PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με FORTHNET!!

leonidasagex
18-03-14, 00:03
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum που απ,ότι βλέπω δίνουν λύσεις σε πολλούς άσχετους όπως ειμαι και γω!
Λοιπον εχω συνδεση forthnet και την τελευταια εβδομαδα ξεκινησε το ιντερνετ να μου κανει νερα! Πιο συγκεκριμενα,εκει που σερφαρω like a boss,κοβεται η συνδεση! Κανω dis-re-connect και τις μισες φορες θα μπει-αλλα θα με ξαναπεταξει σε κανα 2λεπτο,ή δεν θα μπει καθολου! Το θεμα ομως ειναι οτι αλλοι υπολογιστες και κινητά στο δικτυο εχουν κανονικα ιντερνετ!
Σκεφτηκα οτι εχει θεμα το Laptop, αν και δυσκολο απτο πουθενα να φταει αυτο. Περασα τα διαγνωστικα και δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα,και για να σιγουρευτω εδωσα το λαπτοπ στον κολλητο μου για δυο μερες και ειχε ολη την ωρα internet χωρις καμια διακοπη! Περνω τηλ την forthnet οπου ενα παλικαρακι προσπαθουσε να κανει τα δικα του,το εφτιαξε προσωρινα αλλα μετα απο μια ωρα παλι τα ιδια!Περνω τωρα τα διαγνωστικα δικτυου και με λεει οτι ο πορος δεν ανταποκρινεται ενω οι παραμετροι του υπολογιστη μου ειναι σωστοι. Τι στο διαολο κανω τωρα??:( Εχω απογοητευει θελω να τα σπασω ολα!!!!:worthy: Αν μπορει καποιος να βοηθησει.. ΕΥχαριστω

Υ.Γ: Συγχωρεστε την ασχετοσυνη μου.

HackFreak
18-03-14, 00:12
Μπαίνεις με ενσύρματη σύνδεση ή ασύρματα; Αν μπαίνεις ασύρματα δοκίμασε να μπείς στο web interface του ρούτερ σου και να ορίσεις διαφορετικό κανάλι εκπομπής.

sweet dreams
18-03-14, 00:12
Το θεμα ομως ειναι οτι αλλοι υπολογιστες και κινητά στο δικτυο εχουν κανονικα ιντερνετ!

Απο την στιγμή που λες ότι οι υπόλοιποι έχουν κανονικά Internet, λογικά δεν φταίει η γραμμή.

Δοκίμασες με ενσύρματη σύνδεση αν σου το κάνει;;;

leonidasagex
18-03-14, 00:38
Λοιπον το χω στο ETHERNET αυτη την στιγμη και εχω κανονικα μια χαρα ιντερνετ εδω και 25 λεπτα χωρις διακοπες. Οποτε φταιει ο υπολογιστης.Aλλα πως γινεται στο δικτυο μου να εχω προβλημα και σε αλλα ασυρματα δικτυα να μην εχω? Καλα κρασια. :(

sweet dreams
18-03-14, 00:43
Λοιπον το χω στο ETHERNET την στιγμη και εχω κανονικα μια χαρα ιντερνετ εδω και 15 λεπτα χωρις διακοπες. Οποτε φταιει ο υπολογιστης.Aλλα πως γινεται στο δικτυο μου να εχω προβλημα και σε αλλα ασυρματα δικτυα να μην εχω? Καλα κρασια. :(

Κάνε αυτό που σου είπε HackFreak.

Για να βρείς τα ελεύθερα κανάλια κατέβασε αυτό (http://www.xirrus.com/Products/Network-Management-and-Software/Network-Management/Wi-Fi-Inspector).

Φρόντισε, αν υπάρχει δυνατότητα, να πας σε κανάλι που θα έχει 2~3 κανάλια

διαφορά με τα άλλα.

leonidasagex
18-03-14, 01:13
Τόσο απλό!! Αλλαξα καναλι και φυσαει. GG ! Ευχαριστω πολυ παιδια! <3

@ ADSLgr.com All rights reserved.