Επιστροφή στο Forum : Satellite internet και ADSL μαζί γίνεται???
Θέλω να πάρω 384 ADSL και μία συνδρομή satellite!
Πως θα γίνει να έχω και ADSL και SATELLITE για download, σε ένα δίκτυο με 3 PC; Κάποιο θα πρέπει να είναι proxy server αν ναι τότε ποιο proxy Να χρησιμοποιήσω; Το έχει δοκιμάσει κανένας;
Proxy server θα χρησιμοποιήσεις του δορυφορικού provider. Μπορεί να είναι SOCKS ή HTTP/FTP proxy.
ok και αν χρειαστω να εχω το satelite download traffic στο kazza και στις istoselides και απο το dsl να περναο τα games τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?
lios, δε θα παίξει P2P φίλε μου AFAIK. Μιλώντας πάντα για μονόδρομο δορυφορικο...
satellite => θάνατος σε online gaming/p2p + αρκετά αργό για surfing.
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το satellite, αξίζει μόνο για κατέβασμα http ή ftp αρχείων ή έστω e-mails αλλιώς ίσως θα πρέπει να το μελετήσεις για μεγαλύτερη ADSL γραμμή/σύνδεση..
βρε παιδια αφου το kazaa θα δινει το request απο το dsl και το download θα κατευενει απο το satelite!
lios, μακάρι τo download να ερχόταν από το satellite...
Satellite internet και ADSL για επιστροφή;;;; Χμμμμμμ... Γίνεται εάν χρησιμοποιήσεις ρυθμίσεις μέσω VPN (Virtual Private Network)...όμως...όχι για P2P προγράμματα και DCC downloading (mIRC κτλ)-όπως γράφτηκε δεν δουλεύουν οι υπηρεσίες αυτές δορυφορικά.
Αντίθετα το surfing είναι αρκετά ικανοποιητικό ιδιαίτερα στις "βαριές" σελίδες-σελίδες με video και κινούμενα γραφικά- αν και το ping time παραμένει και στην περίπτωση αυτή αρκετά χαμηλό...
@ ADSLgr.com All rights reserved.