PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιο πακετο double play ????

Oionos
18-03-14, 15:04
O χρόνος της σύμβασης τελειώνει και είμαι στην διαδικασία επιλογής ...

Τα προαπαιτούμενα από εμένα :

Adsl 24αρα (vdsl δεν ....) ,απεριόστα αστικά ,υπεραστικά ,διεθνή + θα ήταν καλά(1 ώρα κινητά) .

Ποιά είναι η καλύτερη προσφορά πακέτου double play ,που παίζει αυτή την στιγμή για κάτι τέτοιο , αφού σίγουρα δεν γνωρίζω σίγουρα την αγορά ,όσο κάποια "τσακάλια" του adslgr και δεν είναι εποχή για άστοχες επιλογές ????

Ευχαριστώ .

(η wind δεν αποτελεί πρώτη επιλογή μου ...)

Vitruvian78
18-03-14, 15:55
Hol double-play με €30 το μήνα. Αν έχεις και συνδεση vodafone, κερδίζεις εκπτώσεις και στις δύο

crdin
19-03-14, 12:41
Δεν ξέρω αν βλέπεις τβ ή όχι και σόρυ που δεν απαντάω ακριβώς σε αυτό που ζήτησες, αλλά στα 30 ευρώ βάζεις το start pack και έχεις και κάτι να δεις στην τηλεόραση σε αντίθεση με την ελεύθερη..
Η μία ώρα στα κινητά θα σου κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ και δεν θα έχεις πρόβλημα να καλέσεις αφότου ξεπεράσεις την ώρα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχουν την φθηνότερη χρέωση για κλήσεις σε κινητά με διαφορά.Έχει κάνει συμφωνία με κάποιον; Οι άλλοι το έχουν 12-15 cents το λεπτό και η 4νετ το χει στα 3. Τα διεθνή είναι στα 7 ευρώ. Οπότε με 7 ευρώ έχεις δορυφορική και φθηνότερες κλήσεις στα κινητά.

Vitruvian78
19-03-14, 13:04
Και η hol θα του δώσει την τηλεόραση δώρο, αν το ζητήςει. Εμένα μου την προσφερανε δώρο για έξι μήνες και όταν ζητησα να την διακόψω μετα το εξάμηνο, μου είπανε να την κρατησω δωρεάν. Μπορεί να εϊναι υπηρεσία on demand, ωστόσο έχει ελευθερα καναλια, ταινίες και σειρές και ντοκυμαντερ που τα παρακολουθείς δωρεάν

crdin
19-03-14, 13:48
Α, δεν το ξερα. Καλό αυτό. Αν δεν έχει πρόβλημα με την γραμμή του ίντερνετ θα είναι εντάξει, αν έχει προβληματική γραμμή παίζει να έχει προβληματάκια, αν και δεν είναι συχνό φαινόμενο.
Προσωπικά θα προτιμούσα το δορυφορικό. Έχουν βάλει και αυτό το κανάλι που βάζουν και ταινιούλες, έχεις και τα highlights, σαν έξτρα στα βασικά κανάλια, είναι ένα μπόνους.

Vitruvian78
19-03-14, 14:20
Ναι, δεν μας έχει δωσει στοιχεία της γραμμης για να ξέρουμε. Πάντως εγω εχω μια σχετικά προβληματική γραμμή, πιάνω 6Mbps και το πακέτο της τηλεόρασης μου παίζει απροβληματιστα με hd ταινίες επισης!

Oionos
19-03-14, 14:37
-vdsl δεν παίζει λόγω αποστασης /attenuation,

-οποιαδήπωτε πακέτο tv/ταινιες/δορυφορική ΔΕΝ ενδιαφέρει ως extra κίνητρο .....

sktheo
19-03-14, 16:14
Παρε τηλ τον παροχο που εχεις και πες του οτι θα τον κοψεις και θα πας σε αλλη εταιρεια... σιγουρα θα σου κανουν προσφορα.

MitsosDaBest13
20-03-14, 02:12
Όντως, την καλύτερη προσφορά την έχει η HOL. Αν θες πάτα το link και το Πακέτο Double Play που γράφει 30€ για να το δεις αναλυτικά.

http://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx

stefp
20-03-14, 12:40
Όπως λέει κι ο Vitruvian, HOL, με όλα αυτά που λες αλλά ΧΩΡΙΣ τα διεθνή, (Adsl 24αρα ,απεριόριστα αστικά ,υπεραστικά + θα ήταν καλά(1 ώρα κινητά) , ΚΑΙ το HOL tv δώρο για 1 έτος(ΚΑΙ τη μία ώρα κινητά που λες μου τη δώσαν δώρο), στα 24€/μήνα, μετά από διάφορα παζάρια (ήμουν ήδη σε αυτούς 1 χρόνο, οπότε για να μη φύγω μετά, και είχε πολύ καλό πακέτο η forthnet εκείνη την περίοδο, οπότε ζοριζόταν.. :)

jian
20-03-14, 13:29
εγώ με HOL το έχω μετανιώσει και σκέφτομαι να αλλάξω όταν βλέπω κάποιες άλλες τιμές @Oionos η HOL με 30 ευρώ δίνει 24αρι ίντερνετ απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 60 λεπτά κινητά ενώ η FORTHNET 24αρι ίντερνετ, σταθερά υπεραστικά και 720 λεπτά για κινητά που πιστεύω είναι η καλύτερη προσφορά (οι τιμές είναι σύμφωνα με τα σίτε)

Vitruvian78
21-03-14, 00:54
Να διορθώσω οτι το hol double-play παρεχει μεσα στην τιμή, πέρα απο εως 24 ιντερνετ, απεριόριςτες αςτικές και υπεραςτικές , 90 λεπτά σε κινητά και απεριόριστες αστικές σε 47 χώρες.

MitsosDaBest13
21-03-14, 02:24
Έχει διεθνή το πακέτο της HOL με τα 30€. Αφού το λέει: "Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε 47 χώρες"... Επίσης συνολικά προς κινητά έχει 150 λεπτά και όχι 60... Ούτως ή άλλως, με το πέρας των 12 μηνών μπορείς να επιλέξεις άλλο πακέτο ή να ζητήσεις το ίδιο στην ίδια τιμή, μαζί με τα 90 έξτρα λεπτά προς κινητά... Δε νομίζω να σου πουν όχι.

techgirl
24-03-14, 15:48
http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-offer/

20 euro για 24αρι ιντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά & 12' σε f2g. Μήπως να ξανασκεφτείς τη Wind?

stamka
24-03-14, 20:41
υπολογισε επισης οτι σε καποιες εταιριες θα αλλαξει και το νουμερο σου και οτι θα πρεπει να μεινεις εκτος οτε για τουλαχιστον 2 χρονια αφου αν σε 1 χρονο ξαναπας σε οτε πληρωνεις τελος επανασυνδεσεις και ετσι οτι εχεις κερδισει αλλαζοντας παροχο το ξαναδινεις

Vitruvian78
25-03-14, 15:55
Γιατί θα αλλάξει το νούμερό του;; Σε ποιές εταιρείες αναφέρεσαι; Γιατί μιλάς για 2ετή δέσμευση σε εναλλακτικό πάροχο;

stamka
25-03-14, 19:10
Γιατί θα αλλάξει το νούμερό του;; Σε ποιές εταιρείες αναφέρεσαι; Γιατί μιλάς για 2ετή δέσμευση σε εναλλακτικό πάροχο;

δεν ειπα για 2ετη δεσμευση Ειπα αν δε μείνεις εκτος οτε για τουλαχιστον 2 χρονια δε σε συμφερει να φυγεις απο οτε πχ αν φυγεις και πας σε φθηνοτερο παροχο γλυτωνεις καποια λεφτα Αν ομως δε μεινεις ευχαριστημένος τον πρωτο χρονο και θες μετα να γυρισεις παλι σε οτε τοτε πρεπει να πληρωσεις τελος επανασυνδεσεις στο οτε οποτε χανεις οτι χρηματα εξοικονόμησες απ το φθηνο παροχο

Για το αν αλλαζει το νουμερο καλυτερα να σου απαντησει καποιος που εχει αλλη εταιρια αφου εγω εχω οτε Απλα το ανεφερα γιατι καποια τηλ που μου εχουν δωσει γνωστοι μου ειχαν κατι κωδικους μπροστα και περοσσοτερα ψηφια και υπεθεσα οτι θα ειναι απο αλλους παροχους

Vitruvian78
25-03-14, 23:09
Αυτά που λες είναι ανυπόστατα. Ο ΟΤΕ βγαίνει τουλάχιστον 10-15€ το μήνα ακριβότερος απο έναν εναλλακτικό. Οπότε στο χρόνο εξοικονομεί κάποιος αρκετά χρήματα. Όσον αφορά με την διατήρηση του τηλεφωνικού αριθμού, εδώ και χρόνια, μπορεί κανείς να μεταφέρει τον αριθμό του, είτε κινητό είτε σταθερό, σε οποιοδήποτε δίκτυο επιθυμεί χωρίς να τον χάσει. Ωστόσο αν ζητήσεις νέα τηλεφωνική σύνδεση απο ένα εναλλακτικό, τότε παίρνεις αριθμό με αριθμοδότηση απο τον πάροχο της επιλογής σου. Ο κάθε παροχος εχει το δικό του προθεμα και οι αριθμοί είναι πάντα 10ψήφιοι. Τον αριθμό αυτό επισης μπορείς να τον μεταφέρεις σε οποιοδήποτε δίκτυο αν το επιθυμείς, ακόμη και στον ΟΤΕ.

jkoukos
25-03-14, 23:16
@stamka, φεύγοντας από οποιονδήποτε πάροχο (και από τον ΟΤΕ) εφόσον κανείς το επιθυμεί, κρατά τον ίδιο αριθμό. Αυτό λέγεται φορητότητα και ισχύει για όλες τις συνέσεις σε σταθερή ή κινητή τηλεφωνία.
Η φορητότητα douple play έχει κάποιο κόστος (~36€), που αναφέρεται ως τέλος ενεργοποίησης και ισχύει σε όποιον πάροχο κι αν πας. Ορισμένες φορές το προσφέρουν δωρεάν, όπως εδώ και πάρα πολύ καιρό ο ΟΤΕ. Στην περίπτωση αυτή δεν πληρώνεις τίποτα.

Η μόνη περίπτωση να έχεις νέο τηλεφωνικό αριθμό είναι να κάνεις αίτηση για νέα γραμμή (όχι φορητότητα) οπότε θα πάρεις κάποιον από το αριθμοδοτικό (http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/search.html?cat=esa_geo) φάσμα που έχει καταχωρηθεί από την ΕΕΤΤ στον συγκεκριμένο πάροχο.
Και αυτός βέβαια αργότερα μπορεί να μεταφερθεί με φορητότητα σε άλλον πάροχο.
Τέλος όλοι οι αριθμοί στην χώρα μας αποτελούνται από 10 ψηφία.

@Vitruvian78, με πρόλαβες όσο έγραφα με ακριβώς τα ίδια.

stamka
25-03-14, 23:34
@stamka, φεύγοντας από οποιονδήποτε πάροχο (και από τον ΟΤΕ) εφόσον κανείς το επιθυμεί, κρατά τον ίδιο αριθμό. Αυτό λέγεται φορητότητα και ισχύει για όλες τις συνέσεις σε σταθερή ή κινητή τηλεφωνία.
Η φορητότητα douple play έχει κάποιο κόστος (~36€), που αναφέρεται ως τέλος ενεργοποίησης και ισχύει σε όποιον πάροχο κι αν πας. Ορισμένες φορές το προσφέρουν δωρεάν, όπως εδώ και πάρα πολύ καιρό ο ΟΤΕ. Στην περίπτωση αυτή δεν πληρώνεις τίποτα.

Η μόνη περίπτωση να έχεις νέο τηλεφωνικό αριθμό είναι να κάνεις αίτηση για νέα γραμμή (όχι φορητότητα) οπότε θα πάρεις κάποιον από το αριθμοδοτικό (http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/search.html?cat=esa_geo) φάσμα που έχει καταχωρηθεί από την ΕΕΤΤ στον συγκεκριμένο πάροχο.
Και αυτός βέβαια αργότερα μπορεί να μεταφερθεί με φορητότητα σε άλλον πάροχο.
Τέλος όλοι οι αριθμοί στην χώρα μας αποτελούνται από 10 ψηφία.

@Vitruvian78, με πρόλαβες όσο έγραφα με ακριβώς τα ίδια.

Ισως δεν το διατυπωσα σωστα...
Στο τελος γραφω οτι προστίθενται καποιοι καποιοι κωδικοι μπροστα απ το ιδιο νουμερο που εχεις (τι φορητοτητα τι θεωρησα δεδομενη ) νομιζω ακομα και οταν κανεις εσυ κλιση αλλα στην πραξη δεν το κανεις γιατι σου δινουν τηλεφωνικη συσκευη που το καταχωρη αυτοματα
Ειπα επισης οτι δεν ειμαι σιγουρος αρα οτι γραφω ασ το δει ο ενδιαφερομενος στο παροχο που θελει να παει Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω στη wind παιζει κατι τετοιο αλλα οποιος ενδιαφερεται καλυτερα να το ελεγξει ο ιδιος

jkoukos
25-03-14, 23:49
Αν κατάλαβα μιλάς για την προεπιλογή φορέα (http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/CarrierPreselection.html) και τους εκχωρούμενους (http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/search.html?cat=esa_select) κωδικούς.
Αυτό όμως αφορά μόνο σε κλήσεις από την σύνδεση (από αυτόν σε σένα) και όχι όταν τον καλείς εσύ.
Οι τηλεφωνικοί αριθμοί εξακολουθούν να είναι 10ψήφιοι.

Vitruvian78
26-03-14, 10:09
Υπάρχει ακόμη η προεπιλογή φορέα;; :whistle:

- - - Updated - - -

Αν κατάλαβα μιλάς για την προεπιλογή φορέα (http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/CarrierPreselection.html) και τους εκχωρούμενους (http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/search.html?cat=esa_select) κωδικούς.
Αυτό όμως αφορά μόνο σε κλήσεις από την σύνδεση (από αυτόν σε σένα) και όχι όταν τον καλείς εσύ.
Οι τηλεφωνικοί αριθμοί εξακολουθούν να είναι 10ψήφιοι.

Μα κι αυτό ακόμη να συνέβαινε, ο αριθμός σου φαίνεται κανονικά όπως είναι και δεν εμφανίζει προθέματα κτλ. Η μόνη περίπτωση να σου δώσουν συσκευή, είναι αν μεταφέρεις τον αριθμό σταθερού σε προγράμματα Cosmote ή Vodafone at home, όπου εκεί το σταθερό λειτουργεί μέσω sim κάρτας, σαν να είναι κινητό και αναγκαστικά χρειάζεσαι τη συσκευή αυτή για να λειτουργήσει. Όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν είναι άκυρα ή κάποια απο αυτά ανήκουν σε εποχές προ 10ετίας. Καλό είναι όταν δίνουμε συμβουλές, να είμαστε οι ίδιοι ενήμεροι και να μην παραπληροφορούμε.

katop56
31-03-14, 03:23
Και η hol θα του δώσει την τηλεόραση δώρο, αν το ζητήςει. Εμένα μου την προσφερανε δώρο για έξι μήνες και όταν ζητησα να την διακόψω μετα το εξάμηνο, μου είπανε να την κρατησω δωρεάν. Μπορεί να εϊναι υπηρεσία on demand, ωστόσο έχει ελευθερα καναλια, ταινίες και σειρές και ντοκυμαντερ που τα παρακολουθείς δωρεάν
Κάποιος δηλαδή που δεν καλει σε σταθερά, πόσο μπορει να δίνει;
Είμαι στη Cyta (8ΜΒps) και σκέφτομαι να δοκιμάσω τη HOL.
Δεν με ενδιαφέρει πακέτο για σταθερά/κινητά μιας και έχω άπειρα.

Nikiforos
31-03-14, 08:14
http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-offer/

20 euro για 24αρι ιντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά & 12' σε f2g. Μήπως να ξανασκεφτείς τη Wind?

θα συμφωνησω! εγω ήθελα και κινητα μαζι (παγιο που εχω) αλλα λογω ελλειψης σηματος στην δουλεια και στο σπιτι τελικα πηγα σε forthnet 3play nova, αλλά σιγουρα το double play ειναι οτι καλύτερο συγκριτικά με άλλους παρόχους.

Vitruvian78
31-03-14, 09:42
Κάποιος δηλαδή που δεν καλει σε σταθερά, πόσο μπορει να δίνει;
Είμαι στη Cyta (8ΜΒps) και σκέφτομαι να δοκιμάσω τη HOL.
Δεν με ενδιαφέρει πακέτο για σταθερά/κινητά μιας και έχω άπειρα.
€16 το μήνα με το hol adsl plus. Αν έχεις και κινητό vodafone έχεις άλλα -3€

katop56
31-03-14, 12:55
€16 το μήνα με το hol adsl plus. Αν έχεις και κινητό vodafone έχεις άλλα -3€

Θέλω πακετο με tv. Κινητό έχω στη vodafone αλλά καρτοκινητό.
Δεν ξερω αν αξιζει να μεινω στη cyta ή να πάω hol.

Nikiforos
31-03-14, 12:59
πακετο με tv δλδ 3play. Τv μεσω internet ή δορυφορικη?

Vitruvian78
31-03-14, 18:56
Η hol δίνει μέσω internet. Θα υπολογισεις +€8 την τηλεόραση, εκτός κι αν σου δώσουν προσφορά για κάποιους μήνες δώρο. Συνήθως αν πας να το διακόψεις σου κάνουν 12μηνη προσφορά δώρο. Πληρώνεις μόνο για οτι θες να δεις που παρέχεται με χρέωση. Συγκριτικά με Cyta, η hol προσφέρει πολύ καλύτερο πακέτο τηλεόρασης, ειδικά αν είσαι ταινιοφιλος και σειρόφιλος!

katop56
31-03-14, 19:41
Το θεμα ειναι πώς μπορω να γλυτώσω αυτό το +8€ ή ακομα και το 35άρι, να δινω δηλαδη γύρω στα 20-22€
Το πακέτο της Cyta το ξέρω, το έχει η μητέρα μου.

Vitruvian78
31-03-14, 22:02
Ε τότε τι μας ρωτας;

katop56
31-03-14, 22:21
Ρωτάω τι καλύτερο μπορώ να πάρω στη HOL, και πώς, ειδικά αν ειμαι νέος πελάτης.

Vitruvian78
31-03-14, 23:11
Παρε τηλέφωνο τις πωλήσεις και ρώτα τους αν μπορούν να σου δώσουν αυτα που ζητας

katop56
01-04-14, 01:50
Νομιζατα δίνανε οι εξωτερικοί συνεργάτες αυτά.

Vitruvian78
01-04-14, 03:22
Λες να αποφασίζουν οι εξωτερικοί συνεργατες τις χρεώσεις και προσφορες της hol;; Για αληθινές προσφορές να επικοινωνεις πάντα με το εκαστοτε πάροχο, διαφορετικά μπορεί να βρεθείς προ εκπληξεων

katop56
02-04-14, 11:49
Τους πήρα τηλ πριν απο λιγο, και μου ειπαν για
24MBps (γύρω στα 6-8 πιάνω στη Cyta)
300' προς κινητά και σταθερά
τηλεόραση

20€ τους 3 πρώτους μήνες
28€ τους 9 επόμενους μήνες

+35€ τέλος ενεργοποίησης

Δεν ξέρω αν αξίζει η αλλαγή από Cyta (με την οποία δεν είμαι ικανοποιημένος σε πολλά θέματα after sales).

mikroman
02-04-14, 12:58
Τους πήρα τηλ πριν απο λιγο, και μου ειπαν για
24MBps (γύρω στα 6-8 πιάνω στη Cyta)
300' προς κινητά και σταθερά
τηλεόραση

20€ τους 3 πρώτους μήνες

28€ τους 9 επόμενους μήνες

+35€ τέλος ενεργοποίησης

Δεν ξέρω αν αξίζει η αλλαγή από Cyta (με την οποία δεν είμαι ικανοποιημένος σε πολλά θέματα after sales).

έ αμα είναι να δίνεις 28 ευρώ δώσε άλλο 1 ευρώ και βάλε το 3play της nova που θα έχεις και τηλεόραση τα δορυφαρικά

MitsosDaBest13
02-04-14, 17:20
@katop56

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με HOL TV. Τα 8€ επιπλέον για την τηλεόραση δεν αξίζουν, αν θες βάλε το Double Play πρώτα και λίγο αργότερα πάρε το 13844 (εξυπηρέτηση HOL) και ρώτα αν γίνεται να σου δώσουν τη HOL TV δωρεάν... Εγώ την "πάτησα" που την πληρώνω...

Διαφορετικά δίνε 30€ το μήνα και πάρε Forthnet 3play που έχει και Nova Starter Pack και σου κάνει δώρο τα Τέλη Ενεργοποίησης, αλλά προσωπικά θεωρώ τη Forthnet κάπως κατώτερη σε αξιοπιστία από τη HOL...

stefp
02-04-14, 22:24
@katop56
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με HOL TV. Τα 8€ επιπλέον για την τηλεόραση δεν αξίζουν, αν θες βάλε το Double Play πρώτα και λίγο αργότερα πάρε το 13844 (εξυπηρέτηση HOL) και ρώτα αν γίνεται να σου δώσουν τη HOL TV δωρεάν... Εγώ την "πάτησα" που την πληρώνω...

Διαφορετικά δίνε 30€ το μήνα και πάρε Forthnet 3play που έχει και Nova Starter Pack και σου κάνει δώρο τα Τέλη Ενεργοποίησης, αλλά προσωπικά θεωρώ τη Forthnet κάπως κατώτερη σε αξιοπιστία από τη HOL...
συμφωνώ γενικά σε όλα, αλλά στο τέλος που λες αξιοπιστία, εννοείς της γραμμής, ή ως εταιρία? Γιατί ως γραμμή εμένα σε παρόμοια ήταν, αλλά ως εταιρία/υποστήριξη η forthnet δεν είναι "κάπως κατώτερη", είναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κατώτερη.. ! (κι αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα και πήγα HOL, ούτε η τιμή σ'εκείνη τη φάση ουτε η γραμμή..)

katop56
02-04-14, 23:48
Βασικά πρόγραμμα τηλεφωνίας δεν χρειάζομαι, γιατί έχω το φοιτητικό του What's Up όπου μου αρκεί.
Κάπου ειδα 17€ αν κάνεις σύνδεση από internet + 8€ η τηλεόραση πάμε στα 25€.

Σε σχέση με τα κανάλια που δίνει η Cyta, νομιζω ότι αξίζει.

MitsosDaBest13
03-04-14, 01:04
Αν δεν έχεις τηλεφωνική γραμμή, μπορείς να βάλεις το Φοιτητικό Double Play της HOL με 17€ που σου κάνει Δώρο το Τέλος Νέας Γραμμής (50€ κάνει κανονικά).

katop56
03-04-14, 01:53
Εχω, και νουμερο το οποίο δεν θέλω να χάσω γιατι έκανα τα πάνδεινα για να το πάρω.
Επίσης, το συμβόλαιο λήγει 23/4, πότε λέτε να στείλω την όποια αίτηση;

MitsosDaBest13
03-04-14, 02:03
Αφού έχεις νούμερο, πάρε το Double Play από τη HOL με 16€ το μήνα (17 είναι το φοιτητικό). Στείλε την αίτηση αν είναι στις 10/4, για να ενεργοποιηθείς 24/4 (πιθανόν). Λιγότερο από 14 μέρες δεν κάνουν.

@ ADSLgr.com All rights reserved.