PDA

Επιστροφή στο Forum : απίστευτη ταχύτητα ΟΤΕ

netman
10-01-15, 18:15
το θέμα έχει ως εξής,και παρακαλώ όποιον του έχει τύχει κάτι παρόμοιο να μου πεί και μένα τι γίνετε.

Παρασκευή 9/1/15 11:20 κάνω αίτηση φορητότητας από τη forthnet προς τον οτε.
Μετά από επικοινωνία με τη forthnet,κάνω αίτημα ανάκλησης της φορητότητας,την ίδια μέρα ώρα 15:00.
Σήμερα το μεσημέρι βλέπω ότι η μόνη σελίδα που μπορώ να δώ είναι η ote.gr.
Επικοινωνώ με το 13888 και μαθαίνω ότι πλεόν η γραμμή είναι στον ΟΤΕ !!
Κωδικούς δε μου έστειλε κανείς,ρούτερ το ίδιο,καμιά επικοινωνία,οπότε ιντερνετ ΓΙΟΚ.
Το τηλέφωνο δουλεύει,δεν ήξερα σε ποιά εταιρία,μου είπαν ΟΤΕ,αλλά το nova TV λειτουργεί κανονικά!
(έιχα πακέτο 3play ή οπως αλλιώς λέγεται) με ιντερνετ,τηλεφωνία και nova TV.
Που βρίσκομαι ;;;;; και ποσα θα πληρώσω το κερατό μου μέσα,δεδομένου ότι η φορητότητα έγινε και θα έχει λογικά
και τέλη κλπ κλπ.

alex24
10-01-15, 18:28
Εμενα δεν εγινε κατι παρομοιο δηλαδη να κανω ανακληση φορητοτητας αλλα λογο οτι ειχα και γω 3 Play και μου εκαναν προσφορα απο την forthnet για να μεινω ο ΟΤΕ ειχε παρει νωριτερα την γραμμη ενω στην forthnet την εβλεπαν ακομα ενεργη και γι αυτο μου εκαναν την προσφορα την οποια για καλη μου τυχη δεν την δεχτηκα.Ημουν ακριβως οπως εσυ το ιντερνετ εμπαινε μονο στο ote.gr το nova επαιζε κανονικα για 2 μερες μετα κοπηκε απο μονο του γιατι ενημερωθηκε τελικα η forthnet για την διακοπη.Την ανακληση την εκανες σε καταστημα ΟΤΕ?Τωρα δεν ξερω τι θα σου χρεωσει η forthnet νομιζω οτι τα τελη ενεργοποιησης στον ΟΤΕ ειναι δωρεαν με την προσφορα που παιζει τωρα.Απλα εισαι στον ΟΤΕ και αν θελεις να παραμεινεις παρε στο 13888 να σου στειλουνε τους κωδικους με sms στο κινητο

GTrik
11-01-15, 00:22
Το ίδιο συνέβη και σε εμένα προ μηνών αίτηση φορητότητας από forthnet σε ΟΤΕ και ενημέρωσα την forthnet και γραπτός και έστειλα και ταυτότητα με αίτημα να μην παραδοθεί η γραμμή πριν την λήξη του συμβολαίου με τι forthnet αλλά μετά από 2 μέρες η γραμμή πήγε στον ΟΤΕ.
Μετά από αυτό μου ήρθε ένας λογαριασμός από τι forthnet με ρήτρα 58 κάτι εύρο φυσικά δεν θα πάρουν φράγκο το σφάλμα είναι δικό τους.:nono:

τώρα είμαι στο ΟΤΕ με VDSL 30Mbit και ΟΤΕΤV και όλα μια χαρά λόγω απόστασης δεν υποστήριζα 50Mbit ας ελπίσουμε να μπει κάποτε καμιά καμπίνα και σε εμάς που είμαστε μακριά.

εμένα από την ώρα που πήραν τι γραμμή μέσα σε 2 μέρες με είχαν έτοιμο και πήγα σε κατάστημα και πείρα και τον εξοπλισμό.

Catchphrase
12-01-15, 10:50
Απ' ότι καταλαβαίνω, η μεταφορά σε ΟΤΕ γίνεται πριν ακόμα κλείσεις το τηλέφωνο, με το οποίο έχεις δεχτεί την προσφορά τους. Μένουν μετά τα διαδικαστικά, που είναι η αποστολή εξοπλισμού και κωδικών. Αυτό που εμένα μου έκανε εντύπωση (ήμουνα βέβαια στον ΟΤΕ) ήταν πως όταν πήγα από adsl σε vdsl, η ταχύτητά μου πήγε από 4 -> 30, πριν προλάβω να πάω στο δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή στο σπίτι μου.

GTrik
12-01-15, 14:50
από ότι καταλαβαίνω μάλλον ο ΟΤΕ όποιος ζητήσει VDSL κοιτά την απόσταση και αναλόγως υπολογίζει και βάζει η 30 η 50 όπως και στην δική μου περίπτωση.

μου είπαν 50 δεν γίνεται 30 ναι είναι εφικτό περιμένετε να μπει καμπίνα, και από ότι μου είπαν από το ΟΤΕSHOP που έκανα την αίτηση έχει ο ΟΤΕ στο πρόγραμμα να Βάλη καμπίνα απλά δεν ξέρουν το πότε.

netman
12-01-15, 21:33
Μεγάλη μαγκιά του ΟΤΕ.
Έκλεψε (εμένα) τον πελάτη της φόρθνετ για πλάκα :-) μέσα σε 4 ώρες.

GTrik
12-01-15, 22:31
Τελικά είσαι ΟΤΕ τώρα πήρες εξοπλισμό?.

netman
13-01-15, 04:19
ote ειμαι και αυριο παραλαμβάνω ρουτερ και κωδικους.

alex24
13-01-15, 11:45
Παρε τηλ να σου στειλουν τους κωδικους με sms για να εχεις προσβαση στο νετ

GTrik
15-01-15, 18:00
Όλα εντάξει παρέλαβες εξοπλισμό και κωδικούς?.
στα πόσα συγχρονίζεις?

netman
16-01-15, 02:50
όπως και στη φορθνετ,με μεγιστο 14Κ συγχρονίζω στα 12+

GTrik
16-01-15, 15:30
Κλασικά και εγώ με adsl συγχρόνιζα στα 10 -12 μου πρότειναν vdsl 30 και από τι βλέπεις και στα στοιχεία μου είμαι στα 24 και μερικές φορές και 25.

και περιμένω πότε θα μπει η καμπίνα να πάω στα 50, ολόκληρη Πάτρα 3 πόλη της Ελλάδος και ούτε δήγμα από καμπίνα, Ελλάδα βλέπεις το 2020 είναι κοντά.:rofl:

netman
16-01-15, 17:23
δε με νοιάζει για παραπάνω,δεν το χρειάζομαι.
10€ είναι αυτά

@ ADSLgr.com All rights reserved.