Επιστροφή στο Forum : Μισθός, Σύμβαση, Εργασίας, Σ.Σ.Ε, Προγραμματιστές
Θα ήθελα, εάν κάποιος γνωρίζει με ακρίβεια, να μου πεί τί ορίζει (οικονομικα) η Σύμβαση Εργασίας:rtfm: , για τους Προγραμματιστές (χωρίς καμία τριετία).
Κοίταξα στο taxheaven.gr, αλλά ομολογώ πως δεν τα κατάφερα!:sorry:
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:worthy:
Καλησπέρα n_agrios,
http://www.taxheaven.gr/sse/article.php?id=265
Εσένα σ'ενδιαφέρει (αν κατάλαβα σωστά) ο πίνακας Β κάτω από το "11. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η/Υ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ - ΤΡΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ"
Δεν πειράζει που δεν τα κατάφερες, την επόμενη φορά όμως θα το βρεις αμέσως... :oneup:
Είναι η πιο πρόσφατη που βρήκα. Θα σου συνιστούσα να ρωτήσεις έναν λογιστή-φοροτεχνικό μήπως υπάρχει πιο πρόσφατη ή μήπως υπάρχει κάποια Διαιτητική Απόφαση (Δ.Α.) μεταγενέστερη της Σ.Σ.Ε. που θα βρεις στο παραπάνω link.
Ελπίζω να σε βοήθησα...
salig σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Η μόνη απορία που είναι προς επίλυση, είναι κατά πόσο έχουν αυξηθεί οι μισθοι αυτοί απο την 1/1/05 και κατά πόσο το επίδομα της οθόνης δίδεται στους δικαιούχους.
n_agrios,
Θίγεις δύο πολύ ευαίσθητα θέματα:
(α) Η αύξηση των βασικών από 01/09/2005 (γιατί αυτό είναι το πιο πρόσφατο στο πινακάκι που φαίνεται στο link που σου έδωσα) μπορεί να έχει θεσμοθετηθεί με νέα Σ.Σ.Ε. ή με Διαιτητική Απόφαση (Δ.Α.). Δεν βρήκα κάτι πιο πρόσφατο, άρα αν όντως δεν υπάρχει κάτι πιο πρόσφατο πρέπει να το αναζητήσεις από κάποιον λογιστή-φοροτέχνη ή από την Επιθεώρηση Εργασίας. Αν δεν βαριέσαι ψάξτο...
(β) Επίδομα οθόνης. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ θολά. Τυπικά πρέπει να το παίρνεις διότι εκτελείς το σύνολο της εργασίας σου μπροστά σε μία οθόνη, αλλά δυστυχώς (απ'όσα ακούω γύρω-γύρω) δεν το δίνουν οι εργοδότες. Πρόκειται για κλασσική παρατυπία. Το δυστύχημα είναι ότι εάν το ζητήσεις πριν πιάσεις δουλειά μπορεί τελικά να μην προσληφθείς, ενώ εάν το ζητήσεις μετά μπορεί να απολυθείς (εξαρτάται από το πόσο γαϊδούρι είναι ο εκάστοτε εργοδότης). Εάν κάνεις καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας θα χάσεις τη δουλειά σου την επόμενη μέρα και ο εργοδότης θα φάει ένα μικρό πρόστιμο.
Γενικά η κατάσταση είναι η εξής: υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά υποψηφίων για θέσεις Προγραμματιστή-Τεχνικού Η/Υ απ'όσες είναι οι θέσεις, με αποτέλεσμα να μην έχεις καμμία διαπραγματευτική δύναμη. Αν σου πει "έλα με 800 μικτά το μήνα" κι εσύ πεις "όχι θέλω 1150 μικτά γιατί τόσο λέει η Σ.Σ.Ε.", απλά θα πάει στον επόμενο... Δυστυχώς έτσι είναι...
Σου εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο στην αναζήτηση εργασίας, και σε συμβουλεύω να συμφωνήσεις αν βρεις κάτι, έστω και χωρίς επιδόματα οθόνης κλπ, ώστε να "γράψεις" προϋπηρεσία και μετά από κάποιο διάστημα να είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς μεγαλύτερες αποδοχές (πιθανόν σε άλλη εταιρεία) με όπλο την εμπειρία. Γενικά η αγορά πληρώνει εμπειρία, όχι συμβάσεις...
(Όλα τα παραπάνω από προσωπική εμπειρία 10 ετών και βάλε...)
Ό,τι άλλο θες ρώτα άφοβα, αν μπορώ να σε διαφωτίσω θα το κάνω.
Καλημέρα...
salig, σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου γράφεις (Γεγονότα, και εμπειρίες.)
Για την ώρα, εργάζομαι, σε γνωστή εμπορική εταιρία, ως (θεωρητικά) Υπεύθυνος Μηχανογράφισης, όμως με σύμβαση Υπάλληλου γραφείου.
Στην Εταιρία είμαι περίπου 8 μήνες, και υπάρχει δεσμευση - υπόσχεση, πως στον χρόνο θα ανανεωθεί η σύμβασή μου, με αυτή του Προγραμματιστη - Μηχανογράφου.
Όπως καταλαβαίνεις (λόγω της ηλικίας μου(24)), στην εταιρία ήρθα εντελώς απειρος, με βασικές γνώσεις προγραμματισμου (asp, VBscript, SQL κλπ) και αποκτώ γνώσεις μέρα με την μέρα όλο και περισσότερες σε όλους του τομείς.
Επίσης αναγνωρίζεται η προσπάθεια μου, και οι λύσεις που καταφέρνω και δίνω (αν και μερικές φορές με καθυστέρηση), και έτσι εχω μικρές αυξήσεις από μήνα σε μήνα στο μισθό μου.
Ο χρόνος όμως για την ανανέωση της συμβασής μου, πλησιάζει, και έτσι μή μπορώντας να αντισταθώ στην αγωνία μου έκανα post στο fοrum.
Ομολογουμένως με βοήθησες ιδιαίτερα. Σε ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία.
...Καλησπέρα!
Ρε παιδες, δεν θέλω να το πολιτικοποιήσω το θέμα αφου έχει την εννοια πρακτικού οδηγού, αλλά τι παέι να πει επιδομα οθόνης?
Υπάρχει προγραμματιστής που να μην δουλεύει σε οθόνη? Δλδ δεν περιλαμβάνεται ήδη στο μισθό του? Δλδ δεν ξέρει ενας προγραμματιστης τι επιπτώσεις μπορεί να έχει το περιβάλλον εργασίας του και πως θα προφυλαχθεί απο αυτά? Δλδ αμα στο έδινε και το αφιαρούσε απο το μισθό σας θα εισασταν ευχαριστημένοι?
Αντι να τα βάζετε με τους κακούς εργοδότες, κοιτάχτε λίγο τις ασυναρτησίες των εργατοπατέρων μας, και καλό θα ήταν να μην συμμετέχουμε στην βλακεία τους, και να μην την διεκδικούμε κιόλας...
φιλικά
Aπο την παλιά εποχή, που οι οθόνες όχι μόνο δεν ήταν επίπεδες, αλλά είχαν και μεγαλύτερα επίπεδα ακτινοβολίας και ήταν (σαν οθόνες) πολύ κοντά στο πρόσωπο του χειριστή, καθιερώθηκε το επίδομα οθόνης, βασικά επειδή το κυνήγησαν οι λογιστές που έχουν ισχυρό συνδικάτο. Επίδομα οθόνης είναι επειδή είναι βλαβερό για την υγεία να εισαι μπροστά στην οθόνη, ειδικά πολλές ώρες.....
Ρε παιδες, δεν θέλω να το πολιτικοποιήσω το θέμα αφου έχει την εννοια πρακτικού οδηγού, αλλά τι παέι να πει επιδομα οθόνης?
Υπάρχει προγραμματιστής που να μην δουλεύει σε οθόνη? Δλδ δεν περιλαμβάνεται ήδη στο μισθό του? Δλδ δεν ξέρει ενας προγραμματιστης τι επιπτώσεις μπορεί να έχει το περιβάλλον εργασίας του και πως θα προφυλαχθεί απο αυτά? Δλδ αμα στο έδινε και το αφιαρούσε απο το μισθό σας θα εισασταν ευχαριστημένοι?
Αντι να τα βάζετε με τους κακούς εργοδότες, κοιτάχτε λίγο τις ασυναρτησίες των εργατοπατέρων μας, και καλό θα ήταν να μην συμμετέχουμε στην βλακεία τους, και να μην την διεκδικούμε κιόλας...
φιλικά
Τώρα εσύ θίγεις ένα ολόκληρο θέμα ελληνικής νοοτροπίας και βάλε και ....ουουου ξημερωθήκαμε να γράφουμε...
Για να σου δώσω να καταλάβεις λένε ότι το ΙΚΑ είναι περίπου 16% του μισθού σου. Η φράση έχει ως εξής: ο εργοδότης βάζει το 28% και εσύ το 16%. Αυτό φυσικά είνα ικοροϊδία. Ουσιαστικά όλο το βάζει ο εργοδότης, αφού αυτός τα πληρώνει όλα. Ακόμη δε χειρότερα, ουσιαστικά όλο το βάζεις εσύ, αφού τον εργοδότη δεν τον νοιάζει εαν το δώσει σε εσένα ή στο ΙΚΑ.
Το κρίσιμο όμως ερώτημα είναι, εάν πει το ΙΚΑ (εντελώς υποθετικά φυσικά) "εντάξει εργαζόμενε, επειδή σε αγαπάω μην μου δίνεις πλέον ΙΚΑ, θα την βγάλω με το 28% του εργοδότη", τι θα κάνει ο εργοδότης; Θα δώσει αυτό το 16% που έδινε το ΙΚΑ σε εσένα στο χέρι ή μήπως θα σου πει "αφού την έβγαζες με τόσα, πάει να πει ότι σου αρκούν, γιατί να σου το δώσω το παραπάνω". Και εκεί αρχίζουν τα γνωστά παρε-δώσε και δεν τελειώνουμε ποτέ (you know what I mean). Κοντολογίς, ένας λόγος που τίποτε δεν κινείται και δεν αλλάζει στον τόπο είναι η νοοτροπία, των μεν και των δε όμως. Εσύ καλά το σκέφτεσαι, ο δίπλα σου όμως;
ανον, δεν αλλάζεις κάτι σε αυτά που είπα, εκτός αν απαντησες συμπληρωματικά όποτε καλα έκανες.
Για να σου δώσω να καταλάβεις λένε ότι το ΙΚΑ είναι περίπου 16% του μισθού σου. Η φράση έχει ως εξής: ο εργοδότης βάζει το 28% και εσύ το 16%. Αυτό φυσικά είνα ικοροϊδία. Ουσιαστικά όλο το βάζει ο εργοδότης, αφού αυτός τα πληρώνει όλα. Ακόμη δε χειρότερα, ουσιαστικά όλο το βάζεις εσύ, αφού τον εργοδότη δεν τον νοιάζει εαν το δώσει σε εσένα ή στο ΙΚΑ.
Τα έχουμε πει και δω (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=64731) αυτά.
Αλλά το πιο φόβερο είναι οτι το παραπάνω που λες είναι ξενόφερτο, και μάλιστα πιθανώς Αμερικανοφερτο(!). Αυτά είναι. (Σσστ, μην το πείς σε κανεα αριστεριζοντα και μας πάθει τπτα).
Ετσι είναι, όποιος είναι αγράμματος στα οικονομικά τον μαμάνε και του αρέσει κιόλας.
Τι ακριβώς είναι ξενόφερτο, δεν κατάλαβα.
@ ADSLgr.com All rights reserved.