Επιστροφή στο Forum : Τι να διαλεξω?
λοιπον...
σε γραμμη χωρις ιντερνετ απλη τηλεφωνια οτε,θελουμε να αποκτησουμε απλο 24ρι
η φθηνοτερη νομιζω ειναι η χολ στα 15 ευρω το μηνα
υπαρχει κ ενα πακετο με 16 ευρω με τηλεφωνια λεει..δηλαδη το πρωτο δεν εχει καθολου?η γραμμη δινει μονο ιντερνετ?
σκεφτομαι κ wind αλλα ξεκιναει απο 20 ευρω και 25 τον δευτερο χρονο με 24μηνο συμβολαιο,που δε καλοβλεπω...
forthnet μαλλον οχι αν κ παιζεται..cyta επισης,μου φαινεται ακριβη...αρα?
ευχαριστω:)
Το πακέτο με τα 15€ προϋποθέτει τηλεφωνία μέσω ΟΤΕ, με ξεχωριστό πάγιο βέβαια. Είναι οι συνδέσεις ΑΡΥΣ.
Αναφέρει στις σημειώσεις του tab "Τιμοκατάλογος" ότι "Η υπηρεσία απαιτεί την ύπαρξη ενεργής τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ".
Αυτό ισχύει σε όλους τους παρόχους, με τα πακέτα που αναφέρουν μόνο DSL, άσχετα αν μερικοί το κρύβουν επιμελώς.
αρα κοιταμε τα 16 και πανω σωστα?
dionisis1925
05-03-14, 01:42
Ναι από 16 και πάνω.
papastratos
05-03-14, 12:37
στη forthnet έχει πακέτο με 15 ευρώ ιντερνετ και σταθερό άμα κάνεις προπληρωμή για ένα χρόνο το ποσό . Έτσι οι πιο φθηνές είναι hol και forthnet
αυτο βλεπω και γω...υπαρχει περιπτωση η μια να εχει καλυτερα αποτελεσματα?φανταζομαι πως οχι?
δε ξερω τι υποστηριξη εχει η forthnet
DSLaManiaC
05-03-14, 14:09
αυτο βλεπω και γω...υπαρχει περιπτωση η μια να εχει καλυτερα αποτελεσματα?φανταζομαι πως οχι?
δε ξερω τι υποστηριξη εχει η forthnet
Αν έχεις διαθέσιμα μαζεμένα τα 180€ πας Forthnet και ξεμπερδεύεις.
Υποστήριξη απ τη στιγμή που άνοιξαν εδώ subforum έχω ξεχάσει το τηλέφωνο :p
Τα φθηνότερα (on-line τιμές) πακέτα, χωρίς προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, είναι:
WIND Broadband με 17€ για 24μηνο ή 20€ για 12μην και18μηνο. Επιπλέον 35€ η ενεργοποίηση και 20€ αν θέλεις συσκευή (αλλιώς την δικιά σου).
Forthnet ADSL 24 με 15€ για 12μηνο με προπληρωμή όλου του ποσού ή 17,70€ χωρίς προπληρωμή. Επιπλέον 35 € η ενεργοποίηση και δωρεάν η συσκευή.
Cyta 2play 4Mbps με 16€, 8Mbps με 19€ και 24Mbps με 23€. Επιπλέον 30 € η ενεργοποίηση και με χρησιδάνειο η συσκευή.
HOL ADSL Plus με 16€ για 12μηνο. Επιπλέον 36 € η ενεργοποίηση και με χρησιδάνειο η συσκευή.
Επιπλέον χρεώνονται οι εξερχόμενες κλήσεις, ανάλογα τον τιμοκατάλογο εκάστου παρόχου.
H τιμή της ενεργοποίησης αφορά όταν υπάρχει ήδη ενεργή γραμμή στο διαμέρισμα. Διαφορετικά υπάρχει σε όλους μεγαλύτερη χρέωση 50€-75€, ανάλογα τον πάροχο.
Όσον αφορά την ταχύτητα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, σε γραμμή που δεν υπάρχουν προηγούμενα στοιχεία. Γενικά αν είναι καλή η γραμμή, σε όλους θα παίζει στα ίδια, με λίγο παραπάνω στη Forthnet λόγω μικρότερου SNR.
Εξαρτάται κυρίως από την απόσταση, την ποιότητα του χαλκού και το σύνολο των ενεργών χρηστών στο DSLAM.
Αν έχεις διαθέσιμα μαζεμένα τα 180€ πας Forthnet και ξεμπερδεύεις.
Υποστήριξη απ τη στιγμή που άνοιξαν εδώ subforum έχω ξεχάσει το τηλέφωνο :p
αυτο ειναι πολυ σημαντικο...οκ βρισκονται τα 180,απλα ψαχνω να βρω καποιον με forthnet στη περιοχη..
- - - Updated - - -
Τα φθηνότερα (on-line τιμές) πακέτα, χωρίς προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, είναι:
WIND Broadband με 17€ για 24μηνο ή 20€ για 12μην και18μηνο. Επιπλέον 35€ η ενεργοποίηση και 20€ αν θέλεις συσκευή (αλλιώς την δικιά σου).
Forthnet ADSL 24 με 15€ για 12μηνο με προπληρωμή όλου του ποσού ή 17,70€ χωρίς προπληρωμή. Επιπλέον 35 € η ενεργοποίηση και δωρεάν η συσκευή.
Cyta 2play 4Mbps με 16€, 8Mbps με 19€ και 24Mbps με 23€. Επιπλέον 30 € η ενεργοποίηση και με χρησιδάνειο η συσκευή.
HOL ADSL Plus με 16€ για 12μηνο. Επιπλέον 36 € η ενεργοποίηση και με χρησιδάνειο η συσκευή.
Επιπλέον χρεώνονται οι εξερχόμενες κλήσεις, ανάλογα τον τιμοκατάλογο εκάστου παρόχου.
H τιμή της ενεργοποίησης αφορά όταν υπάρχει ήδη ενεργή γραμμή στο διαμέρισμα. Διαφορετικά υπάρχει σε όλους μεγαλύτερη χρέωση 50€-75€, ανάλογα τον πάροχο.
Όσον αφορά την ταχύτητα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, σε γραμμή που δεν υπάρχουν προηγούμενα στοιχεία. Γενικά αν είναι καλή η γραμμή, σε όλους θα παίζει στα ίδια, με λίγο παραπάνω στη Forthnet λόγω μικρότερου SNR.
Εξαρτάται κυρίως από την απόσταση, την ποιότητα του χαλκού και το σύνολο των ενεργών χρηστών στο DSLAM.
ωραιος,ευχαριστω πολυ!
με πηραν απο τη hol πριν λιγο και μου εδωσαν προσφορα στα 20ευρω/2 ετη με 300 λεπτα προς ολους και χρεωση ανα λεπτο..
DSLaManiaC
05-03-14, 14:23
Επειδή βλέπω φλερτάρεις πολύ με τα 2 χρόνια, πριν δεσμευτείς για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σκέψου το 2 και 3 φορές.
Πρόκειται για το πακέτο "DP ευέλικτο 300", με την ίδια τιμή που το έχει on-lline, μόνο που εσένα στο δίνει για 24 μήνες, αντί του 12μηνου.
ξεχασα να διευκρινησω οτι ζητησα ενα χρονο μολις μου το ειπε κ ειπε κανενα προβλημα
- - - Updated - - -
οντως μου ειχε διαφυγει το πακετο,αρα δεν ειναι καμια προσφορα.βλεπω μαλιστα οτι δινει και καποια εκπτωση σε κινητο vodafone που ομως αφορα συνδεση κ οχι καρτα
Τελικά πήγα προς hol.. Το 16ρι double play. Όλα καλά, έστειλα τα χαρτιά.. Τηλέφωνο από ΟΤΕ σήμερα, 26 ευρώ το μήνα 24ρι συν αρκετά λεπτά ομιλίας συν δώρο επιταγή 90 ευρώ
Όπως τα υπολόγισα 230 περίπου τον χρόνο με hol
260 με ΟΤΕ υποθέτοντας ότι δίνω στα 50 ευρώ σε κάποιον τη δώρο επιταγή
Τι λέτε?
Κάνε έρευνα στην περιοχή σου πως παίζουν οι συνδέσεις όλων των παρόχων.
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τις γραμμές και γενικά χαμηλές τιμές σε όλους, αποφασίζεις βάσει οικονομικών κριτηρίων, διαφορετικά σίγουρη λύση είναι ο ΟΤΕ.
απο hol,οντως δε βλεπω τα καλυτερα,αλλα μεχρι στιγμης ειναι η φθηνοτερη
οτε,δυστυχως δεν εχει κανενας!μαλλον για εκει με βλεπω ομως..
αρκετο χρονο ομιλιας σε τι? κινητα λες? επιταγη εννοεις δωροεπιταγη? τι ακριβως? και παλι προσφορα για 12μηνες μετα τα ιδια?
ε ναι,παντα για 12μηνο.για μετα δεν ειπαμε κατι,αλλα ετσι κ αλλιως φορητοτητα θα παιξει παλι
νομιζω μου εδωσε 300 προς σταθερα κ 60 σε κινητα,θα το επιβεβαιωσω παλι το μεσημερι
δωροεπιταγη απο γερμανο η οτε
300 προς σταθερα? οχι απεριοριστα? εγω παντως θα επελεγα την HOL και οχι ΟΤΕ.
δυστυχως δε το συγκρατησα καλα,επειδη δε με πολυενδιαφερει η ομιλια.θα το ξαναδω οταν με καλεσουν παλι.
παντως,ειλικρινα,20 χρονια πελατης στο ιδιο σπιτι κ αλλα ποσα στο αλλο,ουτε ενα τηλεφωνο απο οτε ,ετσι για το ενδιαφερον :down:
Έχει ένα πρόγραμμα με 24άρι, 210 λεπτά σταθερά και 30 λεπτά κινητά, στα 30,4€.
αρα προφανως ειναι αυτο.οταν θα με καλεσει παλι,θα τα αναφερω
απλα το δινει στα 26 συν ολα τα παραπανω
αρα προφανως ειναι αυτο.οταν θα με καλεσει παλι,θα τα αναφερω
απλα το δινει στα 26 συν ολα τα παραπανω
αν ειναι αυτο δεν ειναι μεγαλη η διαφορα, ειδικα χωρις απεριοριστα σταθερα δεν θα το ελεγα καλη προσφορα. Τσιγγουνιες κανει ο οτε μου φαινεται...
Του δίνει 15% έκπτωση συν την δωροεπιταγή. Για ΟΤΕ μια χαρά είναι.
Η τιμή της HOL είναι χωρίς δωρεάν χρόνο σε κλήσεις.
λοιπον,οντως ειναι αυτο το πακετο.επαιζε κ εκπτωση σε καρτοκινητα,αλλα δε συνεφερε στην τελικη γιατι εκοβαν τη δωροεπιταγη.
οποτε αν το συγκρινουμε με το πακετο της hol στα 20 ευρω παει 277 περιπου το χρονο με το τελος ενεργοποιησης
ενω στον οτε 222 αν αφαιρεσουμε τη δωροεπιταγη...οκ δε παει ακριβως ετσι,αλλα ακομα και να αφαιρεσουμε ενα 30ρι απο το κερδος της δωροεπιταγης,παμε κοντα στα 250
και μιλαμε για οτε,που φανταζομαι θα εχει διαφορα η ταχυτητα
Οικονομικά είναι όπως τα γράφεις.
Από θέμα υποστήριξης πάλι έχει προτεραιότητα ο ΟΤΕ.
Στο θέμα ταχύτητας, αν η γραμμή είναι καλή και δεν έχει πρόβλημα, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο πάροχος.
Αν σ' ενδιαφέρει το ping για παιχνίδια, καλύτερος ο ΟΤΕ.
Αν παραμείνεις ΟΤΕ, θα πρέπει να κάνεις αίτηση ακύρωσης στη HOL.
εχω στειλει ηδη και φαξ κ email για σιγουρια
λετε να με παρουν για αντιπροσφορα?
Η αλήθεια είναι οτι σε ταχύτητα επισκευής βλαβών ειναι πρωτος ο ΟΤΕ μακραν....και ειναι λογικο αναλογα που ειναι η βλαβη, αν πχ ειναι στο ΚΑΦΑΟ μονο ο ΟΤΕ εχει δικαιοδοσια οποτε πρεπει ο αλλος παροχος να το δωσει στον ΟΤΕ και να το κανουν αυτοι, αυτα τα παρε δωσε εχουν χασουρα χρονου. Επισης στα pings ειδικα με fast path απλα δεν υπαρχει τπτ καλυτερο απο ΟΤΕ, οχι ομως οτι με τους αλλους δεν μπορεις να παιξεις. Αν και καποτε οταν χαλασε η NETONE πριν κλεισει ετυχε καθε βραδυ 20:00-23:00 KAΘΕ ΜΕΡΑ τα pings στους ιδιους servers απο 100 να γινονται και 400ms!!!! ε ναι εκει δεν επαιζες....μακρια απο μας φτου φτου φτου.....
100??πωω
αντε να δουμε...πηρα μηνυμα απο την hol οτι το αιτημα μου παρεληφθη...λες να τους καλεσω κιολας?
ε παρε να δεις τι γινεται....
ΟΤΕ ping σε ευρωπαικους servers που παιζω 75ms κυριως σε πολλους (ειδικα Γερμανικους) με interleaved που εχω τωρα, 55ms στους ΙΔΙΟΥΣ πριν που ειχα fast path! αλλα με interleaved πηρα +2,5mbps δλδ ειχα 7,5 και εγινα 10mbps! αντε να δουμε και με 4net!
MitsosDaBest13
07-03-14, 21:52
Εγώ πήγα από ΟΤΕ σε HOL και στο θέμα του Ping έγινε ακριβώς το αντίθετο από το αναμενόμενο! Στον ΟΤΕ είχα Ping 31-33 ms και τώρα στη HOL έχω 20-22 ms! Στα παιχνίδια παίζω αρκετά καλύτερα τώρα! Επίσης με τη HOL έχω λιγότερες έως μηδαμινές αποσυνδέσεις. Με τον ΟΤΕ κάποια προβληματάκια τα είχα...
@ blade_ Μην επηρεάζεσαι από δωροεπιταγές και ανοησίες. Είμαι σίγουρος πως θα σου πουν να την εξαργυρώσεις σε κατάστημα "Γερμανός" που είναι πανάκριβο (προσωπική άποψη) και στην ουσία δεν κερδίζεις τίποτα... Κι εμένα μου έκαναν παρόμοια προσφορά.
Ψάξε να δεις αν υπάρχουν δίκτυα HOL στη γειτονιά σου, αν υπάρχουν, πιθανόν δε θα έχεις πρόβλημα, όπως μάλλον ούτε και οι γείτονες...
η HOL καλυτερο ping? πεφτω απο τα συνεφα πραγματικα....fast path ετσι?
Γείτονες με hol ψιλό σέρνονται πάντως..
DSLaManiaC
08-03-14, 00:08
Κάθε φορά που διαβάζω γενικές απόψεις περί απόδοσης δικτύου ενός ISP ανεβάζω πίεση.
Μεταξύ άλλων η απόδοση επηρεάζεται από:
Εξοπλισμό χρήστη (CPE)
Fast/Interleaved path
Last Mile
DSLAM
Δρομολόγηση
Απομακρυσμένος Server
Χρονική περίοδος
Οι απόψεις τύπου "αυτός ο ISP είναι καλύτερος στα ping απ αυτόν" απλώς δε στέκουν.
Η μόνη εξαίρεση στο κανόνα είναι όταν υπάρχει γενικευμένο μπούκωμα σε κάποιον ISP ή πέσει προσωρινά κάποιο κύκλωμα οπότε φαίνεται ξεκάθαρα σε όλους, κάτι που έχει να συμβεί αρκετό καιρό (μπούκωμα, κυκλώματα πέφτουν αραιά και που) απ όσο γνωρίζω.
καλημερα! πολυ σωστος, αλλα σε γενικες γραμμες σε pings ο οτε ειναι παντα καλυτερος (σε fast path εννοειτε) για ευνοητους λογους. Οσον αφορα στο θεμα της netone χρησιμοποιουσε μια εταιρια SEABONE και ειχαν προβληματα με κομμενες οπτικες ινες μεσα σε θαλασσα!!!!! φυσικα καποτε φτιαχτηκε αυτο αλλα πηρε πολυ καιρο και επηρεαζε και αλλους ISP που περνουσαν απο seabone, ενω οσοι δεν....και ειχαν αλλους δεν ειχαν κανενα προβλημα εκεινη την περιοδο οπως ο ΟΤΕ πχ και αλλοι. Και εγω προσωπικα οσους ξερω με HOL σερνονται μου λενε.
MitsosDaBest13
08-03-14, 16:31
@Nikiforos Όχι, Interleaved είναι.
@DSLaManiaC Το δοκίμασα με το speedtest σε 3 διαφορετικούς servers στην Αθήνα. Το Ping πάντα 20-21ms είναι στη HOL και στον ΟΤΕ πάντα ήταν 31-32, στους ίδιους servers. Και τα 2 τα είχα Inteleaved, δοκιμασμένα με το ίδιο μόντεμ και οι ταχύτητες ήταν περίπου ίδιες, αλλά στη HOL ελάχιστα παραπάνω.
Πάντως πλάκα έχει πως το Attenuation στη HOL αυξήθηκε. Στον ΟΤΕ ήταν 11,5 και φυσιολογικό, μιας και το Αστικό Κέντρο είναι 2,5 τετράγωνα από το σπίτι μου. Τώρα στη HOL πήγε 15,8! Μήπως με έχουν συνδέσει αλλού ή απλά έχει παραπάνω θόρυβο απ' όσο πρέπει η γραμμή μου?
Sorry αν κάνω κάπου λάθος, αλλά δεν είμαι και ειδικός στα δίκτυα. :)
Αν η γραμμή παρέμεινε η ίδια, το Attenuation μπορεί να είναι διαφορετικό λόγω εξοπλισμού.
Ήμαστε στο ίδιο DSLAM και έχοντας HOL, όταν βάζο το Fritz δείχνει 11 Attenuation και συγχρονισμό ~18MBps, ενώ με το Netfaster IAD1 δείχνει 13 Attenuation και συγχρονισμό ~19MBps και μεγαλύτερο Upload.
MitsosDaBest13
08-03-14, 18:01
Μπορεί να 'ναι και αυτό. Με το μόντεμ του ΟΤΕ έκανα τα tests που βγήκαν περίπου ίδια. Όμως χρειάστηκε να το επιστρέψω, επειδή ήταν με χρησιδάνειο και ξέμεινα με το άχρηστο μόντεμ της HOL. Το Ping και στα 2 μόντεμ έμεινε το ίδιο, αλλά το μόντεμ της HOL μου έκοψε πολύ ταχύτητα download. Για το Attenuation στο δίκτυο της HOL με το άλλο μόντεμ δε θυμάμαι... Το 15,8 το λέει το μόντεμ της HOL. :)
καλησπερα,ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω 2-3 χρονια cyta.(8αρι με 360 λεπτα προς σταθερα και 70 προς κινητα με 24ευρω)
πολυ ευχαριστημενος αλλα θα θελα κατι πιο οικονομικο και σκεφτηκα αυτο της hol.
θα μας καλυψει λετε?
@Nikiforos Όχι, Interleaved είναι.
@DSLaManiaC Το δοκίμασα με το speedtest σε 3 διαφορετικούς servers στην Αθήνα. Το Ping πάντα 20-21ms είναι στη HOL και στον ΟΤΕ πάντα ήταν 31-32, στους ίδιους servers. Και τα 2 τα είχα Inteleaved, δοκιμασμένα με το ίδιο μόντεμ και οι ταχύτητες ήταν περίπου ίδιες, αλλά στη HOL ελάχιστα παραπάνω.
Πάντως πλάκα έχει πως το Attenuation στη HOL αυξήθηκε. Στον ΟΤΕ ήταν 11,5 και φυσιολογικό, μιας και το Αστικό Κέντρο είναι 2,5 τετράγωνα από το σπίτι μου. Τώρα στη HOL πήγε 15,8! Μήπως με έχουν συνδέσει αλλού ή απλά έχει παραπάνω θόρυβο απ' όσο πρέπει η γραμμή μου?
Sorry αν κάνω κάπου λάθος, αλλά δεν είμαι και ειδικός στα δίκτυα. :)
Αν έχεις το αλκατελ πιπα, είναι λογικό
MitsosDaBest13
10-03-14, 16:22
Αν έχεις το αλκατελ πιπα, είναι λογικό
Όχι, εμένα μου έδωσαν ένα ZTE H108N, το γράφω και στα στατιστικά μου, όπως και το "ΒΛΑΚΕΙΑ" παραδίπλα. Μακάρι να είχε χώρο για μερικά επίθετα ακόμα! :)
Είχα πάρει τηλέφωνο τη HOL από την 1η μέρα που το εγκατέστησα και τους το είπα πως είναι τραγικό το μόντεμ, αλλά μου λένε και να σου στείλουμε άλλο, όλα το ίδιο μοντέλο είναι...
Όχι, εμένα μου έδωσαν ένα ZTE H108N, το γράφω και στα στατιστικά μου, όπως και το "ΒΛΑΚΕΙΑ" παραδίπλα. Μακάρι να είχε χώρο για μερικά επίθετα ακόμα! :)
Είχα πάρει τηλέφωνο τη HOL από την 1η μέρα που το εγκατέστησα και τους το είπα πως είναι τραγικό το μόντεμ, αλλά μου λένε και να σου στείλουμε άλλο, όλα το ίδιο μοντέλο είναι...
δωσε ενα 50ρικο κ παρε κατι καλουτσικο..
Παντως το ΖΤΕ που δινει ο ΟΤΕ http://pics.ricardostatic.gr/14_718977406_Big/diktia/modem-router-zte-apo-ote-kainourio-ahrisimopoiito.jpg τελειο ειναι μια χαρα στα παντα. Και αυτο που εδινε η Wind πριν το ΖΤΕ επισης παρα πολυ καλο που το εχω δοκιμασει μιλαω για αυτο : http://www.adslgr.com/forum/downloads/zte%20zxv10%20h108l_u3w.jpg
Πρόκειται για το πακέτο "DP ευέλικτο 300", με την ίδια τιμή που το έχει on-lline, μόνο που εσένα στο δίνει για 24 μήνες, αντί του 12μηνου.
Παιδιά αν δεν είμαι θεόστραβος , με 24μηνη δέσμευση ισχύει η online προσφορά των 20 ευρώ. :)
http://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx?pf=1&m_id=19
Αν πατήσεις το tab προσφορές το γράφει καθαρά :
"20 € / μήνα για 24 μήνες με online αίτηση "
Ναι, το έχει αλλάξει και μάλιστα (στα μουλωχτά) σε όλα τα πακέτα. :down:
Όταν το είχα γράψει ίσχυε σε όλα τα πακέτα το 12μηνο για on-line αιτήσεις.
η αιτηση παντως για τα 16 που εκανα,ανεφερε ρητα ετησιο πακετο
MitsosDaBest13
10-03-14, 23:50
@npats Εγώ έχω αυτό το πακέτο Ευέλικτο 300' και το πήρα για 24 μήνες, αλλά είχα και την επιλογή των 12 μηνών. Πρέπει να ισχύουν και τώρα οι 12 μήνες, απλά στην κατηγορία "Προσφορές" (και καλά) σου λέει πως μπορείς να το πάρεις για 24 μήνες...
Τι να σου πω , συνήθως η μείωση του χρόνου δέσμευσης είναι αντιστρόφως ανάλογη με την τιμή .
Απο το site δεν μπορώ να βρω δυνατότητα 12μηνης δέσμευσης πάντως
Έκανα εικονική αίτηση και στο 1ο βήμα μου εμφάνισε κανονικά επιλογή μεταξύ 12μηνης και 24μηνης διάρκειας με την ίδια ακριβώς τιμή.
Άρα αυτό που έκαναν είναι να αφαιρέσουν την μνεία του 12μηνου στην αρχική σελίδα των πακέτων.
136354
Έκανα εικονική αίτηση και στο 1ο βήμα μου εμφάνισε κανονικά επιλογή μεταξύ 12μηνης και 24μηνης διάρκειας με την ίδια ακριβώς τιμή.
Άρα αυτό που έκαναν είναι να αφαιρέσουν την μνεία του 12μηνου στην αρχική σελίδα των πακέτων.
136354
Μάλιστα.
Τώρα αξίζει τον κόπο .Επειδή δεν εχω εμπειρία με τηλεφωνία VOIP ,μπορεί να μου πει κανείς αν είναι μεγάλη φασαρία ;
Θέλει αγορά άλλων συσκευών υποθέτω και επίσης μπορεί να εγκατασταθούν τηλέφωνα σε πολλά δωμάτια;
H HOL δίνει voip μόνο σε όποιο DSLAM δεν έχει εξοπλισμό για PSTN. Οι περιπτώσεις αυτές είναι λίγες.
Αλλά και voip να πάρεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά η τηλεφωνική συσκευή που έχεις θα πρέπει να συνδεθεί στον router για να παίξει και όχι στην πρίζα ή το φίλτρο (που τώρα δεν χρειάζεται).
@ ADSLgr.com All rights reserved.