Επιστροφή στο Forum : Χρονια Πολλα RyDeR !!!!
manoulamou
22-02-07, 14:39
Να τα εκατοστησει ενα απο τα πιο νεαρα μελη του forum ταυτοχρονα και πολυ δραστηριο!!!
:band::trombone::saxophone:contrabas:eguitar
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μικρε και μην μασας η εφηβεια ειναι δυσκολη
:birthday:1000ballo:lamer:computing:camera:flower:1000ballo:happybday:
αλλα κι εμεις που μεγαλωσαμε τι καταλαβαμε:rofl:
Ο,τι πιο πολυ επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!!
AddictedToChaos
22-02-07, 14:58
και μην μασας η εφηβεια ειναι δυσκολη
Ποιές οι δυσκολίες της εφηβείας ακριβώς; :hmm:
Χρονιά πολλά Ryder και να πας να το κάψεις με κανά πρασσόγυρο σήμερα :whistle: -:p
χρόνια σου πολλά μικρούλη!
τι μικρούλης δηλαδή?με τόσες γνώσεις κάνει σκόνη πολύ μεγαλυτερούς του!
Χρόνια πολλά και απο εμένα! :D
Σου εύχομαι υγεία, καλή πρόοδο και γυναίκες! Αν τα δύο τελευταία δεν τα προλαβαίνεις ταυτόχρονα άσε τις γυναίκες για αργότερα :p
Για να πω την αλήθεια παλιότερα που δεν είχες την ηλικία σου στο profile δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήσουν 15 (16 από σήμερα...) Από τον τρόπο που έγραφες στο forum 'φαινόσουν' για μεγαλύτερος. Αυτό σημαίνει πως είσαι αρκετά ώριμος και συγκροτημένος για την ηλικία σου :oneup:
http://www.v-rodforums.com/forums/images/smilies/happybirthday.png RyDeRάκο!!
Γι' αυτό δεν θέλεις να εμφανιστείς αύριο ε;;; Για να μη σε βάλουν να κεράσεις τα κρασιά;;; :p
Ο lou.nick, ο οποίος ΕΠΙΣΗΣ έχει γενέθλια σήμερα πάντως έχει τα κότσια και θα 'ρθει! :p :p
Και του χρόνου γεροί και οι δύο!! ;)
(ryder, όπως βλέπεις δεν επεμβαίνω στα «μαργαριτάρια» που βλέπω μέσα στα μηνύματα, αλλά οι τίτλοι των θεμάτων ας είναι σωστοί ;))
Χρόνια πολλά και καλά Δημήτρη πάντα με υγεία!! :happybday:
Νίκη, ευχαριστώ πολύ. Όσο για τα γλυκά... έχω ήδη φάει αρκετά και τα αφήνω για μετά.
Αντήκτεντ, να 'σαι καλά. Θα τσακίσω ένα μόλις κατέβω σαλονίκη, σύντομα. :D
ntampa7, σε 'υχαριστώ, ο,τι επιθυμείς. :up:
bill2003, ευχαριστώ, το QoS το έχω ρυθμισμένο για την πρόοδο μεριά αλλά κάτι γίνεται και με τις γυναίκες.. :p
Αριάδνη, να 'σαι καλά. :oneup: Πολύ θα ήθελα να κατέβω αύριο και θα κερνούσα και τα κρασιά.. αν και τόσα που πιστεύω θα πιούνε θα μπω μέσα.:rofl:
Σπύρο [Φ.Α.], ευχαριστώ πολύ.:clap:
Να ευχηθώ και στον συνεορτάζοντα lou.nick χρόνια πολλά.
:clap: :clap: Π Ο Λ Υ Χ Ρ Ο Ν Ο Σ!!! :clap: :clap:
Δεν ξενερώ.... δεν ξενερώνουμε ποτέεεε... δεν ξενερώνουμε ποτέ :p
Πολύχρονος!
16, πλέον μόλις 2-3 χρόνια μικρότερός μου :p
Κιβι, σε ευχαριστώ πολύ! Βέβαια δεν ξενερώνουμε ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ :D, βασικα ακόμη με isdn είσαι; Χάλια...
Ποπ, να σαι καλά... βέβαια αυτο με το 2-3 χρόνια μικρότερος δεν το κατάλαβα.:p :p Δώσε την συνάρτηση που το υπολογίζουμε. :haha
:trombone: :tuba: :contrabas
Happy birthday to you,happy Birthday to you
Happy birthday dear ryder happy birthday to youuuuuu:stereo
:happybday: :mrgreen: :mrgreen:
kadronarxis
22-02-07, 16:34
Δημήτρηηηηη!!!!
χεχεχε, να σαι γερός σαν τα ψηλά βουνά.
Χρόνια Πολλά με Υγεία!
Πιτσιρικό!!! Χρόνια μας πολλά!!! Να ζήσουμε!!! Ότι επιθυμείς, υγεία πάνω απ' όλα και επιτυχίες! Άντε να σε δούμε και από κοντά! Θα κανονίσουμε και καμία μεσημεριανή συνάντηση να έρθεις (σαν την άλλη που ξεκίνησε 3 το μεσημέρι και τελείωσε μεταμεσονύκτιες ώρες... :whistle: ). Όσο για αύριο έχω ήδη κανονίσει να παραδοθούν χρήματα με χρηματαποστολή στον taverniari :p !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ RYDEEEEERRRRRRRRR!!!! :happybday: :1000ballo :happybday: :1000ballo :happybday: :1000ballo :1000ballo
Οτι επιθυμείς με υγεία και χαρά (και μην ανυσηχείς για QoS :p Θα σου χτυπήσει την πόρτα μόνο του όταν έρθει η ώρα του :p Προς το παρόν ΟΛΑ ΜΕΣΑ :yahoo: )
A, και don't masas τίποτα από τα της εφηβικά :up:
Να συμφωνήσω επίσης με τον bill2003 οτι ο τρόπος που γράφεις πραγματικά δείχνει ωριμότητα μεγαλύτερη απ'αυτήν που συνήθως συναντάει κανείς :up:
:happybday: :1000ballo :happybday: :1000ballo :happybday: :1000ballo :happybday:
nikchris, ευχαριστώ πολύ ..... :up:
macΓιώργο, να σαι καλά. :clap
lou.nick,χρόνια μας πολλά μεγάλε!! έρχομαι έτσι!
ShakiraΑνδρέα, ευχαριστώ & ο,τι επιθυμείς.
ωπ, ξέχασα να κεράσω....
Πάρτε μερικά εισαγώμενα..
http://img116.imageshack.us/img116/7701/johhniewalker03al0.gif
http://img116.imageshack.us/img116/5275/ursusroterpa9.jpg
http://www.cise.ufl.edu/~aganguly/chivas_regal.jpg
Και ένα κοντινό, μιας και το οινοποιείο είναι Χαλκιδική:
http://www.tsantali.gr/images/products/el/makedoniko-tsipouro_ml.jpg
Επίσης για τους κρασάκηδες:
http://www.boutari.gr/%285574F3C9D6AADF2D2D464A82D1D696A9C58E4CC7F841CA31%29/images/mosxof.gif
:clap: :clap: :clap:
Πολύχρονος ό,τι επιθυμείς. :oneup:
Κάτσε να βάλω ένα ποτηράκι :lol:
Χρόνια σου πολλά RyDeR, πάντα ευτυχισμένος.
Χρόνια πολλά και στον Νικόλα. Να τα εκατοστήσετε!!
Στα "βάσανα" από τώρα βλέπω, RyDeR, ε? :mrgreen:
Yπήρξε ένα edit πιο πάνω το οποίο ποτΈ δεν περάστηκε για κάπιο λόγο :what:
:happybday: :1000ballo :happybday: :1000ballo :happybday: :1000ballo :happybday:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ llllllllllllllllllllllllllllllllllou.nick!!!!! :yahoo:
Με υγεία και ευτυχία Νικόλα!
Άντε να σε ξαναδούμε σύντομα!!! :yahoo:
Έχουμε και άλλα κρέατα που περιμένουν :mrgreen:
κοιτάει πιο πάνω.... :scared:
*ΓΚΝΤΟΥΠ* :cool:
Ωπ έχουμε και άλλον εορτάζοντα,πολύχρονος :oneup:
ανάπαυσις :p
Χρόνια σας πολλά και γερά.
Σας ευχαριστώ παιδια για τα καλά σας λόγια... :up: :D
@Τύφλα: οχι δεν πίνω ακόμη... κανα 2 ποτά, το ursus π.χ. αντε και κανένα σφηνάκι...:cool:
chica_loca
22-02-07, 19:58
Χρονια Πολλα και στους δυο σας παιδες , μια ζωη χαρουμενη και τρελη σας ευχομαι να εχετε !!
:1000ballo:happybday::rocker:blabla::drunk:...
nickaraxnos
22-02-07, 21:27
Χρόνια πολλά :clap: in deed. Both of you :birthday
RyDeR in the storm σιγά με τα ποτά, γρήγορα με την πρόοδο και τις γυναίκες. Άντε τα καλύτερα είναι μπροστά σου.Cheers :drunk:
Ευχαριστώ πολύ..... να 'στε πάντα καλά..:clap:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Και σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα! Ομολογουμένως κουβαλάω αρκετή τρέλα ήδη!!! :p
@Βλινγδ: Έχω μάθει για κάτι T-Bone που τιμάει ο πελασγός... Ισχύει ή είναι φήμες;;; Κανονίστε μέσα στο μάρτη meeting και θα κατέβω. Αλλά να τηρηθούν οι εδώ δημοκρατικές διαδικασίες... :whistle: Μην είναι 3 άτομα... Αλλά αν είναι λίγοι μένουν παραπάνω μπύρες για 'μας... Δύσκολη απόφαση... Για τον μάρτη πάντως αποτελεί δέσμευση! (Δεν έχει και smiley Σημίτη γμτ!!!!) Αλλά πρέπει να ανέβεις κι εσύ κάποια φορά. (Έλα έχω και κάτι λαχανάκια στο μπαξέ βιολογικά special!!! :p) Δεν πάω καλά νυχτιάτικα...
MIA XΑΡΑ ΠΑΣ!!! :drunk
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ φήμες. Η σχέση του Πελασγού με τις T-Bone είναι κάτι σαν τη σχέση του Ολυμπιακού με τα εδώ πρωταθλήματα... Οι T-Bone και τα πρωταθλήματα είναι χαμένα από χέρι :p
Όσο για συνάντηση, .... ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΙ θα γίνει :D :D :D :D
Τα λάχανα δεν είναι για 'μένα βρε άνθρωπε! Άλλος τα βράζει μαζί με Μακαρόνια.... :whip: :whip:
Ώπα ναι για τον Pickard εδώ είναι... Βλακεία... (Είδες τι κάνουν τα τσίπουρα;;; :lol: ) Θα του πάω σήμερα! Ok εφόσον καλύψαμε και την τροφή κατεβαίνωωωωωωωωωω!!!!
manoulamou
23-02-07, 14:18
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στους δυο σας lou.nick και RyDeR
καλη διασκεδαση αποψε
και οσο για τις απολαυσεις της ζωης (ξυδια, γυναικες, διαβασματα) σπευδετε βραδεως:rofl:
μην τ αφησετε να σας ξεφυγουν απο την πολλη ... φορα:p
Χρόνια Πολλά φίλε μου!!!!!! Αν και σου το έχω πεί και απο κοντά.......:p
Ευχαριστώ πολύ Manoulamou!!! Εγώ απ' ότι φαίνεται εχω χάσει την μπάλα ήδη με τις απολαύσεις... :p
Με ελαφρά καθυστέρηση δέχεστε; :oops: :sorry:
Χρόνια πολλά και καλά και στους δύο, κι αφού είστε και πολύ νέοι ακόμα, καλά μυαλά και καλή επιτυχία στους στόχους σας :)
Εννοείται πως δεχόμαστε! Οι ευχές πάντα καλές είναι! Σ' ευχαριστώ πολύ και ότι επιθυμείς! :)
Κανένα πρόβλημα...
Ευχαριστώ πολύ Χάρρη, να 'σαι καλά. :up:
@ ADSLgr.com All rights reserved.