Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με SP4 & windows2000 professional
Μετά απο format και εγκατάσταση του λειτουργικού και των λοιπών προγραμμάτων αντιμετώπισα πρόβλημα με το SP4.Συγκεκριμένα όταν πήγα να εγκαταστήσω το office 2000 η εγκατάσταση ήταν αδύνατη.Μου έβγαζε ένα λάθος με το SP4.Εκανα απεγκατάσταση του SP4 και όλα λειτούργησαν κανονικά.Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Όχι ποτέ. Με πολλές εγκαταστάσεις σε αρκετά συστήματα, με τη σειρά που ανέφερες. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει. :?
Όχι επίσης με πολλές εγκαταστάσεις.
Μήπως κατά τύχη έχασες κανένα restart?
Αλλιώς πες μας το λάθος που βγαίνει (έβγαινε)
Το Office 2000 φταίει.
Είναι το πιο buggy Office που υπήρξε ποτέ, μετά το απαράδεκτο 95.
Βάλε ένα από τα παρακάτω:
-97
-XP
-2003
Το να μη βάλεις το SP4 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.
ΟΛΑ ΤΑ SPs ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
Το Office 2000 είναι μακράν το πιο σταθερό Office!
Με εμπειρία σε εγκατάσταση και υποστήριξη σε πάνω από 200 PC σε corporate περιβάλλοντα:
Το 97 ήταν απίστευτα κακό με χαρακτηριστικά τον όγκο αρχείων Word, τις τρέλλες του Word σε μεγάλα αρχεία (καθυστερήσεις/crash κατά το page enumeration, χαμένες embedded εικόνες), περιορισμούς του Outlook σε corporate περιβάλλον σε συνδυασμό με τα απίστευτα κενά ασφαλείας, την εκπληκτική "ειδική" έκδοση της VBA παρά το ότι η VB6 ήδη κυκλοφορούσε, τη μη ύπαρξη trace στο Excel, την αστάθεια των Word,Excel αντικειμένων όταν χρησιμοποιούνται προγραμματιστικά, όπως και τα διάσημα memory leaks τους. Για να μην μιλήσω για την ασφάλεια των αρχείων...
Τα XP/2002 ήταν απαράδεκτα ασταθή αλλά δεν έμειναν και πολύ καιρό στην αγορά και δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι έφταιγαν αυτά και όχι τα WinXP πάνω στα οποία τα έκανα εγκατάσταση.
Με το 2003 έχω κάποια ψιλοπροβληματάκια σίγα-σιγά τώρα συνέρχονται.
(Wantilles σου ορκίζομαι, ΔΕΝ το κάνω επίτηδες- είναι η προσωπική μου εμπειρία :wink: )
θα συμφωνήσω με τον yiapap, και θα προσθέσω ότι win+office 2000 είναι ο ταχύτερος συνδυασμός παραθύρων και σουίτας γραφείου!
Με το 2003 έχω κάποια ψιλοπροβληματάκια σίγα-σιγά τώρα συνέρχονται.
Το SP1 το έβαλες;
Όχι ακόμη. Γενικά είμαι πολύ συντηρητικός με τα SP των Office. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου κι επειδή κάνω βαριά χρήση, περιμένω να οριμάσουν λίγο.
yiapap, το office 2003 sp1 δούλεψε άψογα! :wink:
Κι εγώ είμαι με Win2000 SP4 + Office 2000 χωρίς προβλήματα. Αλλά και σε πάρα πολλά μηχανήματα που έχω φτιάξει κατ' αυτό τον τρόπο δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Η μόνη αλλαγή που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχω φτιάξει ένα CD με ενσωματομένο το Sp4 οπότε μαζί με το λειτουργικό εγκαθίσταται και το SP4.
Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το SP4 αφότου έχεις εγκαταστήσει το Office...
@ ADSLgr.com All rights reserved.