Επιστροφή στο Forum : FORTHNEΤ πρόβλημα με ταχύτητα!
Η κοροϊδία της forthnet δεν έχει όρια!
9 μήνες έχω τραβήξει του Χριστού τα πάθη και συνέχεια η forthnet κάνει τον κινέζο!
Στην αρχή λέγανε να κάνω reset το modem, μετά λέγανε για ιούς, firewall, και μετά λένε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ. Μετά από άπειρες τηλεφωνικές ενοχλήσεις και δεκάδες email και 4 καταγγελίες, σε ΕΕΤΤ, ΙΝΚΑ, κλπ. κατάφερα και μίλησα με έναν (υποτιθέμενο) προϊστάμενο τεχνικής υποστήριξης της forthnet. Το πρωϊ μίλησα για πρώτη φορά με κάποιον από τον ΟΤΕ ο οποίος με διαβεβαίωσε πως η γραμμή μου είναι καθαρή και τα προβλήματα με τη σύνδεσή με τη Forthnet κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται κάπου μεταξύ BBRAS και Forthnet.......
Λέω κατάφερα γιατί άλλες 2 φορές είχαν πει πως θα με πάρει ο προϊστάμενος αλλά προφανώς θα τον πήρανε φαντάρο και γιαυτό δεν πήρε.....
Ο συγκεκριμένος κύριος, με ύφος αρκετά υπεροπτικό και αλαζονικό, προσπάθησε να προσπεράσει το γεγονώς πως 9 μήνες με έχουν γραμμένο και ήθελε να με πείσει πως για όλα φταίει ο ΟΤΕ για τις χαμηλές ταχύτητες. (Δεν είμαι κολλημένος με τον ΟΤΕ, το αντίθετο μάλλον θα έλεγα). Βέβαια μετά από ένα τεράστιο ΧΕΣΙΜΟ προσγειώθηκε στην πραγματικότητα της forthnet και μετά βέβαια δεν ήξερε τι να πει......
Και πιο συγκεκριμένα:
Ενώ αυτός λέει πως υπάρχει πάντα προϊστάμενος βάρδιας εκεί πάντα, οι τεχνικοί πάντα μου λένε το βράδυ που μπορώ να πάρω τηλεφωνο πως δεν υπάρχει.
Αυτός λέει πως όλοι μπορούν να δουν όλα τα email και τα τηλέφωνα που έχω κάνει, ενώ οι τεχνικοί και οι πωλητές πάντα μου λένε πως βλέπουν μόνο τα τελευταία 4 συμβάντα.
Αυτός λέει πως πάντα απαντούν σε email και εγώ έχω πάρει μόνο 2 πως δεν μπορούν να με βρουν στο κινητό! (φυσικά χαμένη κλήση στο κινητό ουδέποτε έχω βρει)
Απάντηση στο αίτημα για αποζημείωση δεν μου έδωσε (φυσιολογικό αφού αυτός λέει είναι τεχνικός) αλλά δεν μου έδωσε και καμία απολύτως πληροφορία για το ποιός είναι ο αρμόδιος/τμήμα που θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του.
Αυτός ήθελε επιτακτικά να μου επιβάλει να ελέγξουν αυτοί με δικά τους μέσα τη γραμμή για να δουν εάν ο ΟΤΕ "τους λέει ψέματα και τους κλέβει" όπως είπε χαρακτηριστικά!
Όλα αυτά βεβαίως 12 μέρες πριν λείξει η συνδρομή!
Εγώ μετά το χέσιμο που του έχωσα (και λίγα του είπα σε σχέση με αυτά που έχω τραβήξει), τον ρώτησα τα πολύ απλά και λογικά πράγματα:
1ον. 9 μήνες με έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι, έχω κάνει καταγγελίες και αγωγή, και τώρα που λήγει το συμβόλαιο (και δεν πρόκειται να το ανανεώσω φυσικά!) θέλουν να κάνουν τον καλό? τι άλλαξε δηλαδή και τώρα τους έπιασε το φιλότιμο? Σε αυτό μου είπε πως αυτός έτσι δουλεύει για όλες τις βλάβες αλλά φυσικά δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος!
2ον. Για ποιό λόγο πρέπει εγώ να λύσω τα προβλήματα της forthnet με τη ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ κλπ?εγώ στην Forthnet πλήρωσα για να τρέχουν αυτοί και το κυριότερο να μου προσφέρουν αυτά που προπλήρωσα! και σε αυτό δεν πήρα καμία απάντηση!
Το περίμενα πως αυτή θα ήταν η αντιμετώπισή τους, αυτό όμως που δεν περίμενα ήταν να μου πους πως ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ forum του ADSLGR.COM! με έκπληξη άκουσα την απάντηση πως δεν λαμβάνουν υπόψην την γνώμη του κόσμου σε αυτό το site αφού δεν έχει τις απόψεις όλων των συνδρομητών της fortnet! Απίστευτο!
Όταν μάλιστα του είπα πως έστω και για λόγους marketing δεν θα πρέπει να αποκλείονται τέτοια forum συνέχισε το βιολί του!
Φυσικά μίλησα με το δικηγόρο μου αμέσως μετά το τηλέφωνο και δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να μπει στην οικία μου και να κάνει το οτιδήποτε μετά την αγωγή που έχω κάνει. Αυτά έπρεπε να έχουν γίνει πριν και όχι μετά την αγωγή! (αλλιώς θα μπορούν να πουν πως αποδέχτηκα διάφορα και να χάσω μήνες από την αποζημείωση που απαιτώ).
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ site (οι οποίοι είναι υποψήφιοι πελάτες) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η Forthnet ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ......
Και μενα καποια στιγμη στο παρελθον που ειχα κανει παραπονα για χαλια ταχυτητες και τους ειχα αναφερει το adslgr.com πηρα ακριβως την ιδια απαντηση!Μας εχουν γραμμενους!και εμας και το site μας!
καλά κανείς και τσαντίζεσαι αλλά πρόσεξε λίγο τον τόνο σου ιδιαιτέρα όταν μιλάς με κάποιον που πας να τον κυνηγήσεις δικαστικά ;)
αν θες να σου κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου
σε καμιά περίπτωση το φόρουμ δεν είναι νομικό πρόσωπο ή τίποτα τέτοιο για να μπορείς να πεις ότι ο xhaos από εκεί μου είπε ότι ΧΥΖ. ναι σίγουρα θα πρέπει να το υπολογίζουν για λογούς μάρκετινγκ ΑΛΛΑ το adslgr δεν αντιπροσωπεύει το 100% των χρηστών. δες πόσες συνδρομές υπάρχουν και πόσοι εγγεγραμμένοι χρηστές.
Σίγουρα τα έχεις ψάξει από την πλευρά σου? τι προβλήματα αντιμετωπίζεις? ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε σιγά σιγά να τα λύσεις. Θυμήσου ότι ο παροχέας δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του υπολογιστή σου.
δεν θέλω να βγάλω λαδί κανένα παροχέα, να βοηθήσω να λύσεις το πρόβλημα θέλω;)
Το περίμενα πως αυτή θα ήταν η αντιμετώπισή τους, αυτό όμως που δεν περίμενα ήταν να μου πους πως ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ forum του ADSLGR.COM! με έκπληξη άκουσα την απάντηση πως δεν λαμβάνουν υπόψην την γνώμη του κόσμου σε αυτό το site αφού δεν έχει τις απόψεις όλων των συνδρομητών της fortnet! Απίστευτο!
μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εννοει ο ποιητης (ο τεχνικος της 4νετ) γιατι κατι χανω; :hmm: :rofl:
Δηλαδη ποιες αποψεις παιρνουν υποψη;
οι πελατες της 4νετ που γραφουν την αποψη τους εδω δε μετραει γιατι ... εδω ειναι αυτο που χανω. Ειναι δευτερης/τριτης κατηγοριας; δε μπορουν να εχουν αποψη γιατι ειναι νοηματικα καθυστερημενοι; επρεπε να μην εχουν αποψη απο τη στιγμη που ειναι πελατες της 4νετ;
καλά κανείς και τσαντίζεσαι αλλά πρόσεξε λίγο τον τόνο σου ιδιαιτέρα όταν μιλάς με κάποιον που πας να τον κυνηγήσεις δικαστικά ;)
αν θες να σου κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου
σε καμιά περίπτωση το φόρουμ δεν είναι νομικό πρόσωπο ή τίποτα τέτοιο για να μπορείς να πεις ότι ο xhaos από εκεί μου είπε ότι ΧΥΖ. ναι σίγουρα θα πρέπει να το υπολογίζουν για λογούς μάρκετινγκ ΑΛΛΑ το adslgr δεν αντιπροσωπεύει το 100% των χρηστών. δες πόσες συνδρομές υπάρχουν και πόσοι εγγεγραμμένοι χρηστές.
Σίγουρα τα έχεις ψάξει από την πλευρά σου? τι προβλήματα αντιμετωπίζεις? ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε σιγά σιγά να τα λύσεις. Θυμήσου ότι ο παροχέας δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του υπολογιστή σου.
δεν θέλω να βγάλω λαδί κανένα παροχέα, να βοηθήσω να λύσεις το πρόβλημα θέλω;)
Δυστυχώς είμαι διαχειριστής δικτύων. Όλα οκ είναι, έχω και πραγματογνωμοσύνη από 3 εμπειρογνώμονες που έχω καταθέσει στην αγωγή μου.
Εκτώς από τρομερά χαμηλή ταχύτητα, έχω και συχνές διακοπές (2-3 φορές την εβδομάδα) στην σύνδεση, ενώ η γραμμή συγχρονίζει, συνεχεια connect-disconnect για ώρες.... Δεν είναι θέμα εξοπλισμού γιατί έχω αγοράσει και εξτρα modem, και έχω δοκιμάσει τα δικά μου συστήματα στον απο κάτω όροφο με άλλη εταιρεία και πιάνω ταχύτητα 701!
Νομίζω πάντως πως ότι λέγεται σε ένα site που αφορά την παροχή υπηρεσιών από την εν λόγω εταιρεία θα πρέπει το λιγότερο να αντιμετωπίζεται με κάποια σοβαρότητα, έστω και για διαφημηστικούς λόγους! Επισης όσο και ανεπίσημο είναι το forum δεν πάει να είναι ενδεικτικό μιας κατάστασης.....
Μιας και εχει να κανει με εσενα
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=16067
Δυστυχώς είμαι διαχειριστής δικτύων. Όλα οκ είναι, έχω και πραγματογνωμοσύνη από 3 εμπειρογνώμονες που έχω καταθέσει στην αγωγή μου.
Εκτώς από τρομερά χαμηλή ταχύτητα, έχω και συχνές διακοπές (2-3 φορές την εβδομάδα) στην σύνδεση, ενώ η γραμμή συγχρονίζει, συνεχεια connect-disconnect για ώρες.... Δεν είναι θέμα εξοπλισμού γιατί έχω αγοράσει και εξτρα modem, και έχω δοκιμάσει τα δικά μου συστήματα στον απο κάτω όροφο με άλλη εταιρεία και πιάνω ταχύτητα 701!
Νομίζω πάντως πως ότι λέγεται σε ένα site που αφορά την παροχή υπηρεσιών από την εν λόγω εταιρεία θα πρέπει το λιγότερο να αντιμετωπίζεται με κάποια σοβαρότητα, έστω και για διαφημηστικούς λόγους! Επισης όσο και ανεπίσημο είναι το forum δεν πάει να είναι ενδεικτικό μιας κατάστασης.....
OK then...go get them;)
όπως το είπες και εσύ είναι ένδειξη και όχι απόδειξη, εξ αλλού έχουν φροντίσει να καλύψουν τα οπισθία τους με το να μην παρέχουν στάνταρ ποιότητας υπηρεσιών.
για την ιστορία ριχνε κατά καιρούς καμιά ενημέρωση να έχουμε μια εκτίμηση για το πως πάνε τέτοιες υποθέσεις.
Μιας και εχει να κανει με εσενα
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=16067
Μάλλον σου ξέφυγε αυτό :
Δεν είναι θέμα εξοπλισμού γιατί έχω αγοράσει και εξτρα modem, και έχω δοκιμάσει τα δικά μου συστήματα στον απο κάτω όροφο με άλλη εταιρεία και πιάνω ταχύτητα 701!
το ειδα και αυτο :hmm:
απλα το εδωσα μηπως F.H.I
το λεω διοτι προσωπικα τοσα χρονια που εχω το ADSL δεν ειχα δει διαφορά σε test με αλλους παροχους οσο αφορα DSLAM. πχ. ,με την 384 και τωρα 768 εως προτινος δοκιμαζα με φιλων και ειχα την ιδια αποδοση ....anyway...:oneup:
το ειδα και αυτο :hmm:
απλα το εδωσα μηπως F.H.I
το λεω διοτι προσωπικα τοσα χρονια που εχω το ADSL δεν ειχα δει διαφορά σε test με αλλους παροχους οσο αφορα DSLAM. πχ. ,με την 384 και τωρα 768 εως προτινος δοκιμαζα με φιλων και ειχα την ιδια αποδοση ....anyway...:oneup:
μακαρί να είχα και εγώ τα ίδα αποτελέσματα..... αλλα δυστυχώς με άλλη εταιρεία έχω minimum 50% καλύτερη ταχύτητα! από νετκαρτα, μεχρι hol και otenet.... όλες φανερά και με διαφορά καλύτερη ταχύτητα στη γραμμή μου (και ας ειναι και forthnet υποτίθεται) και το χειροτερο ο απο κατω όροφος να πεταει στα 768 και εγω να σερνεται εως να ειναι και κομμένο για 2-3 ωρες καθε εβδομάδα.... (και η πολυκατοικία είναι ολοκαίνουρια! πριν 6 μήνες την έχτισα)
Δυστυχώς όμως με τη forthnet πάντα φταίμε εμείς, η forthnet ποτε! :down: :down: :down:
12 μέρες έμειναν ακόμα και μετά τέλος! έχω μετανιώσει που έβαλα adsl σπίτι........ καλύτερα να έμενα με pstn παρά την ταλαιπωρία μου τόσο καιρό!
Τα ιδια και σε μενα.
Αγοράζω 1024,ενεργοποιειται απο Φεβρουαριο και ποτε δεν εχω πιάσει ουτε τη μιση ταχυτητα.Ουτε μια φορα.
Αρχικα μου έλεγαν για προβλημα modem(λες και το Crypto to ειχα βαλει εγω στο in a box), αγορασα US Robotics modem router,τα ιδια,μετά αλλάζω την εγκατασταση και φερνω το καλωδιο απ' ευθειας στο modem,τίποτα.
Αφου είχα καλυφθει απο τη μερια μου,τους λεω να ενημερωσουν τον ΟΤΕ για προβλημα.
Μετα απο μια εβδομαδα ο ΟΤΕ μου λεει οτι δεν εχει δοθει.
Forthnet ξανα,μα δεν δοθηκε βλαβη,αλλα διαμαρτυρια!!! μου λενε.
Παρακληση να δοθει σαν βλαβη.
Αναμονη.Τιποτα στον ΟΤΕ.
Τηλεφωνο Forthnet.Μα αποκατασταθηκε το βλεπω στην οθονη,λεει ο τεχνικος.:cry:
Οσο πιο ευγενικα παρακαλω να δοθει.
Αναμονη, ΟΤΕ, τιποτα δεν εχει δοθει.
Forthnet,λυπάμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι άλλο.
Τι κανω για να προφυλάξω την υγεία μου;
Περιμενω να ληξει το 5μηνο,να τους στείλω στο διαολο και να παω που;;;
Πουθενα μαλλον.Δεν θα 'χω ΓΡΗΓΟΡΟ:lol: INTERNET:lol: αλλα θα εχω την ηρεμια μου:oneup:
Υ.Γ.1)Τα παιδια της τεχνικής υπηρεσίας σε μεγάλο ποσοστο κανουν καλά τη δουλειά τους.Το καραγκιοζ μπερντε ειναι μετα απο αυτους (πως τους λενε αυτους που αποφασιζουν αν θα το δοσουν βλαβη στο ΟΤΕ;).
Υ.Γ.2) Μετα απο αυτη την αντιμετωπιση ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τελικα δεν ειναι θεμα του ΟΤΕ,γιατι φιλοι στο ιδιο DSLAM (λιγο πιο περα απο το σπιτι μου) εχουν νορμαλ ταχυτητα.
Περιμενω να ληξει το 5μηνο,να τους στείλω στο διαολο και να παω που;;;
Πουθενα μαλλον.Δεν θα 'χω ΓΡΗΓΟΡΟ:lol: INTERNET:lol: αλλα θα εχω την ηρεμια μου:oneup:
Υ.Γ.1)Τα παιδια της τεχνικής υπηρεσίας σε μεγάλο ποσοστο κανουν καλά τη δουλειά τους.Το καραγκιοζ μπερντε ειναι μετα απο αυτους (πως τους λενε αυτους που αποφασιζουν αν θα το δοσουν βλαβη στο ΟΤΕ;).
Υ.Γ.2) Μετα απο αυτη την αντιμετωπιση ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τελικα δεν ειναι θεμα του ΟΤΕ,γιατι φιλοι στο ιδιο DSLAM (λιγο πιο περα απο το σπιτι μου) εχουν νορμαλ ταχυτητα.
Δυστυχώς είναι γενικευμένο το πρόβλημα με τη fothnet! Τελικά νομίζω πως εσκεμένα στέλνουν ότι θέλουν στον ΟΤΕ (εάν στέλνουν και τίποτα εδώ που τα λέμε)
Υποτίθεται βλάβη δηλώνουν εάν έχεις κάτω από το 1/3 της ονομαστικής ταχύτητας....
αλλά εγώ που έχω και μόνιμες διακοπές στην παροχή? Τελικά είναι σίγουρα πρόβλημα της forthnet (από BBRAS έως την Forthnet) και αυτοί μου λένε διάφορα παλαβά.
Δυστυχώς εγώ έχω κακή εμπειρία με την τεχνική υποστήριξη της forthnet, πρέπει να έχω μιλήσει με πάνω από 12 διαφορετικά άτομα και εκτώς από 2 όλοι οι άλλοι ήταν να ξαναπάνε στο δημοτικό μήπως και μάθουν τίποτα......ειδικά μια κοπελιά με ρωτήσε τη μάρκα modem έχω όταν την είχα ενημερώσει πως είχε πέσει ένας dns server τους....
Εμένα στο απο κάτω διαμέρισμα με άλλη εταιρεία έχει το λιγότερο διπλάσια ταχύτητα από εμένα!
εγώ μετράω 9 ακόμα και μετά αντίο forthnet!::down:
Aristarhos
21-03-07, 17:20
....Παρακληση να δοθει σαν βλαβη.
Αναμονη.Τιποτα στον ΟΤΕ.
Τηλεφωνο Forthnet.Μα αποκατασταθηκε το βλεπω στην οθονη,λεει ο τεχνικος.:cry:
Οσο πιο ευγενικα παρακαλω να δοθει.
Αναμονη, ΟΤΕ, τιποτα δεν εχει δοθει.
Forthnet,λυπάμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι άλλο.
....
Επειδή τα πέρασα κι εγώ όλα αυτά ακριβώς όπως τα λες, έβγαλα μερικά συμπεράσματα.
1. Μην πιστεύετε το παραμύθι του 1/3 της ονομαστικής ταχύτητας. Μην το δέχεστε ως δικαιολογία. Είναι γελοίο να κάνετε speedtest και να τα στέλνετε στη Forthnet. Απαράδεκτο σαν τρόπος αξιολόγησης μίας σύνδεσης για να μην πω τίποτα χειρότερο.
2. Οι βλάβες adsl πάνε στον ΟΤΕ στον Ιλυσσό και από εκεί ο ΟΤΕ κρίνει τη βλάβη και ανάλογα την προωθεί μαζί με την λύση στο αντίστοιχο Τηλεφωνικό Κέντρο στο οποίο ανήκει η γραμμή με το πρόβλημα. Μπορεί τη βλάβη να στην έκοβαν στον Ιλυσσό.
Μπορείς να μας πεις πως μάθαινες από τον ΟΤΕ ότι δεν έχουν λάβει αναφορά βλάβης από τη Forthnet; Που ρωτούσες στον ΟΤΕ; Γιατί όντως μπορεί να έκλειναν τη βλάβη και να ανέφεραν στη Forthnet ότι λύθηκε. Στην ουσία δεν αναφέρουν ποτέ τι διορθώθηκε απλά κλείνουν τη βλάβη και ειδοποιούν. Η Forthnet στέλνει καθημερινά εκατοντάδες αναφορές βλαβών στον ΟΤΕ, μπορεί και χίλιες βλάβες. Αν αθροίσεις και τους υπόλοιπους παρόχους, καταλαβαίνεις τι κατάσταση επικρατεί στο βλαβοληπτικό του ΟΤΕ: Χάος.
Τι να πω; Τελικά είναι αυτό που έχω ξαναπεί. Αγοράζοντας adsl είναι σαν να παίζεις ζάρια.
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει και αν σου τύχει, πάει έμπλεξες.
psytransas
21-03-07, 17:41
Δυστυχώς εγώ έχω κακή εμπειρία με την τεχνική υποστήριξη της forthnet, πρέπει να έχω μιλήσει με πάνω από 12 διαφορετικά άτομα και εκτώς από 2 όλοι οι άλλοι ήταν να ξαναπάνε στο δημοτικό μήπως και μάθουν τίποτα......ειδικά μια κοπελιά με ρωτήσε τη μάρκα modem έχω όταν την είχα ενημερώσει πως είχε πέσει ένας dns server τους....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οτι προσωπικο περισσευει απο το τμημα πωλησεων (απολυσεων θα 'πρεπε να λεγοταν) στελνεται στο τεχνικο...:p :down:
Ασε που το τεστ τους δεν ειναι καν αξιοπιστο να κρινει τη γραμμη..:mad:
με shareaza να κατεβαζω με 5 και με mtorrent με 10kbps, εχω 1024,αντε επειδη ειναι η πρωτη μερα
που εχω dsl ας κανω τα στραβα ματια, αλλα αν συνεχισει ετσι το πραγμα....:(
με shareaza να κατεβαζω με 5 και με mtorrent με 10kbps, εχω 1024,αντε επειδη ειναι η πρωτη μερα
που εχω dsl ας κανω τα στραβα ματια, αλλα αν συνεχισει ετσι το πραγμα....:(
Στα προγράμματα P2P συμβάλλουν πολλοί παράγοντες στις ταχύτητες που επιτυγχάνεις, όπως οι ρυθμίσεις του client,η αφθονία των seeds κ.ά.Δοκίμασες να δεις τι ταχύτητες πιάνεις σε ftp.ntua.gr κλπ;
Φαίνεται να έχουν στρώσει κάπως τα πράγματα. Με 2ΜΒ σύνδεση, τελευταία κατεβάζω με 190-210 kbps. Να δούμε για πόσο ακόμα....
Τι να πω; Τελικά είναι αυτό που έχω ξαναπεί. Αγοράζοντας adsl είναι σαν να παίζεις ζάρια.
Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Ειναι σαν να λέμε,πχ παίρνεις τηλεφωνική γραμμή,και μπορεί να δουλεύει, μπορεί και όχι. Η'παίρνεις αυτοκίνητο, και μπορεί να δουλεύει μπορεί και όχι. Αυτά ειναι π@π@ριές. Συγνώμη για την βαριά γλώσσα μου. Πήρα ADSL στην εταιρία που δουλεύω απο τους πρώτους - πρώτους σε όλη την Ελλάδα. Ηρθαν οι τεχνικοί, βάλανε το σπλίτερ αυτοί, και το adsl modem (ναι μοντεμ). Και το σημαντικό: Μετρήσανε την γραμμή!!! Θα έπρεπε να μετράνε την γραμμή . Υπάρχουν ειδικές συσκευές. Απο το πελάτη μέχρι DSLAM. Kαι να την παραδίδουν με χαρτί των μετρήσεων στον πελάτη. Και εας το κοστολογούν 30-40 ευρώ. Θα είχαμε σημαντικά λιγότερα προβλήματα, και εμείς αλλά και αυτοί. Ειτε είναι ΟΤΕ με τις ΑΡΥΣ, είτε πάροχοι με τις full/shared llu. Παρέλαβα προχθές μια σύνδεση, που ασχέτως παρόχου, μου έδινε σε traceroute 3000 msec στο πρώτο hop ( bras ). Kαθαρά πρόβλημα DSLAM ή καλωδίωσης στην συγκεκριμένη περίπτωση ...
EDIT: παράδειγμα συσκευής (http://www.flukenetworks.com/fnet/en-us/products/990DSL+CopperPro+Test+Set/Overview.htm?currentcategorycode=TTBT&PID=50047&categorycode=DSLTS) που μετρά και πιστοποιεί την γραμμή ADSL.
2. Οι βλάβες adsl πάνε στον ΟΤΕ στον Ιλυσσό και από εκεί ο ΟΤΕ κρίνει τη βλάβη και ανάλογα την προωθεί μαζί με την λύση στο αντίστοιχο Τηλεφωνικό Κέντρο στο οποίο ανήκει η γραμμή με το πρόβλημα. Μπορεί τη βλάβη να στην έκοβαν στον Ιλυσσό.
Κοιτά εγώ είμαι Ηράκλειο στην Κρήτη και όλοι γνωριζόμαστε λίγο-πολύ. Μίλησα με έναν δύο γνωστούς και οι 3 τελευταίες βλάβες που έφτασαν ελέχθηκαν από αυτούς τους συγκεκριμένους.
Βέβαια εγώ έλεγα ότι έχω πρόβλημα 9 μήνες στην forthnet και αυτοί την κάνανε γαργάρα μέχρι το Φλεβάρη.....
Είναι σαν να παίζεις ζάρια εάν τους αφήσεις. Εγώ διαμαρτυρήθηκα και έκανα καταγγελίες στην ΕΕΤΤ στην αρχή και μετά έκανα και αγωγή.....
manoulamou
22-03-07, 10:53
Η ΕΕΤΤ ελεγχει και τις αυθαιρεσιες των εναλλακτικων
ή μονο τον μονοπωλιακο ΟΤΕ;
@ ADSLgr.com All rights reserved.