PDA

Επιστροφή στο Forum : Οι επιτυχίες, τα μετάλλια, και τα σχόλιά μας...

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7

morfeas-dsl-
22-08-04, 23:23
Ο Ταμπακος εκτος απο εξοχος αθλητης ειναι και ενας αθλητης με ηθος .1000 μπραβο απο ολους μας
Χιλια μπραβο και ας με ειχε ψιλοτσαντισει που απαιτουσε να εχει δικο του δωματιο στο ολυμπιακο χωριο

DrWho
22-08-04, 23:28
ας με ειχε ψιλοτσαντισε

Να του το πεις, να σου ζητήσει συγνώμη πάντως...

Νικαετός
22-08-04, 23:35
Συγχαρητήρια στον Δημοσθένη !!

zouzouni
22-08-04, 23:44
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως μεταλλίου για τις προσπάθειές τους, κι για την συγκίνηση που μας χαρίζουν!

Πήραμε κι το χάλκινο στο διπλό σκιφ ανδρών το πρωί!

Νικαετός
22-08-04, 23:57
Πήραμε κι το χάλκινο στο διπλό σκιφ ανδρών το πρωί!

Σωστό ζουζούνι , το ξεχάσαμε , συγχαρητήρια στα παιδιά !!

lazar
23-08-04, 00:02
Yes, yes, η μεγαλύτερη, δηλ. η μοναδική διάκριση για την ελληνική κωπηλασία. Νομίζω είχαμε σε παλιότερους ολυμπιακούς μία 5η θέση (Ατλάντα στις γυναίκες :?: )

Νικαετός
23-08-04, 00:36
Σωστός Λαζάρ , με μια κοπελιά με ξενικό όνομα !! Σβάισερ ή κάπως έτσι ? Αντωνία ?

nnn
23-08-04, 01:25
Μπράβο στον Ταμπάκο και στους δυο μας κωπηλάτες Πολύμερο και Σκιαθίτη :D .

Και έρχεται το υπερηχητικό που λέγεται Φανή Χαλκιά.
Και ακολουθεί η ιπτάμενη Δεβετζή.

Και φυσικά οι κούκλες της Εθνικής Πόλο.

:D

opimis
23-08-04, 01:41
...

Και φυσικά οι κούκλες της Εθνικής Πόλο.

:D

Μας έχεις συνηθίσει να μιλάς με αποδείξεις … :P

kubiak
23-08-04, 02:20
ακόμα ένα μπράβο στον "Άρχοντα των δαχτυλιδιών" φράση που κλέβω από αθλητικό site...

αλλά και στα παιδιά της κωπηλασίας...

και φυσικά στο πόλο...

μεγάλη έκπληξη μου έκανε η Φ.Χαλκιά με το φανταστικό χρόνο της... και μου άρεσε στις δηλώσεις της...

vshadow
23-08-04, 03:22
Ήμουν σήμερα στον αγώνα πόλο των γυναικών και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Τις είχα δει στην τηλεόραση στον αγώνα με την Αυστραλία που ήρθαν 7-7 και αποφάσισα να πάω να τις δω και από κοντά. Πολύ ωραίος αγώνας και άξια νίκη. Θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο το σκορ, αν στο τελευταίο επτάλεπτο δεν έπαιζαν τόσο αμυντικά για να κρατήσουν το σκορ.

Μονάχα κρίμα που δεν είχε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Περίπου το μισό ήταν άδειο. Προτείνω σε όποιον μπορεί να πάει να τις δει και να τις υποστηρίξει. Από όσο είδα στο site υπάρχουν ακόμα πολλά εισιτήρια. Ο αγώνας με τις Αυστραλές είναι την Τρίτη στις 17:00. Και επειδή είδα και τον προηγούμενο αγώνα με τις Αυστραλές, πιστεύω ότι είναι χαλαρά του χεριού μας. Μόνο και μόνο το ότι ήρθαμε επίτηδες ισοπαλία για να πέσουμε με τη Ρωσία, λέει πολλά.

Όσο για την Χαλκιά, την είχα δει τον Ιούνη σε ένα αγώνα και ξετρελάθηκα! Καταπληκτικό τρέξιμο, μεγάλη άνεση στον τερματισμό και εύκολη υπερπήδηση των εμποδίων. Τότε είχα πει ότι πάει για χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες και κάποιοι φίλοι μου με κορόιδευαν. Το ολυμπιακό ρεκόρ που έκανε σήμερα (και μάλιστα κόβοντας φόρα στο τέλος) ήταν καταπληκτικό! Μακάρι να το πάρει.

Και καλή επιτυχία στον Ιακωβάκη στο ίδιο αγώνισμα. Άλλο ένα μετάλλιο ψήνεται...

alpha
23-08-04, 09:38
"Pyrros Dimmas The Great
chris lee - 18th post - 22 Aug 2004 15:06
What a farewell from the Greek people to the Weightlifter......Awesome, that's what the Games is about."

Έπεσα πάνω του σε forum του BBC και ομολογώ πως με συγκίνησε...

Γιάννης

http://www.bbc.co.uk/cgi-perl/h2/h2.cgi?thread=%3C1093183603-29664.2%40forum1.thdo.bbc.co.uk%3E&find=%3C1093183603-29664.2%40forum1.thdo.bbc.co.uk%3E&board=fivelive.latestnews&sort=Te

coftaras
23-08-04, 10:32
Χρυσο και στο βαδην γυναικων .Απιστευτο. Μπραβο της

giwrgosth
23-08-04, 10:49
Τι έκανε ρε η πιτσιρίκα????
Μας τρέλανε!!!!! Απίστευτη!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστούμε Αθανασία που μας έκανες να δακρύσουμε πρωί πρωί :D

WAntilles
23-08-04, 11:10
Παιδιά απορώ γιατί η Χαλκιά έκοψε στα τελευταία 20 μέτρα.

Αν δεν είχε κόψει θα είχε κάνει ΧΑΛΑΡΑ παγκόσμιο ρεκόρ.

Ίσως να το κρατά για τον τελικό.

pontifikas
23-08-04, 12:21

Μάλλον.Κάτι μου λέει ότι οι υπόλοιπες στον τελικό θα χρειαστούν μπάνιο με μάνικα για να φύγει και η σκόνη :lol:

morfeas-dsl-
23-08-04, 12:45
ΧΑ πετυχημενο!!

Papous
23-08-04, 13:11
Οι Βούλγαροι έκαναν προσφυγή κατά του Ταμπάκου…
h**p://news.bbc.co.uk/sport1/hi/olympics_2004/gymnastics/3590034.stm

opimis
23-08-04, 13:48
Πάντως ακόμη και σήμερα, δεν έχουν αφαιρέσει το μετάλλιο του Σαμπάνη από την σελίδα του αθηνα2004.

Αντίθετα όμως, έχει αφαιρεθεί το χρυσό από την σελίδα του αθηνα2004, της ρωσίδας Irina Korzhanenko στη σφαιροβολία

kubiak
23-08-04, 14:44
φοβερή η Α.Τσουμελέκα, το περίμενε κανείς αυτό βρε παιδιά; δεν είχε ακουστεί, ή κάνω λάθος;

opimis
23-08-04, 14:51
Αυτό το χρυσό μετάλλιο από την Αθανασία Τσουμελέκα , μάλλον ήρθε από το «πουθενά»!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑ :star !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικαετός
23-08-04, 15:15
Και φυσικά προς τιμήν της ΚΑΙ ΑΥΤΗ το αφιέρωσε στον Κώστα και στην Κατερίνα !!

Έτσι για να μην ξεχνάμε, ποιος έστρεψε όλα αυτά τα παιδιά στον αθλητισμό!

Κάποιος ή κάποιοι γράψανε ,πως με τον τρόπο αυτό οι αθλητές μας συντηρούν ένα θέμα , που μόνο κακό μας κάνει !

Δεν συμφωνώ , αλλά μη θέλοντας να ρίξω λάδι στην φωτιά , σταματάω εδώ!

apos74
23-08-04, 15:29
Μπραβο Αθανασια. Ειλικρινα, δεν το περιμεναμε. Και γι'αυτο χαρηκαμε ακομα πιο πολυ.

Μπραβο και για τον Ταμπακο. Αξιος Χρυσος Ολυμπιονικης.

Δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα στην απονομη των μεταλλιων στους κρικους, οταν ηρθε η σειρα του Ταμπακου να ανεβει στο βαθρο και πηγε να χαιρετισει τους αλλους δυο αθλητες, τον αντιμετωπισαν με πολυ ψυχροτητα, ειδικα ο "Ιταλος".
Ουτε ενα ψιλοχαμογελο εσκασε, ενω αντιθετα, οταν ο "Ιταλος" χαιρετηθηκε με τον Βουλγαρο, ηταν ολο χαμογελα οι δυο τους.

Θα μου πειτε, μπορει να εχουν και φιλικες σχεσεις, αλλα δεν ξερω, εμενα μου φανηκε πολυ ψυχρος, ειδικα ο "Ιταλος", με τον Δημοσθενη. Συνηθως, οι αθλητες πανω στο βαθρο, ειναι χαμογελαστοι και χαιρονται ολοι για τα μεταλλια τους.

Αλλα τωρα, who cares. Σημασια εχει το χρυσο και δεν πανε να θυμωσουν ολοι οι αλλοι.

Μπραβο σε ολους τους αθλητες μας, και μακαρι να χαρουμε ακομα αρκετα μεταλλια.

Νικαετός
23-08-04, 15:32
Οι Βούλγαροι έκαναν προσφυγή κατά του Ταμπάκου…
h**p://news.bbc.co.uk/sport1/hi/olympics_2004/gymnastics/3590034.stm

papous, αν κερδίσουν κάτι με αυτή την ένσταση , εγώ θα γίνω αστροναύτης !!

Papous
23-08-04, 15:37
NIKOSEAGLE, και εγώ το βλέπω δύσκολο να γίνεις αστροναύτης! :mrgreen:
Θεωρώ πάντως την ένσταση χαρακτηριστική του κλίματος στην απονομή του μεταλλίου. :|

lazar
23-08-04, 16:55

Είναι πολλές οι κούρσες Wan, που γίνονται αυτές τις μέρες, σε πολύ μεγάλη ψυχολογική ένταση λόγω της σπουδαιότητος των αγώνων, επομένως και το μισό μέτρο που θα χαλαρώσει ο αθλητής μπορεί να αποβεί κρίσιμο ως προς την οικονομία δυνάμεων. Πολύ καλά έκανε και έκοψε και μην ανησυχείς, εάν διατηρηθεί η φόρμα της και στον τελικό, είναι πολύ πιθανόν να βελτιώσει την επίδοση της ξανά.

* θυμάται κανείς έναν ημιτελικό (ίσως προημιτελικό) του Mike Marsh στα 200μ. (νομίζω Βαρκελώνη 1992), όπου έκανε κοντά στα 19.80 περπατώντας στα τελευταία 20 μέτρα; Μόλις το αντελήφθη χτυπιόταν φυσικά, αφού το παγκόσμιο τότε ήταν 19.72 (προ Johnson εποχή).

lazar
23-08-04, 18:29
Επέλεξα ένα πρωϊνό να πάω στο στίβο και ήταν αυτό με το βάδην. Ήμουν πολύ τυχερός τελικά. Χαμός έγινε.

Νικαετός
23-08-04, 18:51
Lazar , γουρλής μου φαίνεσαι !!! Να σου κάνω δώρο μερικά εισιτήρια ακόμα ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lazar
23-08-04, 20:41
Lazar , γουρλής μου φαίνεσαι !!! Να σου κάνω δώρο μερικά εισιτήρια ακόμα ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πολύ ευχαρίστως!

Σκέφτηκα να κρυφτώ μέσα, ώστε να είμαι το βράδυ στον εθνικό ύμνο.

Πάντως έχει θέσεις άδειες, παρά την απονομή, αλλά μόνο των 90 ευρώ. Αυτό μου είπαν στο ΟΑΚΑ και φαίνεται και από την τηλεόραση. Τελικά, 20%-25% φτηνότερα να τα είχαν, θα τα είχαν πουλήσει όλα.

Πολύ γλυκιά και πάρα πολύ συμπαθής η κοπέλλα, μπράβο της για το χρυσό, της αξίζει.
Μην ξεχνάμε τον παράγοντα έδρα. Ο κόσμος, η οικεία διαδρομή, ο καιρός στον οποίο έχει συνηθίσει το σώμα ανεβάζουν πολύ τις επιδόσεις.

Νικαετός
23-08-04, 21:02
Είδες που σου είπα πως την καλή επίδοση έπρεπε να την φυλάξει για τον τελικό?? :mrgreen: :mrgreen:

Δεν πειράζει όμως !! ΜΠΡΑΒΟ στην Πηγή για το αργυρό !!!

lazar
23-08-04, 21:07
Ε, δεν γίνεται αυτό κατά παραγγελίαν. Πολύ καλά τα πήγε και πάλι, είναι σταθερή.

off-topic: επί τέλους έχασε για μιά φορά ο Μούτολος!

Νικαετός
23-08-04, 21:14
Τέταρτη !!!!!!! Μήπως φοβόταν το ντόπιγκ κοντρόλ ??? :twisted: :twisted:

lazar
23-08-04, 21:17
Οι άντρες δεν φοβούνται! :lol:

nnn
23-08-04, 22:20
Μπράβο στις κοπέλες μας.

Αναμένω με αγωνία τη Τετάρτη το απόγευμα τον τελικό των 400 με εμπόδια.Θα είμαι μέσα :D .

Και μια μικρή απόδειξη κύριε πρόεδρε :mrgreen: .

kubiak
23-08-04, 22:23
νομίζω ότι ο Ελληνικός Αθλητισμός ζει μεγάλες στιγμές, και καλές και κακές...

ακόμα ένα μπράβο στην Π. Δεβετζή που μας κάνει να πανηγυρίσουμε...

και φυσικά στον Κάχι που δεν μπόρεσε τελικά να τα καταφέρει...

για που μας βλέπετε στο βόλλεϊ ανδρών;

apos74
23-08-04, 22:50
Το σιγουρο ειναι οτι ολοι οι Ελληνες αθλητες, εχουν πολυ μεγαλη ψυχη και παλευουν με νυχια και με δοντια να καταφερουν οτι καλυτερο μπορουν. Και φυσικα ο κοσμος βοηθαει πολυ σ'αυτο και ειναι σιγουρα πολυτιμος συμμαχος στην ολη προσπαθεια.
Μπραβο παιδια, συνεχιστε ετσι και καντε ολους τους Ελληνες υπερηφανους.

nnn
23-08-04, 23:24
Και οι άντρες στο polo στην τετράδα :D .

Thanks for the memories Κάχι :) .

giwrgosth
23-08-04, 23:34
Lazar , γουρλής μου φαίνεσαι !!! Να σου κάνω δώρο μερικά εισιτήρια ακόμα ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Πολύ ευχαρίστως!
Εκτός αν θες κανένα διαρκείας κατά Αλεξάνδρας μεριά :wink:
Μπράβο σε όλα τα παιδιά, ότι και να πούμε είναι λίγο!
Περιμένω όμως και άλλα από το στίβο, Χαλκιά σε άριστη κατάσταση, Ιακωβάκη με μάτι που γυάλιζε, Ξάνθου στην τελευταία της ευκαιρία, Μανιάνι στην έδρα της κλπ κλπ... Για να δούμε....
Edit
Για τον Κάχι τι να πούμε???
Τα είπε μόνος του...
Ακάκιος Καχιασβίλι: "Δεν τελειώνω εδώ. Εχω πεισμώσει και θέλω να συνεχίσω. Εδώ στην Ελλάδα ήθελα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο. Τελικά αυτή η εμπειρία ήταν πικρή. Αυτό όμως μου δίνει μεγαλύτερο κουράγιο για να συνεχίσω. Οχι έτσι. Δεν πρέπει να σταματήσω έτσι μέσα στην πατρίδα μας. Ξέρω ότι τα χρόνια πέρασαν και είμαι μεγάλος, αλλά θα προσπαθήσω. Θα σκεφτώ ποιον τρόπο προπόνησης θα ακολουθήσω γιατί θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε σε αυτήν την αποτυχία. Αν τα παρατούσαμε έτσι και δεν προσπαθούσαμε δεν θα ήμασταν αθλητές. Η αποτυχία μου οφείλεται στο άγχος των τελευταίων ημερών, κατά τις οποίες έχασα τρία κιλά".

kubiak
23-08-04, 23:56
μεγάλος ο Κάχι...
φοβεροί οι πολίστες μας...
νομίζω ότι όλα τα συμβάντα (κακές και καλές στιγμές) επιβεβαιώνουν την παροιμία "όλα του γάμου δύσκολα"...

: ))

Νικαετός
24-08-04, 19:02
Έρχεται άλλο ένα από τα δύο πρώτα ,από τα κορίτσια στο πόλο !!!

kubiak
24-08-04, 22:42
τι ατυχία ήταν αυτή για τον αθλητή μας στην πυγμαχία... 19-12 και να χάσει τελικά για ένα #$%$^$#^ κόψιμο στο φρύδι... αυτοί είναι οι κανονισμοί όμως... κρίμα για τα μπουκάλια που είδαμε να πετιούνται...

κατά σύμπτωση έχω ένα κόλλημα με την πυγμαχία εδώ και κάποιους ολ. αγ, ήθελα πολύ να πανηγυρίσω ένα μετάλλιο στην πυγμαχία (ειδικά μετά το Σύδνεϊ)...

nnn
24-08-04, 23:05
Οι γοργόνες συνεχίζουν.
Και σαν γοργόνες τους αξίζει μόνο το χρυσό.

giwrgosth
24-08-04, 23:42
Έχασε τη μάχη επιβίωσης που έδινε η Ελληνίδα αθλήτρια του τζούντο Ελένη Ιωάννου, καθώς το πρωί της Τρίτης η Ελένη απεβίωσε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του "Ερυθρού Σταυρού" που νοσηλεύοταν. Η Ιωάννου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 7 Αυγούστου μετά το επεισόδιο που είχε με τον φίλο της και την βουτιά στο κενό που έκανε από τον 3ο όροφο του διαμερίσματος του.
Ποιος ξέρει? Ίσως να γράφαμε εδώ τα μπράβο μας για αυτή την αθλήτρια, αν η μοίρα τα είχε φέρει διαφορετικά...
Όπως και να έχει, ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...
Καλό ταξίδι Ελένη....

Νικαετός
25-08-04, 00:16
Ναι giwrgosth έχεις δίκιο, το άκουσα το μεσημέρι και στενοχωρήθηκα πολύ.

Καλό ταξίδι στην Ελένη .

kubiak
25-08-04, 00:34
NIKOSEAGLE, μια ερώτηση καθώς έχεις πει ότι είσαι εθελοντής (σωστά;)...

είναι αλήθεια αυτό που έχει γραφτεί ότι η μεταχείριση των εθελοντών δεν είναι η καλύτερη όσον αφορά τουλάχιστον τη σίτιση;

φιλικά...

lazar
25-08-04, 00:38
Free νερό έχετε πάντως, έτσι; Το είδα με τα μάτια μου!

giwrgosth
25-08-04, 00:42
Free νερό έχετε πάντως, έτσι; Το είδα με τα μάτια μου!
Και εγώ σήμερα το πρωί στη Σταδίου!
Και δεν έπερνε κανένας...

Νικαετός
25-08-04, 10:16
Γεγονός είναι πως στο IBC και στο MPC , που γνωρίζω το φαγητό δεν είναι καλό ! Δηλαδή με το ημερήσιο κουπόνι που παίρνουμε μας δίνουν : 1 κόκα, 2 νερά,ένα σάντουιτς (τις πρώτες μέρες καλό τώρα απαράδεκτο) μία κρέμα καραμελέ και ένα πακετάκι μικρό, μπισκότα γεμιστά! Καλό για κολατσιό αλλά για φαγητό ούτε συζήτηση ! Βεβαίως μπορείς να πάρεις φαγητό (έχει από όλα τα καλά) ,οπότε δίνεις το κουπόνι και πληρώνεις τη διαφορά ! (Αλλά η ποιότητα και η ποσότητα της μερίδας δεν είναι ικανοποιητική και οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες) Το κουπόνι είναι 5 ευρώ.
Σε άλλες εγκαταστάσεις όμως υπάρχουν δύο πιάτα κάθε μέρα , μουσακάς ή λαδερό και συνήθως κοτόπουλο και διαλέγεις το ένα .

Στο IBC πάντως υπάρχει πρόβλημα με το φαγητό γιαυτό και όλες οι γύρω ταβέρνες ,τα φαγάδικα και το Καρφούρ είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Δεν ισχύει το ίδιο και στο Ολυμπιακό χωριό όπου μόνο καλά λόγια ακούμε για το φαγητό !

Νικαετός
25-08-04, 14:22
Συγχαρητήρια και στον γιο του ανέμου !!! Μπράβο Νικόλα !!! Μπράβο !

Papous
25-08-04, 14:59
Και ένα χρυσό για τη Πηγή καθώς η αντίπαλος πίνει πολλές πορτοκαλάδες από λάθος … πηγή! :mrgreen: :star

@ ADSLgr.com All rights reserved.