Επιστροφή στο Forum : Kodi media center
Μου επιτρεπεις να παρω το σχολιο σου απο εδω και να το τριψω στη μουρη των "ειδικων" του kodi φορουμ και του github?
@jim_p μάλλον έχεις δίκιο, επιτρέπουν anonymous χρήση του API σε συγκεκριμένες εφαρμογές βάσει user agent.
Πχ στα exodus based πρόσθετα που χρησιμοποιούν το opensubtitles api πλέον δεν δουλεύει το αυτόματο κατέβασμα.
Αν όμως αλλάξεις το user agent σε αυτό του opensubtitles_by_opensubtitles ή του subloader δουλεύει!
Την επόμενη φορά που θα το μπλοκάρουν λοιπόν, άλλαξε στο αρχείο service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles\resources\lib\SUtilities.py την γραμμή 22 από
login = self.server.LogIn(__addon__.getSetting( "OSuser" ), __addon__.getSetting( "OSpass" ), "en", "%s_v%s" %(__scriptname__.replace(" ","_"),__version__))
σε
login = self.server.LogIn(__addon__.getSetting( "OSuser" ), __addon__.getSetting( "OSpass" ), "en", "SubDownloader 2.2.0")
και το πρόσθετο θα δουλεύει.
Σήμερα παρατήρησα πως το opensubtitles_by_opensubtitles δεν δουλεύει με κανέναν user agent.
Για να το κάνουμε να δουλέψει ξανά, πρέπει να προσθέσουμε στο παραπάνω αρχείο, κάτω απ'την γραμμή 22 το εξής:
if (login["status"] == "200 OK"):
self.osdb_token = login[ "token" ]
Δεν ξέρω γιατί λείπει αυτός ο κώδικας απ'το αρχείο, αφού πιο κάτω το ζητάει το self.osdb_token, και δεν ορίζεται πουθενά.
Το opensubtitles add-on του kodi repo το έχει.
Οχι, εννοω τους υποτιτλους στο kodi απο το opensubtitles by opensubtitles. Οριστε τα θεματα μου στο github τους και στο φορουμ του kodi με τους "ειδικους" να προσπαθουν να με πεισουν για το αντιθετο
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=352834
https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles/issues/23
Σε μενα δουλευει κανονικα παντως, μολις ειδα το bad boys for life με υποτιτλους κατεβασμενους απο εκει.
Πάνω κάτω απ όταν αναφέρθηκε εδώ μέσα αλλά μόλις δοκίμασα και έβγαλε αποτελέσματα / κατέβασε!
Νομίζεις ότι χάνεις τον καιρό σου στο φορουμ του kodi, δεν ασχολήθηκαν καν με την ουσία του πράγματος αλλά μόνο "ε γιατί δεν βάζεις το άλλο"
Εχουμε κανενα προσθετο που να δειχνει ντοκιμαντερ?
Προς το παρον εχω βρει το ihavenotv.com και στελνω απο τον browser στο kodi με το playthis, αλλα δεν παιζει τα παντα. Βασικα δεν παιζει τιποτα σχεδον :D
Το Lavaza αν δεν κανω λάθος εχει section με ντοκιμαντερ και πολλά μάλιστα ανα θεματικές, υγεία, πολιτική, φύση, κτλ..
Λινκ για το lavaza?
εδώ (https://cy4root2.github.io/zip/) και εναλλακτικό (https://cy4root.github.io/) και οδηγός (https://www.pcsteps.gr/281288-kodisteps-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%bf-all-in-one-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-live-sports-p2p-streams/#Laplaza) παίζει και κάποια ελληνικά αθλητικά και αρκετα ξενα μαζί με 2 έξτρα που βάζεις.
Παρατηρησα κάτι παράξενο σε μια σειρά που βλέπω στο elementum. Οταν εψαχνε να βρει πχ το 10 επεισοδιο της πρωτης σεζόν μου βρηκε λανθασμένα αποτελεσματα. Ενώ μολις επελεξα την αυτόματη αναπαραγωγή ροης αν θυμάμαι καλα την ονομασία βρήκε το σωστό επεισοδιο
εδώ (https://cy4root2.github.io/zip/) και εναλλακτικό (https://cy4root.github.io/) και οδηγός (https://www.pcsteps.gr/281288-kodisteps-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%bf-all-in-one-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-live-sports-p2p-streams/#Laplaza) παίζει και κάποια ελληνικά αθλητικά και αρκετα ξενα μαζί με 2 έξτρα που βάζεις.
Με ενα σωρο πεθαμενα προσθετα εκει μεσσ, πχ uranus, covenant, metaliq κλπ, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.
καλημέρα, λίγο χαζή ερώτηση αλλα κάπου το ειχε παρει το ματι μου και δεν μπορώ να το βρώ, πώς γίνεται μεσα σε διάφορα πρόσθετα να προσθέτω ταινίες που θέλω να δώ αργότερα και αυτές να βγαίνουν στην αρχική του kodi στις ταινίες? κάπου είχα δεί οτι ορίζεις εναν φάκελο και ουσιαστικά τα διάφορα πρόσθετα πανε και βάζουν εκεί όποια ταινία κανεις προσθήκη στο library χωρίς στην πραγματικότητα να κατέβει η ταινία απλα εμφανίζεται εκει σαν μενού και μπορείς να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή.
Με δεξι κλικ > add to favorites ισως?
καλημέρα, λίγο χαζή ερώτηση αλλα κάπου το ειχε παρει το ματι μου και δεν μπορώ να το βρώ, πώς γίνεται μεσα σε διάφορα πρόσθετα να προσθέτω ταινίες που θέλω να δώ αργότερα και αυτές να βγαίνουν στην αρχική του kodi στις ταινίες? κάπου είχα δεί οτι ορίζεις εναν φάκελο και ουσιαστικά τα διάφορα πρόσθετα πανε και βάζουν εκεί όποια ταινία κανεις προσθήκη στο library χωρίς στην πραγματικότητα να κατέβει η ταινία απλα εμφανίζεται εκει σαν μενού και μπορείς να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή.
Πρέπει να τις βάλεις στην βιβλιοθήκη (library που λένε και στο χωριό μου).
Δες τα μηνύματα μου 1-2 σελίδες πίσω
Με δεξι κλικ > add to favorites ισως?
αυτό τα βάζει στα αγαπημένα με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός, έχει επιλογή να κάνεις προσθήκη σην βιβλιοθήκη και αυτό να τα βάζει στις ταινίες, όπως βάζεις τις διάφορες ταινίες που εχεις μεσα σε σκληρούς δισκούς.
@ranger, τα βαζω στο library απλά κάποια ρυθμιση λείπει γιατι μετα δεν τα εμφανίζει στην αρχικη στις ταινίες.
- - - Updated - - -
@ranger σε ευχαριστώ πήγα πίσω στο μηνυμα σου και όντως το λινκ που εβαλες είχα διάβασει και δεν θυμόμουν που το είδα και πως να το κάνω! θα ακολουθήσω τον οδηγό!
Thank!
https://seo-michael.co.uk/how-to-add...y-exodus-fork/
- - - Updated - - -
αυτή την μέθοδο βέβαια πρέπει να την κάνεις για καθε ενα πρόσθετο?
αν πάς και σετάρεις απο τις ρυθμίσεις του Kodi σε ποιον φάκελο να κοιτάει για τα library movies και μετά πας στα πρόσθετα και τα ρυμίσεις που να αποθηκεύουν τα libraries τους?
τι ειπα τώρα?μεχρι και εγω που το ειπα μπερδεύτηκα!
αν πάς και σετάρεις απο τις ρυθμίσεις του Kodi σε ποιον φάκελο να κοιτάει για τα library movies και μετά πας στα πρόσθετα και τα ρυμίσεις που να αποθηκεύουν τα libraries τους?
Μάλλον εννοείς να μην βάζεις έναν έναν τους φακέλους κάθε πρόσθετου αλλά να βάλεις έναν φάκελο και μετά να πεις στα πρόσθετα να τα σώζουν στον ίδιο φάκελο.
Γίνεται και αυτό, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν βάλεις την ίδια ταινία/σειρά από διαφορετικά πρόσθετα. Θα έχεις διπλοεγγραφές
παλι καλα που καταλαβες τι είπα ουτε εγω ηξερα τι ακριβως θελω να πω! σκεφτήκα οτι ο κεντρικός φάκελος σαν διαχείριση ίσως βολεύει καλύτερα απο άποψη backup και επομενες αναβαθμίσεις, γιατι τα προσθετα τα βαζεις τα βγάζεις καποια σταματάνε υποστήριξη, ενω ο κεντρικός φάκελος τον κρατας και τον μεταφερεις. θα το δοκιμασω για διπλοεγγραφή και θα ενημερωσω! ευχαριστω!
RASTAVIPER
02-04-20, 12:40
αυτό τα βάζει στα αγαπημένα με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός, έχει επιλογή να κάνεις προσθήκη σην βιβλιοθήκη και αυτό να τα βάζει στις ταινίες, όπως βάζεις τις διάφορες ταινίες που εχεις μεσα σε σκληρούς δισκούς.
@ranger, τα βαζω στο library απλά κάποια ρυθμιση λείπει γιατι μετα δεν τα εμφανίζει στην αρχικη στις ταινίες.
- - - Updated - - -
@ranger σε ευχαριστώ πήγα πίσω στο μηνυμα σου και όντως το λινκ που εβαλες είχα διάβασει και δεν θυμόμουν που το είδα και πως να το κάνω! θα ακολουθήσω τον οδηγό!
Thank!
https://seo-michael.co.uk/how-to-add...y-exodus-fork/
- - - Updated - - -
Ναι κανονικά θέλει για κάθε πρόσθετο χωριστά.
Το θέμα είναι γιατί να θες να το κάνεις για κάθε πρόσθετο;
Ναι κανονικά θέλει για κάθε πρόσθετο χωριστά.
Το θέμα είναι γιατί να θες να το κάνεις για κάθε πρόσθετο;
Δεν έχω καταλήξει ακομα καθως νέος με το Kodi, 1-2 μήνες ασχολουμαι και ακομα μαθαίνω και το βελτιώνω. Κατα βάση όταν ξέρω ποια ταινία θελω να βρώ ανοίγω το open info την βρίσκω και απο εκεί πατάω να παίξει και μου ανοίγει να διαλέξω με ποιο πρόσθετο θελω να παίξει (συνήθως επιλέγω Seren ή Tempest). όταν όμως χαζεύω μέσα στα πρόσθετα γιατι κάθε πρόσθετο εχει διαφορετικές λίστες και μου αρέσει να κοιτάω τις έτοιμες λίστες π.χ στο Numbers ή στο Lavaza απο εκεί θέλω να μπορώ να βάζω ταινίες στην library για να τις δώ αργότερα.
έτσι σχετικά θα πρέπει σχεδόν σε όλα τα πρόσθετα που εχω και κατα καιρούς μπαίνω και ψάχνω να το ρυθμίσω ώστε αν βρω τυχαία κατι που θελω να δώ αργότερα να το βάλω στην βιβλιοθήκη να υπάρχει στην κεντρική οθόνη για αργότερα.
παλι καλα που καταλαβες τι είπα ουτε εγω ηξερα τι ακριβως θελω να πω! σκεφτήκα οτι ο κεντρικός φάκελος σαν διαχείριση ίσως βολεύει καλύτερα απο άποψη backup και επομενες αναβαθμίσεις, γιατι τα προσθετα τα βαζεις τα βγάζεις καποια σταματάνε υποστήριξη, ενω ο κεντρικός φάκελος τον κρατας και τον μεταφερεις. θα το δοκιμασω για διπλοεγγραφή και θα ενημερωσω! ευχαριστω!
Τότε:
- Φτιάχνεις έναν φάκελο κάπου και τον βάζεις στις ρυθμίσεις του kodi να τον σκανάρει
- Κάνεις υποφάκελο για κάθε addon και αυτόν τον υποφάκελο βάζεις στις ρυθμίσεις του addon
- Όταν σταματήσει το addon να λειτουργεί σβήνεις τον υποφάκελο του addon, κάνεις εκκαθάριση βιβλιοθήκης και διώχνεις και τα νεκρά links
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια το εκτιμώ!
RASTAVIPER
02-04-20, 16:18
Δεν έχω καταλήξει ακομα καθως νέος με το Kodi, 1-2 μήνες ασχολουμαι και ακομα μαθαίνω και το βελτιώνω. Κατα βάση όταν ξέρω ποια ταινία θελω να βρώ ανοίγω το open info την βρίσκω και απο εκεί πατάω να παίξει και μου ανοίγει να διαλέξω με ποιο πρόσθετο θελω να παίξει (συνήθως επιλέγω Seren ή Tempest). όταν όμως χαζεύω μέσα στα πρόσθετα γιατι κάθε πρόσθετο εχει διαφορετικές λίστες και μου αρέσει να κοιτάω τις έτοιμες λίστες π.χ στο Numbers ή στο Lavaza απο εκεί θέλω να μπορώ να βάζω ταινίες στην library για να τις δώ αργότερα.
έτσι σχετικά θα πρέπει σχεδόν σε όλα τα πρόσθετα που εχω και κατα καιρούς μπαίνω και ψάχνω να το ρυθμίσω ώστε αν βρω τυχαία κατι που θελω να δώ αργότερα να το βάλω στην βιβλιοθήκη να υπάρχει στην κεντρική οθόνη για αργότερα.
Το Library δεν αξίζει για ταινίες τόσο. είναι πιο πολύ για σειρές να δεις τι καινουριο βγήκε που δεν το έχεις δει.
Εσύ απλά αν θες να μαρκ'αρεις ταινίες για να τις δεις μετά, απλά βαζε τες στο favourites και τέλος.
Φαντάζομαι έχει αναφερθεί γιατί δεν παρακολουθώ στενά το νήμα αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείται κάτι αν όχι το ίδιο το tracttv.
Θυμάμαι παλαιότερα είχα και εγώ πορώση με το library και αρχικά δεν καταλάβαινα και το trakttv. Τώρα ούτε που το σκέφτομαι. Και κανείς ένα reset, βάζεις άλλη συσκευή και απλά δουλεύει χωρίς να χαθεί και χωρίς την ανάγκη εξωτερικής βάσης για το Kodi. Προσωπικά το Kodi το έχω με ένα add-on, δύο favourites progress=new episodes και το watch list. Παλαιότερα είχα και το YouTube add-on αλλά όλοι ξέρουμε τι έγινε ελπίζω. Εξαιρετικά minimalistic και χωρίς φανσι μενού και άλλα.
Κάποιος εδώ με είχε πείσει μετά από προσπάθεια για την χρησιμότητα του trakttv και γι'αυτό προσπαθώ με επιστρέψω την χάρη στο νήμα.
Για όποιον δεν κάνει προχωρημένη χρήση και απλά θέλει να δει το επόμενο επεισόδιο ή μια ταινία από μια λίστα, απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και απλοτερο. Φαντάσου σε νέο Kodi instance, βάζεις το add-on, authenticate trakttv και reak-debrid προαιρετικά και έτοιμο.
Το Library δεν αξίζει για ταινίες τόσο. είναι πιο πολύ για σειρές να δεις τι καινουριο βγήκε που δεν το έχεις δει.
Εσύ απλά αν θες να μαρκ'αρεις ταινίες για να τις δεις μετά, απλά βαζε τες στο favourites και τέλος.
Φαντάζομαι έχει αναφερθεί γιατί δεν παρακολουθώ στενά το νήμα αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείται κάτι αν όχι το ίδιο το tracttv.
Θυμάμαι παλαιότερα είχα και εγώ πορώση με το library και αρχικά δεν καταλάβαινα και το trakttv. Τώρα ούτε που το σκέφτομαι. Και κανείς ένα reset, βάζεις άλλη συσκευή και απλά δουλεύει χωρίς να χαθεί και χωρίς την ανάγκη εξωτερικής βάσης για το Kodi. Προσωπικά το Kodi το έχω με ένα add-on, δύο favourites progress=new episodes και το watch list. Παλαιότερα είχα και το YouTube add-on αλλά όλοι ξέρουμε τι έγινε ελπίζω. Εξαιρετικά minimalistic και χωρίς φανσι μενού και άλλα.
Κάποιος εδώ με είχε πείσει μετά από προσπάθεια για την χρησιμότητα του trakttv και γι'αυτό προσπαθώ με επιστρέψω την χάρη στο νήμα.
Για όποιον δεν κάνει προχωρημένη χρήση και απλά θέλει να δει το επόμενο επεισόδιο ή μια ταινία από μια λίστα, απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και απλοτερο. Φαντάσου σε νέο Kodi instance, βάζεις το add-on, authenticate trakttv και reak-debrid προαιρετικά και έτοιμο.
Γιαυτό ακριβώς αξίζει το library και στις ταινίες. Παλιά που χρησιμοποιούσα streaming addons, είχα τις ταινίες που ήθελα να δω στο trakt, ανάλογα το addon που δούλευα την περίοδο εκείνη έκανα import τη movie watchlist από το trakt στη library και τέλος. Αλλάζεις addon; Κάνεις πάλι το import και σε 5 λεπτά έτοιμος. Αν τα έχεις στα favorites και αλλάζεις addons, την πάτησες. Θέλει ένα ένα.
Εχει κανεις playthis στον browser και στο kodi του να τσεκαρει κατι για μενα? Θελω να δω αυτο το βιντεο του youtube στο kodi και το στελνω με playthis. Το "αναγνωριζει" (εικονα) αλλα δεν το παιζει και στο libreelec και στο pc. Στο pc βασικα δειχνει οτι ξεκιναει αλλα μενει παγωμενο στο 1ο frame και κανει buffering, ενω στο libreelec δεν κανει τιποτα.
https://www.youtube.com/watch?v=uCyQoxzX3Co
traktv και real-debrid εχω απο την πρωτη μερα, προφανώς θέλω με καποιον τρόπο να μπορώ να τραβάω στο library και οτι εχω στο traktv.
Γιαυτό ακριβώς αξίζει το library και στις ταινίες. Παλιά που χρησιμοποιούσα streaming addons, είχα τις ταινίες που ήθελα να δω στο trakt, ανάλογα το addon που δούλευα την περίοδο εκείνη έκανα import τη movie watchlist από το trakt στη library και τέλος. Αλλάζεις addon; Κάνεις πάλι το import και σε 5 λεπτά έτοιμος. Αν τα έχεις στα favorites και αλλάζεις addons, την πάτησες. Θέλει ένα ένα.
Εγώ δεν λέω ότι τις βάζω μια μια στο favourites αλλά ότι έχω shortcut στα favourites για την watch list και οποία άλλη λίστα. Εκτός και αν δεν σε κατάλαβα καλά.
Απλά δεν φαίνεται ωραία για όσους έχουν αυτή την ανάγκη. Πρέπει πάντα να την ανοίξεις την λίστα που χρειάζεται χρόνο. Αλλά εγώ έχω ξεπεράσει την ανάγκη του να φαίνονται ωραία και με πολλά πολλά φαναρτ. Μπαίνω στην λίστα και βλέπουμε από εκεί.
Εχει κανεις playthis στον browser και στο kodi του να τσεκαρει κατι για μενα? Θελω να δω αυτο το βιντεο του youtube στο kodi και το στελνω με playthis. Το "αναγνωριζει" (εικονα) αλλα δεν το παιζει και στο libreelec και στο pc. Στο pc βασικα δειχνει οτι ξεκιναει αλλα μενει παγωμενο στο 1ο frame και κανει buffering, ενω στο libreelec δεν κανει τιποτα.
https://www.youtube.com/watch?v=uCyQoxzX3Co
Είχα το playthis στο kodi και δοκίμασα να το στείλω από edge με το extension του αλλά δεν τα κατάφερα, αυτό όμως το στέλνει κανονικά
https://chrome.google.com/webstore/detail/play-to-kodi/fncjhcjfnnooidlkijollckpakkebden/related
- - - Updated - - -
Το play to kodi ΔΕΝ χρησιμοποιεί το playthis, γιατί το δοκίμασα απενεργοποιημένο και το video άνοιξε κανονικά.
Το playthis θελει και αυτο το προσθετο στον browser και ρυθμισμενο αναλογα (= να βαλεις την ip του συστηματος που τρεχει το kodi). Πριν καμια βδομαδα που εστειλα να δω κατι απο youtube, το βρηκε και το επαιξε κανονικα.
https://chrome.google.com/webstore/detail/playthis/adddkaonokkecefokdanjpaamfajogel
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/playthis/
Το εκανα με το kodi-cli -y, αλλα τελικα δεν αξιζε, ηταν πατατα το ντοκιμαντερ :P
https://github.com/nawar/kodi-cli
Χρησιμοποιώ τα cast to kodi και send to kodi στον browser που δεν χρειάζονται κανένα addon στο kodi (πλην του youtube φυσικά).
Τι παραπάνω προσφέρει το playthis; Γιατί να έχω και extra addon στο kodi;
Παιζει και απο αλλες σελιδες εκτος του youtube. Βασικα παιζει οτι υποστηριζει το resolvurl και το youtube-dl (ή οπως το λενε το προσθετο που χρησιμοποιει το youtube-dl για να κανει κατι). Επισης παιζει και τα embedded βιντεο απο τις σελιδες κατευθειαν, αρκει να τα υποστηριζει.
Εγώ δεν λέω ότι τις βάζω μια μια στο favourites αλλά ότι έχω shortcut στα favourites για την watch list και οποία άλλη λίστα. Εκτός και αν δεν σε κατάλαβα καλά.
Απλά δεν φαίνεται ωραία για όσους έχουν αυτή την ανάγκη. Πρέπει πάντα να την ανοίξεις την λίστα που χρειάζεται χρόνο. Αλλά εγώ έχω ξεπεράσει την ανάγκη του να φαίνονται ωραία και με πολλά πολλά φαναρτ. Μπαίνω στην λίστα και βλέπουμε από εκεί.
Και αυτό γίνεται αλλά είναι απίστευτα αργό. Αν πατήσεις το shortcut του addon θα χρειαστεί 5-10 δευτερόλεπτα να βγάλει τις ταινίες σου. Η βιβλιοθήκη το κάνει ακαριαία.
Και αν στις ταινίες αυτή την καθυστέρηση την έχεις μία φορά, στις σειρές την έχει 3-4
πατάς το shortcut πχ για το my tv series (περιμένεις 5-10 δευτερόλεπτα να ανοίξει η λίστα του trakt)
βρίσκεις και πατάς να μπεις στην σειρά που θες (περιμένεις 5-10 δευτερόλεπτα να βγάλει τις σαιζόν)
πατάς να μπεις την σαιζόν που θες (περιμένεις 5-10 δευτερόλεπτα να ανοίξει η λίστα με τα επεισόδια)
Αν κάπου κάνεις λάθος περιμένεις 5-10 δευτερόλεπτα επί δύο (μπες - ξαναβγες) για να πας εκεί που θες
Προτιμώ να τα κάνω όλα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.
Και δεν θα αναφερθώ καν στα άλλα πλεονεκτήματα της βιβλιοθήκης (play next, ξεκινάς την αναπαραγωγή από το κινητό) κτλ.
Η βιβλιοθήκη δεν είναι μόνο για τις εικόνες στο home screen δηλαδή.
- - - Updated - - -
Παιζει και απο αλλες σελιδες εκτος του youtube. Βασικα παιζει οτι υποστηριζει το resolvurl και το youtube-dl (ή οπως το λενε το προσθετο που χρησιμοποιει το youtube-dl για να κανει κατι). Επισης παιζει και τα embedded βιντεο απο τις σελιδες κατευθειαν, αρκει να τα υποστηριζει.
Cast to kodi browser addon:
Cast videos and music from more than 50 sites (YouTube, Twitch, Vimeo, SoundCloud, torrents, ...) to Kodi with context menu and remote control.
Cast Kodi, as the name suggests, adds the ability to cast videos and music to Kodi:
direct links: avi, mkv, mp3, flac, ... and torrent / magnet;
YouTube, Twitch, Vimeo, SoundCloud as well as Ace Stream, Apple Podcasts, Bigo Live, BitChute, Blog Talk Radio, Dailymotion, DevTube, Facebook, Flickr, Full30, Instagram, Jamendo, LiveLeak, Metacafe, Mixcloud, Mixer, My Cloud Player, Overcast, PeerTube, Pippa, podCloud, PodMust, Radio, Radioline, Steam, Streamable, TikTok, Ultimedia, Veoh, VideoPress, YT Home;
Germany: Arte;
Belgium: VRT NU;
USA: KCAA Radio;
France: 20 Minutes, AlloCiné, Arte, Arte Radio, France Inter, Gamekult, JeuxVideoCom, Konbini, Le Point, Melty, Ouest-France;
Iran: آپارات;
Iceland: Útvarp Saga;
Netherlands: Dumpert;
Russia: Первый канал, StormoTV;
United Kingdom: Daily Mail, The Guardian.
Cast Kodi also analyzes the pages for videos, music or external platforms integrations. For example, if a page displays a YouTube video, this video will be sent to Kodi.
To cast videos / music, three items can be added on context menu of link / page / selection of videos or audio: Play now to Kodi, Play next to Kodi and Queue item to Kodi. A remote (accessible with toolbar button) is also present to cast current tab to Kodi and to: pause, go to next element, adjust the volume, ...
In Kodi, you must Allow remote control from applications on other systems. This option is on Settings / Services / Control.
Then you must configure Cast Kodi Options by copying IP address of the server hosting Kodi; this information is displayed on Kodi's Settings / System information / Summary page.
Ε τωρα θα με βαλεις να αλλαζω προσθετα!
Να παινεψω και τον εαυτο μου λιγο. Οταν βγηκε το resolvurl, ειχα ζητησει απο τον τυπο του playthis να γυρισει σε αυτο για να ξεφορτωθουμε την σαβουρα του tvaddons και το εκανε αμεσα.
---edit
Μονο για ff εινια το προσθετο?
Παρατηρησα κάτι παράξενο σε μια σειρά που βλέπω στο elementum. Οταν εψαχνε να βρει πχ το 10 επεισοδιο της πρωτης σεζόν μου βρηκε λανθασμένα αποτελεσματα. Ενώ μολις επελεξα την αυτόματη αναπαραγωγή ροης αν θυμάμαι καλα την ονομασία βρήκε το σωστό επεισοδιο
μου το κανει σε αρκετες σειρες ειναι η αληθεια,αλλα δεν εδωσα σημασια καθοτι παντα εβρισκα αυτο που ηθελα
Το εχει δουλεψει καποιος με privaste tracker?
famous-walker
04-04-20, 04:20
μου το κανει σε αρκετες σειρες ειναι η αληθεια,αλλα δεν εδωσα σημασια καθοτι παντα εβρισκα αυτο που ηθελα
Το εχει δουλεψει καποιος με privaste tracker?
Ίσως έχεις πρόβλημα λόγω client id. Επίσης σε πολλούς έχει κανονισμό για hit 'n run.
Μονο για ff εινια το προσθετο?
Σε ff το χρησιμοποιώ δεν ξέρω αν βγαίνει για αλλού.
Αν κατάλαβα καλά, μόνο από ένα add on μπορείς να κάνεις import τη movie list από το trakt στη library;
Αν έχεις π.χ τρία add on αυτό δεν γίνεται, γιατί θα υπάρχουν διπλοεγγραφές;
Ίσως έχεις πρόβλημα λόγω client id. Επίσης σε πολλούς έχει κανονισμό για hit 'n run.
αν θελεις να γινεις λιγο πιο σαφης?Χρησιμοποια αρκετο καιρο την υπηρεσια με τους ιδιους τρακερς λιγο πολυ...
famous-walker
04-04-20, 18:12
αν θελεις να γινεις λιγο πιο σαφης?Χρησιμοποια αρκετο καιρο την υπηρεσια με τους ιδιους τρακερς λιγο πολυ...
Αρκετοί trackers επιτρέπουν συγκεκριμένους μόνο torrent clients. Επίσης σε πολλούς υπάρχει κανονισμός για seeding ενος ελάχιστου χρονικού διαστήματος μετά το κατέβασμα. Αν το σβήσεις πιο πριν θα έχεις θέμα.
Βρηκα ενα site που παιζει ολη μερα dragon ball z! Μπορω να παρω το url του stream με το downloadhelper και να το βαλω να παιξει σε εναν απλο media player, πχ στον mpv.
Πως μπορω να στειλω αυτο το url στο kodi για να το παιξει με τον built in player του σαν ενα κοινο stream?
Αν κατάλαβα καλά, μόνο από ένα add on μπορείς να κάνεις import τη movie list από το trakt στη library;
Αν έχεις π.χ τρία add on αυτό δεν γίνεται, γιατί θα υπάρχουν διπλοεγγραφές;
Να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ με πάνω από ένα addon και δεν χρησιμοποιώ πλέον addons (παρά μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις) αλλά υπάρχει επιλογή στα addons να μην κάνει import αντικείμενα που είναι ήδη στην βιβλιοθήκη. Στις σειρές δουλεύει σίγουρα, υποθέτω και στις ταινίες.
- - - Updated - - -
Βρηκα ενα site που παιζει ολη μερα dragon ball z! Μπορω να παρω το url του stream με το downloadhelper και να το βαλω να παιξει σε εναν απλο media player, πχ στον mpv.
Πως μπορω να στειλω αυτο το url στο kodi για να το παιξει με τον built in player του σαν ενα κοινο stream?
Αν φτιάξεις μία λίστα με μόνο ένα url μέσα;
Αλλιώς δοκίμασε το ff addon που σου είπα :p
Δοκιμασα να το παιξω με
kodi-send --action="PlayMedia(url edo)"
αλλα balls. Δοκιμασα μετα το url απο το web radio που ακουω και το δεχτηκε κανονικα, αρα δεν εχει προβλημα το ιδιο το kodi.
Το προσθετο που λες ειναι αυτο? Μην βαλω καμια σαπιλα :P
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/castkodi/
---edit
Αν ειναι αυτο το προσθετο, να πω οτι ουτε αυτο δουλεψε. Για οποιον θελει να δοκιμασει, η σελιδα με το dbz ειναι αυτη
https://www.arconaitv.us/stream.php?id=39
Αρκετοί trackers επιτρέπουν συγκεκριμένους μόνο torrent clients. Επίσης σε πολλούς υπάρχει κανονισμός για seeding ενος ελάχιστου χρονικού διαστήματος μετά το κατέβασμα. Αν το σβήσεις πιο πριν θα έχεις θέμα.
χμ οκ..παντως επειδη η ταινια στην ουσια στριμαρει εκεινη την ωρα,ανεβαζει κιολας σε μεγαλο ποσοστο..Ψαχνω επισης
καποιον που να εχει δοκιμασει επιτυχως σε πριβε τρακερ να μαθω διαφορες κτλ..
famous-walker
04-04-20, 20:03
χμ οκ..παντως επειδη η ταινια στην ουσια στριμαρει εκεινη την ωρα,ανεβαζει κιολας σε μεγαλο ποσοστο..Ψαχνω επισης
καποιον που να εχει δοκιμασει επιτυχως σε πριβε τρακερ να μαθω διαφορες κτλ..
Εξαρτάται την ζήτηση. Μπορεί εκείνη την ώρα να είσαι ο μόνος που κατεβάζει άρα πολύ πιθανόν να μην ανεβάζεις καθόλου.
Ένα άλλο είναι πως πιθανώς να χρειαστεί να κατεβάσεις το αρχείο torrent χειροκίνητα, δηλαδή να μην επιτρέπεται public download, και μετά να το προσθέσεις στο elementum.
Ρίξε μια ματιά στο FAQ του tracker που σε ενδιαφέρει για να είσαι σίγουρος.
Δες και αυτό.
https://github.com/elgatito/script.elementum.burst/issues/59
Υπάρχει τρόπος να βρω και να βάλω με ''Install from zip file'' το Vu+ Enigma2 στο MyGica?
Εξαρτάται την ζήτηση. Μπορεί εκείνη την ώρα να είσαι ο μόνος που κατεβάζει άρα πολύ πιθανόν να μην ανεβάζεις καθόλου.
Ένα άλλο είναι πως πιθανώς να χρειαστεί να κατεβάσεις το αρχείο torrent χειροκίνητα, δηλαδή να μην επιτρέπεται public download, και μετά να το προσθέσεις στο elementum.
Ρίξε μια ματιά στο FAQ του tracker που σε ενδιαφέρει για να είσαι σίγουρος.
Δες και αυτό.
https://github.com/elgatito/script.elementum.burst/issues/59
θα το δω ευχαριστω
Δοκιμασα να το παιξω με
kodi-send --action="PlayMedia(url edo)"
αλλα balls. Δοκιμασα μετα το url απο το web radio που ακουω και το δεχτηκε κανονικα, αρα δεν εχει προβλημα το ιδιο το kodi.
Το προσθετο που λες ειναι αυτο? Μην βαλω καμια σαπιλα :P
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/castkodi/
---edit
Αν ειναι αυτο το προσθετο, να πω οτι ουτε αυτο δουλεψε. Για οποιον θελει να δοκιμασει, η σελιδα με το dbz ειναι αυτη
https://www.arconaitv.us/stream.php?id=39
Ναι αυτό είναι αν και εγώ έχω την προηγούμενη έκδοση γιατί χρησιμοποιώ waterfox classic
Το site σου θέλει να κλείσω τον adblocker...
EDIT
δεν έπαιξε. Αλλά απ ότι βλέπω υπάρχει addon για το site αυτό
Αυτο λες?
https://github.com/Tempest0580/Temptv
Καλησπέρα, επανέρχομαι λίγο στο θέμα του library καθώς όσο το δοκίμασα τόσο προέκυπταν θεματάκια.
Αρχικά έκαναν εναν φάκελο και μεσα εκει όρισα καθε πρόσθετα να μπορεί να προσθέτει στην Library. όρισα και αυτόν τον φάκελο να τον ελέγχει το Kodi και να γεμίζει τα library movies+shows.
Αυτό δούλεψε μεν με 2 μειονεκτήματα δε. Το 1 ειναι οτι έτσι γεμίζω μεν την library ΑΛΛΑ δεν ενημερώνεται το Trakt (μέχρι τωρα δεν ήξερα οτι υπάρχει ξεχωριστό add-on Track για το kodi και πηγαινα και ρύθμιζα το trakt σε κάθε πρόσθετο.). Το δεύτερο αρνητικό ειναι πως οτι εβαζα στο library όταν πήγαινα να πατήσω play ανοιγε κατευθείαν με το πρόσθετα που το είχα βάλει στην library π.χ εβαζα μια σειρά απο το Tempest όταν πήγαινα στην αρχική να δω την σειρά αναγκαστικά μου την άνοιγε με το tempest.
Αντίθετα ότι έβαζα στην library απο το OpenMeta μου έβγαζε επιλογή με ποιό πρόσθετο θελω να το δώ.
Και κάπου εδώ και ενώ σήμερα το φόρουμ μας ηταν down για κάποιες ώρες googlαρω και βλέπω οτι υπάρχει το Trakt σαν ξεχωριστό πρόσθετο για το Kodi και το κάνω εγκατάστση. Τo Trakt ενημερώθηκε με οτι ειχα στην library αλλα ξαφνικά άρχισαν να υπάρχουν διπλοεγγραφές στην Library και αυτό νομίζω γίνεται γιατι κάπου τα μπλέκει το OpenMeta και ότι ανέβηκε στο Trakt το κατεβάζει το Openmeta μεσα στις λίστες του, αλλά ταυτόχρονα το OpenMeta ενημερώνει και το library ξεχωριστά.
Έσβησα τον φάκελο που ειχα κάνει για το Tempest και φύγανε μερικές διπλοεγγραφές. Απλά τωρα εχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πως να ενημερώνω σωστά και το library και το Trakt.
Θέλω είτε να μπορώ να βάλω απο οποιοδήποτε πρόσθετο κατι στο Trakt και το Trakt να ενημερώνει και το Library, είτε να μπορώ να βάλω κάτι στο Library απο το OpenMeta (γιατι με βολευει πως που δίνει επιλογες για το ανοιγμα των ταινιών) και απο το library να ενημερώνεται το Trakt.
Διάβασα και αυτό (https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/b14w5e/tips_for_syncing_local_files_and_trakt_collection/) και μπερδευτηκα ακόμα παραπάνω.
Για να καταληξω ψάχνω πως να δουλέψει σωστά το Trakt με το library μιας που το trakt το θεωρώ αξιόπιστη λύση. Αν χρειαστεί μπορώ και να κλείσω στο OpenMEta απο το να συγχρονίζει με το Trakt ή απο το να ενημερώνει το Library.
Για να καταληξω ψάχνω πως να δουλέψει σωστά το Trakt με το library μιας που το trakt το θεωρώ αξιόπιστη λύση. Αν χρειαστεί μπορώ και να κλείσω στο OpenMEta απο το να συγχρονίζει με το Trakt ή απο το να ενημερώνει το Library.
Κρατάς ένα addon με έναν φάκελο και το trakt addon. Και τέλος.
Στο είχα πει θα έχεις διπλές και τριπλές εγγραφές.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θες δεύτερο και τρίτο addon. Αν σταματήσει να λειτουργεί αυτό που έχεις βάλει στο library, βάζεις το επόμενο με 4-5 κλικς και είσαι έτοιμος.
Κρατάς ένα addon με έναν φάκελο και το trakt addon. Και τέλος.
Στο είχα πει θα έχεις διπλές και τριπλές εγγραφές.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θες δεύτερο και τρίτο addon. Αν σταματήσει να λειτουργεί αυτό που έχεις βάλει στο library, βάζεις το επόμενο με 4-5 κλικς και είσαι έτοιμος.
Αν κατάλαβα σωστά εσύ προτείνεις π.χ απο ενα addon όπως το Tempest να προσθέτω μια σειρά που θέλω να δώ στο library και το library να συγχρονίζει με το Trakt μεσω το Trakt addon και τέλος. Σωστά?
Το πρόβλημα με τις διπλοεγγραφές το έλυσα ως πρός την προσθήκη σειρών. Ουσιαστικά με το στήσιμο που έκανα τώρα εχω κάνει οποιοδήποτε πρόσθετο να τροφοδοτεί το collection του Trakt, έπειτα το Open Meta τραβάει απο το Trakt και τροφοδοτεί το Library. Μέχρι εδώ το έφτασα καλά, αυτό που δεν έλυσα είναι όταν σβήνω κάτι απο το Library και απο το το collection του Trakt αυτό ξανα εμφανίζεται την επόμενη φορά που θα ανοίξω το Kodi επειδή ειναι κρατημένο μέσα στα αρχεία του Open Meta και το ξανα συγχρονίζει. Το κακό είναι οτι δεν εχει επιλογή μεσα απο το Open Meta να το σβήσω, πρέπει να πηγαίνω στον φάκελο του πρόσθετου απο την διαχείριση αρχείων για να το σβήσω!
@ ADSLgr.com All rights reserved.