Επιστροφή στο Forum : Paypal ως αποταμιευτικός λογαριασμός
Εγω εχθες προσπαθησα να βαλω καρτα στη WIND με paypal αλλα δε γινοταν με τιποτα. τελικα εβαλα τα στοιχεια της χρεωστικης μου
Σε εμένα μια χαρά δέχτηκε η vodafone πληρωμή με paypal σήμερα.
Σε εμένα μια χαρά δέχτηκε η vodafone πληρωμή με paypal σήμερα.
Εμενα δε ξερω γιατι. δοκιμασα με 2 καρτες απο διαφορετικα ακαουντ
Απ' ευθείας με πιστωτική και όχι μέσω paypal επιτρέπονται αγορές από το εξωτερικό; Έχω συνδρομές που ανανεώνω κάθε μήνα....
Απ' ευθείας με πιστωτική και όχι μέσω paypal επιτρέπονται αγορές από το εξωτερικό; Έχω συνδρομές που ανανεώνω κάθε μήνα....
Οχι δεν επιτρέπονται αλλά είσαι offtopic εδώ
Εγώ χτες 2/7 πλήρωσα WIND με paypal κανονικά χωρίς πρόβλημα. Σήμερα διάβασα ότι το paypal μπλόκαρε τις συναλλαγές.
Οχι δεν επιτρέπονται αλλά είσαι offtopic εδώ
Ευχαριστώ για την απάντηση και συγνώμη για το off topic. Είναι όμως οι στιγμές δύσκολες και προσπαθώ να ενημερωθώ από έγκυρους ανθρώπους.
'Φοβόσασταν' το paypal (δεκτες οι επιφυλαξεις που αναφερατε βεβαια),
αλλα απο τις ελληνικές τράπεζες φάγαμε την φόλα....
:(
Εγω εχω στον λογαριασμο μου κανα 1000 ρικο ευρω εδω και 4 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα + οτι κανω αγορες ακομη και σημερα επειδη δεν τραβαει απο καρτα
Εγω εχω στον λογαριασμο μου κανα 1000 ρικο ευρω εδω και 4 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα + οτι κανω αγορες ακομη και σημερα επειδη δεν τραβαει απο καρτα
Και καλα εκανες οπως φαινεται.
Μπορεις να αγορασεις οτι θες, μπορεις να πας τα χρηματα σου οπου θες.
Οι υπολοιποι που 'φοβομασταν' το 'κακο' paypal, μας την φορεσαν κανονικα οι ελληνικες τραπεζες και τραβάμε τα ελέη.
Δεν θα ανοιξει καποια στιγμη ομως η στροφιγγα προς το paypal?
Λιγα λιγα θα τα βγαζω εξω, και να κοψουν το λαιμο τους οι ελληνικες τραπεζες!
Πολιτες β'κατηγοριες μες την ιδια μας τη χωρα καταντησαμε.
Οι υπολοιποι που 'φοβομασταν' το 'κακο' paypal, μας την φορεσαν κανονικα οι ελληνικες τραπεζες και τραβάμε τα ελέη.
το ερώτημα ειναι εαν αυτα τα χρήματα σώζονται απο πιθανό κούρεμα.
Απο οτι καταλαβαίνω, τα χρηματα αυτα φυλάσσονται τελικά σε καποια τράπεζα του εξωτερικου για αυτο και περνάνε τους κεφαλαιακούς φραγμούς, οποτε και θα ειναι ασφαλή.
Εκτος και αν βρισκονται σε ελληνικη τράπεζα και το παυπαλ κανει τον αντιλογισμό (ετσι δεν λεγεται; ) θεωροντας οτι θα τα παρει μολις αρθούν οι κεφαλαιακοί φραγμοί, οποτε ειναι ευάλωτα σε κουρεμα, το κοστος του οποιου αγνωστο εαν θα βαρυνει το παυπαλ ή τον πελάτη που ειχε ανεβασει τα χρηματα.
Δεν εχουν σχεση με Ελληνικη τραπεζα τα χρηματα αυτα.
Εγώ μια επιστροφή από paypal στο λογαριασμό μου τα πήρα κανονικά. Εχθές τα έστειλαν σήμερα το απόγευμα μπήκαν στη τράπεζα
Tί εγγυήσεις δίνει το paypal, οτι τα λεφτά σου είναι ασφαλή ;
Τί γίνεται σε περίπτωση κλεισίματός του ;
Tί εγγυήσεις δίνει το paypal, οτι τα λεφτά σου είναι ασφαλή ;
Τί γίνεται σε περίπτωση κλεισίματός του ;
καμια εγγυηση, το λεει καθαρα στους ορους, μια και ειναι υπηρεσια μεταφορας
Άρα, δεν συμφέρει απο άποψη ασφάλειας.
Αν έχεις, όμως, μόνο κα'να πενηντάρικο μέσα , τότε το ρίσκο είναι (σχετικά) μικρό.
Αναζητωντας να ανακαλυψω ολο και περισσοτερες πτυχες ενος θεματος, πολλες φορες κανω/κανουμε τον 'δικηγορο του διαβολου'.
Να ρωτησω λοιπον:
εδω πολλοι αφηνουν χρημα σε υπηρεσιες betting/sports και δεν εχω μαθει ποτε κανεις τους να εχασε/του εφαγαν χρημα,
και λεμε 'επισφαλες'/διχως εγγυηση οτι ειναι επιφοβο το paypal?
Συγκριτικα το λεω.
Και ποση 'αξιοπιστια' εχουν ολα αυτα τα betting sites, και ποση το paypal.
Γιατι σε αυτες τις υπηρεσιες, για να παιξεις, κανεις προκαταβολικα upload το χρημα, δεν το 'τραβα' την πορεία.
Αναζητωντας να ανακαλυψω ολο και περισσοτερες πτυχες ενος θεματος, πολλες φορες κανω/κανουμε τον 'δικηγορο του διαβολου'.
Να ρωτησω λοιπον:
εδω πολλοι αφηνουν χρημα σε υπηρεσιες betting/sports και δεν εχω μαθει ποτε κανεις τους να εχασε/του εφαγαν χρημα,
και λεμε 'επισφαλες'/διχως εγγυηση οτι ειναι επιφοβο το paypal?
Συγκριτικα το λεω.
Και ποση 'αξιοπιστια' εχουν ολα αυτα τα betting sites, και ποση το paypal.
Γιατι σε αυτες τις υπηρεσιες, για να παιξεις, κανεις προκαταβολικα upload το χρημα, δεν το 'τραβα' την πορεία.
Γιατί δεν τα βάζεις με την πρώτη ευκαιρία;
Οχι δεν έχεις 100% εγγύηση ότι δεν θα πάει κάτι στραβά, αλλά επιτέλους να ηρεμήσουμε λίγο και εμείς, αν σου πάγωνε πχ το λογαριασμό σου το paypal πάλι θα μας έλεγες για το πόσο καλές είναι οι τράπεζες κλπ
... αν σου πάγωνε πχ το λογαριασμό σου το paypal ...
Yπάρχει τέτοια περίπτωση, Σπύρο ;
Για πιό λόγο ; :scratch
Yπάρχει τέτοια περίπτωση, Σπύρο ;
Για πιό λόγο ; :scratch
Δεν ξέρει κανείς τον λόγο, απλά μπορεί να σου παγώσει τον λογαριασμό για χίλιους δυο λόγους, το έχει κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει, το υπογράφει άλλωστε ο χρήστης στους όρους χρήσης.
Μετά πρέπει ο χρήστης να φέρει αποδείξεις ότι δεν είναι ελέφαντας
Εκτιμηση κανω, αλλα πχ ενας συντηρητικος χρηστης σαν εμενα, που ψωνιζα αποκλειστικα απο ebay και εκει χρησιμοποιουσα το paypal,
και μιλαμε οτι ημουν παντα με την ιδιοτητα 'αγοραστης' (οχι πωλητης),
παντα σωστος με αμεση πληρωμη,
δεν βλεπω πως θα μπορουσε να γινει η στραβη και να παγωσει.
Μπορω να καταλαβω οτι ειναι πιο επιφοβα τα πραγματα πχ αμα εισαι seller στο ebay.
Ή αν αγοραζεις με paypal απο πληθος sites.
Εκει το ρισκο ισως μεγαλωνει.
- - - Updated - - -
Γιατί δεν τα βάζεις με την πρώτη ευκαιρία;
Οχι δεν έχεις 100% εγγύηση ότι δεν θα πάει κάτι στραβά, αλλά επιτέλους να ηρεμήσουμε λίγο και εμείς, αν σου πάγωνε πχ το λογαριασμό σου το paypal πάλι θα μας έλεγες για το πόσο καλές είναι οι τράπεζες κλπ
Αγαπητε, κουβεντα κανουμε.
Κι απο την κουβεντα βγαινουν χρησιμα συμπερασματα.
Ο συμφορουμιτης πιο πανω ειπε οτι εχει ενα χιλιαρι μεσα εδω και 4 χρονια και ολα καλα. Αμα δεν καναμε αυτη την κουβεντα, πως θα την μαθαιναμε αυτη την περιπτωση;
Ρωταω, και σκεφτομαστε και αναλυουμε συλλογικα.
Χρησιμο απο καθε αποψη.
Εκτιμηση κανω, αλλα πχ ενας συντηρητικος χρηστης σαν εμενα, που ψωνιζα αποκλειστικα απο ebay και εκει χρησιμοποιουσα το paypal,
και μιλαμε οτι ημουν παντα με την ιδιοτητα 'αγοραστης' (οχι πωλητης),
παντα σωστος με αμεση πληρωμη,
δεν βλεπω πως θα μπορουσε να γινει η στραβη και να παγωσει.
Μπορω να καταλαβω οτι ειναι πιο επιφοβα τα πραγματα πχ αμα εισαι seller στο ebay.
Ή αν αγοραζεις με paypal απο πληθος sites.
Εκει το ρισκο ισως μεγαλωνει.
Αυτό λέμε, βάλατα στο paypal με την πρώτη ευκαιρία
απορία
τον Σεπτέμβρη θα χρειαστεί να αγοράσω κάτι από εξωτερικό.
πέρσι είχα χρησιμοποιήσει paypal και χρέωση πιστωτικής Ελλάδας.
φέτος σκέφτομαι τις εξής εναλλακτικές , ποια νομίζεται ως καλύτερη;
1. αγορά με προπληρωμένη εξωτερικού απευθείας χωρίς paypal
2. αγορά με προπληρωμένη εξωτερικού συνδεδεμένη με paypal [γίνεται να συνδεθεί προπληρωμένη στο paypal ;]
3. αγορά με λεφτά που θα μου εμβάσουν στον λογαριασμό μου στο paypal απο τράπεζα του εξωτερικού [ γίνεται έμβασμα σε paypal απο τράπεζα σωστά;]
υπάρχει κάποιος που να το εχει κάνει ή να έχει κάτι αλλο να προτείνει;
φυσικά αν ανοίξουν οι ελληνικές πιστωτικές για εξωτερικό μέχρι τότε ολα ΟΚ
απορία
τον Σεπτέμβρη θα χρειαστεί να αγοράσω κάτι από εξωτερικό.
πέρσι είχα χρησιμοποιήσει paypal και χρέωση πιστωτικής Ελλάδας.
φέτος σκέφτομαι τις εξής εναλλακτικές , ποια νομίζεται ως καλύτερη;
1. αγορά με προπληρωμένη εξωτερικού απευθείας χωρίς paypal
2. αγορά με προπληρωμένη εξωτερικού συνδεδεμένη με paypal [γίνεται να συνδεθεί προπληρωμένη στο paypal ;]
3. αγορά με λεφτά που θα μου εμβάσουν στον λογαριασμό μου στο paypal απο τράπεζα του εξωτερικού [ γίνεται έμβασμα σε paypal απο τράπεζα σωστά;]
υπάρχει κάποιος που να το εχει κάνει ή να έχει κάτι αλλο να προτείνει;
φυσικά αν ανοίξουν οι ελληνικές πιστωτικές για εξωτερικό μέχρι τότε ολα ΟΚ
1. Θα έλεγα όχι, γιατί δεν έχεις την ασφάλεια που παρέχει το paypal, εκτός αν εμπιστεύεσαι το κατάστημα που θα κάνεις αγορά
2. Είναι λίγο περίεργο το paypal όσον αφορά την χρήση κάρτας με διαφορετική διεύθυνση απο ότι ο λογαριασμός
3. Αν έχεις κάποιον γνωστό που έχει paypal στο εξωτερικό μπορεί να σου στείλει τα χρήματα στο paypal αντί να μπλέκει με εμβάσματα κλπ
Είναι επικίνδυνο η αλήθεια είναι με τα παγώματα.
Υπάρχουν άτομα που λόγω ενός chargeback από την τράπεζα, το paypal τους ακύρωσε προηγούμενες ψηφιακές steam κλπ αγορές πριν μήνες (!!!) και ταυτόχρονα γενικά πάγωμα του λογαριασμού. Άντε μετά να τρέχεις όταν δεν έχεις ούτε φυσικό κατάστημα να πας να πεις τον πόνο σου.
Είναι επικίνδυνο η αλήθεια είναι με τα παγώματα.
Υπάρχουν άτομα που λόγω ενός chargeback από την τράπεζα, το paypal τους ακύρωσε προηγούμενες ψηφιακές steam κλπ αγορές πριν μήνες (!!!) και ταυτόχρονα γενικά πάγωμα του λογαριασμού. Άντε μετά να τρέχεις όταν δεν έχεις ούτε φυσικό κατάστημα να πας να πεις τον πόνο σου.
Tι ειναι το chargeback απο τραπεζα?
Tι ειναι το chargeback απο τραπεζα?
Ακυρώνεις μία συναλλαγή κάρτας στην τράπεζα, λόγω απάτης.
Για τις περιπτώσεις που μιλάω έγινε ας πούμε 1 chargeback για κάτι που αφορούσε το paypal και το paypal τιμώρησε τον χρήστη παγώνοντας ολόκληρο τον λογαριασμό και προηγούμενες αγορές στο Steam.
Προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο με την τράπεζα ποτέ οπότε δεν μπορώ να ξέρω.
τελικά τα χρήματα του πευπαλ μάλλον φυλάσσονται σε τράπεζα του εξωτερικου, παρα το γεγονός οτι φαίνεται οτι κατατίθενται σε υποκατάστημα της ΒοΑ στην Ελλάδα
158313
Αυτο καταλαβαίνω απο αυτο το μήνυμα κατα την εισοδο στο ibanking της εθνικής.
Δεν σου φταίνε ούτε οι τράπεζες ούτε κανείς άλλος.... για αυτά που τραβάς και τραβάμε !
Εμείς φταίμε... να ξέρεις !
Δεν σου φταίνε ούτε οι τράπεζες ούτε κανείς άλλος.... για αυτά που τραβάς και τραβάμε !
Εμείς φταίμε... να ξέρεις !
Και εμείς!!!
Mετα το πατατρακ με τις συναλλαγες paypal λογω των cc,
δεν νομιζω οτι οταν θα επανελθει,
οτι θα υπαρξει χρηστης pp που δεν θα φροντισει.
προκαταβολικα πλεον,
να ανεβασει χρηματα στο balance....
Οι 'φοβιες' περι pp, κατερρευσαν με την επιβολη των cc.
Οπως παντα ελεγα, οι μεγαλυτεροι λησταρχοι ειναι οι ιδιες οι τραπεζες.
Paypal balance οσο το δυνατον γεματο λοιπον, και ας τους -στην κυριολεξια!- να 'κουρευονται'!!!
Mετα το πατατρακ με τις συναλλαγες paypal λογω των cc,
δεν νομιζω οτι οταν θα επανελθει,
οτι θα υπαρξει χρηστης pp που δεν θα φροντισει.
προκαταβολικα πλεον,
να ανεβασει χρηματα στο balance....
Οι 'φοβιες' περι pp, κατερρευσαν με την επιβολη των cc.
Οπως παντα ελεγα, οι μεγαλυτεροι λησταρχοι ειναι οι ιδιες οι τραπεζες.
Paypal balance οσο το δυνατον γεματο λοιπον, και ας τους -στην κυριολεξια!- να 'κουρευονται'!!!
Και άμα θέλεις μετρητά-ρευστό τρεχα στο Paypal !! Το Paypal είναι χορηγός !:p
Και άμα θέλεις μετρητά-ρευστό τρεχα στο Paypal !! Το Paypal είναι χορηγός !:p
Δεν καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις.
Ξερω ομως οτι εχοντας καποιο χρημα στο cloud του pp,
και αγορες κανεις, και να κι αν εχεις cc και να κι αν δεν εχεις, κουρεμα-τι ειναι αυτο;, ουτε να τρεχεις βουλγαριες και δε συμμαζευεται για να εχεις online συναλλαγες, και γενικα ανεξαρτητος, και ναι, το να 'βαλεις' χρημα στη χωρα και κανεις download οτι ανεβασες, καλοδεχουμενο παντα στην ψωροκωσταινα.
Μονο πλεονεκτηματα.
Δεν καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις.
Ξερω ομως οτι εχοντας καποιο χρημα στο cloud του pp,
και αγορες κανεις, και να κι αν εχεις cc και να κι αν δεν εχεις, κουρεμα-τι ειναι αυτο;, ουτε να τρεχεις βουλγαριες και δε συμμαζευεται για να εχεις online συναλλαγες, και γενικα ανεξαρτητος, και ναι, το να 'βαλεις' χρημα στη χωρα και κανεις download οτι ανεβασες, καλοδεχουμενο παντα στην ψωροκωσταινα.
Μονο πλεονεκτηματα.
Και είμαι έξω για βόλτα και θέλω να πάρω λεφτά ? Θέλω να πάρω 100 Ευρώ για να αγοράσω παπούτσια !
Το Paypal έχει και τη δική του MasterCard, δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να αποσύρεις χρήματα στον ελλ.τραπεζικό σου λογαριασμό για να χρησιμοποιείς τα χρήματα που έχεις εκεί σε καθημερινές αγορές
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-prepaid-mastercard
https://www.paypal.com/webapps/mpp/debit-card (https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-prepaid-mastercard)
https://www.paypal.com/bm/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/account/DCIntro-outside
Το Paypal έχει και τη δική του MasterCard, δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να αποσύρεις χρήματα στον ελλ.τραπεζικό σου λογαριασμό για να χρησιμοποιείς τα χρήματα που έχεις εκεί σε καθημερινές αγορές
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-prepaid-mastercard
https://www.paypal.com/webapps/mpp/debit-card (https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-prepaid-mastercard)
https://www.paypal.com/bm/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/account/DCIntro-outside
Μα δεν μιλάω για αγορές...Θέλω να τα έχω σε Ευρώ ! Ρεστό .. Στην λαική αγορά δεν πας με την Mastercard !
- - - Updated - - -
Ευρά θέλουν ...
Δεν παρεχεται mastercard για gr accounts.
Δεν παρεχεται mastercard για gr accounts.
Γενικά ή τώρα στις συγκεκριμένες συνθήκες;
Γενικά ή τώρα στις συγκεκριμένες συνθήκες;
νομίζω οτι πρέπει να εισαι κάτοικος των ΗΠΑ
Και για την επαναφορτιζόμενη έκδοση (rechargeable prepaid) ; Περίεργο...
Ρε σείς περιμέντε να το φτιξουν οι τράπεζες..Τώρα τρέχουν οι προγραμματιστέςςςςςςςς
Φτερρρρρρρρρρρρρα στα πόδια τους !
Για πειτε λοιπον, αγαπητοι Ελληνες Paypal users,
οταν ανοιξουν τα cc, και 'αποκατασταθει' η...τραπεζικη πιστη στην Ελλαδα,
θα επαναφερετε τα χρηματα σας στους ελληνικους τραπεζικους λογαριασμους;
Εγώ δεν τα έβγαλα ποτέ ...ούτε έτρεχα αλαφιασμένος να τα πάρω ...ούτε φοβήθηκα ποτέ ...ούτε φοβάμαι....
Αν είναι τα πάρω από εδώ δεν θα πάρω μόνο τα λεφτά μου αλλά και τον εαυτό μου και θα φύγω για άλλη χώρα ....για δουλειά ....
Ήδη κατά καιρούς έχω προτάσεις ...θα μου πείτε τι κάθομαι .... Δεν αποφασίζω τέτοια μόνος μου ...(παντρεμένος γαρ) και μέχρι τώρα το συμβούλιο έβγαζε μαύρο καπνό για αυτό το θέμα !
Όταν οι άλλοι βγάζανε τα λεφτά του από τις τράπεζες σαν τους τρελούς εγώ έκανα πληρωμές για να είμαι καλυμμένος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για διάφορα πράγματα πριν σκάσουν όλα !
Με την δουλειά φοβάμαι λίγο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία !
ΤοΟ μόνος λάθος που έκανα είναι ότι δεν έχω ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς σε τρίτες χώρες ...το οποίο θα κάνω λίαν συντόμως πλέον ! Και σε χώρες σταθερές όχι Κύπρο π.χ !
Το μόνο λάθος που έκανα είναι ότι δεν έχω ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς σε τρίτες χώρες ...το οποίο θα κάνω λίαν συντόμως πλέον! Και σε χώρες σταθερές όχι Κύπρο π.χ !
Ποιές εννοείς?
Και πώς θα στείλεις τα λεφτά σε αυτούς?
και μετά λέμε για τους Έλληνες....
έχω λογαριασμό σε χώρα του Εξωτερικού, και λέω δεν δοκιμάζω να προσθέσω χρήματα στο ελληνικό paypal;
αφού στέλνω το έμβασμα περιμένω μια εβδομάδα και τίποτα.
αρχίζω επικοινωνία με το support και μου λένε δεν επιτρέπεται top-up σε ελληνικό λογαριασμό ούτε από το εξωτερικό και να πείς στην τράπεζα σου να ακυρώσει το έμβασμα.
τεσπα επειδή λέω δεν βαριέσαι, που να μου ξαναχρεώνει προμήθειες άστο και βλέπουμε, το ξεχνάω.
Και ανοίγω σήμερα το paypal και τα βλέπω τα λεφτά [αστείο πόσο δοκιμαστικά πιο πολύ είχα στείλει για να δω πως δουλεύει], να τα έχει περάσει στο balance κανονικά.
Οπότε τέλος καλό όλα καλά, αντε να σπάσουν τα cc να αγοράσουμε κανα malt whisky έρχεται και χειμώνας!
Καλα ειπε καποιος την παπαριτσα του και την πιστεψες?
Ανενημερωτοι υπαρχουν παντου.
Οταν θα ανοιξουν πληρως τα cc, θα φορτωσετε προκαταβολικα το balance του paypal account σας ή οχι;
Εννοω ανεξαρτητα απο το αν θελετε να κανετε τρεχουσες αγορες.
Εγω θα το κανω, και σε αλλα φορουμ που συζητω θα το κανει πολυς κοσμος,
αλλα θελω να δω κι εδω αποψεις.
Τι νόημα θα είχε; Ίσως να είναι πιο πρακτικό να αποκτήσει κάποιος κάρτα εξωτερικού (προπληρωμένη, χρεωστική κλπ) και να την έχει.
Τι νόημα θα είχε; Ίσως να είναι πιο πρακτικό να αποκτήσει κάποιος κάρτα εξωτερικού (προπληρωμένη, χρεωστική κλπ) και να την έχει.
ναι και εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερο αυτό, αλλά το θέμα είναι πώς αποκτάς τέτοια κάρτα ( πέρα από bitcoin )? Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο εύκολο (μιλάω για εξ αποστάσεως, χωρίς να ταξιδέψεις σε άλλη χώρα )
@ ADSLgr.com All rights reserved.