Επιστροφή στο Forum : vDSL Ν.Σμύρνη
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Τι vDSL ταχύτητες και πάροχο έχετε παιδιά στην Ν.Σμύρνη?
SpiritCrusher
23-06-14, 14:16
Τι vDSL ταχύτητες και πάροχο έχετε παιδιά στην Ν.Σμύρνη?
Δε νομίζω να έχει κανείς Vdsl στη Νέα Σμύρνη, μιας και δεν έχω δει πουθενά καινούριες καμπίνες ή έστω να γίνονται έργα. Όποιος έχει κάποια ενημέρωση για το εάν και πότε θα μπει VDSL στη Νέα Σμύρνη ας μας πει.
Μεχρι το τελος του 2014 αναμενρται να αρχισει η εγκατασταση καμπινων NGA στη N. Σμυρνη.
SpiritCrusher
24-11-14, 19:56
Πολύ ευχάριστο νέο αυτό! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
SpiritCrusher
13-01-15, 14:51
Στη Νέα Σμύρνη προς το παρών δε κινείται τίποτα :(
Στη Νέα Σμύρνη προς το παρών δε κινείται τίποτα :(
Η αδεια παρθηκε απο το δημο. Εκκινηση μετα τις εκλογες.
SpiritCrusher
14-01-15, 13:28
Σε ευχαριστώ πολύ george για την ενημέρωση! Ευχάριστο νεο ! :) Απο τον αντίποδα βέβαια ελπίζω ο Τσίπρας να μην παγώσει το σύμπαν...
george εδω ποτε θα γινει η κινηση απο το οτε?
george εδω ποτε θα γινει η κινηση απο το οτε?
Εναρξη εργασιων μετα τις εκλογες με ολοκληρωση μεχρι το καλοκαιρι.
αντε πας και παρουμε και εμεις vdsl, ειμαι Ευξεινου Ποντου στη Νεα Σμυρνη κοντα στο νεκτροταφειο και στα 400 μετρα απο το σπιτι μου βλεπω τα
dslam του φαληρου, αυτο ειναι που λενε, φτανεις στην πηγη και δεν πινεις νερο.
αντε πας και παρουμε και εμεις vdsl, ειμαι Ευξεινου Ποντου στη Νεα Σμυρνη κοντα στο νεκτροταφειο και στα 400 μετρα απο το σπιτι μου βλεπω τα
dslam του φαληρου, αυτο ειναι που λενε, φτανεις στην πηγη και δεν πινεις νερο.
Εχει δοθει η αδεια απο το δημο και εχουν πληρωθει απο τον ΟΤΕ τσ δικαιωματα διελευσης. Ξεκιναμε.
Εχει δοθει η αδεια απο το δημο και εχουν πληρωθει απο τον ΟΤΕ τσ δικαιωματα διελευσης. Ξεκιναμε.
ξερεις πια εταιρια εχει αναλαβη το εργο?
ξερεις πια εταιρια εχει αναλαβη το εργο?
Οπως και τα αλλα η κοινοπραξια Ακτωρ+ JPAvax
Οπως και τα αλλα η κοινοπραξια Ακτωρ+ JPAvax
και αυτη τα δινει στην technonet?
και αυτη τα δινει στην technonet?
Τι να σου πω, δεν το γνωριζω.
SpiritCrusher
25-01-15, 00:14
Πολύ ωραία Νέα Αυτά!
Θα ήθελα να ρωτήσω μόνο πόσος χρόνος απαιτείται περιπου να ολοκληρωθεί το έργο από τη στιγμή που ξεκινάει, περίπου 6 μήνες?
Πολύ ωραία Νέα Αυτά!
Θα ήθελα να ρωτήσω μόνο πόσος χρόνος απαιτείται περιπου να ολοκληρωθεί το έργο από τη στιγμή που ξεκινάει, περίπου 6 μήνες?
6 μηνες μεχρι τη συνολικη εμπορικη διαθεσιμοτητα (κατασκευη, ηλεκτροδοτηση του συνολου των καμπινων του κεντρου).
george κατι ακουσα για αιγαλεω και περιστερι ειναι αληθεια?καποια δικια σου πληροφορια?
Καλοριζικες οι πρωτες καμπινες σταδιου συληβριας ειναι η πρωτη η οποια ειναι και ηκεντρικη γραμμη αποτι εμαθα απο το κεντρο οτε και συληβριας παραδεισου η δευτερη θα ακολουθησουν και οι φωτο
SpiritCrusher
12-02-15, 17:57
Καλοριζικες οι πρωτες καμπινες σταδιου συληβριας ειναι η πρωτη η οποια ειναι και ηκεντρικη γραμμη αποτι εμαθα απο το κεντρο οτε και συληβριας παραδεισου η δευτερη θα ακολουθησουν και οι φωτο
Αρχίσαμε?!?! :oneup::oneup::oneup::worthy:
καλοριζικες περιμενουμε εικονες
SpiritCrusher
13-02-15, 11:34
Καινούρια εγκατάσταση καμπίνας ειδα Ελ. Βενιζέλου και Σταδίου καθώς επίσης Αγνωστων Μαρτύρων και Καισαρείας!
Συληβριας παραδεισου αποοτι ειδα σκαβουν σε πολλα σημεια οποτε φουλ για καμπινες νεα σμυρνη
άντε περάστε καμία καμπίνα στους χάρτες χαρτογράφησης.
καλα ετσι μενω ακριβως απο πανω στην Ευξεινου Ποντου και δεν πηρα ειδηση, αυτα ειναι αμα φευγεις απο το πρωι στις 8:00 και γυρνας 22:00 στο σπιτι.:(
αντε να δουμε κι' αλλες νομιζω εχουν βαλει και μια λεσβου και ευξεινου Ποντου αλλα δεν ειμαι σιγουρος θα τσεκαρω και θα σας πω, ακομα εχει σκαμενα Ευξεινου
Ποντου και Αγιας Σοφιας αρα και εκει θα μπει. Αν προλαβο θα βγαλω και καμια Φωτο.
Στρατηγού Βελισσάριου κι εδώ καμπίνα για να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα...
Σεβαστείας και βίαντος κι εδώ καμπίνα
Βάλτε τα στους χάρτες guys να βλέπουμε και εμείς ;)
Καμπίνες βλέπω και γω, αλλά δεν είδα να έχουν σκάψει για να περάσουν τις ίνες ακόμη! Δε πάνε μαζί αυτά συνήθως; :hmm:
Καμπίνες βλέπω και γω, αλλά δεν είδα να έχουν σκάψει για να περάσουν τις ίνες ακόμη! Δε πάνε μαζί αυτά συνήθως; :hmm:
λες να αλλαζουν μονο το καφαο?:lol:
λες να αλλαζουν μονο το καφαο?:lol:
Υπομονη. Η υλοποιηση του εργου ακολουθει συγκεκριμενη διαδικασια.
Η μαδυτου έχει άλλη μια νέα καμπίνα,επισης βοσπορου σήμερα δεν έχει τηλέφωνο άρα και κάποια άλλη καμπίνα φτιάχνετε
Σήμερα ξεκίνησαν και τα έργα στην Βάρκιζα, ρώτησα αυτούς που σκάβανε και μου είπαν ότι πρώτα αλλάζουν τα καφάο και μετά θα περάσουν τις οπτικές.
Σημερα σκαβαν παντου για τις οπτικες
Σημερα σκαβαν παντου για τις οπτικες
True indeed! Οργασμός δραστηριότητας σε πολλά τετράγωνα! :-)
Btw, μιλώντας τις προάλλες με τεχνικό που εργαζόταν στη νέα καμπίνα Σηλυβρίας και Παραδείσου, μου ανέφερε ότι υπολογίζουν να έχουμε διαθέσιμη την υπηρεσία σε περίπου δύο (!) μόλις μήνες από τώρα...
Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, ωστόσο, σίγουρα πρόκειται για πολύ θετική εξέλιξη :oneup:
Προσωπική του, δε, εκτίμηση ήταν ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει παροχή και από εναλλακτικό (!)
Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν...
SpiritCrusher
26-02-15, 00:37
Btw, μιλώντας τις προάλλες με τεχνικό που εργαζόταν στη νέα καμπίνα Σηλυβρίας και Παραδείσου, μου ανέφερε ότι υπολογίζουν να έχουμε διαθέσιμη την υπηρεσία σε περίπου δύο (!) μόλις μήνες από τώρα...
Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, ωστόσο, σίγουρα πρόκειται για πολύ θετική εξέλιξη :oneup:
Προσωπική του, δε, εκτίμηση ήταν ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει παροχή και από εναλλακτικό (!)
:worthy::worthy::worthy: Αυτά είναι νέα!
Όντως δουλεύουν εντατικά και σε πολλά σημεία ταυτόχρονα.
Απο την άλλη μου φαίνεται πολυ καλό για να είναι αληθινό οι δύο μήνες, βέβαια και το κέντρο Ν. Σμύρνης δε καλύπτει τεράστια περιοχή οπως για παράδειγμα το Α/Κ Καλαμακίου οπότε ίσως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση δηλαδή ανάμεσα στο 2μηνο-6μηνο!
Ηδη δινουν οι εναλλακτικοι wind,hol
Ηδη δινουν οι εναλλακτικοι wind,hol
AFAIK όχι σε όλη τη Ν. Σμύρνη... Τουλάχιστον εκεί όπου βρίσκομαι, μέχρι πρότινος δεν υπήρχε διαθεσιμότητα... (οκ, μιλάμε για ένα δίμηνο περίπου που έψαξα τελευταία φορά σε HOL και Forthnet... Για wind ομολογώ δεν έψαξα, διότι δεν τους πολυεμπιστεύομαι)
- - - Updated - - -
Φωτογραφίες από σημερινές εργασίες... :oneup:
151623151624
SpiritCrusher
26-02-15, 13:56
Ποιός δρόμος ειναι αυτός Freelaf?
Ποιός δρόμος ειναι αυτός Freelaf?
Σηλυβρίας…
SpiritCrusher
26-02-15, 14:03
Σηλυβρίας…
Ευχαριστώ!
AFAIK όχι σε όλη τη Ν. Σμύρνη... Τουλάχιστον εκεί όπου βρίσκομαι, μέχρι πρότινος δεν υπήρχε διαθεσιμότητα... (οκ, μιλάμε για ένα δίμηνο περίπου που έψαξα τελευταία φορά σε HOL και Forthnet... Για wind ομολογώ δεν έψαξα, διότι δεν τους πολυεμπιστεύομαι)
- - - Updated - - -
Φωτογραφίες από σημερινές εργασίες... :oneup:
151623151624
Πως να υπαρχει διαθεσιμοτητα?Αφου ακομα δεν εχουν ολοκληρωθει τα εργα.
Η forthnet και η cyta δεν δινουν απο καφαο.Μονο ο οτε,wind,hol δινουν απο καφαο μεχρι στιγμης
Πως να υπαρχει διαθεσιμοτητα?Αφου ακομα δεν εχουν ολοκληρωθει τα εργα.
Ακριβώς! Απλώς απάντησα στο "Ηδη δινουν οι εναλλακτικοι" (και ομολογώ ότι δεν ήξερα ποιοι δίνουν από ΚΑΦΑΟ και ποιοι όχι, ευχαριστώ για την ενημέρωση!)
Ακριβώς! Απλώς απάντησα στο "Ηδη δινουν οι εναλλακτικοι" (και ομολογώ ότι δεν ήξερα ποιοι δίνουν από ΚΑΦΑΟ και ποιοι όχι, ευχαριστώ για την ενημέρωση!)
Μπερδευτικα με αυτο "Προσωπική του, δε, εκτίμηση ήταν ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει παροχή και από εναλλακτικό (!)"
νομιζα οτι ηταν γενικο και οχι μονο για Ν.Σμυρνη :)
ΟΚ τώρα συνεννοηθήκαμε! :rolleyes: :oneup:
ερωτηση ρε παιδια, στα ποσα μετρα απο την καμπινα εισαι κομπλε για vdsl, το λεω γιατι η κοντινοτερη καμπινα σε βοσπορου ειναι ~200m
ερωτηση ρε παιδια, στα ποσα μετρα απο την καμπινα εισαι κομπλε για vdsl, το λεω γιατι η κοντινοτερη καμπινα σε βοσπορου ειναι ~200m
600 μετρα πιανεις 50Mpbs
...μια χαρα, λογικο κιολας γιατι οταν παιρνεις απο Α/Κ θελουν κατω απο χιλιομετρο απλα ελεγα μηπως η καμπινα εχει διαφορα
Βλέπω ότι προχωράνε αρκετά τα έργα στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευή και πάνω γίνετε χαμός
SpiritCrusher
04-03-15, 15:43
Βλέπω ότι προχωράνε αρκετά τα έργα στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευή και πάνω γίνετε χαμός
Για οπτικές έχουν σκάψει καθόλου ? Στη δική μου γειτονιά ακόμα οχι, έχουν περάσει καινούριες καμπίνες αλλά τις έχουν ανοιχτές από κάτω σε αναμονη.
@ ADSLgr.com All rights reserved.