PDA

Επιστροφή στο Forum : Πληρωσα για 384 και ειμαι ακομα στα 256!!



George978
01-09-04, 19:38
αν και τα παιδια στην εταιρια προσπαθησαν νε με βοηθησουνε κατα τα αλλα δεν μπορεσαν να γινει κατι. Εκανα την 256 σε 384 αλλα εχω ακριβως την ιδια ταχυτητα με 256. Τι συμβαινει ρε παιδια?

ΥΓ, με φορθνετ παλαιοτερα με 384 επαιζε μια χαρα σε ταχυτητες για 384

JohnGR
01-09-04, 19:42
Εννοείς την ίδια ταχύτητα μετρημένη ή σε "αίσθηση"; Το modem σου αναφέρει αν είσαι συνδεμένος με 256 ή 384;

Για κάνε ένα μικρό τεστ: http://www.adslgr.com/forum/thread6075.html

Μάλλον ξέχασαν να σε αναβαθμίσουν...

JohnGR
01-09-04, 19:43
:oops: Το modem αποκλείεται να αναφέρει την ταχύτητα της σύνδεσης! :oops:

George978
01-09-04, 19:47
εχω 28Κβ σταθερα. Μου λενε οτι εχει γινει 384, αλλα μαλλον κατι ξεχασανε να βγαλουνε, πφφφ

ariadgr
01-09-04, 21:24
Πάρε την τεχν.υποστήριξη και επέμεινε. Επίσης μπες στο https://status.hol.gr και δες σε ποιό πακέτο είσαι.

sdikr
02-09-04, 00:37
Μήπως ΄μπούκωσε το dslam;
Αν σε πέρνει δοκίμασε με μια Νετκάρτα ή πάρε για κανένα demo σε κάποιον άλλο Isp

George978
02-09-04, 20:13
πηρα νετκαρτα και ειμαι στα ιδια με την ΗΟΛ, πανω απο 256 δεν παει με τιποτα και ειμαι σε ιντρακομ. Τι γινεται τωρα , φταιει ο ΟΤΕ?

lewton
02-09-04, 21:28
πηρα νετκαρτα και ειμαι στα ιδια με την ΗΟΛ, πανω απο 256 δεν παει με τιποτα και ειμαι σε ιντρακομ. Τι γινεται τωρα , φταιει ο ΟΤΕ?

Προφανώς

sdikr
03-09-04, 01:56
η καλύτερη δοκιμή είναι να κατεβάσεις κάτι μεγάλο απο τον ftp server του isp που είσαι συνδεμένος, φυσικά χώρις p2p και χώρις κανένα άλλο πρόγραμμα που κάνει χρήση του Internet να τρέχει.
Αν και εκεί κατεβάζεις με 28, το πιό πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ, μπορείς να δοκιμάσεις απο κάποιον γνωστό σου με τα ίδια στοιχεία για να είσαι 100% σιγουρος.
Τουλάχιστον απο όσο γνωρίζω ο κόφτης στους isp μπαίνει στην κίνηση έξω απο το δίκτυο τους, οπότε στον τοπικό ftp δεν θα έχεις πρόβλημα

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.