τον άλλον router δουλευει σωστά.

superalex405
04-12-13, 17:06
Οκ τότε. Ευχαριστώ! :oneup:

AssVas
04-12-13, 20:38
Δοκίμασε να κάνεις και μία δοκιμή, σε άλλο topic και σε μία περίπτωση φίλου μου δούλεψε . Μέσα από το Interface του Router σου ψάξε τα μενού και απενεργοποίησε το TR069 service . Έχει επικεφαλίδα CWMP. Μετά κάνε μία reboot oxi Reset το Router και δες αν το πρόβλημα παραμένει .

superalex405
05-12-13, 13:48
Λυπάμαι αλλά δεν δούλεψε. Μάλλον σήμερα θα επικοινωνήσω με τον OTE για να τους δηλώσω την βλάβη. Απ'όσο ξέρω ο ΟΤΕ δίνει και άλλα ρούτερ. Αξίζει να τους ζητήσω ένα άλλο μοντέλο?

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.