PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα με router(μάλλον..)

ktiniatros
29-08-04, 16:18
Καλησπέρα.
Έχω δύο pcia συνδεδεμένα σ'ένα ρούτερ US Robotics Broadband Router (Model # 8000-02, Version V2.7)
,το οποίο ακολούθως συνδέεται με το netmod.isdn σύνδεση προφανώς.Έχω πρόβλημα στο browsing(κάποιες ιστοσελίδες δεν εμφανίζονται σωστά).Φορτώνουν κανονικά όλα τα ελληνικά sites σχεδόν και κάποια ξένα(βλ. google,uefa,yahoo) αλλά τα περισσότερα ξένα δε εμφανίζονται καθόλου(πχ το germanwings.de).Ο explorer συμπεριφέρεται λες και υπάρχει firewall, κόβεται κατευθείαν η σελίδα, ούτε που προσπαθεί να συνδεθεί.Δεν έχω εγκατεστημένο software firewall, το ενα pc έχει xp (με απενεργοποιημένο το firewall) το άλλο έχει win2000.Πρέπει να φταίει το router γιατί το κάθε pc ξεχωριστά αν το συνδέσω με modem τότε δουλεύουν μια χαρά όλες οι σελίδες.Από το μενού του ρούτερ δε μπορεσα να βρω κάποια σχετική ρύθμιση(Έχει το ακολουθο μενού:
Status
Toolbox
Primary Setup
DHCP Server
Virtual Server
Special Applications
DDNS
SNMP
Packet Filter
Miscellaneous Items
)
pls όποιος έχει εμπειρία ας ρίξει καμμιά ιδέα.

PReD
29-08-04, 18:50
Χμμ...

Για το πρόβλημά σου δεν έχω καποια ιδέα...

Ήθελα να κάνω όμως μια ερώτηση...

Πως γίνεται να έχεις adsl με Authnet όπως γράφεις στο profile σου???

ktiniatros
29-08-04, 19:08
Φίλε αυτό στο προφίλ μου δεν ισχύει, για πλάκα το έγραψα..Καλά θα 'ταν εε?? :P
Το 'σβησα τώρα για να μην αρχίσουν κι οι υπόλοιπες χιλιάδες των απθ-φοιτητών να με ρωτάνε..
Στο πρόβλημά μου τώρα..Καμμιά ιδέα ρε παιδιά??

JohnGR
29-08-04, 19:12
Έχεις ορίσει DNS στο router; Ρίξε και μια ματιά στο packet filter.

ΥΓ: Αν σου είναι εύκολο βάλε μια μικρότερη εικόνα στην υπογραφή σου.

sdikr
30-08-04, 04:08
Μήπως παίζει κάτι με το ttl, rwin Κλπ, μου είχε τύχει το ίδιο με ένα router της 3com που είχε περασμένο το mtu 1492 (κάτι τέτοιο αντί για 1500) ρίξε μια ματιά στο dslreports.org, εχει κάποια εργαλεία για να δείς αν είναι σωστά οι ρυθμίσεις

ktiniatros
31-08-04, 17:22
Έχεις ορίσει DNS στο router; Ρίξε και μια ματιά στο packet filter.

Όρισα DNS την ίδια που όρισα και στις ρυθμίσεις TCP/IP της τοπικής σύνδεσης των windows.Στο packet filter και το inbound filter και το outbound τα έχω απενεργοποιημένα.

@skdir: Έβαλα τις ρυθμίσεις που πρότειναν τα tests αλλά τίποτα..Παρεπιμπτόντως γαμάτα τα tools.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μπαίνει σε μερικά sites και σε άλλα όχι..

sdikr
31-08-04, 20:03
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μπαίνει σε μερικά sites και σε άλλα όχι..

Μήπως έχεις Οτενετ? έίχε (έχει;) κάποια προβλήματα με τα ip στο range 8x.x.x.x

@ ADSLgr.com All rights reserved.