PDA

Επιστροφή στο Forum : Οι επιτυχίες, τα μετάλλια, και τα σχόλιά μας...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7]

Νικαετός
28-08-04, 21:50
Μπράβο και στους Βρετανούς !!!! Lazar τι λέγαμε !!! Ντα ντα στα Αμερικανάκια !!

lazar
28-08-04, 21:50
Παρά τα όσα λέμε και διαφωνούμε, εγώ το χάρηκα που έχασαν τη σκυτάλη οι μλκς! Αυτή η αλαζονεία θα τους φάει. Ξεχνούν ότι η σκυτάλη είναι πάνω απ'όλα αλλαγές. Ο ένας σταμάτησε για να περιμένει τον άλλον, ο 3ος έπεσε πάνω στον 4ο! Πολύ γέλιο.

Νικαετός
28-08-04, 21:53
Απόλαυση !!!

coftaras
28-08-04, 21:55
Αν ειχαμε και εμεις καλες αλλαγες η Ελλαδα με τους σπριντερ που ειχε θα ειχε σιγουρα μεταλλιο σε καποιους ολυμπιακους .(Δεν αναφερωμε στους σημερινους αλλα σε προϋγουμενους με Παπαδια , Κεντερη ,Παυλακακη κα)

Νικαετός
28-08-04, 22:04
Ατυχήσαμε , κακώς τρέχει η Χαλκιά , είναι άκυρες έτσι και αλλοιώς !!!

Κρίμα ,Κρίμα !!!!

coftaras
28-08-04, 22:06
Δεν πειραζει .Τουλαχιστον προσπαθησαν.

WAntilles
28-08-04, 22:16
Θέλει μυαλό η σκυτάλη περισσότερο από των κουτο-Αμερικάνων.

lazar
28-08-04, 22:19
Μα γιατί αυτός ο αντιαμερικανισμός; Σ' έχω ικανό να βρίζεις τα windows από αύριο..

lazar
28-08-04, 22:23
4X400 ανδρών τώρα. Έλα ν' ακούσω: Γιού-Ες-Έϊ, Γιού-Ες-Έϊ!!!

coftaras
28-08-04, 22:26
Ιαπωνια ,Ιαπωνια!!!!!

lazar
28-08-04, 22:35
Ιαπωνια ,Ιαπωνια!!!!!

Ουουουουουου, Ουουουουουουουουουουουου!!!

Πάντα με το γνωστό, φίλαθλο πνεύμα!

lazar
28-08-04, 22:36
NIKOSEAGLE, πόσα τού 'δωσες του Αντωνιάδη και εγκωμιάζει τους εθελοντές;

coftaras
28-08-04, 22:39
Ιαπωνια ,Ιαπωνια!!!!!

Ουουουουουου, Ουουουουουουουουουουουου!!!

Πάντα με το γνωστό, φίλαθλο πνεύμα!

Εχε χαρη που βρισκομαστε σε forum γιατι εδω θα γινοταν οτι γινετε σε ματς ΠΑΟ - Ολυμπιακου :lol: :lol: :lol:

coftaras
28-08-04, 22:43
Τελευταια μεταδωση Ολυμπιακων αγωνων για τον Διακογιαννη. Ευτυχως !!!Ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη.

Νικαετός
28-08-04, 22:44
USA ,USA !!! Συγχαρητήρια και για το μπάσκετ ,κατάφεραν και πήραν το χάλκινο ??? Δεν είδα το τέλος !!

Μπράβο και για τα 4 x 400 !!!

Νικαετός
28-08-04, 22:46
Είναι μεγάλος πια !! Καλή ξεκούραση μπαρμπα Γιάννη !!! Αν τον δω αύριο πάντως θα πάρω αυτόγραφο !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Νικαετός
28-08-04, 22:57
Εγώ δεν έδωσα τίποτα !!! Αλλά είναι καταπληκτικοί οι εθελοντές χωρίς πλάκα !!!

Εγώ σε όσα αγωνίσματα έχω πάει έως τώρα , έχω βαρεθεί να μετράω καληνύχτες και σας ευχαριστούμε που ήλθατε !!

Πιστεύω πως όσοι από εσάς πήγατε θα το διαπιστώσατε !! Μπράβο στα παιδιά , που έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας !!! Το χαμογελαστό!!!

lazar
28-08-04, 22:58
Τελευταια μεταδωση Ολυμπιακων αγωνων για τον Διακογιαννη. Ευτυχως !!!Ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη.

Γιατί έτσι; Παραμένει μοναδικός, παρά τα 76 του! Εάν τον δεις NIKOSEAGLE πάρ' του όχι αυτόγραφο, αλλά καμμιά κασσέτα με παλιότερες μεταδόσεις (θα σου πω ποιές), να παρηγοριόμαστε.

Δεν θα υπάρξει άλλος, πάντως. Εγώ από τους επόμενους αγώνες το γυρίζω σε BBC, ZDF, ακόμη και σε τούρκικο κανάλι καλύτερα θα είναι. Δεν αντέχονται οι υπόλοιποι!

lazar
28-08-04, 23:01
NIKOSEAGLE, αστειεύτηκα για τους εθελοντές. Έτσι είναι, όπως ακριβώς τα λες. Το διεπίστωσα, ... ιδίοις όμασι (άτσα!)

Νικαετός
28-08-04, 23:02
Εμένα με νευρίασε σε απίστευτο βαθμό ο Στράτος Σεφτελής, σε όλες τις μεταδόσεις του !!! Απελπιστικός !!

coftaras
28-08-04, 23:04
Γιατί έτσι; Παραμένει μοναδικός, παρά τα 76 του!

Διαφωνώ .Παρόλο που είμαι φαν του έκανε πολλά λάθη ιδιαιτέρα στην τελετή έναρξης. Έχω την εντύπωση πως έχει στερέψει από τα ωραία και πάντα πετυχημένα σχόλια του.

Νικαετός
28-08-04, 23:10
Στην τελετή έναρξης όλοι έκαναν απίστευτα λάθη !!! Γιαυτό και την δεύτερη φορά που το έδειξαν είχαν αφαιρέσει τον σχολιασμό και απολαύσαμε , πραγματικά την τελετή!!

Εγώ πιστεύω πως αυτή την φορά , συμμετείχε μόνο και μόνο για να είναι και αυτός στη γιορτή και να δει και μερικά events δωρεάν !!

Νικαετός
28-08-04, 23:17
Λέγαμε και εμείς στο Βόλευ πως το ματς δεν χανόταν με τίποτε!!

Είδατε τι έπαθαν οι Ρωσίδες ???? Φοβερό !!! Μπράβο , μπράβο και πάλι μπράβο στις Κινέζες !!!

Α, αξίζουν και συγχαρητήρια και στα κορίτσια της Ρυθμικής γυμναστικής !! 5η θέση με μια καινούργια ομάδα ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα !! Μπράβο τους !!!

lazar
28-08-04, 23:21
Τι τα θέλετε. Έναν έχω πετύχει ισάξιο του σε γνώσεις, κουλτούρα και στυλ στην ομιλία. Στο ZDF, ονόματι Teller. (δηλ. ο κ. Πιάτος).
Όσα λάθη και να έκανε (στην τελετή ούτε που πρόσεχα τι έλεγαν, για να πω την αλήθεια) ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη, το ότι σχολίαζε. Στη δε σφύρα γυναικών, όταν οι άλλοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, την έκαναν νωρίτερα για νάνι και έμεινε μόνος, έδωσε ρέστα. Μόνο την ιστορία της Ρωσίας δεν είπε (με αφορμή τη νίκη της Κουζένκοβα).

WAntilles
28-08-04, 23:26
Παιδιά στο Βόλεϊ των ανδρών τί έγινε;

coftaras
28-08-04, 23:30
Παιδιά στο Βόλεϊ των ανδρών τί έγινε;

Αυριο ειναι ο τελικος και ετοιμαστητε ΓΙΑ το παιχνιδι. Βραζιλια -Ιταλια

kubiak
28-08-04, 23:57
μα καλά είναι δυνατόν να της βγει το παπούτσι στην αλλαγή της σκυτάλης;
την πατήσανε ή δεν την πατήσανε τελικά;

opimis
29-08-04, 00:47
Εγώ δεν έδωσα τίποτα !!! Αλλά είναι καταπληκτικοί οι εθελοντές χωρίς πλάκα !!!

Εγώ σε όσα αγωνίσματα έχω πάει έως τώρα , έχω βαρεθεί να μετράω καληνύχτες και σας ευχαριστούμε που ήλθατε !!

Πιστεύω πως όσοι από εσάς πήγατε θα το διαπιστώσατε !! Μπράβο στα παιδιά , που έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας !!! Το χαμογελαστό!!!

Εμείς μια φορά πήγαμε στο Καυτανζόγλειο, για να πούμε κι εμείς, ότι ήμασταν εκεί!!! (να δούμε πως έγινε και το γήπεδο εννοείται)

Οι εθελόντριες και οι εθελοντές ήταν όλοι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Ι!!! Αυτό που μου άρεσε προσωπικά ήταν ότι η μεγάλη πλειοψηφία ήταν νέοι.

Ούτε και θυμάμαι ποσά «καλώς ήλθατε στους ολυμπιακούς αγώνες και καλά να περάσετε» εισπράξαμε και ποσά «ευχαριστούμε παιδιά κι εσείς καλό κουράγιο» ανταποδώσαμε!

Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο κι ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ!
Είναι σίγουρο ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αξίζουν ένα χρυσό μετάλλιο! :star :star :star :star :star :star :star :star :star :star :star :star :star :star ...

lazar
29-08-04, 09:27
(να δούμε πως έγινε και το γήπεδο εννοείται)

Όσοι ενδιαφέρεστε για να δείτε τον χώρο και τις εγκαταστάσεις μπορείτε να πάτε στους Παραολυμπιακούς. Με ένα εισιτήριο δικαιούσαι την ίδια ημέρα να μπεις σε όποιο αγώνισμα και αγωνιστικό χώρο θέλεις. Νομίζω κοστίζει 50 ευρώ η ημέρα. Συν το ότι συμπαραστέκεσαι σε ανθρώπους στους οποίους η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή.

kubiak
29-08-04, 09:40
lazar, αν μας κατηγορούσαν ότι τα στάδια ήταν άδεια στους ολ. αγ. φαντάσου τι θα γίνει στους παραολ. αγ.

και είναι και κρίμα γιατί όντως αξίζουν κάθε χειροκρότημα...

(σκληρή ή όχι η μοίρα, το θέμα είναι ότι η προσπάθειά τους δείχνει το δρόμο σε πολύ κόσμο...)

αλήθεια στους παραολ. αγ. κάνουν αντι-ντόπινγκ, ξέρει κανένας;

alpha
29-08-04, 09:50
αλήθεια στους παραολ. αγ. κάνουν αντι-ντόπινγκ, ξέρει κανένας;

http://www.paralympic.org/sports/medical/ipc_anti_doping_code_january_2004_final.pdf

Γιάννης

kubiak
29-08-04, 09:54
thnx : ))

stavpal
29-08-04, 10:36
ήμουν στο ΟΑΚΑ χθές αλλά δεν μπόρεσα να το δώ καλά (ήταν στην άλλη μεριά). Αυτό το παπούτσι...

μα καλά είναι δυνατόν να της βγει το παπούτσι στην αλλαγή της σκυτάλης;
την πατήσανε ή δεν την πατήσανε τελικά;

@ ADSLgr.com All rights reserved.